Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Urania săptămâna 25–31 Ianuarie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 ianuarie 2020 | 21:27



Horoscop Urania săptămâna 25–31 Ianuarie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 25–31 Ianuarie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Berbec

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, situații neprevăzute în care cel născut în Berbec se poate afla din cauza sau datorită unui prieten. Informații despre cei apropiații care îl miră sau îl pun pe gânduri. Dialoguri cu replici și afirmații imprevizibile. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, moment mai calm, mai împăcat, în care nativii se pot concentra pe problemele lor sau pe trăirile lor într-un context de compensare: izolare, somn, tihnă, meditație, visare, cufundare în amintiri. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, solicitări care obosesc, enervează sau care depășesc, pentru moment, puterea nativului de a le rezolva de unde și un firesc sentiment de supra-solicitare și una sau mai multe reacții de refuz al acestor factori de stres. Reacții subiective, uneori chiar pătimașe care pot avea un substrat special: Berbecii nu suportă să fie ironizați, să le fie minimalizate sentimentele, să le fie criticate atașamentele ori să li se răstălmăcească opțiunile. În ziua de 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, ea își va exercita influența asupra casei I, a personalității, din perspectiva cerului lor de naștere, astfel încât se poate vorbi de posibile încercări atât organice cât și în plan psihic. Multe dintre elementele constitutive ale personalității lor vor fi zdruncinate și, chiar dacă, nu întotdeauna, ei vor trăi niște evenimente explicite, la nivelul subtil al ființei lor, acest tip de stres astral tot se va manifesta. Alții, însă, ar putea trăi, de acum încolo, o permanentă stare de agitație și îngrijorare care, la o analiză lucidă, poate părea nejustificată, dar acesta va fi felul lor de a percepe aceste influxuri astrale incomode. Atenție la un prim avertisment existențial care le poate fi transmis, concret sau simbolic, și care trebuie de îndată luat în calcul.

Horoscop Taur pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Taur

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, ipostaze publice mai puțin obișnuite, fel de a li se „vântura” numele unora care poate să le pară lor sau celor observă și analizează contextul, destul de surprinzător. Deși vor fi tentați să sfideze riscurile și să nu țină cont de sfaturile celor din jur, unii dintre cei născuți în zodia Taurului, mai ales dacă se află între 40 – 42 de ani, vor dori să facă niște „mișcări” strategice care să le permită un salt profesional, de imagine sau de statut social. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, bună capacitate de a comunica cu prietenii, de a găsi un sprijin moral sau de a trăi momente plăcute de corespondență spirituală, sufletească ori de armonie și satisfacție în planul unei cooperări care să le ofere clipe de mulțumire, de împlinire ori de punere în practică a unor idei/idealuri mai vechi. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, stare de nemulțumire ori de iritare, mai mult sau mai puțin justificată, din perspectiva vieții reale dar motivată din punct de vedere afectiv de amintiri sau de trăiri interioare care îi cuplează la factorii mai vechi (un insucces, o neîmplinire, etc.). Această stare se va menține, de-acum încolo, destul de multă vreme, fiind alimentată de Luna Neagră care, în ziua de 27 ianuarie, va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, le va răscoli sectorul lucrurilor ascunse, mai greu de descifrat și asimilat de către nativ, loc pe harta cerului lor de naștere plin de reziduurile trecutului ori de slăbiciunile trupești care vin pe arbore genealogic sau care le marchează sănătatea, amplificând vulnerabilitățile înscrise în codul lor genetic. Mesaje sau atenționări difuze, din primele zile ale acestui nou tranzit, de care, chiar dacă, pe moment, nu le înțeleg pe de-a-ntregul, nativii trebuie să țină cont.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Gemeni

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, moment bun, plăcut, incitant sau util în plan mental. Idei multe, mobilitate intelectuală, bună capacitate de a asimila rapid informații noi, de a învăța mânuirea unui aparat, device, soft. Unii dintre cei tineri se pot remarca printr-o personalitate în evoluție care impresionează prin forța de expresie și capacitatea de a inova, reformula, aborda subiecte ce privesc viitorul, evoluția și progresul. Capacitate de adaptare la nou, de a răspunde provocărilor, de a se schimba (reinventa, „rebrandui”) sau de a accepta provocările profesionale. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, răstimp marcat de un succes, de o postură socio-profesională avantajoasă, de o „presă bună”, de a se bucura de încrederea colegilor sau de admirația publicului. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, dispute cu unele persoane din cercul lor de apropiați. Gemenii vor fi hipersensibili, vor avea impresia că aceia fac referiri critice sau lipsite de respect, mai pe față sau mai voalat (aluzii, subtext). Reacții bruște, replici aspre, puneri la punct drastice. Din 27 ianuarie, când Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, sectorul relațiilor de prietenie va fi mereu pus la încercare. Unele prietenii, mai ales dacă sunt de conjunctură sau sunt menținute din interes, vor fi spulberate, în acest răstimp, de tensiunile provocate de acest traseu astral care, de altfel, le va da, încă din primele zile ale tranzitului Lunii Negre prin Berbec, mesaje și avertismente cu privire la natura unei relații sau la caracterul unui cunoscut. Urmăriți evoluția relației sau a personajului vizat dacă, în următoarele zile vor apărea semne de întrebare sau de nemulțumire. În a doua parte a săptămânii, risc de a (se) strica, din ambiții și orgoliu, un proiect la care Gemenii țin mult.

Horoscop Rac pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Rac

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, surprize în contextul unui interes pe o temă financiară sau în evoluția unei dispoziții testamentare (moșteniri, donații, legaturi și alte tipuri de despărțăminte de proprietate) care îi pot oferi nativului motive de îngrijorare sau de mobilizare rapidă pentru a găsi o soluție; efort de imaginație dar și posibilă inspirație salvatoare. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, suplețe mentală, adaptabilitate, viziuni generale asupra evoluției unei situații care îi conduc spre intervenții fericite, decizii profesionale bine-venite, noroc în orice tip de învățare și perfecționare, indiferent de vârstă, orizont nou care se conturează într-un plan al activităților superioare, vecine cu idealul. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, motive de stres cu privire la locul și rolul unui nativ în societate și în viața publică. Racii vor face efortul de a contracara niște atacuri ori de a risipi neîncrederea care plutește în jurul lor, cultivată mai ales de către unii parteneri de afaceri, de proiect sau de loc de muncă ori de către rivalii și competitorii care vor, în acest fel, să șubrezească demnitatea și autoritatea unui nativ. În ziua de 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, va pune din greu la încercare tocmai acest sector al ridicării în rang prin valorificarea superioară a meseriei ori a calităților personale. Va urma o perioadă de nouă luni în care Racii vor trebui să găsească forța interioară necesară pentru a face față unor situații neplăcute generate, de cele mai multe ori, de către rivali. De altfel, chiar din primele zile ale acestui tranzit, cei născuți în acest semnul Racului vor primi mesaje, sugestii sau avertismente cu privire la natura unor relații care nu sunt deloc ceea ce par a fi (adevăr ascuns).







Horoscop Leu pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Leu

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, relații parteneriale tulburate de evenimente neașteptate, de declarații, afirmații sau acuzații care pun sub semnul îndoielii viitorul unui proiect comun al unui contract sau, chiar, al unei căsătorii. Evoluție surprinzătoare a unor procese, anchete, reclamanții, pe fondul unor mărturii, constatări, descoperiri sau dezvăluiri importante pentru rezolvarea acelor litigii. În aceste două zile, este de evitat semnarea unor contracte precum și materializarea unor impulsuri de moment (demisie, renunțare la un angajament anterior, promisiune) chiar dacă ele au o justificare (jignire, nedreptate, incorectitudine, tendință de manipulare). Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, posibile cadouri, atenții, oportunități de ordin material. În acest context, proiecțiile unor nativi cu privire la un câștig sau la valorificarea lui poate să aibă puternice accente lipsite de realism, de logică sau de spirit practic. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, motive de abandon brusc al unui proiect pe fondul unui conflict, al unui refuz, mai ales dacă, una dintre condițiile realizării lui, era legată de străinătate (plecare, relocare, colaborare la distanță, parteneriat mixt). Împrejurări ostile nativului sau intențiilor lui născute din intrigi, răstălmăciri, intervenții nefericite, suprapunere a unor evenimente care schimbă datele problemei. Din 27 ianuarie, când Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, casa ideilor de mai bine, de progres, de evoluție personală prin proiecte ambițioase ori prin efort de pregătire profesională, va sta sub semnul încurcăturilor, al necazurilor și al dezamăgirilor. Atenție la oamenii, ideile și instituțiile în care, la un moment dat, nativul va simți nevoia să se implice, pentru a găsi, astfel, a găsi o soluție neconcordanțelor și complicațiilor cu care se confruntă.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Fecioara

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, posibile evenimente care ies din tiparul unei zile obișnuite de muncă, evenimente care privesc instituția unde nativii își desfășoară activitatea sau care îi implică pe șefii ori colegii acestuia. Alteori, poate fi vorba de un șir întreg de informații (bârfe, zvonistică, comentarii, interpretări) mai mult sau mai puțin reale ori corecte care privesc transformările prin care ar urma să treacă, de aici înainte, activitatea unora dintre cei care s-au născut în zodia Fecioarei; firește, multor, acestă perspectivă nu le va conveni de unde și efortul lor justificat de a se lămuri, de a primi confirmări pentru a ști ce atitudine să ia când ele se vor produce cu adevărat. Discretă solicitare a sistemului nervos și a circulației periferice (mai ales venoase), precum și a proceselor care privesc activitatea cerebrală. Hiperactivitate mentală: dorința de a face față unor situații neprevăzute va fi subminată de afecțiunile mai vechi ori de sensibilitățile fiziologice ce țin de întregul tablou clinic care le șubrezește organismul. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, răstimp confortabil și pozitiv ca vibrație astrală, de ansamblu, care le poate înlesni un dialog util, o înțelegere, o împăcare, revenirea la normalitate. Contextul privește toate tipurile de relații parteneriale, inclusiv cele conjugale. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, enervări sau disfuncții organizatorice ori instituționale ce complică bunul mers al unui proiect sau al unei cauze de natură materială sau patrimonială aflată în derulare ori în dezbatere. Atenție mărită, la toate detaliile care nu sunt de bun augur cu privire la un câștig, la un avantaj, la un ajutor sau la o reglementare de ordin material din 27 ianuarie, când Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Balanta

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, situații ieșite din comun; unele, pot să facă plăcere (vizite, întâlniri, aventuri, evenimente cu ecou emoțional intens), altele, mai ales dacă este vorba de nativi în postura de părinți îi vor obliga să cerceteze mai atent viața și activitatea copiilor lor. Moment favorabil celor care se exprimă în plan artistic, publicistic, mediatic, sub forma unor spectacole, înregistrări sau a întâlnirilor cu publicul, ceea ce le va permite o prezență spontană, originală și interesantă. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, moment bun pentru sănătate: cei născuți în Balanță se vor simți bine sau vor dovedi o mare disponibilitate organică pentru proceduri, tratamente, regimuri și medicație care își vor face (mai) repede efectul. Răstimp favorabil relațiilor de muncă, dialogurilor cu superiorii sau colegii, moment al norocului în cazul celor care sunt în căutarea unui loc de muncă poate nu pe termen lung sau într-o formulă stabilă, dar suficient cât să-i scoată din necaz ori cât să le dea „o gură de oxigen” din punctul de vedere financiar. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, relațiile parteneriale vor fi incomode: tot și toate îl vor deranja pe câte un nativ din Balanță care va da frâu liber enervărilor, va formula critici, observații și reproșuri. Sentiment pronunțat de neînțelegere afectivă, verbală, ideatică sau de stil de viață; neconcordanțe sau ostilități nemotivate manifestate de reprezentanții instituțiilor cu care nativii intră în contact pe fondul unor litigii, anchete, procese. În ziua de 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, va pune la încercare sectorul relațiilor parteneriale. Chiar în zilele următoare, unii pot primi semnale cu privire la degradarea unei relații (nesinceritate, lipsă de respect, incorectitudine, șicane, subminare).





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Scorpion

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, surprize legate de o chestiune domestică, patrimonială sau familială sau informații alarmante. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, sentimente plăcute, de armonie și corespondență afectivă, emoții artistice, sensibilitate sporită, înclinație spre preocupările relaxante care desfată mai degrabă sufletul decât trupul. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, motive de nemulțumire la locul de muncă. Cele mai multe provocări vor veni de la felul în care vor fi puse în aplicare niște măsuri (reorganizare, redistribuire de sarcini, promovare, nouă grilă de salarizare, acordare de indemnizații, de ajutoare sau condiții de alcătuire a dosarului de pensionare) care nu pot fi rezolvate pe calea dialogului ci prin intermediul unei hotărâri judecătorești care nu se va pronunța pe loc, ci peste o vreme, ceea ce va menține starea de revoltă sau de conflict. Contextul se va consolida, în această ipostază dificilă, din 27 ianuarie, când Luna Neagră, care va intra în zodia Berbecului, va menține o atmosferă de neîncredere, va facilita neregulile de orice fel, împiedicând, până spre 21 octombrie, posibilitatea ajungerii la un acord sau a intrării în legalitate. Sunt de evitat conflictele la locul de muncă care pot atrage dușmănii, antipatii sau reacții umane greu de controlat de către nativi (invidie, dorință de răzbunare, etc.). Nici din perspectiva sănătății acest nou tranzit astral nu va fi lipsit de riscuri, Luna Neagră șubrezind rezistența organismului la stres, complicând evoluția unor boli, mai vechi sau mai noi, și introducând note speciale, greu de anticipat, dar care, în acest nou peisaj astral, ar trebui să fie avute în vedere (complicații, infecții, mal praxis, reacții organice disproporționate față de o substanță administrată în timpul unei investigații, a unei proceduri sau cu scop terapeutic).

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Săgetător

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, informații care uimesc, surprind, mai mult sau mai puțin plăcut și-i pun pe gânduri pe Săgetători care vor dori să primească o confirmare, să le verifice autenticitate pentru a ști cum să se raporteze la ele. Posibile deplasări neprogramate sau întâmplări ciudate în timpul unei călătorii. Unele persoane născute în acest semn zodiacal s-ar putea găsi în situația de a vorbi într-un context public, într-un cadru oficial, ceea ce va fi un bun prilej de a se afirma sau de a dovedi o nouă disponibilitate a personalității lor. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, mici satisfacții domestice, posibilă îmbunătățire a relațiilor cu unul sau cu ambii părinți (armonie în comunicare, iertare, împăcare, recunoaștere a greșelilor, revenire la sentimente și intenții mai bune, onestitate, sinceritate, etc.). Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, trăiri interioare modificate în chip neplăcut de comportamentul cuiva drag (lipsă de sinceritate, de bunăvoință, șicane, egoism). Universul afectiv va fi marcat, din păcate, din 27 ianuarie, de Luna Neagră care va intra în zodia Berbecului și care va tranzita acestor sector al cerului lor de naștere, până pe 21 octombrie. O perioadă destul de lungă, în care se vor insinua stări interioare, trăiri și emoții care vor fi provocate și apoi alimentate de neîncredere, de lipsa de măsură ori de vecinătăți care nu le fac bine și de care nu se pot îndepărta din slăbiciune, de exemplu. Contextul este defavorabil și în cazul celor care practică sporturi făcându-i vulnerabili la accidentări, la îmbolnăviri sau în cazul celor care desfășoară activități de creație și interpretare artistică (imposibilitatea de a finaliza un proiect, disfuncții de viață personală sau de sănătate care le pun în pericol concertele, spectacolele, reprezentațiile, concursurile sau vizionările).





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Capricorn

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, surprize financiare, evenimente de mai mică sau mai mare importanță ca valoare materială dar cu ecou sau cu efect în viața de fiecare zi a nativilor. Nota generală a acestor schimbări sau noutăți privește munca și salarizarea. Capricornii le vor putea ține sub control mai ales dacă nu se vor grăbi să dea un răspuns și vor reflecta asupra avantajelor și consecințelor. Această condiție este valabilă și în cazul celor care vor primi o propunere profesională căreia trebuie să-i dea un răspuns în termen scurt, ceea ce nu înseamnă pe loc, pe negândite sau sub impulsul primei impresii și reacții subiective. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, posibilitate de a primi informații utile, de a avea dialoguri interesante sau care le vor face plăcere prin valoarea schimbului de idei ori prin corespondența mentală și sufletească cu interlocutorul lor. Șansa de a face o deplasare în condiții bune, de a se bucura de plăcerile unei excursii, mai ales dacă se vor afla într-un loc sau într-un context pe care și-l doreau de mult timp. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, schimburi de cuvinte mai aprinse cu un părinte, motive de îngrijorare provocate de un membru de familie, enervări domestice banale. Din 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, va tulbura apele în planul relațiilor de familie sau al aspectelor privitoare la patrimoniu, locuință, valorificare a unui bun. Unii pot primi primele semne ale unor posibile tulburări de posesie sau de administrare a averii chiar în zilele următoare ori se pot alarma la auzul unor informații și evenimente care privesc o situație similară cu cea prin care trec ei, în acel moment. Pentru că, nu peste mult timp, în acest sector, lucrurile se vor complica sau se vor precipita, ceea ce poate fi rezolvat acum nu trebuie să fie amânat.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Vărsător

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, Luna va străbate sectorul zodiacal natal al Vărsătorilor și le va da acestora o stare de bine, de energie, de „prea-plin”. Vărsătorii vor avea idei și soluții, vor fi inventivi, creativi, originali, simpatici și vor da, în multe împrejurări, dovada calităților lor. Unele persoane se vor afla în mijlocul unor evenimente cu aer de aventură; situații de viață inedite. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, posibilă rezolvare fericită în plan material: o reglementare a regimului salarial sau un context care, pe termen scurt sau mediu, le va permite să „câștige un ban în plus” prin exercitarea profesiei într-un alt loc de muncă, prin valorificarea unei pregătiri alternative (a doua specializare), prin intermediul unei colaborări. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, uneori, dialogul cu aceste persoane poate deveni dificil pentru că unii vor fi nerăbdători, gălăgioși, dornici să-și convingă cu orice preț partenerul de dialog, copleșindu-l cu argumente și explicații, ceea ce poate să deranjeze prin insistență, lipsă de măsură sau subiectivism. De asemeni, Vărsătorii nu vor suporta ușor observațiile, criticile formulate de colegi, șefi sau străini cu priviri la erorile de conținutul sau la stilul lor de exprimare. Din păcate, aceste trăsături nu vor fi pasagere ci, dimpotrivă, ele se vor manifesta tot mai des, începând cu 27 ianuarie, când Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și va tranzita sectorul comunicării, până pe 21 octombrie, răstimp în care va crea dezordine în idei, îi va expune pe nativi riscului unor exprimări improprii și unor greșeli costisitoare. Vărsătorii vor fi nu doar combativi (în exces!) ci și, uneori conflictuali, neezitând să intre în dispute la tot pasul. Context defavorabil, timp de nouă luni, studiilor, proceselor de învățare și susținerii examenelor.





Horoscop Pești pentru săptămâna 25–31 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Pești

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, perioadă marcată de planuri, unele dintre ele îndrăznețe, cu o tentă nerealistă dar motivantă pentru cei născuți în acest semn zodiacal care nu se vor împiedica de aceste extravaganțe fiind interesați de valoarea proiectului, de posibilul lui succes sau de satisfacția pe care o vor obține dacă se vor pune pe treabă. Moment al chemării la ordine a tuturor resurselor interioare, de mobilizare psihică și chiar fizică pentru a face față stresului ori pentru a se „înhăma la greu” din punct de vedere profesional. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, Luna va străbate semnul lor zodiacal natal și le va spori farmecul, sensibilitatea și calitățile intuitive. Context bun pentru femei care se vor preocupa de aspectul lor, de garderoba lor, de sănătatea lor ori de starea sufletească pe care vor să o mențină la cotele superioare ale unor satisfacții profunde obținute prin preocupări culturale, artistice, spirituale, religioase, morale. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, obligații financiare, tracasări fiscale, nereguli în ritmul unor plăți și încasări ce trebuie, totuși, onorate, discuții anapoda cu „cei din spatele ghișeelor”. În ziua de 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, va introduce destul de mult stres și multă dezordine generatoare de conflicte și împrejurări enervante prin complicațiile generate de disfuncțiile bănești care pot privi, de la caz la caz, salariul, pensia, indemnizația, ajutorul financiar de orice fel sau alte sume ce li se cuvin în mod legal. În cazul celor care au sau au avut, până de curând, o funcție, chestiunile salariale pot privi contractele care se pot reformula, ajusta sau revizui, mergându-se până la nevoia de a returna o sumă primită în baza unui calcul incorect financiar sau greșit juridic.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții