Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru zodia Capricorn 2011

Written By NIKE B. on miercuri, 2 februarie 2011 | 13:53




 Horoscop Cariera Capricorn  2011





Din punct de vedere profesional, va dovediti a fi foarte inspirat in alegerea domeniului in care doriti sa profesati sau sa studiati. Pentru acei nativi care doresc sa isi schimbe locul de munca, renuntand la actualul pentru unul mai bun, sau poate pentru o pozitie manageriala care sa va aduca in prim plan, demarati toate procedurile si urmariti in deaproape ca telul dumneavoastra sa devina realizabil. In acest an veti gasi dorinta de a va realiza din punct de vedere profesional, muncind mai mult si automotivandu-va cu o mai mare usurinta. Tendinta dumneavoasta este catre profesionalism, impacandu-va cu propria persoana si demonstrandu-va care va sunt capacitatile si limitele.









Horoscop Financiar Capricorn  2011


Din punct de vedere financiar, anul se anunta unul destul de greu, chiar daca dorinta de realizare profesionala este mare. Aceasta nu atrage dupa sine neaparat si satisfactii materiale. Sunteti mai degraba inclinati catre autosatisfactie spirituala. Marte nu va ajuta foarte mult, decat spre sfarsitul anului. Este un an in care veti incerca sa faceti economii din putinul pe care il aveti. Vor aparea si mici posibilitati si oportunitati financiare, contracte noi sau idei de afaceri, dar se pare ca nu va aventurati in orice proiect oricat de mare ar fi castigul. Sunteti mai mult sceptic, chiar realist. Realizati singuri ca nu orice idee este si aplicabila, decat in anumite conditii si depinzand de mai multi factori care deocamdata nu sunt prezenti.

Horoscop Sanatate Capricorn   2011


Sanatatea va fi cea care va trebui sa i se acorde o deosebita atentie pe parcursul intregului an. Sunteti predispusi la interventii chirurgicale. Asta nu este neaparat sa se intample tuturor nativilor, dar ar fi bine sa acordati atentia cuvenita oricarui incident privind acest sector al vietii dumneavoastra.

Horoscop Sentimental Capricorn  2011


Relatiile sociale nu cunosc o tendinta foarte deosebita. Veti cunoaste noi oameni, care va vor ajuta si va vor sustine in momentele dificile ale anului. Ceea ce merita sa fie luat in seama este aspectul sentimental, care va cunoaste schimbari radicale.
In acest an veti inchega o relatie foarte serioasa, dar care nu neaparat se va si materializa printr-o uniune. Inca nu sunteti pregatit sa faceti pasul decisiv, dar asta nu inseamna ca veti fi singuri. Mercur va va ajuta sa comunicati mult mai deschis cu partenerul de viata.
Este anul in care atentia deosebita va fi indreptata satisfactiei spirituale, investitiilor in dumneavoastra insiva si nu in latura materiala a vietii.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții