Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citește Horoscopul zilei de 2 Iunie 2020

Written By NIKE B. on luni, 1 iunie 2020 | 07:53


Horoscopul zilei de 2 Iunie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Reactionati prompt la orice ofensa adusa astazi la adresa dumneavoastra. Emotiile sunt intense si raspundeti spontan la orice stimul. E o zi buna pentru a trece la actiune!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Reactii neasteptate si spontane la evenimente neasteptate iti pot alcatui cartea de vizita si felul in care ceilalti isi vor aminti de tine. Asta iti ofera ocazia sa te lauzi sis a te admiri pentr felul in care ai reactionat si ai oferit solutii la situatii neasteptate. Ai insa si multe ocazii sa te impiedici si sa cazi, asa ca fii atent/a si ai grija pe unde calci.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca sunteti parinte, inseamna ca va veti petrece majoritatea timpului in preajma copiilor dumneavoastra. Daca v-ati sacrificat timpul personal si in trecut astfel incat sa aiba o dezvoltare propice, nu veti avea probleme nici acum. Pe de alta parte, daca i-ati neglijat in trecut, s-ar putea ca echilibrul karmic sa se intoarca impotriva dumneavoastra.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cateva cuvinte bine alese pot rezolva conflicte interioare si exterioare ajutandu-te sa le intelegi mai bine. Temeri fara motiv dispar la lumina zilei. Alerga incet si profund, apoi cand ajungi la liman, inspira adanc.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

O problema financiara se iveste chiar atunci cand credeati ca ati inchis capitolul acesta. Va trebui sa apelati la consiliere de specialitate pentru a rezolva aceasta chestiune delicata.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca esti tentat/a sa iti scoti in evidenta defectele, fa asta doar daca vei dobandi ceva si nu vei pierde timpul. Daca lucrurile stagneaza, exista un motiv intemeiat, si acum este timpul sa afli de ce. Nu te distruge, perfectioneaza-te, nu poti sa-ti infrangi limitarile pana nu ti le constientizezi.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sunteti mai supus decat de obicei, lucru care va influenta pozitiv relatia cu sefii. E o zi buna si in ce priveste relatiile familiale. Sunteti mai empatic, mai atent la sentimentele celor din jur.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Memoria va joaca feste. Ati fost obisnuit sa retineti detalii in mod mecanic si acum, cand e nevoie sa vi le amintiti spontan, nu prea reusiti. Cateva exercitii de memorie nu ar strica...


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Veti cauta noi metode de a va imbunatati veniturile, dar aveti grija sa nu ii calcati pe altii pe bataturi. Sunteti aprins cand vine vorba de viziunea dumneavoastra legata de faima si lux, dar daca exagerati, s-ar putea sa ii deranjati.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Se poate sa fii foarte sensibil/a azi, romantic/a si schimbator/oare, fanteziile te domina azi. Comunica cu oamenii prin intermediul muzicii, al artei, prin atingeri si imbratisari daca trebuie. Muzica te va incita si va imbina frumosul cu romanticul. Gasesti-ti ritmul si danseaza. Astazi poti fi intr-un mod bizar pe aceeasi lungime de unda cu cineva.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Solutiile concrete sunt preferate si semnificatia profunda conteaza. Poti sa optezi pentru o abordare mai realista care face fata necesitatilor situatiei. Nu fii formal/a si mai ales nu te astepta ca si ceilalti sa fie.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai incredere in instinctele tale atunci cand ai de-a face cu multimile. Te poti afla in compania unor oameni ciudati care nu gandesc si nu actioneaza in modul pe care tu il consideri corect � ai incredere in tine si fii circumspect cu ei. Aceste zile sunt bune pentru a-ti reevalua principiile morale si etica.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții