Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Mesajul zilei de azi 8 mai 2024

Written By NIKE B. on marți, 7 mai 2024 | 16:28



Mesajul zilei de 8 mai 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 8 mai 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci. Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze. Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 8 mai 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

ACASA

“Am incredere si imi urmez ghidarea divina despre propriul meu camin.” Primesti acest mesaj datorita unor preocupari pe care le ai, constient sau nu, cu privire la ce se intampla la domiciliul tau. Fecioara Maria vrea ca tu sa stii ca Dumnezeu te vegheaza permanent si iti trimite ghidare divina cum sa iti imbunatatesti orice situatie din viata de acasa. Asteapta-te la o schimbare pozitiv, in special daca permiti sa curga si sa se manifeste mai multa iubire in caminul tau din mintea si inima ta.Viata de acasa iti impacteaza fericirea, relatiile si chiar si sanatatea ta. Deci este esential sa faci actiuni concrete ca sa aduci o star de pace, siguranta si bucurie acolo unde stai. Da, schimbarea poate fi amenintatoare din frica de necunoscut, chiar si daca este vorba de o ajustare pozitiva. Daca simti ca opui rezistenta sa faci unele schimbari, cheama pe Fecioara Maria si ingerii pentru semne de incurajare si ghidare. Ai incredere in aceste mesaje si urmeaza-le acasa.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

COMPASIUNE


“Eu vad si simt punctele de vedere ale altora cu iertare si bunatate” Acest mesaj este ca un inger care vine la tine spre a-ti ridica felul in care iti vezi o situatie curenta si oamenii din ea, inclusiv tu. Ca o persoana sensibila ce esti, esti afectat de negativitatea altora si asta ti-a innegurat recent emotiile si gandurile. Ca sa aduci mai multa lumina in lumea ta, vezi situatiile oamenilor prin ochii Fecioarei Maria si a ingerilor. Sa stii ca ei (ca si tine) fac tot ce pot si stiu mai bine. Desi toti oamenii fac greseli, pana la urma cu totii vor acelasi lucru : pace si iubire. Acest mesaj te cheama sa fii tu aducatorul de pace intr-o situatie si sa te asiguri ca avansezi spre o rezolutie armonioasa. Impartasind pacea si iubirea, tu aduci binecuvantari in aceasta situatie (stii tu despre ce e vorba) si iti cresti propriul respect de sine.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

IUBIREA

“Iubirea este raspunsul tuturor intrebarilor mele.” Acest mesaj iti reaminteste ca adevarata ta dorinta este sa te simti iubit si ca aceasta stare iti este oferita continuu de catre Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria si ingeri. Inconjoara-ti situatia curenta si relatiile cu iubire care va elibera conexiunile de ego si atasamentele. Cand te rogi pentru iubire ca sa vindece o situatie, Dumnezeu trimite ingerii iubirii alaturi de tine si vezi rezultate miraculoase. Fecioara Maria te sfatuieste sa folosesti doar cuvinte iubitoare cand vorbesti, gandesti sau scrii. Evita discutiile pesimiste cu tine sau cu altii pentru ca este esential pentru tine sa te inconjori cu cea mai inalta energie disponibila. Facand astfel, vei fi martorul unor vindecari miraculoase, vei experimenta noi oportunitati si vei atrage relatii minunate.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

ACTIUNE

“Astazi actionez in directia prioritatilor pe care le-am pus deoparte pana acum.” Fecioara Maria iti trimite aceasta delicata reamintire ca uneori trebuie sa treci la actiune umana pentru ca rugaciunile tale sa fie implinite. Este cazul unei situatii curente pe care o ai in care ai amanat sau neglijat sa lucrezi la unele prioritati. Fecioara Maria are compasiune si te intelege ca ai multiple responsabilitati ce iti solicita timpul si atentia. Chiar daca este asa, acesta este un caz in care lucrurile vor sta pe loc pana cand urmezi pasi in directia dorita. Ca sa clarifici despre ce pasi de actiune este vorba, stai in liniste si intreaba-ti inima aceste intrebari : Ce este cel mai important pentru mine? Cat timp pot sa imi dedic zilnic acestor prioritati? Ce as putea face acum ca sa le sustin? Observa gandurile si sentimentele ce apar pentru ca sunt parte din raspunsul la rugaciunile tale. Apoi cere Fecioarei Maria si ingerilor sa iti creasca motivatia si increderea ca sa faci acele actiuni.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

RECUNOSTINTA

“Pe masura ce imi notez si apreciez binecuvantarile, imi deschid usa spre noi cadouri de la Dumnezeu.” Dumnezeu este generos si iubitor si iti doreste tot ce este mai bun. Daca te-ai simtit uitat, acest mesaj iti reaminteste de puterea uluitoare a recunostinei. Indiferent care este situatia ta curenta, intotdeauna ai ceva pentru care sa simti recunostinta. Ia-ti o clipa sa simti binecuvantarile, inclusiv cea de a fi in viata, de a vedea rasaritul si apusul, pasarile cantand si tot asa. Pe masura ce inima ti se inmoaie cu recunostinta pentru tot ce ai acum, tu te deschizi spre mai mult. Astazi, practica spunand multumesc tare si in tacere. Aceste cuvinte sunt cheile care deschid usa spre fericire, sanatate, implinire.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

ONESTITATE

“Sunt in contact cu sentimentele mele reale in legatura cu aceasta situatie.” Ai primit acest mesaj ca raspuns la intrebarile sufletului tau pentru ca Fecioara Maria vede o nevoie pentru o sinceritate de sine. Ce trebuie sa admiti in fata ta pentru o situatie curenta ce te preocupa? Cand te gandesti la ea, ce sentimente apar la suprafata? De ce? Este important sa iti inventariezi emotiile si gandurile despre orice te confuzeaza, irita sau infricoseaza. Altfel reactionezi in loc sa preiei tu controlul. Desi egoul este inspaimantat sa priveasca mai adanc, este o componenta esentiala de a vindeca aceasta situatie. Acest mesaj te ghideaza sa iti iei timp sa iti evaluezi si intelegi sentimentele. Tine minte : esti indreptatit la ele si ele nu sunt nici rele nici bune. Deseori, sentimentele sunt voci ale ingerilor ce trimit mesaje de la Dumnezeu spre tine.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

MIRACOL

“Am incredere in Dumnezeu ca sa stiu solutia perfecta pentru aceasta situatie.” Ai cerut miracole si ele iti sunt oferite. Chiar daca tu nu iti poti imagina cum se poate rezolva o situatie din prezentul tau, intelepciunea infinita a lui Dumnezeu contine solutia. Acest mesaj ofera reasigurare ca un miracol se va manifesta pentru tine si cei dragi. El va aparea intr-un mod total neasteptat. Fecioara Maria iti da putere si sustinere in acest timp. Ea este o sursa de mare confort emotional si vindecare pe toate planurile. Sprijina-te pe ea, bazeaza-te pe ea, in special daca simti ca ti se clatina credinta. Tine minte ca Dumnezeu lucreaza in timpul perfect divin si iti poate da ghidare cu privire la pasii necesari pe care tu sa ii urmezi ca sa iti aduci miracolul aproape.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

CREDINTA

“Am incredere si credinta in Dumnezeu sa vindece aceasta situatie.” O preocupare a ta la care te gandesti acum implica o situatie care iti testeaza credinta. Astfel, acest mesaj iti indica faptul ca ai nevoie sa ai mai multa credinta. Totul se va rezolva in modul perfect divin si in timpul potrivit divin, chiar daca in prezent nicio solutie nu iti este in fata ochilor. Rugaciunilor li se ofera deseori raspuns in moduri neasteptate, asa cum va fi cazul acestei situatii. Las-o in mainile lui Dumnezeu, care, in infinita Lui intelepciune, deja stie cum sa rezolve totul. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pot vedea viitorul tau..si este luminos. Ai credinta, suflet drag, pentru a te bucura de fiecare moment pretios de pe calea ta spre ziua de maine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

FII PUTERNIC

“Ma ridic si fac ceea ce trebuie facut.” Acest mesaj te consiliaza sa iei decizia sa actionezi ferm spre a-ti rezolva o situatie prezenta. Fecioara Maria iti spune ca esti mai puternic decat crezi tu ca esti. Poti chema si fantana puterii lui Dumnezeu ca sa te ridice si sustina. Nu te lasa scufundat in sentimente de victimizare sau pasivitate. Foloseste-ti puterea data de Dumnezeu chiar acum. Totodata, acest mesaj este si ca un indemn sa te implici intr-o activitate fizica spre a-ti dezvolta un corp puternic si sanatos. Daca te-ai gandit sa lucrezi cu greutati, acest mesaj e o validare in plus ca este timpul sa exersezi corpul fizic mai mult.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

SPERANTA

“Am incredere ca Dumnezeu are o solutie minunata si planuri briliante in lucru pentru mine.” Acesta este un mesaj despre a-ti mentine speranta chiar daca nu ai nicio idee cum se va rezolva o anumita situatie. Iisus ne-a invatat despre importanta si puterea credintei si circumstantele pe care le traversezi necesita asa ceva. O persoana ce are credinta in inima sa inseamna ca are incredere in planul lui Dumnezeu. Rezultatul este faptul ca persoana este fericita si relaxata, fiind un magnet castigator care atrage oameni de ajutor si oportunitati de aur. Acest mesaj iti cere sa ramai optimist despre viitorul tau si sa continui sa dai ingrijorarile, insecuritatile si alte forme de frica lui Dumnezeu care le va vindeca. Ca raspuns la rugaciunile tale pentru mai multa speranta si credinta, iti este disponibil si oferit ajutor spiritual ca sa iti mentina perspectiva optimista.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

INTEGRITATE

“Am incredere in abilitatea mea de a sti ce este adevar pentru mine.” Ai primit acest mesaj pentru ca situatia la care te gandesti implica integritatea cuiva. Acest mesaj vine ca ghidare sa fii atent la semnalele corpului tau pentr ca poti simti in corp daca cineva este onest cu tine sau nu. Fecioara Maria este un exemplu minunat de delicatete si trai integru pe care il inspira si altora. Poti sa faci si tu la fel cu oamenii din viata ta. Poti sa ii eviti pe cei ce actioneaza fara integritate. In oricare caz, ai incredere in sentimentele tale care sa te apropie sau indeparteze de oameni care spun adevarul sau care isi vad doar de interesul lor. Acest mesaj te roaga sa iti spui adevarul propriu merue, chiar daca esti inconfortabil cu reactiile posibile. Rugaciunea poate include cuvintele tale, dandu-ti curaj sa te exprimi si ajutandu-te sa creezi o atmosfera sanatoasa si comunicare onesta.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

FEMINITATE

“Permit naturii mele feminine sa straluceasca puternic ca parte valoroasa a identitatii mele.” Fecioara Maria demonstreaza ca poti fi in acelasi timp puternic dar si cu caracteristici ce izvorasc din partea feminina din tine, indiferent daca esti femeie sau barbat. Felul ei iubitor si dulce de a fi este echilibrat de o viziune clara despre datoria pe care o are in fata vointei lui Dumnezeu. Fie ca esti barbat sau femeie, tu ai in tine o natura feminina si una masculina. Acest mesaj vine la tine ca un indemn sa permiti partii tale feminine sa fie mai prezenta si mai accesibila altora. Feminitatea ta include virtuti precum ingrijitul, bunatatea, blandetea, delicatea, iubirea dar si receptivitatea si intuitia. De fapt, ca sa iti dezvolti darurile spirituale, inclusiv intuitia, este esential sa iti permiti sa primesti si asta include si mesajele divine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții