Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop tarot zilnic 7 Noiembrie 2022

Written By NIKE B. on luni, 7 noiembrie 2022 | 08:03



Horoscopul tarot zilei de 7 Noiembrie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 6 de bate

Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Succesul este garantat de timpul si energia dedicate unui anumit scop. Dezvoltarea presupune performante acumulate de-a lungul timpului. Nu este exclusa o promovare sau un succes financiar.In planul constiintei noastre Cartea de tarot 6 de bate simbolizeaza faptul ca lupta noastra pentru recunoastere si claritate intr-o problema anumita va avea succes. Astfel, ea poate anunta mult ravnita eliberare de grijile care ne-au facut viata amara. Mai mult, Cartea de tarot 6 de bate poate indica o faza ascendenta in care vom dobandi acea siguranta necunoscuta noua, datorita unei increderi sporite in propriile forte. Pornind de la acest fapt, Cartea de tarot 6 de bate poate capata semnificatia-cheie pentru aceia, ce se considerau pana acum intotdeauna de partea invinsilor si care se vad insituatia de a trece in tabara invingatorilor. In domeniul relatiilor noastre personate, Cartea de tarot 6 de bate este o carte a succesului si arata ca ne asteapta o experienta importanta si norocoasa. Poate fi inceputul unei relatii minunate, punctul culminant sau casatoria, intr-o relatie existenta. Cartea de tarot 6 de bate arata si faptul ca reusim sa rezolvam o problema pe care am avut-o pana acum cu o persoana anume sau care isi avea radacinile in atitudinea manifestata fata de partener. Pe un plan mai apropiat de cotidian Cartea de tarot 6 de bate inseamna vesti bune, primirea unei scrisori imbucuratoare sau a unui telefon asteptat.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 8 de Monede

Stiti prea bine ca va aflati inca in etapa de inceput si experienta dumneavoastra este limitata, avand in vedere intentiile pe care le nutriti. Cand cartea de la pozitia 1 nu a avut un caracter net negativ, puteti considera ca veti reusi in ceea ce v-ati propus, daca veti avea suficienta rabdare.Trebuie sa va pregatiti sa accedeti intr-un nou domeniu de cunoastere, despre care posedati doar putine cunostinte anterioare. Inaintati cu spiritul deschis spre ceea ce va asteapta, dovediti sarguinta la invatatura. Cu siguranta ca setea dumneavoastra de cunoastere va fi satisfacuta si rezultatul nu va va dezamagi.Ati simpt ca sunteti un incepator in cadrul unui nou proces de invatare si ca vi se cere sa fiti pe cat de modest, pe atat de perseverent. Daca aveti drag de invatatura, aceasta etapa va va crea mari satisfactii. Este posibil ca talmacirea cartii de la pozitia 6 sa va arate ca ati ajuns deja mult mai departe decat ati crezut si ca va puteti bucura de-acum de primele roade. Bucurati-va de perioada unui nou inceput. In fata vi se asterne o noua munca creatoare, in care veti dobandi, pas cu pas. noi cunostinte, datorita carora va veti maturiza pe plan interior si veti ajunge la un rezultat fericit.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 3 de cupe

Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Comunici usor, iar sentimentele ies la lumina fara retineri. Ai libertate totala de expresie. Cartea este simbolul prieteniei, al bucuriei de a fi alaturi de cei dragi. Poate urmeaza o petrecere, o aniversare, un eveniment important in familie.Ati manifestat fata de problema in cauza o multumire recunoscatoare. Sunteti constient de faptul ca ati realizat sau primit cadou un lucru valoros, bucurandu-va de pe acum de perioada in care il veti putea savura. Considerati problema cu voiosie si veselie. Treceti cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra, intrucat cu siguranta nu veti fi dezamagit. In fata dumneavoastra se afla o experienta fericita, de care va puteti bucura de pe acum.Va simtiti coplesit de fericirea si recunostinta pe care o resimtiti. Pana acum, v-ati bucurat de situatia in care v-ati aflat, fiind vesel si bine dispus. Cartea etalata la pozitia 6 va va arata, daca va mai puteti ingadui sa zaboviti la aceasta serbare a bucuriei sau daca nu este cazul sa va pregatiti pentru primirea de noi indatoriri. Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinirea indatoririlor dumneavoastra. Veti petrece o perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera. Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 7 de bate

Aceasta carte simbolizeaza provocarea, perseverenta, competitia. Nu te sfii sa iti infrunti oponentii care incearca prin diferite mijloace sa te nedreptateasca. Actioneaza ferm, apara-ti drepturile, fara sa te lasi intimidat de forta cu care ceilalti concurenti te ataca.Cartea de tarot 7 de bate arata ca suntem atacati si ne trezim fata in fata cu persoane concurente, invidioase, sau adversari care se afla deseori in superioritate numerica sau de forte. Cartea de tarot 7 de bate exprima ca avem perspective promitatoare de succes, intrucat luptam de pe o pozitie favorabila. Cartea de tarot 7 de bate poate fi interpretata totodata si ca o invitatie spre iscusinta si vigilenta, pentru a nu pierde in mod necugetat avantajul oferit de pozitia respectiva. Doar in cazuri deosebit de rare este vorba despre atacuri fizice, ci mai degraba de imixtiuni in sfera intima sau ameninjari la adresa a ceea ce am obtinut sau spre care ravnim.Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de bate indica in primul rand o situatie concurentiala. Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca facem afaceri pe o piata caracterizata de o concurenta acerba sau ca ne straduim sa obtinem un loc de munca pentru care exista un mare numar de pretendenti. Ea poate semnifica si eventuale atacuri la adresa noastra in activitatea profesionala curenta, si ca trebuie sa ne aparam reputatia sau optiunile. Uneori Cartea de tarot 7 de bate simbolizeaza pe acei invidiosi, care vor sa ne dea la o parte din postul pe care-1 detinem. Cartea de tarot 7 de bate ramane in toate situatiile un indiciu privind sansele bune pe care le avem de a depasi pericolul fara nici un efect neplacut, daca ramanem vigilenti si nu ne irosim cu avantajul.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Cavalerul de cupe

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Pentru a-ti indeplini niste scopuri, ar trebui sa faci o calatorie, fizica sau spirituala. Cavalerul de cupe este simbolul creativitatii si al castigurilor. Poti incepeo noua aventura in domeniul profesional. Desi castigul se anunta a fi departe, el va fi pe masura eforturilor depuse.Ati avut fata de problema in cauza o atitudine calma. Sunteti binedispus si nutriti ganduri prietenesti fata de ceilalti. Vedeti, daca talmacirea cartii de la pozitia 7 va sfatuieste sa continuati in acelasj mod sau, poate, va invita sa procedati totusi cu mai mult angajament, mai multa hotarare si sa va aratati mai dispus sa faceti fata unui eventual conflict.Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti. Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie.Aceasta problema va afecteaza interior si priviti spre intenda pe care o nutriti cu drag si buna dispozitie. Cand talmacirea cartii de la pozitia 1 nu contine vreun avertisment, nu aveti de ce sa va temeti.Fiti tandru, si receptiv fata de sentimentele de prietenie si dragoste. Daca, avand in vedere situatia in care va aflati, nu prea aveti pofta de astfel de lucruri, dedicati-va vechii arte de a trai, practicate de japonezi, adica intelepciunea de a zambi mereu si de a lasa, in orice clipa, sa se inteleaga ca in lume exista numai fericire, ca intreaga nefericire provine doar din eroare si neintelegere.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 4 de spade

Cartea indica o rezolvare la o situatie care treneaza de multa vreme. Poate este nevoie de o retragere in singuratate pentru a face o reevaluare, un bilant al elementelor din trecut, ca sa mergi mai departe cu viitorul. Este nevoie de vigilenta si de sacrificiu in fata adverstitatilor vietii, insa rezultatul va fi pozitiv si onorant. Moartea simbolizata de aceasta carte este doar metaforica. Ea anunta sfarsitul unei etape grele si inceputul alteia fructuoase.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Moartea

O schimbare pluteste in aer si este pe cale sa se intample. Nu este nimic de care sa-ti fie frica sau sa te temi ca vei pierde ceva. Dimpotriva, este o transformare benefica ce aduce energie pozitiva. Poate fi ceva mic sau ceva mare, dar care iti va influenta viata intr-un mod semnificativ. In gand ati considerat deja problema terminata. Ati inteles ca sosise timpul sa va desprindeti. Cartea etalata la pozitia 1 va arata ca a sosit deja vremea sa va intoarceti spre Nou, in timp ce cartea etalata la pozitia 7 va va spune cum sa procedati Deveniti constient ca trebuie sa va luati ramas bun. Despartiti-va de conceptiile si modul de gandire de pana acum. Cu cat desprinderea va fi mai clara si evidenta, cu atat veti dobandi mai repede si usor o noua conceptie, care sa va deschida ochii asupra evolutiilor viitoare. V-ati desprins in forul dumneavoastra intim de aceasta problema si probabil inca mai resimtiti durerea despartirii. Lasati-o sa plece definitiv si fiti recunoscator pentru timpul ramas in urma. Cartea etalata la pozitia 6 va va spune, daca mai trebuie sa aveti rabdare sau deja puteti sa va deschideti Viitorului.Trebuie sa va desprindeti in adancul sufletului de nazuintele si dorurile dumneavoastra, luati-va ramas bun si puneti-va totodata intrebarea daca ati implinit ceea ce se astepta de la dumneavoastra. In acest caz, cu toata durerea ce va incearca, lasati sa va copleseasca sentimentul de implinire si recunostinta. In caz contrar, verificati ce mai puteti face pentru ca aceasta despartire sa duca la un sfarsit pasnic si fari echivoc.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Stapana

V-ati aratat plin de idei noi, fiind totodata deschis si dispus pentru primirea unor impulsuri pe care sa le transpuneti in fapt. Intelegeti necesitatea schimbarilor si innoirilor. Aveti grija sa nu exagerati si sa nu permiteti sa fiti depasit de situatie. Stapana poate simboliza si tulburarea! Permiteti laturii creative din dvs. sa devina activa si fiti deschis pentru stimulii transmisi de ceilalfi. Preluati aceste ganduri si idei, inchipuiti-va totul in mod plastic, iar apoi transpuneti in fapt aceste impulsuri. Recunoasteti schimbarile de valoare, pe care le antreneaza tema intrebarii puse, precum si faptul ca in fata dvs. se intinde un camp roditor.V-ati lasat condus de dorinta de inmultire, schimbare. Este posibil sa deveniti insa prea hapsan, sa va fi pierdut sau incurcat in multitudinea de posibilitati, astfel incat sa nu mai puteti stapani evolutia lucrurilor.Desfasurati-va puterea creatoare, spiritul de initiativa, viociunea. Procedati la ce v-ati propus cu prospetime interioara. Deschideti larga dvs. inima si dati locul ce se cuvine creativitatii, nazuintelor, viselor si fanteziilor dvs., spre a se dezvolta in voie urmand ca, cu timpul, acestea sa se si realizeze in fapt.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Steaua

Ati abordat problema cu incredere si i-ati atribuit sanse de lunga bataie. Pornrti de la ideea, ca pasii pe care i-ati intreprins sunt promitatori si vor avea o mare importanta pentru dumneavoastra in viitor. Capacitatea dumneavoastra de previziune va este foarte avantajoasa, folositoare. Daca este cazul sa va pastrati si in continuare acest optimism veti afla de la cartea etalata in pozitia 7. Deschideti ochii si aruncati o privire spre viitor. Deveniti constient de faptul ca ceea ce intentionati sa intreprindetii va avea urmari agreabile si de mare perspective, de care poate ca in prezent inca nici nu va dati seama. Desprindeti-va din ingustimea modului dumneavoastra de pana acum de a privi lucrurile, faceti-va o larga privire de ansamblu. In acest mod veti castiga si mai multa incredere. Ati mizat, in forul dumneavoastra interior, cu toata increderea in evolutia pozitiva a intentiilor dumneavoastra. Cu forta pe care v-o confera aceasta incredere ati reusit desigur sa repurtati nu putine succese. Totusi, trebuie sa verificati cartea de la pozitia 1, care v-ar avertiza in cazul in care v-ati face sperante desarte. Puteti sa va desfasurati tot optimismul si increderea. Intentiile dumneavoastra vor reusi si va vor duce departe, in viitor. Dezvoltati-va. sensibilitatea pentru a aprecia corect intervalele de timp necesare, astfel incat o nerabdare deplasata sa nu intunece evolutia fasta a lucrurilor.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Regele de spade

Cartea sugereaza figura unei autoritati in domeniul stiintific, un profesor, un cercetator renumit. Unul care si-a sacrificat alte sfere din viata lui pentru a cunoaste, pentru a sti. De asemenea, cartea poate simboliza un avocat, un jurist, o putere, o autoritate juridica. Aceasta persoana este foarte ferma cu tine, dar totodata, foarte corecta. Nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale.Cartea de tarot Regele de Spade personifica latura masculina a elementului aer. Este vorba de forta ratiunii pline de intelepciune, iute, si vicleana, care, din unghiul bogatiei de idei, ni se prezinta ca spirituala si multilaterala insa totodata plina de contradictii, putand merge pana la forme ale vicleniei, ironiei sau rafinamentului. Cu ajutorul acestor calitati puteti recunoaste, intelege, analiza, aborda problemele din orice directie si sa le patrundeti insa, daca aceste forte vor deveni preponderende, ele isi infatiseaza latura intunecata: raceala sentimentelor, critica muscatoare si cinica, ambiguitate inselatoare, nestatornicie.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 4 de bate

Se anunta o perioada de fericire, prosperitate, placer. Un sef, un membru al familiei sau o persoana cu autoritate da startul petrecerii. E un aer de sarbatoare, ca un festival al recoltei. Ai muncit din greu, iar acum te bucuri de rezultate si sarbatoresti. Cartea poate anunta o cerere in casatorie sau aniversarea unei casatorii sau a unei uniuni romantice. Fructele si ghirlandele de pe bate reprezinta o recolta abundenta, fie in plan financiar, fie in plan creativ.ti abordat problema in cauza cu incredere si buna dispozitie si va asteptati ca ceea ce intreprindeti sa va faca multa placere. Daca aceasta atitudine este intr-adevar indreptatita va va arata cartea etalata la pozitia 1. Abordati problema in cauza in mod deschis si fara retineri. Dati-va seama de faptul ca aveti multa siguranta in spate, in timp ce in fata va asteapta trairi interesante. Trebuie sa fiti fara griji, deoarece veti petrece clipe placute si va veti amuza copios. Pana acum nu v-ati stresat prea mult cu problema in cauza. Ati impins la o parte zidurile dumneavoastra de aparare si ati iesit din carapace cu mult spirit intreprinzator. Cartea etalata la pozitia 6 va va spune daca puteti ramane la fel de lipsit de griji si in continuare sau daca nu cumva este cazul sa deveniti ceva mai precaut si mai interesat de rezolvarea problemei. Iesiti complet din carapacea dumneavoastra si desfasurati-va intreaga placere de a trai si bucuria de a fi. Deschideti-va inima, lasati peretii despartitori in spatele dumneavoastra si abordati problema in cauza eliberati si usurati. Bucurati-va de aceasta perioada de pace.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Asul de cupe (inversata)

Acesta carte simbolizeaza iubirea, compasiunea, creativitatea, emotia coplesitoare. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa ai grija la increderea de sine. Simti ca este goala cupa, dar nu e chia rasa. Creativitatea este punctul tau forte si trebuie sa o aduci la lumina, cu incredere. Fa tot ce iti place pentru a te reincarca pozitiv.Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții