Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscopul zilei 25 Iulie 2014

Written By NIKE B. on joi, 24 iulie 2014 | 08:02


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 25 Iulie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscopul zilei de azi 25 Iulie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare. In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros. Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie. La locul de munca, se poate dovedi oportuna reluarea unei initiative si examinarea aspiratiilor legate de viitor vostru in cariera.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Sunteti binecuvantati cu bunastare si starea financiara se va imbunatati simtitor. Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale. Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili. Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil. Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.


Horoscopul zilnic de azi Rac

O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit. O cura cu ulei de catina ii poate oferi ficatului dumneavoastra protectia de care are nevoie. Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite. Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Toate tranzactiile financiare se desfasoara intr-o maniera cat mai transparenta si mai oficiala. Faceti tot posibilul sa va relaxati in liniste, caci efectul ar fi unul pozitiv, de reglare a functiilor organismului. Va indragostiti lulea, este o zi numai buna pentru inceperea unei povesti de dragoste infiripata in timpul unei calatorii. Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara. O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional. Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor. Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice. Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Dormiti bine, drept pentru care veti avea o mare pofta de munca si de distractii. Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place. Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare. Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet. Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta. Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita. Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara. Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic. Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori. Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare. Starea dumneavoastra de sanatate are efecte pozitive pentru zona lombara a coloanei vertebrale si pentru nervul sciatic. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții