Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Mesajul spiritual pentru luna Martie

Written By NIKE B. on duminică, 12 martie 2023 | 10:40







Horoscop Urania Mesajul spiritual pentru luna Martie

Horoscop Urania 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Poate fi un moment bun pentru a face față crizelor sau problemelor, dar trebuie amintit că deciziile pripite ar putea fi luate în urma unor stari de nerabdare sau nesiguranta. Noile activități și stimularea noilor inițiative ar putea genera mici crize, în special pentru semnele cardinale (Berbec, Cancer, Balanță, Capricorn), care se pot simți blocate de o anumită indecizie cu privire la ceea ce trebuie făcut. Intoleranța la anumite aspecte nesatisfăcătoare ale vieții și plictiseala pot duce, de asemenea, la necesitatea satisfacerii dorințelor și nevoilor, exprimata prea direct. În dragoste, semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) și de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de un climat cu multă pasiune și senzualitate, au parte de momente fierbinti si de dragoste impartasita. Zilele cele mai critice par a fi 11 și 12 martie când Marte este in cuadratura cu Uranus si Pluto. Acestea vor fi zile în care va fi important să pastrati furia la distanță, să aveți grijă la decizii impulsive și să încercați să nu vă lasati copleșiți de situații care nu pot fi gestionate. Chiar și așa, este important să nu ne pierdem speranța, să luptăm împotriva răului și să avem încredere că va fi bine. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune de ce ai nevoie de la Univers în primăvara anului 2023:









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Cu Venus și Marte în zodia ta, Martie se deschide sub semnul forței focului, elementul tău. Este luna acțiunii, a vieții, a deciziilor rapide, a incertitudinilor de depășit, luna în care veți găsi puterea să vă folositi energiile puternice pentru a da viață proiectelor, ideilor, viselor voastre. Nu va trebui doar să afirmați cine sunteți, dar veți simți nevoia să vă identificați cu ceea ce faceți. În ultimii ani, ați obținut o conștientizare semnificativă și prietenii vor fi cei care vă vor ghida în afacerea voastra și în deciziile voastre emoționale. Relațiile care aduc provocări, dar și oportunități mari, vor fi în prim plan. Veti putea experimenta momente satisfăcătoare și emoționante, care va vor menține inima și mintea mereu active. Sunteti gata sa va urmati intuițiile, sentimentele și noile direcții. A aduce ceva nou în viață înseamnă, în primul rând, sa folosesti resursele proprii, să îndrăznești, să abandonezi ce este vechi, să fii autentic, cu tine însuți și cu ceilalți, iar in Martie, vei fi remarcat pentru autenticitatea ta, în bine sau în rău Starea de bine a trupului și a minții va depinde de capacitatea ta. de a implementa ce simti adanc în inima ta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Mercur din Vărsător vă cere să vă deschideți mintea spre diversitate, să depășiți anumite credințe adânc înrădăcinate, să mergeți împotriva curentului. Crezi că o poți face? Voluntar sau nu, alții vor încerca să vă provoace, dar vă vor ajuta să acordați timp pentru ceea ce credeți sau să schimbati modul vostru de a gandi. Luna aceasta, totul va fi mai rapid, dinamic, iute. Nu va mai fi loc pentru momente lente și calme alături de cei pe care îi iubiți atât de mult și care vă fac să vă simțiți în siguranță. Să renunti la unele dintre ideile tale înseamnă să trăiești în momentul prezent, lăsând la o parte gândurile tale despre viitor și trecut. Trăind pasional în fiecare moment te va ajuta să obții o conștientizare mai mare și vei redescoperi ceea ce îți oferă plăcere și bucurie imediată. Adevăratul punct de plecare este acesta: să profiti de viata in fiecare zi. Conjunctura astrala care se va forma pe cerul lunii Martie îți cere să dai viață inspirațiilor, talentelor, idealurilor tale, carora doar tu le poți da o formă concretă și solidă. Energia focului tulburător va deschide ușile dorințelor sufletului și va elibera calea poverilor inutile care împiedică simplitatea vieții. Amintiți-vă că viața poate fi ușoară sau dificilă: complicațiile pe care le experimentăm sunt, în cele mai multe cazuri, rezultatul minții noastre și al abordării noastre asupra lucrurilor. În această lună, veți obține bunăstarea corpului și a minții numai dacă puteți profita de ocazia de a vă face viața extrem de eficienta prin simplitatea sa.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Configuratia astrala a lunii martie vă va pune în contact cu o energie deosebit de eliberatoare și creatoare. Va așteaptă o lună de schimbări bruște și neașteptate, care ar putea să înceapă din interior și să aibă un impact asupra mediului tău sau, invers, să părăsești mediul și dai curs schimbarilor in bine. Acest aspect vă va ajuta să câștigați mai multă încredere și entuziasm în abilitățile voastre și vă va restabili gustul pentru aventură, risc, curiozitate pentru tot ceea ce vă înconjoară. Luna precedentă a fost marcată de îndoieli și incertitudini și poate de o mică descurajare cu privire la anumite alegeri sau proiecte în curs. Acum puteți conta pe inspirații magnifice, care vor oferi un nou impuls proiectelor și o voință extraordinară care vă va ajuta să faceți schimbările necesare sau să experimentați lucruri noi. În plus, vei fi susținut de prieteni, rude, dar și de oameni pe care îi cunoști recent, care vor crede în tine și au intenția fermă de a te susține. Starea de bine a corpului și a minții poate avea loc concentrându-vă pe rezultatele pe care doriți să le obțineți în viața voastră și abandonând, dacă este necesar, drumul vechi dacă vă dați seama că nu duce la nimic bun. Nu uitați că Saturn te împinge să abandonezi vechile modele care nu funcționează pentru a crea o armonie mai mare în viața ta, incredere mai întâi în tine și apoi in ceilalți.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Racii trec printr-o perioada mai dificila și vor avea nevoie de o atenție specială asupra oricarei situatii care părea a fi rezolvata și care, în schimb, ar putea reapărea cu forță, fără niciun avertisment. Nu putem controla tot ceea ce se întâmplă în viața noastră, dar ceea ce face diferența este modul în care gestionăm evenimentele, felul in care ne confruntăm cu dificultățile și provocările prin care soarta ne pune la incercare. Liberul arbitru nu este altceva decât capacitatea de a alege ce tip de acțiune decideți să aveti în legătură cu ceea ce se întâmplă în jurul vostru și ceea ce sunteți sau doriți să fiți. . Provocarea pentru următoarele săptămâni constă în principal în a înțelege cine vrei să fii și ce vrei pentru viața ta. Nu te vei simți întotdeauna în acord cu ceilalți, chiar și în dragoste, vei avea sentimentul că partenerul tău nu îți poate satisface securitatea emoțională . Vei simți că îți lipsesc o mulțime de nuanțe de care ai nevoie pentru a oferi tot ce e mai bun din tine. Încercați să nu luați totul prea personal și să nu va cramponati de probleme reale sau imaginare. Concentrați-vă pe dialogul deschis și sincer, care vă poate lumina umbrele gândurilor și sentimentelor voastre, care sunt uneori rezultatul percepției voastre si nu parerea celuilalt.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. În această perioadă, veți avea ocazia să vă exprimați în totalitate natura solară si generoasa, sinele vostru nobil, puternic. Energia voastră se va dezvolta fără teamă, fără incertitudini, cu mândrie și generozitate , calitati care vă fac un lider carismatic, un cavaler impecabil, erou incontestabil al fabulelor și miturilor ancestrale. Oportunități splendide vă vor reconfirma ca stăpân al regatului vostru, un regat în expansiune in care guvernati cu putere și înțelepciune. În primele săptămâni ale lunii martie, iubirea va aduce vesti bune. Simti pasiunea care poate exploda fără avertisment, excesivă și extraordinară. Atentie caci partenerul e posibil sa nu o aprecieze atât de mult . Cel mai bun mod de a experimenta bucuriile inimii tale este de a-ți exprima generozitatea, iubirea și căldura sufleteasca fără a cere nimic în schimb. La urma urmei, în dragoste, primești doar oferind. Acum este momentul perfect pentru a lucra la siguranta voastra interioară. Este o etapa de viata cand renunțați la un mod fals de a trai, vei resimti nevoia de schimbare in bine, Trăiește în lumina bunatatii tale și ofera lumii cea mai buna versiune a ta, fără să te gândești la refuzuri, judecăți, înfrângeri, acesta este momentul tău: folosește-l bine.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Scopul semnului tău este de a integra intr-un intreg trupul, mintea și sufletul. De fiecare dată când se creează o fractură cu fiecare dintre aceste părți, începeți imediat să va ingrijorati. Veti simti suferința corpului care vă ordonă să priviți în interior și să vă intelegeti emoțiile, chiar și cele mai neplăcute. Nativii Fecioara ta simt imediat nu este în armonie cu ei, le place să se refugieze într-o liniște persoanal formată din obiceiuri, ritualuri, lucruri și oameni cunoscuți. Nu îți plac schimbările mari și uneori preferi să te adaptezi, să fii mulțumit cu ce ai decât să îndrăznești, ai nevoie de securitatea ta pentru consolida situatia în timp, deși uneori e bine sa fii autentic, dar funcțional in nevoia ta de securitate. Energiile cu care va trebui să vă confruntați în această perioadă ar putea fi împotriva energiilor voastre, dar vor avea ca scop să vă scuture de o ușoară amorțeală, un fel de trezire la realitate care v-ar putea face să intelegeti cine sunteti cu adevarat. Vestea de la astre este că nimic nu este veșnic și ceea ce nu merge este o realitate pe care va trebui să o schimbati și să vă simțiți modificat profund în trup, în minte, în suflet. La ce nivel veți accepta această schimbare, numai voi veți ști. In aceasta luna veti lua o decizie si va exista un adevăr revelat care vă va face să înțelegeți că schimbarea si transformarea este spre binele vostru.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Trebuie să armonizezi idealul cu realul. Echilibrarea pentru tine înseamnă realizarea ideilor tale și aplicarea lor in realitate. În această lună poate fi dificil să atingeți și să găsiți echilibrul de care aveți nevoie. Opoziția lui Marte te poate face mai intolerant și reactiv decât de obicei, mai ales dacă ai păstrat emoții neplăcute închise mult timp și ai preferat să nu le înfrunți. Spiritul optimist va fi aliatul tău prețios și te va ajuta să-ți disipezi îndoielile și, mai ales, să privești lucrurile cu o luciditate extremă și o mare claritate a gândirii. Evitați raționalizările excesive și ascultați-vă mintea și inima împreună, nu le separați: amintiți-vă că gândurile sunt rezultatul emoțiilor noastre. După toate probabilitățile, luna aceasta veți avea de ales între două lucruri importante. Amintiți-vă că singura posibilitate reală pe care o avem de a putea trăi o viață reală, în conformitate cu valorile, principiile și dorințele noastre, este de a alege. Poate că vă este teamă că alegerea exclude o oportunitate, în realitate, alegerea este singura cale de a nu fi dominat de evenimente și de a fi protagoniștii propriei existențe. Alege fără teamă, având încredere în intuiția ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Este probabil ca în această perioadă să realizezi că realitatea, așa cum este ea, nu este suficientă pentru tine. Simti realitatea inconjuratoare ca fiind ceva plat, deja văzut și cunoscut. Trebuie să depăsesti aparențele, să te cufunzi în adâncul sufletului uman, să trăiesti pasiuni puternice, care nu pot fi declanșate decât din îmbrățișarea sufletului, corpului și spiritului. Nu este o coincidență că semnul tău este atât de erotic. Erotismul este ceva mai rafinat și mai subtil decât simpla împlinire, este o experiență globală care implică toate simțurile și este legată de dimensiunea seducției, misterului, fanteziei și imaginației. Neptun în Pești declară că trebuie să te întorci în vis, să traiesti fantezii, să te hrănești cu arome, mirosuri, culori, imagini, senzatii. Ai nevoie de intensitate, pentru a ști că te poți îndrăgosti, poate prin contrast, ai nevoie de putina gelozie, exces de pasiune, provocarea non conventionalului. De fapt, trebuie doar să trăiești si sa iti exprimi sentimentele. Configuratia astrala a lunii martie aduce cu ea posibilitatea reînnoirii, descoperirii, o oportunitate surprinzătoare! Nu uitați că focul nu poate fi pornit singur, trebuie să înceapă cu ceva. Și alegeți cu cine doriți să vă reactivați focul interior. Trăiește în momentul prezent ca și cum totul ar fi o descoperire și poate vei descoperi, de asemenea, că totul nu este întotdeauna un joc de polaritate (alb-negru), ci exista nuante si trasaturi deosebite.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Este o lună minunată pentru a da frâu liber naturii tale aventuroase și vitalității tale, care mulțumită lui Marte în Berbec și Jupiter în Leu , te ajuta sa evoluezi. Extinderea va fi cuvântul vostru cheie. Sunteți un semn legat de călătorie și descoperire, nu puteți rămâne în limitele a ceea ce știți deja, deoarece v-ați simți limitat. Numai găsindu-vă filozofia de viață, vocația, vă puteți transforma anxietatea într-o cercetare si o direcție precisă. Care este vocația ta? În ce zona vrei sa te dezvolti? Care sunt sectoarele pe care vrei sa le îmbunătătesti ? Dacă aveți deja răspunsul și urmați un proiect, tot ce trebuie să faceți este să întrebați și veti obtine ce va doriti. Aveți tot ce trebuie pentru a demonstra valoarea voastra. Dacă mai aveți întrebări, luna aceasta veți găsi răspunsurile pe care le căutați. Veti observa ca raspunsul destinului ar putea veni la voi printr-o întâlnire ciudata, o coincidență, mesajul unei povești care pare să corespundă perfect cu intrebarea despre viața voastră. Chiar și în dragoste, totul se va mișca cu viteza luminii: Uranus semnalează noi evoluții care vor implica mintea, corpul, atitudinea, cunoștințele, dar fără a deranja inima și sentimentele. În ceea ce privește sănătatea, ar fi inutil să recomandăm mult sport sau dietă, în această perioadă cel mai bun lucru pentru corp și minte este să faci orice vrei tu si sa fii liber.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Este o lună cu maxime dar și valori minime, sunt urcusuri si coborasuri, dar ai toate calitatile pentru a te confrunta cu problemele, pentru ca ai puterea și determinarea pentru a le rezolva. Conjunctura astrala amenință unele lucruri, dar dacă sunt privite dintr-o perspectivă constructivă, ele pot fi utile pentru a scăpa de acea pietricică din pantoful care te deranjează de prea mult timp. Toti avem necazuri, dar taria de caracter a Capricornilor ii ajuta sa iasa din orice impas cu fruntea sus. Nu se întâmplă nimic din întâmplare, iar emoțiile care apar vor avea drept scop să sublinieze ceva, poate ceva inconfortabil, dar cu care va trebui să intri în contact. O acumulare de angajamente și actiunea prea rapida te face sa te simti agitat si plin de verva, dar iti prinde bine. Adesea în viața ta, recunoașterea vine pentru ceea ce déjà sti, iar taria de caracter te face apreciat. De când Pluto a intrat în zodia ta, ai decis să te concentrezi pe forta ta si simti ca esti invincibil in ciuda dificultatile care le ai in calea ta acum. Daca ai un proiect nou, poate ti se pare ca este un vis de neatins, dar, indiferent de sensul său, desi trebuie să renunți la cineva sau la ceva, pe termen mediu și lung, vei descoperi că proiectul reuseste exact cum ti-ai propus.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Sunteți neliniștiți prin natura voastra, dar neliniștea este o calitate care mișcă lumea. Agitația care te conduce te face să cauți noi destinații, să descoperi lucruri noi, să îmbrățișezi noi filozofii. Acesta este motivul pentru care libertatea este importantă pentru tine. Deoarece numai libertatea interioară poate aduce revoluții, reînnoiri, o deschidere către sine, o autenticitate care iti permite să trăiesti momentul prezent fără distorsiuni și tensiuni, în acord cu propriul tau simț și cu forța ta interioară, Dorința ta de a merge și de a te deplasa în toată lumea va fi puternică în această lună: energia focului îți va oferi multă energie, dorința de a calatori fizic dar si spiritual. Acum este un bun prilej de a-ți asculta intuiția, adesea ignorată din cauza rațiunii. Planeta Marte, rapidă și puternică în îndeplinirea fiecărei sarcini ,te va ajuta să obții rezultate deosebite în toate domeniile. Vei fi activ, încrezător în alegerile și inițiativele tale, pozitiv și proactiv în relațiile cu ceilalți. Starea ta fizică va fi cu adevărat bună, vei fi in mare forma. Va fi o lună de oportunități mari, dar pentru a profita, va trebui să încercați și ceva nou, să priviți lucrurile din alt unghi. Acest lucru vă va permite să descoperiți realitatea care vă înconjoară într-un mod diferit, puteți călători fără a fi nevoie să vă deplasați: adevărata călătorie este descoperirea interioara.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Limitele sunt puncte de intoarcere și din care incepi sa găsesti libertatea încercand direcții noi. Saturn în Săgetător te face să-ți analizezi limitele și realitatea în care trăiești. Acest lucru te obligă să arunci o privire mai critică asupra a tot ceea ce te înconjoară dar o anumită încetinire și frustrare te determină să îți reajustezi atitudinea. Va trebui să muncești din greu pentru a obține ceea ce îți dorești, dar acum va trebui să începi să-ți stabilești prioritățile, făcând eforturi într-o zonă a vieții tale pe care ai neglijat-o și care acum necesită atenție. Domeniul carierei va necesita, cel mai probabil, mai mult angajament și energie, dar dacă știi să fii tenace și disciplinat, poți realiza foarte mult și să simți un nou sentiment de libertate interioară, care rezultă și din construirea propriei baze sigure. Energiile acestei perioade te împing să apelezi la creativitatea ta pentru a potenta puterea ta interioară și sensibilitatea ta. Uneori este posibil să te îndoiești de tine însuți, dar tocmai prin îndoială, vei putea să-ți deschizi mintea către noi moduri de a privi viața și de a avea succes. Este posibil să fie nevoie să abandonezi modelele vechi pe care le utilizați adesea pentru a scăpa de probleme sau pentru a solicita atenție. Acum va trebui să vă deschideți către o nouă viziune asupra lucrurilor care, între lumini și umbre, care v-ar putea duce departe.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții