Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de 12 Ianuarie 2019

Written By NIKE B. on joi, 10 ianuarie 2019 | 19:39


Horoscopul zilei de 12 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai un ban la dispoziţie, primul tău gând e să ieşi la cumpărături pentru a investi ceva mai mult ca de obicei în aspectul exterior. Îţi permiţi o zi la salonul de frumuseţe sau o raită prin magazinele de fiţe pentru a-ţi schimba garderoba sau, dacă pentru tine frumuseţe înseamnă artă, vei căuta să-ţi înfrumuseţezi spaţiul în care trăieşti cu un obiect scump pe care îl doreşti enorm, cum ar fi un obiect de mobilier sau un tablou. Termini ziua cu un sentiment de fericire deplină, descoperind, pentru a câta oară, că banii aduc totuşi fericire. Dacă-i ai…

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că, dintr-o dată, eşti mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni. Unii chiar îţi pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aştepţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece. Tu spui că se poate orice şi-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, iar motorul principal al fiecărei acţiuni eşti tu.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai grijă cum discuţi cu un prieten care trece prin momente mai dificile, pentru că şi un sfat amical îl poate supăra şi mai tare. E atât de fragil din punct de vedere emoţional, încât chiar şi cel mai banal semn de apropiere îl poate irita, ca atare trebuie să te porţi cu mănuşi cu un astfel de om! Ascultă-l, încearcă să-l înţelegi şi doar dacă îţi cere ajutorul, oferă-i-l, ca nu cumva să vadă în gestul tău sincer şi dezinteresat, o încercare de a intra în intimitatea sa. Stai deoparte până ce-ţi spune că are nevoie de ajutor, altfel mai mult strici.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ai mare noroc de prietenul care îţi stă astăzi alături, pentru că el chiar pune umărul la rezolvarea unei probleme în care eşti implicat. Îţi dă sfaturi excelente, din experienţă proprie, deja verificate, cu şanse maxime de succes, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, pentru că deţine nişte calităţi care ţie îţi lipsesc, precum optimismul, entuziasmul, energia pozitivă, deci ai numai de câştigat dacă trece de partea ta. Faceţi echipă bună, dar îi recunoşti, cumva, superioritatea.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Cine este cu adevărat alături de tine dacă nu cei dragi din familie? Ajunge să le ceri ajutorul şi ei vor fi acolo lângă tine oricând, necondiţionat şi cu inima deschisă. Veştile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire şi simţi nevoia să le transmiţi şi tu mai departe altora. Există un schimb excelent de emoţii, de sentimente, de sprijin între voi, ceea ce leagă şi mai mult relaţia. Orice plan desfăşurat împreună, umăr la umăr, evoluează excelent, pentru că formaţi o echipă bine sudată.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai de ales intre două opţiuni la fel de proaste, dar dintre două rele, poţi să îl alegi pe cel mai puţin rău. Un prim pas ar fi să ieşi din mediul sumbru în care ai nimerit şi care te influenţează negativ. Ai nevoie de alt anturaj, de alţi colaboratori alături, pentru că cei cu care lucrezi te trag mult înapoi şi te influenţează negativ cu zvonuri nefaste şi cu poveşti triste. Dacă ţi-ai concentra atenţia asupra altor planuri, fără a asculta de cei din jur, ai putea salva ziua fără a te lăsa copleşit de necazuri.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea nu e doar un joc frumos, ci şi o construcţie serioasă în doi. Dacă nu vezi de la cel drag mai multă implicare şi dorinţa de a clădi ceva serios împreună, începi să te îndoieşti de intenţiile sale. Nu de vorbe dulci şi declaraţii ai nevoie tu acum, ci de angajamente solide care să-ţi garanteze faptul că puteţi merge umăr la umăr o viaţă. Prin ceea ce face cel drag pentru tine, prin faptele sale, poţi descoperi concret ce vrea de la viitor, de aceea trebuie să fii atent la ce face, nu la ce spune!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te lăsa păcălit de imaginea matură şi sobră a persoanei cu care discuţi azi chestiuni arzătoare. În spatele acestei măşti se poate afla un duşman care poate interveni negativ în planurile tale. Nu toţi cei care îţi inspiră încredere la prima vedere sunt cu adevărat demni de respect, deci trebuie să-l cunoşti mai bine pe cel din faţa ta pentru a-i afla adevăratul caracter. Într-un moment cheie va ieşi la iveală, de aceea e bine să-l treci prin cât mai multe probe înainte de a lega prietenii cu acesta.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Încearcă să te concentrezi mai bine asupra acelor aspecte care par nesigure, pentru că superficialitatea te-ar putea face să greşeşti. Cu un dram de umor, ai putea ieşi din orice încurcătură, dar nu merge o glumă chiar în orice situaţie, mai ales acolo unde sunt în joc ori reputaţia ta, ori starea financiară. Când e vorba de bani, nu poţi glumi, ci trebuie să fii foarte atent la deciziile luate, ca să nu cheltuieşti în direcţii nerentabile sau să dai iama prin bani pentru lucruri inutile în acest moment.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti decepţionat de faptul că descoperi, poate cam târziu, minciunile unui colaborator în care ţi-ai pus toată încrederea. Observi că totul a fost doar praf în ochi şi nu găseşti în tine forţa de a te rupe de eşec. Eşti blocat într-o zonă sumbră în care ai tendinţa de a le vedea pe toate în negru, pentru că dezamăgirea e mare. Nu te aşteptai la asemenea trădare, dar trebuie să recunoşti că ai fost credul şi ai aşteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii ca să nu te înşeli şi altădată şi nu crede chiar tot ce ţi se promite!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te poţi debarasa de o amintire neplăcută pe care o tot duci cu tine de atâta vreme. Poate totul ar fi fost de domeniul trecutului dacă nu ţi-ar aduce aminte alţii de cele întâmplate atunci. E ca şi cum tu nu ai aduce în discuţie acele vremuri, dar mereu se trezeşte câte unul care te întreabă ce s-a întâmplat atunci. Luând-o de la capăt cu povestirile, nu faci altceva decât să scoţi la lumină emoţii negative şi evenimente care ar fi trebuit să fie demult uitate.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Eşti foarte mulţumit de relaţia de cuplu, pentru că te simţi ocrotit, liniştit, având alături un om pe care te poţi baza. Chiar dacă nu sentimentele primează acum între voi, ci alte valori care dau consistenţă şi stabilitate relaţiei, pui mare preţ pe comunicarea dintre voi. Atât timp cât aveţi ceva în comun pentru care vă aduceţi contribuţia în mod egal, lucrurile vor evolua foarte bine între voi. Eşti sigur de fidelitatea şi loialitatea partenerului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții