Horoscop Urania, Pasul Fortunei 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

miercuri, 2 februarie 2011

Horoscop pentru zodia Scorpion 2011




 Horoscop Cariera Scorpion  2011





Din punct de vedere profesional, exista posibilitatea sa va schimbati locul de munca, pentru ca cel actual nu va satisface si nu va aduce confortul material pe care il doriti, cu atat mai mult cu cat ati investit in dumneavoastra si perfectarea capacitatilor dumneavoastra manageriale sau calitatilor pe care le detineti. Sau daca nu, veti reusi sa il determinati pe seful dumneavoastra sa va vada mult mai bine calitatile, sa va aprecieze munca mult mai mult, astefel incat sa obtineti o marire considerabila de salariu. Si va stiti si dumneavoastra foarte bine, ca in momentul in care ve puneti ceva in cap nu va lasati pana nu va reuseste ceea ce v-ati propus.





Horoscop Financiar Scorpion  2011


Din punct de vedere financiar faceti parca bani din piatra seaca, gasind de fiecare data solutii financiare la problemele care apar. Sunteti ca un receptor de bani. Atrageti finantele cu puterea unui magnet, iar zicala "ban la ban trage" vi se potriveste ca o manusa. Ar trebui sa fiti atent la tot ce este legat de oportunitati de afaceri, investitii, plasamente financiare, tranzactii.

Horoscop Sanatate
Scorpion   2011


Sanatatea nu va creaza probleme mari in acest an, pana in a doua jumatate a anului. Atunci, din cauza oboselii, stresului si consumului nervos veti resimti din plin ce inseamna excesul si unde poate sa duca el. Ar fi bine sa aveti grija, sa nu va surmenati si sa odihniti mai mult, pentru a nu se complica problemele mai vechi, acolo unde ele exista, sau sa apara, pentru cei care nu au avut probleme de sanatate pana acum.

Horoscop Sentimental 
Scorpion  2011


Din punct de vedere social si sentimental, aici veti inregistra schimbari majore. Practic, in acest an exista numai doua planuri care va vor acapara atentia: sentimental si financiar. Si pentru ca inregistrati succese in cel financiar, doriti sa impartasiti cu cineva succesele.
Este posibil, pentru unii dintre dumneavoastra, sa apara gandurile unei casatorii, iar daca nu apar anul acesta, pot sa va spun sigur ca va veti gasi perechea potrivita. Asta sa nu credeti ca va fi totul perfect, pentru ca Marte va va scoate in evidenta caracterul posesiv si gelos cu care sunteti inzestrat.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5