Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop tarot zilnic 26 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on joi, 25 aprilie 2024 | 16:22



Horoscopul tarot zilei de 26 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Asul de bate

Se anunta inceputul unei aventuri fertile. Cine munceste din greu va atinge rezultatele scontate. Poate te gandesti sa incepi o afacere pe cont propriu. Cartea iti aduce mesajul ca ai sanse mari de reusita daca iti concentrezi energia pe lucrurile prioritare. De asemenea, cartea este simbolul masculinitatii, al pasiunii. Daca esti femeie singura, poti intalni acel barbat care sa-ti starneasca interesul amoros. Daca esti barbat, cartea poate aduce mesajul ca ai intalnit sau urmeaza sa intalnesti femeia cu care sa iti doresti copii.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Valetul de bate

Aceasta carte simbolizeaza entuziasmul, explorarea, desoperirea, spiritul liber. Te bucuri de ceea ce faci. Iti plac lucrurile fine. Stilul tau de viata se anunta in acest moment unul plin de pasiune. Vrei sa te rasfeti si sa te distrezi cat poti de mult.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 4 de spade

Cartea simbolizeaza contemplare, recuperare, pasivitate, relaxare, odihna. Pacea a sosit in viata ta, insa are pretul sau. Te poti simti epuizat si ai nevoie urgenta de o pauza. Este vremea sa te vindeci si sa-ti reevaluezi prioritatile.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Regele de spade

Cartea sugereaza figura unei autoritati in domeniul stiintific, un profesor, un cercetator renumit. Unul care si-a sacrificat alte sfere din viata lui pentru a cunoaste, pentru a sti. De asemenea, cartea poate simboliza un avocat, un jurist, o putere, o autoritate juridica. Aceasta persoana este foarte ferma cu tine, dar totodata, foarte corecta. Nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 9 de cupe

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este: de ce o persoana care are bani sarbatoreste singura? Poate pentru ca nu vrea sa imparta cu ceilelti?! Fericirea si satisfactia de a avea bani vine din bucuria, incantarea de a imparti cu ceilalti. De a-i ajuta sa reuseasca si ei in viata. Cartea mai poate anunta un succes, o victorie, un castig salarial satisfacator.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Echilibrul

Rabdarea este arma ta secreta in depasirea tuturor obstacolelor care iti pot aparea in cale. Da-ti timp pentru a te asigura ca intelegi ce ai de facut, pentru cine, de ce si in ce mod. Aceasta abordare metodica poate sa nu fie ideala si chiar poate enerva vreo cativa, insa nu trebuie sa te lasi influentat de convingerile lor. Rabdarea te va ajuta sa inchei ziua cu cat ma putine greseli.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Marele preot (Hierofantul)

Este important sa respecti planul si sa fii loial celor care au venit alaturi de tine. Nu esti doar un membru al echipei ci liderul ei. Oemenii te vor urma si vor face ceea ce le ceri daca ii tratezi cu respect si esti atent la nevoile lor, in special la micile lor nevoi personale.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Magicianul

E nevoie sa fii putin mai organizat. Urmareste-ti cu atentie pasii si ziua ta poate fi una cu performante uluitoare. Fa tot ce iti sta in putere, iarta-te pentru eventualele stangacii si mergi mai departe cu curaj!

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 5 de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza izolarea, insecuritatea, grijile, pierderea financiara, saracia. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca incepe o transformare. Dupa o perioada de stagnare, apare soarele si pe strada ta. Poate te inscrii la niste cursuri de dezvoltare personala sau profesionala care iti schimba perspectivele.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Asul de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza puterea bruta, victoria, claritatea mentala. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul ca trebuie sa fii cu bagare de seama. Nu lasa starea de nervozitate sa escaladeze din pricini minore. Tine-ti furia sub control si vezi daca nu cumva totul are la baza o neintelegere sau o confuzie.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 10 de spade

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Ti se poate parea ca totul se darama in jurul tau. Ca ai esuat total. Suferi pentru ca planurile ti-au fost date peste cap. Dar chiar sa fie acesta un lucru rau?! Analizeaza cu atentie ce s-a intamplat si de ce si poti avea surprize. Totul are un scop, vei vedea care sunt beneficiile acestei situatii.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 6 de cupe

Cartea aduce mesajul inocentei pure, a dragostei curate, opuse sexualitatii si erotismului. Poate fi, de asemenea, simbolul unei prietenii curate, a familiei care te sprijina. Cartea arata compasiune, generozitate. De asemenea, cartea iti mai poate transmite mesajul ca numite lucruri din prezent pot fi vindecate daca te intorci la copilaria ta sau daca te intorci la inocenta pura a copilariei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții