Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Provocări mari pentru săptămâna 13-19 martie 2023

Written By NIKE B. on duminică, 12 martie 2023 | 10:39







Horoscop Urania Provocări mari pentru saptamana 13-19 martie 2023

Horoscop Urania 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Provocări mari pentru majoritatea semnelor zodiacale. Acestea vor trece prin schimbări importante în viața lor care le vor ajuta să se dezvolte din punct de vedere personal în mai multe domenii importante ale existenței lor. Chiar dacă multe dintre zodii se vor bucura de lucruri pozitive în 2023, specialiștii în domeniul astrologiei au declarat că anul acesta patru dintre semnele zodiacale vor trece prin momente foarte grele. Conform astrologilor, aceste zodii vor primi din partea astrelor mai multe provocări complicate și se vor întâlni cu diferite probleme grave care le vor da mari bătăi de cap. Lunile cele mai complicate pentru acești nativi ai zodiilor vor fi martie și iulie, iar pentru a putea trece cu bine peste evenimentele negative, persoanele vizate trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, speranță și curaj. Bine ați venit la Horoscopul Săptămânal pentru toate semnele zodiacului. Sperăm la o săptămână bună, dar, se pare că ne vom confrunta cu câteva probleme financiare în această perioadă și, deși nu există niciun pericol real de pierdere masivă, există totuși ideea că nimic nu este așa cum pare să fie în afaceri și la locul de muncă. Trebuie să fim foarte atenți la starea locurilor de muncă ale noastre în această săptămână. Nu suntem amenințați și nimeni nu se gândește cu adevărat să-și piardă locul de muncă, dar horoscopul acestei săptămâni este cu siguranță despre a vă asigura că faceți ceea ce trebuie, mai ales când vine vorba despre a fi fericit la serviciu. Este jumătatea lunii și vom călători peste celebrele „Idele lui martie”, care cad pe 15. Această dată este asociată în mod notoriu cu trădarea și înjunghierea pe la spate. Și, deși nu trebuie să ne asumăm această soartă ca și cum ar fi a noastră, trebuie să înțelegem că întâlnirile „faimose” sunt celebre pentru un motiv. Să știi că această dată este „ghinion” poate pătrunde în minte și s-ar pătrunde acolo ca și cum ar aștepta să se manifeste. Nu-l lăsa. Deține propria ta viața și fă lucrul corect, rămâi în lumină! Așadar, iată la ce te poți aștepta, indiferent de zodia ta în săptămâna 13-19 martie 2023.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Așteptă-te la o întârziere săptămâna aceasta. Nu vei fi amânat prea mult timp și vei putea în continuare să revendici victoria pe care ai avut-o în minte pentru această săptămână, numai că, singura problemă este timpul. Succesul este încă pregătit pentru tine, dar poate fi necesar să faci un pas în spate, atunci când îți vine să te gândești că totul se va întâmpla în această săptămână. Ești pe calea cea bună, rămâi pe ea și vei fi bine. Așteaptă-te doar la o încetinire a progresului, nimic care să dureze și totul se va aranja.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Ești mult prea familiarizat cu lumea coșmarurilor și a viselor urâte, iar săptămâna aceasta nu îți va arăta nimic diferit. Ceea ce este bine este că începi să-ți înțelegi propria minte, adică, nu trebuie să înnebunești întotdeauna de fiecare dată când ești într-o dispoziție proastă. Săptămâna aceasta te va pune să faci o terapie cognitivă, prin urmare știi cine ești și să ai o săptămână proastă este absolut ceva cu care poți face față. Te-ai maturizat.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Aceasta este săptămâna în care horoscopul promite o stare de „atât de aproape, dar atât de departe” de ceva anume. Nu exact ceea ce ai vrut să auzi, ci absolut ceea ce va trebui să auzi. Săptămâna aceasta este te aduce aproape de a-ți lăsa amprenta, dar nu de a obține ceea ce ai nevoie dintr-o anumită situație. Acest lucru ar putea implica, de asemenea, o luptă pe care o vei pierde sau ceva din care ai fost exclus. Este o lectură puternică, dar odată cu ea vine și ideea de eșec sau dezamăgire, dar ești puternic și vei face față.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Săptămâna aceasta se referă la materialism, iar asta înseamnă că fie vei cheltui bani, fie vei găsi noi modalități de a-i face. Nu ești deloc încântat de noi moduri de a câștiga bani, deoarece te-ai săturat de toată viața de a face bani, dar totuși, nu poți să renunți, așa că în această săptămână este vorba despre găsirea unei noi modalități de a face bani, ca să poți trăi viața pe care vrei să o trăiești. Găsești acest lucru plictisitor, dar necesar.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Este un horoscop interesant în cazul tău, iar asta înseamnă că ceva nou ți-a pus stăpânire pe viața și asta ar putea merge în orice direcție, adică în sus sau în jos. Vei fi față în față cu o alegere în această săptămână, iar dacă alegi cu înțelepciune, vei ajunge să ai parte de mare bucurie. Daca alegi prost, atunci vei ajunge sa pierzi ceva ce iubești. Nu o persoană, ci un lucru sau o idee. Mergi spre pozitiv, mergi cu ceea ce-ți spune inima că este corect.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Câștigi horoscopul în această săptămână, deoarece aceasta este cea mai fericită lectură pe care o poți obține. Săptămâna aceasta îți va aduce o fericire imensă. Toată lumea din viața ta este fericită în această perioadă și toate facturile sunt plătite! Nu există amenințări imediate și, chiar dacă ar exista, ai putea cu bucurie să le ignori. Aceasta este săptămâna ta la „soare”. Profită din plin de această perioadă. Fericirea din această săptămână se va transforma de altfel și în minunea săptămânii viitoare, așa că bucură-te!

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Ți se va înmâna o decizie fermă săptămâna aceasta, una care se referă la viața și stilul tău de viață. Persoana care îți va înmâna aceasta este cineva important. o figură de autoritate care poate și va schimba lucrurile în jurul tău. Important este să ai o conversație decentă cu această persoană, astfel încât să „înțeleagă bine” atunci când vine vorba de a decide ceva despre viitorul tău. Vorbește cu aceasta și rezolvă totul.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Vei fi în modul „planificare profundă” în această săptămână. Știi exact de ce este nevoie pentru a realiza ceva foarte important în viața ta și dacă asta înseamnă că trebuie să stai pe loc și să te gândești la lucruri, atunci așa să fie. Exact asta vei face. Nu ai niciun sentiment de urgență în această săptămână. Ești pregătit să ai răbdare, iar răbdarea ta te va ajuta pe termen lung.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Ei bine, se pare că cineva va călători în curând, dacă nu în această săptămână. Acest horoscop este despre acțiune, aventură și deplasarea de la un loc la altul. Și nu numai atât, tu vei fi responsabil săptămâna aceasta. Dacă toate lucrurile funcționează în favoarea ta, ar trebui să te simți destul de minunat și inspirat în această săptămână. Și când te simți inspirat, lumea din jurul tău se schimbă în bine.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn.
Nimeni nu preia controlul ca tine, iar lectura ta pentru aceasta săptămână spune că vei fi, încă o dată, persoana aleasă pentru a curăța toate daunele create de cineva, altcineva diferit decat tine. Ceea ce este interesant aici este că nu te deranjează asta. Îți place să te plângi de această situație, și cum s-ar aștepta asta de la tine, dar, într-adevăr, nu te deranjează să fii singurul din jur care poate îndrepta greșelile altora.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Vei înțelege foarte devreme în timpul săptămânii că această săptămână nu este săptămâna în care dezvălui lumii planul tău măreț și cel mai secret. Uneori, trăiești în propria ta minte și asta funcționează pentru tine. Dar ceea ce se întâmplă este că construiești o fantezie care sună bine în mintea ta, dar odată ce părăsește acel palat al minții, este pur haos în lume. Aceasta este o săptămână bună pentru a te bucura pur și simplu de viața ta fantastică și pentru a nu te deranja atât de mult să o împărtășești celor din jurul tău.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Săptămâna aceasta este vremea zdrobirii inimii. Și durerea de inimă îți este familială. Asta înseamnă că cineva din familia ta este pe cale să facă ceva ce ți-ai dori cu adevărat să nu facă, iar când face acest lucru de temut, vei fi cel mai dezamăgit de tupeul pe care îl are, chiar mai mult decât actul propriu-zis. Chiar ți-ai pus inima în această persoană și te-ai așteptat mai mult de la ea decât este pe cale să-ți ofere în această săptămână. Lasă așteptările și vei fi bine.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

1 comments:

Anonim spunea...

Mulțumesc pentru sfaturi, așa știu la ce să mă aștept. Cu siguranță acest horoscop al doamnei Urania,după mine este cel mai sigur și mai adevărat. O săptămână minunată vă!

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții