Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop tarot săptămâna 7-13 Noiembrie 2022

Written By NIKE B. on luni, 7 noiembrie 2022 | 08:22



Citește Horoscopul tarot săptămâna 7-13 Noiembrie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 7-13 Noiembrie 2022 – Săptămâna aceasta, suntem încă în sezonul Scorpionului și avem o eclipsă care are loc în aceste zile în zodia Taurului în timpul Lunii Pline. Este interesant cum, indiferent de perioada din an, există întotdeauna aceste lecții personale pe care ar trebui să le primim. Săptămâna aceasta, ne uităm la modul în care acționăm sub constrângere, precum și la cât de orbi suntem uneori, atunci când suntem nevoiți să privim adevăruri dure. Suntem făcuți să știm că suntem autorii propriului nostru destin și că depinde de noi să „închidem cercul”, dacă de asta este nevoie. Mentalitatea de victimă își face apariția în această săptămână, doar pentru a ne arăta că trebuie să fugim de ea. Aceasta este săptămâna în care ajungem să știm că noi suntem cei care trebuie să ducem acest lucru numit „viață” la următorul nivel și noi suntem cei care ne facem propriile vieți grozave.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Trei de spade, inversat

Să vindeci o inimă frântă poate fi pe lista ta de „lucruri de făcut” săptămâna aceasta și, ești conștient că orice trebuie să faci pentru a depăși acest lucru este potrivit și echitabil pentru procesul de vindecare. Ești stoic și puternic și, deși s-ar putea să treci prin momente grele, știi în sufletul tău că aceasta este doar o etapă și că vei trece peste asta mai repede decât crezi. Stai liniștit, te vei simți încordat doar pentru puțin timp și apoi, vei simți în sfârșit libertate.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Opt de spade

Uneori, drama vieții este pur și simplu prea mult de rezolvat, iar când ți se întâmplă acest lucru, te încadrezi în categoria pe care o numim „ignoranță voită”. Săptămâna aceasta este săptămâna în care știi că ești ignorant, dar alegi în mod conștient să fii așa pentru că este mai ușor decât să te confrunți cu drama care pare să fie peste tot. Renunți la activități știind că, deși pot fi distractive sau captivante, sunt, de asemenea, prea mult pentru ca mintea ta să le înțeleagă în acest moment.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Trei de cupe

În momentul de față, te întrebi de ce ai luat o anumită decizie, deoarece se pare că te-a pus într-un loc nepotrivit. Ai acționat impulsiv și acum, mâinile tale sunt legate, nu poți continua, dar ești și suficient de deștept pentru a ști că acest timp nesolicitat este ceva pe care îl poți folosi pentru a te gândi la următoarea ta mișcare. Săptămâna aceasta îți aduce o versiune „forțată” a unei pauze. O vei folosi bine și îți vei da seama ce ai greșit și cum acțiunile tale te conduc până unde ești astăzi.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Valetul de cupe

Vei primi o veste bună în materie de dragoste, săptămâna aceasta. Această carte arată un cavaler, care este de tipul „armurii strălucitoare” și, deși asta nu înseamnă neapărat că vei fi salvat de un astfel de cavaler, vei primi, totuși, vești bune și cuvinte iubitoare. Există cineva în viața ta către care apelezi pentru vești bune și vibrații pozitive, iar acea persoană îți va folosi în această săptămână. Este o săptămână bună pentru tine și te simți în siguranță, așa cum îți place.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Asul de cupe

Ei bine, se pare că tu ești câștigătorul săptămânii, deoarece este cam greu să depășești această carte. Acest „As” nu ești doar tu, ci și împrejurimile tale. Aceasta înseamnă că tot ceea ce faci în această săptămână va avea ca rezultat ceva pozitiv și fructuos. Viața ta amoroasă va lua cu siguranță o întorsătură în bine, iar starea ta de spirit, în general, se va simți sănătoasă și generoasă. Te vei bucura de tot ce faci în acest timp și te vei simți încrezător că norocul tău va continua la nesfârșit.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Șase de cupe, inversat

Săptămâna aceasta îți aduce un sentiment de „aproape acolo”. Lucrurile arată bine în lumea ta, nu există supărări, nicio ceartă și nicio persoană răutăcioasă care să încerce să obțină ceva de la tine. Totul se simte stabil și ușor de îndurat, dar există câteva lucruri care te frământă, lucruri pe care simți că nu le-ai primit încă, dar ți se datorează. Aștepți ca cineva să vină pentru tine și s-ar putea să pui prea mult accent pe orice ar trebui să-ți aducă. E ca și cum ai avea totul, dar nu ești pregătit să cedezi la asta încă.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Zece de monede

Indiferent ce ai făcut pentru a câștiga astfel de bani rapizi, ține-o tot așa, deoarece aceasta este pe cale să fie o săptămână foarte pozitivă din punct de vedere financiar pentru tine. Cartea „Zece de monede” este ca și cum ai câștiga la loterie, doar că de data aceasta nu este „metaforic”. Aceasta este săptămâna în care câștigi ceva și, dacă câștigurile tale nu vin ca un câștig, atunci așteptă-te ca plata înapoi sau o altă versiune a „banii care ți se datorează” să se manifeste pentru tine în timpul săptămânii. E timpul să-ți dai seama ce vrei să cumperi!

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Doi de spade, inversat

Totul ține de decizia ta din această săptămână, și s-ar putea să fie ceva pe care l-ai amânat pentru o vreme. Pentru că nu ești interesat să iei această decizie, există șanse mari să o iei pe cea greșită, ceea ce este mai mult ca sigur ceea ce vei face în această săptămână. Pentru că îți dorești atât de mult să nu te implici, vei ajunge să faci ceva greșit doar pentru a scăpa de asta și asta, la rândul său, te va implica cumva și mai mult decât înainte.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Diavolul, inversat

Ceea ce pare o carte proastă, care promite experiențe negative nu este chiar atât de rău, ci este mai mult un avertisment pentru tine, Săgetător, și acel avertisment îți spune să te retragi și să nu faci probleme. Ai tendința de a vorbi din gură, s-ar putea să-ți placă chiar să auzi sunetul propriei voci în timp ce spui cuiva, atât de poetic. Fă-ți o favoare și pur și simplu, nu o mai face. Vei ajunge până la punctul în care poți formula cele mai usturatoare insulte, și de ce să te deranjezi? Vei ajunge doar să arăți că ești o persoană rea. Ține-ți vorbele în frâu săptămâna aceasta.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Opt de bâte, inversat

Este aproape ciudat cum citirile pentru Capricorn duc invariabil înapoi la muncă. Este ca și cum îți găsești confortul real în muncă, indiferent de situația ta de viață. Niciodată nu rămâi fără un loc de muncă, iar în această săptămână, te vei „relaxa” la muncă, încă o dată. Nu numai că ești bun la slujba ta, dar ești și oarecum un geniu în măsura în care ai creat o cale către pacea interioară, concentrându-ți pe un singur lucru la un moment dat.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Valetul de spade, inversat

Săptămâna aceasta s-ar putea să te dai peste cap, pentru că ai ales un anumit lucru care acum există în viața ta ca o corvoadă împovărătoare. Ceea ce odată credeai că este grozav s-a dovedit a fi doar un obstacol și ți-ai dori să nu te deschizi la această povară atât de ușor, doar că acum este a ta să o porți. Poate că trebuie să faci o alegere grea săptămâna aceasta, dar dacă ești în spatele alegerii tale, s-ar putea să te poți elibera pentru o existență mai bună.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Justiția

Întotdeauna aceasta este o carte de tarot bună pentru destinatar. Săptămâna aceasta te pune la echilibru, Pești. Vei auzi săptămâna aceasta un cuvânt, că ceva din viața ta s-a încheiat și că verdictul este în favoarea ta. Această carte reprezintă adesea ceva în drept, ceva „legal” și, în cazul tău, mai mult ca sigur vei vedea că un proces se încheie în favoarea ta sau are loc sfârșitul unei situații proaste. Această carte de tarot îți arată că vei merge mai departe acum, nu mai sunt „încetiniri”, care să te abată de la calea ta.



1 comments:

Anonim spunea...

Am lecturat acest horoscop tarot saptamanal,inclusiv zodia in care ma regasesc,cu multa atentie si mi se pare interesant si cu sentimentul de bucurie si cunoastere al unor realitati! Multumiri!

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții