Horoscop Urania, Pasul Fortunei 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 15–21 Iulie 2017, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2017, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania , Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

luni, 27 februarie 2012

Horoscop Martie Sagetator 2012
Horoscop Sagetator Luna Martie 2012


Horoscop Sagetator Luna Martie 2012: Dragoste si cuplu

Vrei incitare, provocari si aventura? In martie 2012 poti sa ai parte de ele.

Din cauza ca Mercur este conjunct cu Uranus in casa iubirii si a sexualitatii Sagetatorului, martie 2012 este o luna foarte condimentata! Mai ales ca Mercur este stapanul casei cuplului Sagetatorului. Cum condimentata? Pai... cand cu scortisoara si busuioc, cand cu piper si ardei iute!

Tandemul Mercur-Uranus este schimbator si imprevizibil. Ce stim sigur despre el este ca vrea noutate, experiment, inventivitate si originalitate. Daca ii oferi ceea ce doreste, vei avea o perioada amoroasa fulminanta, memorabila. Daca ai vederi conservatoare sau te complaci in comoditate, viata ta sentimentala va fi destul de instabila si turmentata.

Mercur este retrograd incepand cu data de 12 martie 2012, iar retrogradarea lui tulbura apele, in sensul ca lucrurile nu prea vor merge dupa cum au fost planificate.

Si cum Marte, stapanul casei iubirii, este si el retrograd, nu ai decat o alternativa: sa te adaptezi din mers la situatii si sa vezi mereu partea plina a paharului.Horoscop Sagetator Luna Martie 2012: Cariera si bani

Cu Jupiter si Venus in casa muncii de zi cu zi, lucrezi energic, entuziast si cu drag. Luna martie 2012 este o perioada buna, in care pot aparea oportunitati de evidentiere sau avansare, de schimbare a jobului cu unul mai bun - sau de angajare, daca nu ai job.

Se poate sa calatoresti mai mult in interes de serviciu sau sa vii in contact, prin intermediul profesiei, cu persoane de departe.

Relatiile cu colegii si subalternii sunt bune, mediul in care lucrezi devine mai placut sau mai confortabil. Mai mult decat atat, prestatia ta este rasplatita nu doar prin laude si aprecieri, ci si printr-o crestere a veniturilor.

Exista un echilibru armonios in triada munca-prestigiu-bani. Cele trei componente se stimuleaza una pe alta. Trebuie insa sa acorzi mai multa atentie disciplinei si sa eviti speculatiile financiare.


Horoscop Sagetator Luna Martie 2012: Sanatate si moral

Luna martie 2012 este favorabila sanatatii, in sensul ca aduce solutii medicale, medici buni, tratamente eficiente etc. Poti avea rezultate deosebite in ceea ce priveste ingrijirile corporale si cosmetice.

Pe de alta parte, martie 2012 indeamna la excese alimentare care pot fi nocive, mai ales pentru acei Sagetatori care au probleme cu silueta, colesterolul sau glucidele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5