Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Sambatai 10 Martie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 10 martie 2018 | 08:10


Horoscop pentru femei de azi Sambatai 10 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu e stilul tau sa iti impui limite in comuunicare, dar ceva nu pare sa mearga asa cum ar trebui cand vine vorba sa comunici cu partenerul. De data asta, nu e vina ta. Din oarecare motive, exact el e cel care evita discutiile prea profunde. O mana forte va reusi sa il centreze pe problemele pe care le aveti.


Horoscop pentru femeia din Taur

Ai o intalnire in aceasta seara si ti-ai nfacut tot soiul de scenarii idealiste despre persoana care iti ocupa gandurile. Din pacate, vei avea surpriza de a vedea ca nu e deloc asa cu ti-ai imaginat tu ca o sa fie. Incearca sa nu mai construiesti scenarii si lasa lucrurile sa vina de la sine.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi plina de amuzament si distractie. Daca ai o prima intalnire cu cineva, veti ajunge sa dezbateti intr-o maniera umoristica sensul vietii si al iubirii. Cu toate acestea, nu ascunde cu totul latura sensibila, daca vrei sa arunci putin mister asupra ta





Horoscop pentru femeia din Rac

E un aer parca ireal in seara asta in atmosfera. Fie partenerul te copleseste cu atentii, fie e pur si simplu dispozitia ta visatoare, dar astazi totul pare acoperit cu un praf magic. Lumina din ochii tai e evidenta si e un magnet pentru persoana iubita, care simte ca e sursa acestei stari de bine.


Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi ai o dispozitie meditativa si incepi sa iti pui intrebari legate de relatia in care esti. Vei constata faptul ca ai tendinta de a face multe compromisuri, de dragul de a evita certurile. Daca discuti asezat cu partenerul, vei vedea ca, pana la urma, amandoi va doriti acelasi lucru: armonie!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vei avea o conversatie profunda cu partenerul de viata. Veti aborda subiecte care vizeaza o posibila asociere si in plan profesional pentru voi doi. Si ideea asta va entuziasmeaza si aduce armonie in relatia voastra





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astrele te fac sa ai indoieli in legatura cu adevaratele sentimente pe care le ai fata de partenerul de viata. Iti dai seama ca atat atitudinea ta, cat si a celui drag, s-a schimbat in timp si simti ca pierzi controlul asupra relatiei. Pune intrebari si vei afla raspunsuri.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai o prima intalnire cu o persoana destul de ofensiva, care isi exprima brutal parerile. Incearca sa nu iei lucrurile personal. Fiecare are o masca, pe care o folosesc pentru a ascunde multe alte trasaturi. Si s-ar putea sa iti placa ce descoperi, daca nu renunti prea usor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O forta nevazuta si necunoscuta sporeste intimitatea dintre tine si parteneru, lucru care va duce relatia mai departe. Experimentezi trairi pe care nu le-ai mai avut si noutatea aduce acea scanteie care va face sa nu vreti sa renuntati unul la altul nici macar pentru o clipa.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Iti dai seama de cat de multa iubire exista intre tine si partener, mai ales ca acum treci printr-o perioada grea. Sprijinul lui iti da forte sa mergi mai departe. Ce ar fi sa ii arati cat de mult il apreciezi pentru ceea ce face pentru tine?



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va trebui sa iti aduni putin curajul pentru a trece peste micul obstacol care sta in calea iubirii tale. S-ar putea ca maine sa iti dai seama ca ceea iti azi iti pare un mare conflict, nu e decat o furtuna intr-un pahar cu apa. Asa ca tempereaza-te, maine va fi mai bine!






Horoscop pentru femeia din Pești

Capeti deodata o viziune foarte realista asupra relatiei tale si tot ceea ce era confuz devine clar. Reusesti sa pui punctul pe "i" si sa afirmi ce nu ai putu afirma pana acum. Partenerul tau va fi putin socat sa auda ce ai de spus, dar vei obtine rezultatele dorite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții