Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Urania săptămâna 18–24 Ianuarie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 ianuarie 2020 | 17:08



Horoscop Urania săptămâna 18–24 Ianuarie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 18–24 Ianuarie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Berbec

Între 18 și 19 ianuarie, temeri și bănuieli stârnite de evoluția anevoioasă a unei chestiuni materiale. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, ambiții și ambalări personale într-o chestiune care, pentru moment, îi entuziasmează pe nativi sau care li se pare avantajoasă pentru pregătirea lor profesională. Unii se pot angaja în întocmirea unui dosar sau în strângerea documentelor necesare pentru a se înscrie într-o formă de perfecționare universitară. Între 22 ianuarie, după ora 7:00, și 24 ianuarie după-amiaza, cei maturi sau la sfârșitul carierei nu au nici o intenție să facă concesii ori compromisuri; ei vor pretinde, simplu și clar, ceea ce consideră cuvenit să li se acorde după niște ani de muncă, în care și-au dovedit valoarea, performanța și competența. Cei mai tineri vor fi mânați de dorința de a ajunge sau de a se menține într-un statut socio-profesional. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, accent special exercitat de Soare asupra relațiilor de prietenie. Din 20 ianuarie, el va da, timp de o lună, strălucire sau importanță uneia sau mai multor relații ale nativilor cu cei apropiați lor. Luna Nouă în Vărsător din 24 ianuarie va influența relațiile de comunicare, de simpatie, de solidaritate sau de cooperare cultivate de Berbeci. Nativii pot avea parte de surprize legate de prietenii lor în mai multe ipostaze: informații care miră, dialoguri care îi iau prin surprindere, comportamente ciudate, mai mult sau mai puțin justificate, care au nevoie de o explicație logică, decizii care nedumeresc, care, în proporții diferite, de la caz la caz, îi pot afecta și pe ei. Nu sunt indicate implicările bănești ale Berbecilor în problemele cunoscuților: contribuții, avansuri, susțineri financiare, împrumuturi, participări “la comun” în cadrul unor inițiative sau afaceri, indiferent de felul în care aceia vor pune problema sau vor încerca să le forțeze mâna.

Horoscop Taur pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Taur

Între 18 și 19 ianuarie, detalii care îl supără, îl enervează sau îl întristează pe nativ în relația lui cu un partener de viață, de afaceri, de proiect. Manifestări ale unor persoane cu care cei născuți în zodia Taurului cooperează și care lasă să se întrevadă invidia, gelozia, dorința de parvenire, spiritul profitor ori tendințele incorecte de gândire sau comportament ale acelora. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, abordări corecte sau din perspectivă legală a chestiunilor materiale/bănești; unele privesc o finanțare sau un ajutor în planul relațiilor personale care le-ar putea deschide o ușă spre câștiguri materiale, moșteniri, donații, acte între vii. Acestea se pot desfășura însă pe un fond tensionat de nemulțumiri și de tendințe divergente manifestate de părțile implicate în respectiva rezoluție. Între 22 ianuarie, după ora 7:00, și 24 ianuarie după-amiaza, nevoia de consolidare a unor convingeri și principii ori motivații esențiale într-un proces de educare, învățare, perfecționare a nativului în și prin meseria aleasă. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, intensificări ale ipostazelor publice pe fondul intrării Soarelui, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului, care timp de o lună le va permite celor tineri să se afirme în public; unii ar putea face vâlvă dacă vor fi eroii unei reușite, ai unui succes, ai unei inițiative originale și interesante. Moment de inspirație stârnit ori amplificat de faza Lunii Noi în Vărsător din 24 ianuarie. Atenție la cuvintele, declarațiile, mărturisirile care îi pot ridica sau îi pot pune în situații delicate pe cei între 40 și 42 de ani, mai ales dacă unii se vor “viteji” având impresia că sunt stăpâni pe situație și că pot să facă ori să spună orice cred din plăcerea de a stârni valuri, doar că acestea pot să nu fie apreciate de auditoriu ori, chiar, pot să le atragă antipatia.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Gemeni

Între 18 și 19 ianuarie, clipe mai puțin agreabile la locul de muncă și ca rezultat al unor relații necolegiale sau incomode ori lipsite de măsură și respect. Răstimp în care organismul nativilor va fi mai sensibil la frig, la răceli, la infecții, la viroze ori la vindecări greoaie din cauza unor factori imunitari deficitari. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, dialoguri cu partenerii străini corecte, legitime, dar asociate cu o presiune morală, contractuală sau socială care dă senzația că aceia își arogă niște drepturi în plus ori că depășesc măsura. Relații pătimașe dacă este vorba de soții care se ceartă, care nu vor să cedeze, care vor să-și impună cu orice chip dorința sau voința, chiar dacă este vorba de fleacuri. Multă combativitate în chestiunile litigioase. Între 22 ianuarie, după ora 7:00, și 24 ianuarie după-amiaza, continuă să fie active preocupările legate de bani și bunuri în aceeași notă lentă, greoaie, plină de amânări și condiții greu de acceptat sau de dus la îndeplinire. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, idei interesante, noian de soluții la problemele legate de școală, pregătire, examene, afirmare profesională, angajare în instituții de prim-rang, pe fondul contribuției esențiale pe care o va aduce, din 20 ianuarie, timp de o lună, Soarele în tranzit prin zodia Vărsătorului. Moment al afirmării celor care au nu doar o imaginație bogată, curaj și talent, ci și o pregătire adecvată, care să le dea suportul și logica unei abordări moderne, novatoare și care să stârnească interesul celorlalți ori poate chiar admirația acelora. În preajma zilei de 24 ianuarie, când se va produce Luna Nouă în Vărsător, unii Gemeni pot fi puși în situații speciale, iar ei se vor putea mobiliza exemplar sau pot primi informații, invitații, oferte, oportunități care să-i entuziasmeze și să-i oblige să-și reseteze modul de viață curent.

Horoscop Rac pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Rac

Între 18 și 19 ianuarie, sentimente trăite la un diapazon înalt, emoții profunde, tendința de a suferi peste măsura justificată de o împrejurare. Nu sunt indicate abordările cu rezoluție definitivă (“acum sau niciodată”, “totul sau nimic”) nici în planul relațiilor sentimentale, nici în relațiile dintre părinți și copii, chiar dacă părinții sunt profund alarmați, nemulțumiți ori la capătul puterilor pedagogice, pentru că acest tip de abordare nu le va oferi soluția reală și adecvată. În schimb, va contribui la deteriorarea relațiilor sau va provoca poate chiar o despărțire, o separare, o înstrăinare pe termen lung sau definitivă. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, posibile restructurări la locul de muncă; abordări pe baza unor temeiuri juridice ale unor chestiuni salariale sau ale unor conflicte de muncă (revendicări, pretenții, contestații, reclamații, sesizări). Perioadă intensă în care nativii vor consuma energie, se vor obosi și-și vor supune organismul la stres. Poate fi afectat aparatul locomotor, sistemul hepato-biliar, circulația sângelui, sistemul arterial, zona anatomică a șoldului și fiziologia nervilor sciatici. Între 22 ianuarie, după ora 7:00, și 24 ianuarie după-amiaza, dialoguri cu partenerul de viață, de afaceri, de proiect, cu rivalii și dușmanii, uneori, restrânse la strictul necesar, alteori, reprimate sau marcate de un vizibil dezinteres pentru împăcare, cooperare, găsirea unei soluții, dezamorsarea conflictului. Din 20 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului, posibilă surpriză, mai ales sub forma unei știri, informații, declarații cu privire la o chestiune materială sau financiară care îl va obliga pe nativ să schimbe abordarea respectivei probleme. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, accent special care instaurează brusc un nou statut material în viața unui nativ provocat sau precipitat de producerea Lunii Noi în Vărsător.







Horoscop Leu pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Leu

Între 18 și 19 ianuarie, obligațiile casnice și familiale curente obosesc sau plictisesc. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, etapă în care nativii se vor simți în formă, vioi, plini de entuziasm și chef de viață, dar, mai ales, de distracție, relaxare, evadare din cotidianul banal. Context astral bun pentru cei care desfășoară activități sportive (meciuri, concursuri, campionate, turnee) în timpul cărora combativitatea și rezistența lor fizică și psihică vor fi la cote înalte. În funcție de vârstă și de context biografic, dorință de aventură, de trăiri intense, de emoții puternice. Cei care se exprimă într-un cadru artistic și interpretativ vor avea vigoare și forță creatoare. Între 22 ianuarie, după ora 7:00, și 24 ianuarie după-amiaza, activități la locul de muncă solicitante, plictisitoare sau care le modifică orarul obișnuit și modul de viață curent prin ore suplimentare, stres, concentrare, răbdare și atenție sporită. Solicitări organice legate de sistemul osos, accentuarea unor simptome ce decurg din afecțiuni articulare, musculare, accentuate de vârstă și de frig. Din 20 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului, relațiile parteneriale vor sta, timp de o lună, sub semnul surprizelor și al evoluțiilor neobișnuite. Partenerul de viață, de afaceri, de proiect se va purta ciudat, va face afirmații de natură să-i pună pe gânduri pe cei născuți în zodia Leului ori vor avea loc evenimente care le vor permite nativilor să descopere aspecte privitoare la acelea neștiute de ei până acum, de care vor trebui să țină cont; dușmanii vor schimba strategia. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, aceste surprize se pot manifesta pe fondul capacității Lunii Noi în Vărsător din acea zi, de a grăbi lucrurile, permițând punerea bazelor unei noi colaborări, semnarea unui contract sau schimbarea de atitudine a părții adverse implicate într-un litigiu (proces).






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Fecioara

Cei care vor sta de vorbă, între 18 și 19 ianuarie, cu câte o Fecioară vor da peste un partener de dialog dificil, fără timp, fără chef, mânat de dorința de a face precizări, de a corecta la tot pasul, de a face remarci critice într-un stil frust. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, preocupări ce privesc regimul unor acte, documente, înscrisuri, contracte sau legitimitatea și legalitatea dreptului de a poseda și a exploata un bun imobiliar, funciar sau patrimonial. Între 22 ianuarie, după ora 7:00, și 24 ianuarie după-amiaza, se mențin premisele astrale vechi de mai multe luni care privesc relațiile sentimentale, viața afectivă, emoțiile, stările specifice actului de creație sau de interpretare artistică, precum și relațiile dintre părinți și copii. Nu este vorba de schimbări, poate doar de o oarecare atenuare a poverii astrale rezultate după plecarea planetelor Mercur și, din 20 ianuarie, a Soarelui din casa a V-a, ce privește aceste laturi de viață, în casa a VI-a (muncă și sănătate). Din 24 ianuarie, după ora 15:21, prim marcaj în sectorul sănătății. Alături de Soare, Luna va alcătui, în ziua de 24 ianuarie, faza de Lună Nouă în Vărsător și va supune unui stres astral axa cardiovasculară, fapt care va fi resimțit, în chip diferit, de către nativi în funcție de vârstă, de tablou clinic general și de mod de viață. Din această perspectivă, imprudențele și excesele de toate felurile pot accentua niște disfuncții ținute în mod normal sub control prin prudență, menajare și medicație. Va fi vizat sistemul nervos, mai ales cel periferic, circulația venoasă, zona anatomică a picioarelor de la articulația genunchiului până la articulația gleznei. Din punctul de vedere al relațiilor de serviciu, unele persoane pot trăi momente mai puțin obișnuite în peisajul locului lor de muncă, după cum pot auzi/afla de ipoteza reorganizării, restructurării ori a schimbării statutului instituției la care lucrează.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Balanta

Între 18 și 19 ianuarie, griji financiare proporționale cu suma vizată sau estimată ce ar trebui primită sau plătită. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, discuții cu reprezentanții unor instituții, întâlniri și dialoguri într-un cadru organizat, oficial, susținerea unor teste. Posibilitatea sau nevoia de a face o scurtă deplasare (călătorie, vizită). Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, obligații casnice curente, obositoare sau complicate prin întârzieri ori extinderi la nivelul unor intervenții (reparații, instalații, verificări, etc.). Dialoguri greoaie sau amânate cu unele rude. Cei în vârstă pot medita la parcursul vieții lor, pot face analize, bilanțuri existențiale, se pot încărca cu povara unor regrete sau cu amărăciunea unor concluzii dezamăgitoare. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita, timp de o lună, sectorul vieții sentimentale, al creativității și al relațiilor cu copiii. Pe fond, tranzitul este aducător de schimbări, de noutate, de perspective interesante. Unele persoane se pot atașa brusc de cineva iar relația să aibă o desfășurare incitantă, „ca-n filme”. Cei tineri vor dori să trăiască stări și senzații intense, neobișnuite de unde și nevoia de a face experiențe. Context bun prin bogăția de idei și soluții artistice care se pot naște în această perioadă în planul creației sau interpretării. Poate că și ofertele vor fi valoroase și provocatoare, motivându-i să ia în serios respectivul proiect artistic. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, contextul se îmbogățește cu resursele și stimulii astrali ai Lunii Noi în Vărsător din 24 ianuarie care poate reprezenta momentul-cheie într-o evoluție personală din paleta de ipostaze controlate de specificul casei a V-a, mai sus invocate. Se va menține, întreaga săptămână, funcția de protecție pentru sănătate a Micului Benefic.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Scorpion

Între 18 și 19 ianuarie, Luna va traversa Scorpionul și le va da celor care aparțin acestui semn suportul necesar pentru a valorifica trăsăturile specifice zodiei lor: profunzime în gândire, trăiri intense, motivații puternice, scopuri urmărite neabătut, ambiție, rezistență la stres, tenacitate. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, Scorpionii vor fi puși pe drumuri pentru depuneri de cereri și formulare, obținerea de avize și extrase, plăți, cele mai multe având importanță și valoare juridică. Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, regimul dialogurilor și al schimburilor de impresii va sta, în continuare, sub semnul sobru și rigid ori riguros al planetelor care se află într-un tranzit îndelungat prin Capricorn. De aici și un fel responsabil de a vorbi, de a comunica, de a susține și argumenta, de respect pentru cuvânt, formulare, stil și conținut. Etapă bună pentru învățarea prin acumulare, memorizare și dezvoltare a gândirii. Contextul este favorabil tinerilor și adolescenților care se pot maturiza și care pot ajunge la o disciplină a învățării înțeleasă ca nevoie liber acceptată. Călătorii efectuate fără mare entuziasm ori presărate cu piedici și întârzieri. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, timp de o lună, va traversa sectorul casei și al familiei, al legăturilor cu trecutul și al răspunderilor filiale și va genera concluzii surprinzătoare pentru nativii înșiși care, după o matură chibzuință, vor începe să vadă lucrurile altfel, să-și înțeleagă trecutul și să se pună, pentru viitor, într-o nouă ecuație de viață. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, astfel de trăiri și stări interioare, rod al unor îndelungi meditații, se pot cristaliza și le pot oferi brusc concluzii surprinzătoare, alchimie interioară posibilă datorită funcției revelatoare și provocatoare a Lunii Noi în Vărsător din 24 ianuarie.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Săgetător

Între 18 și 19 ianuarie, aspect astral cu impact asupra psihicului (amintiri, auto-analiză) sau al organismului: contextul slăbește rezistența corpului la frig, stres, oboseală, nesomn, enervare sau la factori infecțioși. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, Luna va traversa zodia Săgetătorului și le va da celor care s-au născut în acest semn multă energie, capacitate de mobilizare rapidă, eficiență, hărnicie, mobilitate fizică, tendința de a avea reacții al căror substrat este orgoliul, mândria, vanitatea și dorința de a demonstra ceva – valoarea, competența, onestitatea lor. Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, se mențin aspectele dificile, legate de mecanismele bănești; în principal, cele legate de muncă și salarizare care decurg din aplicarea normelor juridice, fiscale sau a măsurilor luate la nivelul fiecărei întreprinderi. Din păcate, doar câteva și în cazuri izolate, se vor rezolva în această primăvară. Nota generală este de confruntare continuă a angajaților cu angajatorii sau cu statul prin acțiuni revendicative și/sau reparatorii în instanță. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, timp de o lună, va străbate sectorul comunicării, al învățământului din prima parte a vieții (copilărie, adolescență, tinerețe) și al călătoriilor. Va aduce spor de cunoaștere prin folosirea metodelor moderne sau al tehnologiei care lărgește orizontul de înțelegere. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, Săgetătorii pot primi informații care îi vor surprinde prin inedit sau prin faptul că îi vor obliga să adopte opinii noi, decizii în conformitate, să-și schimbe un plan de viață, fie el și pe termen scurt. Șansa de a face deplasări neprogramate sau de a trăi întâmplări cu aer de „aventură”. Acestea se pot produce mai ales în preajma zilei de 24 ianuarie când va funcționa factorul provocator al Lunii Noi în Vărsător.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Capricorn

Între 18 și 19 ianuarie, reacțiile nativilor față de felul în care se poartă niște prieteni nu va fi unul nou, după cum, nici ceea ce-și vor permite unii apropiați față de Capricorni nu va fi ceva inedit. Poate că, unii dintre aceia persistă în eroare pentru că nativii nu au avut (încă) puterea, curajul sau determinarea să-i pună la punct. În ciuda unor dezamăgiri, amărăciuni sau enervări, cred că, nici de data aceasta, Capriconii nu vor interveni. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, context mai puțin semnificativ. Nota generală, manifestată discret, este de a acționa coerent, corect pentru a nu avea, mai târziu, necazuri. Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, Luna va tranzita Capricornul și le va da acestor nativi câteva tresăriri de comportament și gândire mai blânde, mai temperate, mai raționale, mai puțin subiective. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, timp de o lună, va traversa sectorul banilor introducând o binevenită notă de surpriză. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, Capricornii pot găsi o soluție interesantă, alții, una genială, alții, doar bună și utilă pentru moment, cu privire la o chestiune bănească sau evoluția lor, din punct de vedere financiar, va cunoaște un salt. Nu-i mai puțin adevărat că un procent din această șansă ține și de capacitatea lor de a prelucra o informație, un sfat, un avertisment sau consecințele unui eveniment în derulare pe care, dacă îl estimează corect, și își iau măsurile de siguranță necesare ori se lămuresc ce au de făcut, pot trece cu bine un pericol sau pot avea un avantaj. Va contribui, esențial, la acest flash interior, Luna Nouă în Vărsător, din 24 ianuarie, reflectată, evident, tot asupra casei banilor. Întreaga săptămână se arată favorabilă învățării prin spor de cunoaștere sau prin „învățare de minte”, ori prin consultare/ascultare a „vocii interioare”.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Vărsător

Între 18 și 19 ianuarie, motive importante, profunde de meditație, de îngrijorare privitoare la felul în care evoluează (sau derapează!) o situație la locul de muncă care le poate afecta imaginea, autoritatea sau liniștea interioară. Uneori, poate fi vorba de ecoul evenimentelor din ultimul an care l-au ținut „în priză” pe câte un nativ cu răspundere socio-profesională, publică, economică sau politică. De unele a scăpat, altele continuă să genereze efecte, justificând, astfel, enervarea și suspiciunea lui. Chiar dacă această atitudine li se pare celor din jur exagerată, nemotivată sau „teatrală”, în realitate, știe Vărsătorul ce știe! Între 20 și 22 ianuarie dimineața, relații bune cu persoanele oficiale cu care, chiar dacă nu se află în relații apropiate, reușește să găsească punți de comunicare sinceră, corectă și eficientă. Ajutor din partea unei persoane cu funcție care acționează față de nativ „ca un prieten”. Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, etapă deloc nouă în spirit și în forma de exercitare a influenței astrale: privește bolile lungi și cronice, manifestările organice cu substrat genetic sau, într-un alt tip de referință, karmic. Se consolidează, de când Jupiter a intrat în casa a XII-a, demersul subminator al unei/unor persoane ostile nativului. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, timp de o lună, va tranzita sectorul casei I a personalității acestor nativi, dându-le un important sprijin astral: nativii își vor reface forțele fizice și psihice, vor fi în formă bună, unii chiar într-o formă de zile mari, din punct de vedere mental și intelectual. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, moment special (eveniment, surpriză, întâmplare cu valoare pentru moment sau pentru viitorul lor) în preajma zilei de 24 ianuarie, când va avea loc Luna Nouă în Vărsător, fază care marchează și începutul unui nou circuit vital de un an.





Horoscop Pești pentru săptămâna 18–24 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Pești

Între 18 și 19 ianuarie, reacții subiective față de ideile care contravin crezului Peștilor, susțineri entuziaste ale celor cu care aceștia rezonează în plan social, politic, cultural, moral, religios, artistic sau strict profesional. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, pentru unii ar putea fi vorba de succes, de afirmare, de un concurs pentru o desemnare, o nominalizare, o alegere, o numire, un premiu. Pentru alții, ar putea fi vorba de implicarea într-o „bătălie” publică sau oficială pentru a impune o idee, un proiect, un plan de muncă și viață, cu argumente solide, corecte, juridice, morale sau de utilitate publică. Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, nimic nou sub Soare: același stres relațional, nevoia de a „strânge din dinți”, în contextul în care nativii vor fi obligați să lucreze sau să colaboreze cu persoane care nu sunt la nivelul lor, s-au descalificat prin vorbe și fapte până acum, fără tăgadă, ori care îi antipatizează fățiș pe nativi. Moment al rezistenței în numele unui scop superior care trebuie dus la îndeplinire. Dacă acest scop nu există, atunci este vorba de o slăbiciune a nativului Pește care nu are curajul să pună ordine în relațiile de (falsă) prietenie. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita sectorul „umbrelor”, al tainelor, pe care le va dezvălui. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, moment intens, uneori, de-a dreptul efervescent, care îi va mobiliza pe Pești, le va fura somnul, tihna și liniștea, obligându-i să analizeze o situație sau un proiect pe care trebuie să-l aducă la îndeplinire astfel că o soluție ingenioasă poate fi găsită în preajma zilei de 24 ianuarie când va avea loc faza de Lună Nouă în Vărsător. Peștii vor beneficia, întreaga săptămână, de protecția, ajutorul și „mângâierea” astrală a planetei Venus, în tranzit prin semnul lor zodiacal.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții