Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Astrologie – Principiul vital 2021

Written By NIKE B. on marți, 23 martie 2021 | 07:24

Astrologic – Principiul vital 2021 in functie de zodie

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Fiecare zodie are o profunzime, o dorinta fundamentala care o motiveaza, ceva care o face diferita fie că nativii ei sunt conştienti de acest lucru sau nu. Aceasta nevoie de bază se manifesta în moduri diferite pentru oameni diferiţi. Despre Fecioara se spune in general ca nevoia ei este legata de ordine, de curatenie sau perfectionism. Dar nu aceasta este motivatia ei interioara ci discriminarea.


În timp ce anul solar astrologic se aliniază întotdeauna cu data echinocțiului de primăvară, observăm că această schimbare sezonieră simbolizează creșterea, reînnoirea și speranța. Nu este o surpriză faptul că sezonul Berbec dă startul lucrurilor, deoarece acest semn este liderul natural al zodiacului. Energia tenace a Berbecului este plină de încredere, zel și curaj, deci este exact vibrația de care avem nevoie atunci când începem un nou capitol.Iată câteva sfaturi despre cum va influența noul an astrologic toate semnele zodiacale, pentru a vă asigura că profitați la maximum de această resetare cosmică.








Zodia Berbec(21 martie - 20 aprilie)

“Principiul vital” al razelor solare in Berbec iti confera un spirit inflacarat, salbatec si plin de aspiratii. Un carcater puternic care te face plin de energie, entuziast cu o vointa puternica si cateodata impulsiv si pripit. Esti independent atasat de libertate si responsabilitate: iti place sa fi aprobat, ai dorinta de a fi apreciat, muncesti bine atunci cand esti incurajat dar vei refuza sa fi impins de la spate. Marinimia este o caracteristica nativa a ta, ca de altfel generozitatea si loialitatea fata de prieteni. Esti idealist, intuitiv si profetic dar cateodata esti predispus sa actionezi in extreme si sa supraestimezi: dar te-ai nascut un pionier, avand o viziune splendida, o gandire si o perceptie rapida, loialitate, vigoare si eroism si iti va face intotdeauna placere sa ii conduci pe altii.Cei nascuti in zodia Berbecului vor fi marcanti, straluciti, autoritari, drepti, cu ura fata de ticalosi, liberi, directi in scopuri, laudarosi, cu suflet mare, inconstanti, neregulati, aroganti, amenintatori, rapizi in schimbare. Cand guvernatorii sunt bine situati si aspectati de benefici, natvul devine regal, puternic si are putere asupra vietii si a mortii.

Zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

“Principiul vital” al razelor Solare in Taur te fac hotarat, persistent, rabdator si rezistent, un bun administrator, practic mai degraba decat conservator si cateodata putin dogmatic si incapatanat. Exista tendinta de a deveni mai autoritar, linistit, rezervat, ferm si inflexibil pe masura ce inaintezi in varsta. In ciuda oricarei fermitati ai o inima calda, esti bine dispus si cu o inclinatie spre generozitate. Caracterul tau intern va fi mai degraba impunator, prevazator si prudent, vei lua deciziile lent, judecata ta va fi practica si solida. Reactia ta in fata problemelor altora va fi mila, compasiunea si afectivitatea. Cei nascuti in aceasta zodie vor fi buni, priceputi si indemanatici, muncitori, buni in conservarea lucrurilor, iubitori de placeri, de muzica, generosi in timp de unii dintre ei vor fi gospodari, agricultori, constructori. Si daca beneficii vor aspecta aceasta zodie sau daca guvernatorul este bine situat pot deveni patriarchi, aceia care sunt considerati demni de a purta coroana si vesminte rosii, imagini si statui, cei care stau in fata preotilor, notabili, stralucitori.




Zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

“Principiul vital” al razelor Solare in Gemeni te fac temperamental, impulsiv din punct de vedere mental si inclinat spre a fi imperativ. Esti intelectual, interesat de literatura, stiinta sau arta, si intr-o oarecare masura ambitios si plin de aspiratii. Trebuie sa iti cultivezi concentrarea deoarece ai o aptitudine latenta in comunicare si literatura. In caracterul tau intern va fi neliniste care va duce la nervozitate si irtabilitate, si atunci cand nu ai grija va exista tendinta de a fi volatil, indecis si nedemn de incredere. Pentru confortul si fericirea ta in viata este bine sa inveti sa eviti ingrijorarile si agitatia. Un studiu asupra controlului mental iti va permite sa iti folosesti mult mai bine capacitatile tale intelectuale. Longitudine cereasca 60°-90 °. Soarele se afla in acest semn zodiacal de la 21 Mai pana la 21 Iunie. Influenteaza in mod egal pe cei care au Ascendentul nasterii in Gemeni si, de asemenea, pe nativii care au in horoscopul lor acest semn zodiacal puternic ocupat de planete. Este reprezentat prin simbolul si este locul de domiciliu al planetei Mercur. Este un semn masculin, de aer, steril si dublu. Indica lucrurile, fiintele si evenimentele duale, actele scrise, vorbele, relatiile curente, voiajurile scurte, pana la trei zile, fratii, surorile si vecinii. Este in corespondenta cu a III-a casa a horoscopului. Ideea precumpanitoare a acestui semn este: “expresia orala sau scrisa”, legata cu o activitate febrila. Activitatea semnului este intens mentala si acest material mental este utilizat in doua chipuri: o categorie de nativi isi obosesc mintea creand si gandind; altii repeta si utilizeaza ideile altora. Semnul trezeste si pune in valoare curiozitatea mentala, dar este asa de frenetic in expresia sa incat arareori poate fi disciplinat sa reprezinte vreo valoare practica. Adeseori se traduce intr-o agitatie sterila si dezordonata, imbratisand mai multe activitati deodata, care nu-si ating telul. Cei nascuti sub acest semn sunt abili si adaptabili, dibaci, dar nestatornici, simpatici prin excelenta, gata sa-ti faca un serviciu si sa schiteze un gest de amabilitate. Au un spirit fin, patrunzator si sunt atrasi de lucrurile frumoase. Antrenati de frumusetea ideii si de speculatia abstracta, dialectica, isi uita interesul propriu si pot fi usor pacaliti. Au inventivitate, facultatea de a asimila rapid, maniere delicate si un gust rafinat. Mare mobilitate a fetei si o abilitate remarcabila a mainilor.

Zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

“Principiul vital” al razelor Solare in Rac iti confera atasament fata de casa si familie; esti inclinat sa faci legaturi puternice, cu sentimente profunde fata de membrii familiei. Esti mai degraba retras, timid si rezervat si nu esti foarte inclinat sa te fortezi sa iti depasesti limitele. Aceasta pozitie a Soarelui te face sa iubesti amintirile trecutului, antichitatile, obiceiurile si traditiile, romantismul. Vei fi economic si staruitor, capabil sa rezisti acolo unde altora le lipseste tenacitatea si renunta. Orice exagerare sentimentala iti face rau, te impinge inapoi in viata si de asemenea orice exagerare care implica senzatii iti poate produce rani in numeroase feluri. Invata sa faci diferenta intre felul in care simti tu si ceialalti.Personalitatea tipului Rac se construieste de obicei pe trunchiul unui temperament limfatic care, destul de tardiv, conditioneaza o viata fiziologica lenesa si lenta. Nativul nu pare grabit sa creasca si zaboveste cu complezenta in copilarie. Oricare ar fi formula sa – vagotonic, digestiv… – el se prezinta ca un vegetativ al carui suflet se scalda intr-o mare de senzatii difuze, de impresii vagi, infasurat intr-o tesatura de vise si apetituri, unde comanda in primul rind necesitatile elementare: foamea, setea, somnul… Cu siguranta ca nu exista alt caracter la care trupul sa apese atit de greu asupra sensibilitatii. Aceasta sensibilitate cenestezica alcatuieste in orchestratia interioara unui acompaniament care inabusa prea ades melodia sufletului.

Zodia Leu (23 iulie - 22 august)

“Principiul vital” al razelor Solare in Leu iti confera generozitate, o inima calda si o natura iubitoare. Vei avea sentimente profunde si o vointa puternica dar care atunci cand nu este controlata provoaca dorinte impulsive si sentimentele vor fi afectate cu usurinta. Trebuie sa iti cultivi vointa si sa traiesti in partea superioara a naturii tale si vei realiza nobilitatea si marinimia ei. Din punct de vedere intern vei fi generos, sincer, zelos, perseverent si inclinat spre a obtine auto-perfectiunea. Acest semn te face afectuos, altruist, ambitios, mandru si iubitor de putere. Pericolele lui Soarelet lasitatea, tergiversarea, dorinta de fast si etalarea unui temperament nesocotit. Iti place justitia dar si placerile naturale ale vietii insa trebuie sa eviti toate excesele de sentimente si emotii.In flecare an, cand, in perioada cuprinsa intre 23 iulie si 22 august, Soarele strabate cel de-al cincilea semn zodiacal, Leul, pasim in a doua iaza a verii,prima fiind asociata cu Racul, iar ultima, cu Fecioara. Putin conteaza ca, de fapt, constelatia Leului aminteste mai mult sau mai putin de marea felina si ca ea nu se mai afla astazi in zodie. Pentru noi, Leul ramine portiunea zodiacala situata la distanta egala intre solstitiul de vara si echinoctiul de toamna, la jumatatea drumului dintre 0° Rac, unde Soarele atinge declinatia nordica maxima, si 0° Balanta, unde intilneste ecuatorul ceresc. Cu alte cuvinte, ne aflam in inima anotimpului verii. In ciclul anual al naturii, e momentul culminatiei vegetale: toate formele sint etalate, pirguite, aurite si coapte sub soarele cel mai stralucitor din an. O data cu deplinatatea rodului, sintem la virsta maretiei si maturitatii anotimpului. De aceea s-a ales, pentru a reprezenta acest semn zodiacal, “regele animalelor”, faptura maiestuoasa a leului, emblema a puterii suverane, a fortei nobile.




Zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

“Principiul vital” al razelor Solare in Fecioara iti confera un caracter sarguincios si te fac practic, filosofic, constructiv si distinctiv. Te inzestreaza cu criticism, autoprotectie, grija, diplomatie si ingeniozitate; dar va fi si multa sensibilitate in natura ta rezulatatul fiind o atitudine linistita si ganditoare. Cu cat mai mult incurajezi discriminarea cu atat mai intelept vei deveni, deoarece aceasta este calitatea ta inerenta, dar trebuie sa eviti sa fi prea rezervat sau indecis deoarece poti deveni rece si nemilos pe de o parte sau prea sovaielnic pe de alta parte. Ai un caracter activ si inclinat spre afaceri inclinat sa actionezi din plin pentru interesele tale si vei stii exact cate de mult este intelept sa actionezi in maniera practica.Nimeni nu este mai discriminator decat Fecioara. Un simplu da sau un simplu nu – nu functioneaza; niciodată nu este doar alb si negru. Opţiunile de acest tip implică un univers simplu, iar universul Fecioarei este arareori simplu. Este mai mult ca un puzzle imens si nemărginit, şi scoate din minti o Fecioara daca nu are imaginea de ansamblu inainte de a se apuca sa il asambleze. Discriminarea este o facultate fina dezvoltata de Fecioara. Se poate vedea în alegerea prietenilor, iubitilor, mancarii, ideilor, stilului de viaţă, hainelor, lecturii, gustului artistic sau orice altă zonă în cadrul careia vor fi facute alegeri. Dar pentru a fi perfecţionist trebuie sa fi idealist, sa ai un ideal a ceea ce este perfect. Şi Fecioara nu este o idealista. Este una dintre cele mai realiste, probabil semnul cel mai realist ale zodiacului. Fecioara nu este in cautarea unei lumi perfecte si utopice, ea foloseste ceea ce are la dispozitie. Elementul de pământ este elementul care tine de acceptarea realităţii. Şi nici un perfecţionist nu va accepta vreodata realitatea asa cum este ea.

Zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

“Principiul vital” al razelor Solare in Balanta iti confera echilibru, justitie, cumpanire, impartialitate. Natura ta interna va fi justa si vei iubi armonia si ordinea. Aceasta pozitie iti da puterea de a compara si de a avea o judecata cuprinzatoare si impartiala, desi iti confera si sensibilitate fata de tot ce te inconjoara. Ai o natura binevoitoare si amabila, esti intotdeauna politicos si servilabil, iar caracterul tau intern va fi cumpatat, pur, perceptiv si docil, intotdeauna cautand sa inveti diun ceea ce observi. Pe masura ce intuitia ta se dezvolta vei invata enorm prin comparatie, perceptie si prin ceea ce simti.Constelatia, care initial era formata din Ghearele Scorpionului, este cea mai tanara din Zodiac si singura care nu este reprezentata de o creatura vie. In Mitologia Greaca, constelatia reprezenta Balanta lui Astraea (identificata cu Fecioara), zeita justitiei. Astraea era fiica lui Zeus si a lui Themis sau, dupa alte mituri, a lui Astraeus si Eos. Este ultima zeita care a trait printre muritori si care s-a retras printre stele cu balanta in mana.

Zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acesta este un semn fix, de apa iar “principiul vital” al razelor Solare in Scorpion iti confera un caracter ferm si puternic care se naste din forta interna tacuta si iti ofera invataturi oculte. Ai o putere magnetica, o perceptie critica si capacitatea de a judeca cu mare atentie, dar atunci cand nu deti controlul pe deplin vei deveni sever, gelos si mandru. Vei stii cu exactitate ceea ce iti place si ceea ce iti displace, poti sa fi retinut si impunator desi atunci cand esti iritat esti capabil sa fi taios si sarcastic daca nu chiar crud. Vei avea multa putere de stapanire, hotarare, tenacitate si mister si pe masura ce avensezi in varsta vei deveni interesat de investigarea lucrurilor ascunse, misterioase, mistice sau oculte. Evita mandria, cultiva-ti puterea de compatimire si incearca sa vezi lucrurile si din punctul de vedere al celorlalti.

Zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

“Principiul vital” al razelor Solare in Sagetator iti denota ca esti o persoana intuitiva, profetica, de incredere, luminoasa, optimista si bine dispusa si intr-un anume fel agitata si supra-activa, iar cateodata mult prea sincera, directe si insitenta. Daca nu esti prudent vei spune sau vei exprima mai mult decat este necesar. Natura ta interna este cea a unui spirit religios si posezi in mod nativ mult devotament si afectivitate. Vei fi foarte deschis, onest, generos si loial fata de cei de care esti atasat si daca devi filozofic este bine sa adaugi o baza stiintifica si practica pentru actiunile si gandurile tale.Inutil sa ne orientam spre constelatia Sagittarius sau sa evocam stralucitoarea stea Antares care scinteiaza cu luminita ei puternica la marginea semnului. Sagetatorul este pentru noi portiunea zodiacala cuprinsa pe ecliptica intre 240° si 270° longitudine, punct unde se incheie cel de-al treilea cvadrant si unde Soarele isi atinge maximum de declinatie sudica. Este deci in strinsa legatura cu cea de-a treia si ultima faza a toamnei.





Zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

“Principiul vital” al razelor Solare in Capricorn iti confera ambitie, un caracter perseverent, independenta, incredere in propriile tale puteri, determinare, un spirit econom si prudent cu capacitatea de a acumula bunastare si posesiuni. Caracterul tau va deveni mai rabdator, rezistent si economic; ii respecti pe cei in varsta si obiceiurile vechi, posezi o individualitate puternica si iti plac lucrurile mistice. Acest semn creste idealismul si ofera o dragoste fata de frumos. Te face de asemenea sa apreciezi justitia, castitatea si perfectiunea si vei reusi cu siguranta daca iti valorifici aceste trasaturi. Ai puterea de a-ti asuma responsabilitati, esti stabil si de incredere.De fiecare data cand vorbim despre Capricorn ne intalnim cu imaginea lui Kronos: batranul profesor autoritar, stapanul timpului, cel care ne limiteaza si ne indica calea pe care trebuie sa o urmam, responsabilitatile pe care sa ni le asumam si cel care ne neaga lucrurile care nu ni se cuvin. Totusi exista doua fete ale Capricornului mult mai putin exploatate de literartura moderna insa la fel de importante.

Zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

“Principiul vital” al razelor Solare in Varsator te fac rabdator, prudent si subtil. Soarele absoarbe foarte multe aspecte oferite de acest semn care nu pot fi traite sau percepute pana cand mintea nu este desprinsa de conditia animalica acesta fiind unul din semnele distinctive umaniste si chiar si aceia care nu se pot ridica la nivelul lui deplin traiesc cu sentimentul ca trebuie sa indeplineasca ceva maret. Ai o natura onesta, umanista, demna, linistita si uniforma si pe masura ce viata avanseaza vei fi un bun analist al semenilor tai, vei judeca obiectiv si nu te vei lasa influentat de emotii. Te acomodezi destul de repede cu strainii.In fiecare an cand, in timpul perioadei cuprinse intre 20 ianuarie si 18 februarie, Soarele strabate cel de-al unsprezecelea semn zodiacal, Varsatorul, trecem in faza a doua a iernii, prima fiind asociata cu zodia Capricornului, iar ultima, cu cea a Pestilor. Putin conteaza daca a priori constelatia Aquarius nu evoca nimic si nici nu coincide cu zodia. Pentru noi, Varsatorul ramine portiunea zodiacala cuprinsa intre 300° si 330° longitudine, care se situeaza la distanta egala de solstitiul de iarna si de echinoctiul de primavara, la distanta egala de 0° din Capricorn cind Soarele isi atinge declinatia sudica maxima, si 0° din Berbec cind intilneste ecuatorul ceresc.

Zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

“Principiul vital” al razelor Solare in Pesti te fac demn de incredere, onest si umanist, ai multa compasiune in natura ta in special pentru animale. Simti profund si foarte intens, destul de rar iti exprimi sentimentele si ai o dorinta adnaca de a trai in pace cu tot ceea ce este in jurul tau. Ai putina ambitie si mai degraba iti lipseste increderea in fortele proprii, din cand in cand poti afisa putin mai multa vointa si dorinta de afirmare. Acest semn inclina intr-un anume fel spre mediumitate dar te face sociabil, placut, sicer si amuzant, interesat de religie. Fiind foarte milos te vei simti bine in spitale sau alte institutii sociale unde poti sa ii ajuti pe altii. Te vei descurca bine daca nu vei acorda atentie inutila detaliilor.In fiecare an, cand in perioada cuprinsa intre 19 februarie si 20 martie, Soarele parcurge cel de-al doisprezecelea semn zodiacal, Pestii, se incheie a treia faza a anotimpului iernii. Sa nu cautam explicatia acestui semn in afara, invocind, bunaoara, constelatia Pisces sau stelele fixe care o formeaza. Pestii, ca semn, isi leaga numele de portiunea din zodiac ce se intinde intre 330° si 360° longitudine; aceasta felie de 30° incheie cvarta care, plecind de la solstitiul de iarna, ajunge la echinoctiul de primavara. Prin evolutia catre acest semn (0° Berbec) se incheie, o data cu al doilea hemiciclu inceput in Balanta, intregul ciclu al zodiacului, Berbecul inaugurind un nou circuit al universului nostru sideral. In emisfera noastra, este legat de “momentul” precis al sfirsitului iernii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții