Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop mai Scorpion 2011

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 aprilie 2011 | 10:06


Horoscop Scorpion Luna Mai 2011


Se stie ca esti zodia care nu se da inapoi de la o escapada sentimentala cand se iveste ocazia, dar de data aceasta ar trebui sa fii mai precaut si... sa te abtii. Nu e o aventura benefica, ci risti enorm daca te lasi furat de ea. Partenerul oficial ar putea afla si va suferi enorm, chiar cu riscul de a-l pierde... Daca nu se poate altfel, fii extrem de discret si trateaza ispita drept o simpla distractie fara urmpri, dar trebuie sa fii foarte atent si la caracterul celui care te atrage acum in mrejele sale. O astfel de atractie poate fi periculoasa, oricat de mult ti-ar placea tie provocarea, incat mai bine i-ai spune nu! O aripa intunecata planeaza acum peste viata ta sentimentala.


Schimbarile vin cand nici nu te astepti, dar le accepti cu seninatate, pentru ca esti constient ca nu poti face toata viata acelatsi lucru. Esti deschis si spre schimbarea locului de munca, si a profesiei, si a colectivului de lucru, daca ti s-ar cere, pentru ca e de preferat asa decat sa nu mai ai deloc de lucru. Se discuta asadat despre o mutare sau despre preluarea altor sarcini si, desi la inceput totul e incert si nu stii clar ce te asteapta, esti gata de schimbare, pentru ca adori atmosfera aceasta misterioasa de tranzitie dintr-o parte in alta.


Greu reusesti sa pastrezi un echilibru in buget, pentru ca ceea ce primesti nu acopera ceea ce pleaca din casa. Cheltuielile sunt mai mari decat castigurile, de aceea ti se pare ingrozitor de greu sa ordonezi platile ca nici sa nu ramana vreuna neachitata, dar nici sa ramai complet lefter. De fapt, problema provine de la greutatea cu care intri in posesia banilor care ti se cuvin, pentru ca, daca i-ai primi la timp si la nivelul promis, nu ai mai trece prin acelasi stres financiar. Cei care ar trebui sa-ti dea bani sunt vinovati de aceasta stare de nesiguranta.

Bani: asa si asa    Sanatate: bine    Dragoste: bine

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții