Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei din 7 Septembrie 2020

Written By NIKE B. on duminică, 6 septembrie 2020 | 09:01


Horoscop pentru femei din 7 Septembrie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

O scrisoare sau un apel mult asteptat ar putea veni de la un partener de dragoste sau un prieten apropiat, aducand multa fericire in viata ta. Nu te mira daca persoana are nevoie de un umar pe care sa planga. Ai putea experimenta cateva momente psihice puternice astazi si acest lucru ar putea fi un pic inspaimantator. Nu lasa acest lucru sa te impiedice sa vezi obiectiv aceste revelatii. Ar putea fi importante.


Horoscop pentru femeia din Taur

Proiectele la care ai lucrat in trecut ar putea da roade astazi. Beneficiile financiare si avansarea in cariera sunt puternic indicate si te vei bucura de stralucirea succesului. Nu te relaxa prea mult timp, totusi. Acesta este doar inceputul! Vei ajunge sa te implici in proiecte noi de care te poti bucura si este probabil sa continui in acest mod pentru o vreme.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi dorinta ta de sex si romantism va primi o lovitura puternica. Poate ca amintirile partenerilor din trecut se vor intoarce sa te bantuie sau poate ca un interes amoros actual va parea deosebit de sexy acum. Probabil ca radiezi de senzualitate, asa ca nu te mira daca strainii te observa. Planifica o intalnire romantica pentru aceasta seara si imbraca-te pentru ocazie.






Horoscop pentru femeia din Rac

Esti inclinat spiritual si astazi te-ai putea simti ca si cum ai fi ales pentru o cauza. S-ar putea sa te atraga grupurile de meditatie online sau studiul textelor diferitelor religii. Este, de asemenea, probabil sa te simti in mod deosebit pe plan psihic si s-ar putea sa experimentezi unele presimtiri care se adeveresc. Acesta este un moment bun pentru a iti antrena abilitatile psihice incercand sa citesti rune sau carti de tarot.


Horoscop pentru femeia din Leu

Daca se intampla sa te gandesti astazi la un anumit prieten, nu te mira daca vei auzi de el sau de ea. Esti in special atent la mesajele telepatice si poti trimite cateva. Desi, de obicei, te bucuri de singuratate, s-ar putea sa fii mai interesat sa comunici cu ceilalti astazi. Nu lupta impotriva dorintei. Du-te. Ai putea vorbi cu niste oameni noi si interesanti care iti devin prieteni pe viata.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Schimbarile bruste si neasteptate te-ar putea face sa te simti un pic confuz, dezorientat si indoielnic cu privire la viitor. Relaxeaza-te! Schimbarile pot fi benefice nu numai pentru cariera ta, ci si pentru finantele tale. Sa nu crezi ca cei cu autoritate nu ti-au remarcat abilitatile si ingeniozitatea. De fapt, poti primi niste complimente si recunostinta sincere.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Ar trebui sa te trezesti simtindu-te optimist cu privire la viitor. Increderea in sine este mai puternica decat de obicei, iar entuziasmul tau este contagios. Succesul in eforturile comune ar trebui sa te faca sa stralucesti cu satisfactie. Ai putea primi chiar recunoasterea publica a eforturilor dvs. Astazi este de bun augur pentru relatii de tot felul, in special pentru cele romantice. Sarbatoreste-ti norocul cu un iubit in seara asta!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi, s-ar putea sa apelezi la practici precum meditatia sau dezvoltarea psihica. Este posibil ca unele vise vii din ultimele zile sa fi adus probleme personale pe care trebuie sa le clarifici pentru a progresa. S-ar putea sa preiei gandurile si sentimentele altora mai puternic decat de obicei. Daca te-ai gandit sa inveti sa citesti cartile de tarot sau rune, aceasta este ziua pentru a incepe.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

O noua poveste romantica ar putea fi astazi rezervata pentru tine, poate cu cineva pe care il cunosti de multa vreme, dar il vezi brusc intr-o lumina noua. Ai putea vedea o parte a acestei persoane pe care nu ai mai vazut-o pana acum, schimbandu-ti total perceptia despre el sau ea. Orice noua relatie formata astazi arata o multime de promisiuni de a deveni o conexiune pentru tot parcursul vietii. Legaturile implicate vor fi adanci.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai putea fi intr-o dispozitie fantezista toata ziua, asa ca s-ar putea sa nu fii prea concentrat pe aceasta lume. Acest lucru este minunat pentru studii artistice sau metafizice, precum si pentru a fi sensibil la ceilalti. Fereste-te de tendinta de a visa ochii deschisi cand ar trebui sa fii atent! S-ar putea sa doresti sa iesi din lumea mondena si sa iti urmezi visele, dar aceasta nu este ziua pentru a o face. Este o zi buna de planificat.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti intuitiv din fire, iar astazi ai putea fi aproape clarvazator. Asculta-ti instinctele. Nu lasa mintea rationala sa te impiedice. Aceasta nu este ziua pentru a fi logic! Poti simti nevoile altora, asa ca ai putea castiga o oarecare recunostinta oferindu-le ceea ce au nevoie fara sa ti se solicite. Relatiile romantice ar trebui sa fie calde si iubitoare.






Horoscop pentru femeia din Pești

Inspiratia creativa ar putea proveni fie din propriul trecut, fie din istorie. S-ar putea sa doresti sa incerci pictura, muzica sau poezia, dar astazi este mai probabil sa iti indrepti atentia spre propria casa. Daca intentionezi sa reamenajezi, aceasta este ziua pentru a incepe. Gustul si simtul estetic functioneaza la un nivel ridicat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții