Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Citește Horoscopul zilei de dragoste 23 martie 2021

Written By NIKE B. on marți, 23 martie 2021 | 10:07

Horoscopul zilei de dragoste 23 martie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilni.
Horoscop dragoste 23 martie 2021. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, marti 23 MARTIE 2021. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.



Horoscop dragoste 23 martie 2021.Luna în Rac și influența planetei Venus formează o energie vibrantă în aria sentimentală și e bine să profităm de aceasta pentru a clarifica anumite chestiuni sau de a le dezvolta. Este o perioadă în care vom avea beneficii majore de pe urma recunoașterii emoțiilor și sentimentelor deoarece în acest fel vom ști care este următorul pas în sfera romantică.








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Rasare soarele si pe strada ta. Armonia si voia buna din cuplu va permite sa fiti mai relaxati si sa faceti cateva planuri romantice. Nu este exclusa o iesire in doi. Daca esti singur, indrazneste sa ceri ceea ce vrei. S-ar putea ca cineva sa-ti raspunda DA din toata inima.Venus în semnul vostru zodiacal vă aduce un val de armonie în aria romantică și ar fi bine să acționați în loc să visați cu ochii deschiși pentru a profita de aceste circumstanțe astrologice favorabile. De asemenea, asigurați-vă că știți exact ceea ce vă doriți.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

O zi frumoasa, in care ii impartasesti partenerului ceea ce simti. El se va simti la fel de deschis si iti va impartasi multe. Nu este exclus sa iesiti undeva. Daca esti singur, profita de contextul planetar pentru a iesi si pentru a cunoaste oameni noi.Energia Soarelui împreună cu Venus vă ajută să vă vindecați rănile emoționale și să faceți loc echilibrului în viața voastră. Veți beneficia de pe urma unei perioade de contemplare și analiză înainte de a face un pas important, de aceea e bine să păstrați anumite detalii pentru voi.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Viata amoroasa nu este tot timpul numai lapte si miere, insa nici nu trebuie sa faci din tantar armasar. Daca esti singur, elibereaza-te de energiile negative, distreaza-te, si vei vedea cum lucrurile se vor indrepta in directia dorita de tine.S-ar putea să aveți niște gânduri sau sentimente pe care din diverse motive nu vreți să le de divulgați, dar ați putea descoperi că persoana față de care păstrați aceste detalii știe deja despre ce este vorba. Sunteți singura persoană în măsură să vă detașați de presiunea pe care o aveți, fie nu mai dați importanță anumitor chestiuni fie le recunoașteți cu încredere.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Daca te plangi mereu si nu incerci sa rezolvi ceva, nu ai nicio sansa sa treci peste aceasta perioada critica. O discutie seriosa cu partenerul tau te va ajuta sa puneti lucrurile la punct. Daca esti singur, pregateste-te de o intalnire interesanta. Vei simti in curand fluturasi in stomac.Energia planetei Venus vă oferă mai multă încredere de sine și vă motivează să acționați în aria romantică. Dacă nu considerați că e cazul să faceți schimbări, poate că e o perioadă oportună de a aprofunda anumite aspecte pe care vreți să le înțelegeți mai bine.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Totul se desfasoara in termeni buni in Paradisul vostru conjugal. Urmeaza alte planuri care va incanta inimile. Daca esti singur, fii mai deschis. In curand iti vei imbratisa marea dragoste.Sunteți încurajați să vă axați pe partea plină a paharului și să nu vă lăsați influențați de anumite aspecte care momentan nu sunt precum vi le doriți. Uneori schimbarea necesită timp și în loc să așteptați ca aceasta să aibă loc e mai bine să profitați de ceea ce vă oferă plăcere acum.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Impreuna cu partenerul faceti planuri de toate felurile. Impreuna veti gasi cele mai bune solutii. Daca esti singur, nu te ascunde in casa. Iesi mai des daca vrei sa-ti intalnesti jumatatea.Stabilitatea pe care o doriți în aria voastră sentimentală nu necesită prea multă strictețe, ci mai degrabă dezvoltarea unor circumstanțe care să vă aducă mai multă împlinire sufletească fără să puneți prea mare presiune pe perfecțiune. Veți observa cum detașarea vă oferă pacea pe care o căutați.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai nevoie de putina relaxare. Ai muncit mult si macar acum sa te linistesti. Lasa problemele le usa dormitorului si lasa-ti partenerul sa te rasfete. Daca esti singur, indrazneste sa faci prima mutare. Te va aduce mai aproape de persoana pe care o indragesti.Venus vă aduce noroc în aria sentimentală și vă îndeamnă să aprofundați o conexiune specială sau echilibrul vostru emoțional, mai ales dacă pe celelalte planuri ale vieții întâlniți provocări. Sfera romantică poate fi locul vostru de relaxare și detașare de presiunea externă.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O zi armonioasa si linistita pe care o petreci alaturi de partenerul de cuplu. Chiar ai nevoie de putina relaxare. Daca esti singur, pregateste-te de o schimbare. Cineva care a intrat de curand in viata ta iti va aduce bucurie si momente romantice.Există mult potențial de dezvoltare în aria voastră romantică și înainte să vă gândiți la planuri grandioase de viitor ar fi bine să observați ceea ce poate fi aprofundat acum. Evitați să faceți eforturi mari pentru schimbări deoarece ați putea pierde esența iubirii pe care o aveți în fața voastră.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Pot aparea conflicte din cauza intelegerii gresite a mesajelor pe care le transmiti. Fii mai clar in exprimari. Vorbeste direct, fara ocolisuri. Vei evita astfel, surprizele neplacute. Daca esti singur, iesi cu prietenii. Chiar ai nevoie de putina distractie!Dacă revizuiți anumite detalii din aria voastră sentimentală din trecut pentru a atinge o claritate asupra unui aspect din prezent, este benefic, dar dacă gândurile voastre sunt axate pe niște situații negative și încercați să retrăiți niște chestiuni nefavorabile pentru a observa dacă vă mai afectează, s-ar putea să vă facă mai mult rău decât să vă ofere vreun răspuns. Lăsați trecutul la locul lui și bucurați-vă de ceea ce vă oferă prezentul.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie sa faci ceva pentru a scapa de stres. Incepe sa se resimta mult si in relatia de cuplu, iar iritarea si anxietatea otravesc de-a dreptul pasiunea. Daca esti singur, este o zi propice unei intalniri de zile mari.Venus vă oferă șansa unei dezvoltări esențiale în aria romantică, dar ține de voi să vă recunoașteți cele mai profunde sentimente pentru a le putea exprima într-un mod benefic. Indiferent dacă ceea ce simțiți este pozitiv sau negativ, adevărul vă va elibera de o presiune și va elimina confuzia.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Planetele iti zambesc. Iti vezi relatia cu alti ochi si veti putea sa faceti planuri de viitor. Daca esti singur, de ce nu dai o sansa persoanei care iti face curte de multa vreme? S-ar putea sa ai o surpriza placuta!Aptitudinea voastră nativă de a citi printre rânduri este mult mai intensă acum și nu vă lăsați manipulați de anumite chestiuni. E bine să păstrați scepticismul înainte de a vă oferi încrederea. Dacă o anumită persoană se așteaptă ca voi să ghiciți niște chestiuni, probabil că nu este cel mai fericit scenariu.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Energia Soarelui împreună cu Venus vă amplifică încrederea de sine, dar s-ar putea să fiți umbriți de o chestiune din trecut de care încă nu v-ați vindecat emoțional. E bine să profitați de vibrația astrală actuală și să vă desprindeți odată pentru totdeauna de ceea ce este toxic pentru voi pentru a vă elibera și a parcurge pe calea pe care o doriți.Ziua poate fi destul de stresanta, insa nu te lasa coplesit de evenimente. Incepe weekend-ul si e cazul sa te concentrezi pe lucruri mai placute si pe activitati mai incitante. Lasa-te pe mana partenerului de viata. Stie el ce e de facut. Daca esti singur, cineva din cercul tau de prieteni are, se pare, altfel de sentimente pentru tine. Si e gata sa ti le marturiseasca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții