Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi joi 18 Septembrie 2014

Written By NIKE B. on joi, 18 septembrie 2014 | 07:34


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi joi 18 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscop pentru femei de azi joi 18 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar putea să ai parte de o confuzie accentuată în comunicare, înțelegere cu ființa iubită. Evenimentele pe care le trăiești și parcurgi pot să te facă să percepi sectorul emoțional, ca pe o sursă de probleme. Mici suferințe, constrîngeri. Din simplul motiv, că ai nevoie de lucruri clare, sigure, veritabile în viața ta. Astăzi indicat este să dai mai puțină atenție fanteziilor și suspiciunilor tale aparente. Căci există extrema posibilitate, ca toate aceste stări și senzații emoționale să fie create doar în incinta fanteziilor tale. Mai degrabă lasă ființa iubită să îți spună ea care e situația defapt!






Horoscop pentru femeia din Taur

Azi mesajele, verbalizarea emoțiilor, comunicarea telefonică sunt cele care îți vor readuce fericirea în cuplul tău. Chiar dacă treci printr-o perioadă mai tensionată pentru tine în care viața te supune la diverse transformări, s-ar putea ca iubirea să fie cea salvatoare. Acuma e perioada în care partenerul de cuplu îți împărtășește viziunile și sentimentele. Probabil dacă, vei fi mai atent la detaliile care se nasc zi de zi între voi doi vei putea observa natura acestei relații. Nu te grăbi totuși să tragi încă concluzii! S-ar putea ca calea spre maturizare a cuplului tău să mai dureze.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e ziua în care momentele relaționale, a cuplului tău se structurează cumva. Astfel încît vei resimți că ființa iubită e din ce în ce mai rîvnită de tine. O persoană din viața ta cu care chiar ai ce discuta, cu care ai multe tangențe, cu care ești în stare să muți munții din loc. Și să faci schimbări în viața ta, în sectorul emoțional. Chiar dacă ești prea atașat de pragmatic, gîndește la valorile sufletului! Care ca regulă, fără excepții se dovedesc a fi cele mai primordiale dintotdeauna.




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi sensibilitatea și romantismul vor fi cele care îți vor face ziua plină de lucruri frumoase vizavi de sectorul relațional. Vei avea parte de o mulțime de exclamații la adresa ta, exclamații de iubire și admirație. Sexul opus va roi în jurul tău ca în jurul unei bucăți de prăjituri. Utilizează-ți magnetismul, pentru a te asigura că absolut tot ce îți dorești ți se poate îndeplini. Sau pe oricine vrei să re\cucerești o poți face. Perioadă cu mare potențial amoros!





Horoscop pentru femeia din Leu

Azi o doză sporită de melancolie și sentimentalism îți guvernează stările. Bineînțeles asta este o perioadă oportună cînd se cimentează o relație de mare importanță în viața ta. Dacă nu ai da atîta atenție problemelor de rutină din viața ta. Și nu ai lăsa neliniștile să îți încurce firele fericirii. Urmează-ți intuiția pentru a percepe dacă ființa pentru care nutrești sentimente e cel\cea potrivită ție. S-ar putea ca alegerile făcute de tine în perioada curentă să îți guverneze întru totul perioada imediat următoare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nevoia ta accentuată de a te simți iubit\ă cu orice scop, de a te simți important\ă în viața partenerului tău de cuplu se pare că șanse imense de realizare. Iar această direcție s-ar putea să te facă să uiți totuși, că o relație veritabilă are nevoie de o temelie solidă la baza ei. O temelie care poate fi construită doar în timp. Odată cu parcurgerea etapelor de maturizare. Iar acuma e un moment oportun în care poți face și reînnoiri în acest domeniu. Zi în care emoțiile vor tinde să ia o formă exteriorizată de exprimare!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ai putea simți nevoia acutizată să te simți important\ă și iubit\ă. Probabil emoțiile tale au nevoie de o susținere din partea celui\celei pe care îl\o iubești. S-ar putea ca dificultățile de ordin material\financiar, întradevăr să vă dea mari bătăi de cap. Însă nu e tocmai un motiv pentru a vă pune relația voastră de cuplu în pericol. Important este să înțelegi, că fiecare are nevoie de o realizare a propriilor valori. De o siguranță a propriului nume, a propriului renume. Încearcă azi să fii cît mai degajat\ă și să emani cît mai mult echilibru în jurul tău. Asta te va scoate din anonimat și îți va oferi armonie relației tale de iubire.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi ai putea simți o doză de expansionism, probabil îți vei dori să schimbi ceva în domeniul afectiv. Într-un mod direct sau pur și simplu ca linie de gîndire. Deoarece asta e o perioadă în care ai mare nevoie de afirmare carieristică, s-ar putea ca partea afectivă să iasă puțin din vizorul tău. Iar partenerul\ra tău\ta de cuplu s-ar putea să neceste mare atenție din partea ta. Încearcă să fii cît mai rezonabil\ă cu ceea ce întreprinzi sau afirmi, astfel încît să nu rănești sau să periclitezi starea emoțională vizavi de ființa ta iubită. Acuma ai nevoie să înveți să nu mai dramatizezi, să lași lucrurile natural și ușor deviate de sub controlul tău. Uneori de-a dreptul obsesiv.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Lumea ta emoțională e din ce în ce mai acaparată de artificii. Dorința de a retrăi la maximum povestea ta de iubire. Senzația că întreaga lume trebuie să vi se pună la picioarele voastre sau să fie martori la scenariul vostru amoros. Al tău și al ființei iubite. Acuma e vreme extrem de favorabilă pentru călătorii, iar o plecare în vacanță cu ființa iubită ar fi evenimentul cel mai potrivit. Azi emoțiile tranșante îți poate aduce ceva sare și piper relației tale. Totodată indicat ar fi să le manifești și direcționezi mai degrabă într-un fascicul de pasiune și înflăcărare emoțională, decît gelozii sau suspiciuni la adresa iubitului\tei tău\tale!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi ai o șansă enomă ca cel\cea pe care îl\o iubești să îți împărtășească trăirile în tandem cu tine. Ființa iubită ar putea fi azi extrem de emotivă și îndreptată să îți demonstreze căldura inimii și romantismul. Mesajele de iubire subtile, convorbirile telefonice sunt cele care îți vor umple ziua de o satisfacție sentimentală de vis. Indicat este să depășești azi starea de apatie și tragism, sau gelozie și să înnaintezi cu încredere în vederea re\stabilirii unei punți de colaborare cu cel\cea pe care îl\o iubești!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea ca suspiciunile și investigațiile tale vizavi de obiectul pasiunii și iubirii tale, să îți de-a bătăi de cap. Acuma e vreme cînd imaginea cuplului tău, viziunea ta despre relații, iubire și colaborare tind să se re\construiască și să se re\întemeieze. Ai nevoie de valori fixe, apogeice, imagini expansioniste de viitor. Un moment însă ar fi indicat să îl reții, timpul alocat relației de iubire în mod direct acționează asupra stării afective din interiorul acesteia. Ai nevoie să delimitezi clar prioritățile și să stabilești un grafic armonios. În care povestea ta de iubire nu ar fi periclitată de manifestul carieristic!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e vreme de iubire și de iubit! Chiar dacă rutina și graficul din ultima perioadă de scoate din minți. Azi poți foarte degajat\ă să te relaxezi și să savurezi din finețea și dulcele simțirilor. În cazul în care nu ai o relație, azi s-ar putea să îți întîlnești viitorul\oarea partener\ă de mariaj. Dacă ai deja pe cineva, azi e un moment favorabil să vă planificați, sau să visați cu ochi deschiși la căsnicia viselor voastre. Să plutiți fascinați în lumea unor sentimente profunde, miraculoase cu șanse de final fericit!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții