Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilnic de azi 16 Iunie 2012

Written By NIKE B. on vineri, 15 iunie 2012 | 14:40


Horoscopul zilei de azi 16 Iunie 2012


Horoscopul zilnic de azi Berbec


Inima ta parca tot creste incarcata de emotii frumoase si sentimente intense. Poate sunt primii fiori ai unei noi iubiri sau sperante superbe legate de viitor, in care este implicata si persoana iubita, ca atare abia astepti ca lucrurile care se prefigureaza acum atat de frumos la orizont sa devina intr-o zi realitate. Simti ca te copleseste o emotie noua cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel eveniment promitator si te implici trup si suflet pentru a-l transforma intr-un motiv de sarbatoare.


Horoscopul zilnic de azi Taur


Esti obosit, dar nimic nu te opreste sa nu te apuci de diverse activitati casnice. Le-ai ignorat in ultima vreme din cauza unui program foarte aglomerat, dar acum, ca te-ai mai eliberat de sarcini urgente, te poti apleca si asupra activitatilor mai domestice. Orice faci impreuna cu familia e motiv de bucurie, pentru ca e o ocazie buna de a mai sta de vorba, de a mai povesti una - alta, deci merita fiecare minut petrecut impreuna! Mai stergi de pe lista de sarcini casnice o serie intreaga de maruntisuri.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Conflictele acestei zile pot denatura in adevarate razboaie intre personalitati puternice, pentru ca fiecare sustine ca are dreptate si vine cu argumente solide in acest sens. Intri si tu in aceste dispute cu incredere absoluta in taria ideilor tale si nu te lasi pana nu demonstrezi ca adevarul e la tine. Totusi, azi unii vor apela la alte mijloace de convingere care te vor obliga, la un moment dat, sa bati in retragere si sa accepti infrangerea, dar cu gandul ca iti vei lua revansa cat de curand.


Horoscopul zilnic de azi Rac


Viata de familie este in prim plan, pentru ca aici se petrec cele mai interesante evenimente. Participi la un moment cu iz festiv in familia ta, ori o nunta, ori o aniversare, ori sarbatoriti o reusita la care si-au adus contributia toti ai casei. Atmosfera este placuta intre peretii locuintei tale, esti o gazda perfecta, un sot devotat si un parinte dedicat, si toate aceste calitati te transforma in actorul principal al tuturor planurilor acestei zile. Sa nu te mire ca toti trag de tine, cand ai atat de multe de oferit!


Horoscopul zilnic de azi Leu


Pornesti o activitate care te entuziasmeaza la maximum, pentru ca esti genul care se aprinde repede atunci cand are sansa de a incepe ceva nou. Te atrage mult ceea ce doresti sa atingi cat mai curand posibil si nu poti sta locului pana ce nu pui totul in ordine, pentru ca apoi sa mergi pe acel drum fara probleme. E momentul cel mai important de care depinde si succesul viitor al acestei actiuni, deoarece conteaza enorm felul in care iei startul: neaparat cu dreptul si cu ganduri pozitive!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Nu esti in apele tale, starea de sanatate si starea psihica nu sunt la cote maxime, dar incerci sa nu arati nimic la suprafata ca sa nu superi pe ceilalti. Tii suferinta in interior cu stoicism, dar a respinge faptul ca exista nu e cea mai buna solutie. Daca simti ca te paste boala, trebuie macar sa vorbesti cu cineva despre asta, pentru ca sfaturile primite ti-ar putea fi de folos. Ai putea discuta despre ceea ce te doare cu cineva care a trecut prin situatii similare si iti poate spune ce e de facut.


Horoscopul zilnic de azi Balanta


Esti cam trist si ai impresia ca nimeni nu te iubeste, dar te inseli. Cineva este alaturi de tine, dar tu esti cel care nu-l prea baga in seama. Poate tu astepti prietenia altei persoane si aceasta nu ti-o ofera, in schimb ai in compensatie alte variante la dispozitie si nu le tratezi cu prea mult interes. Ar fi pacat sa pierzi sansa unei prietenii sincere, poate chiar a unei iubiri, doar pentru ca nu te satisface pe deplin in acest moment. Ar avea multe de oferit, daca i-ai da macar o sansa!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion


Esti mai rezervat in privinta unor evenimente care urmeaza sa se petreaca in viata ta si nu te mai aventurezi la primul impuls, ca altadata. Ba chiar ii mai tragi de maneca pe cei din preajma ta care se arunca spre nou fara nicio masura de precautie, si incerci, prin exemplu personal, sa le mai domolesti pasiunea. Ai facut ca si ei candva si ai ratat, de aceea acum sufli si in iaurt. Le tai elanul celor mult prea entuziasmati, ceea ce poate avea un efect benefic asupra lor, atragandu-le atentia asupra riscurilor.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Prezenta unor persoane in anturaj nu iti este deloc pe plac, pentru ca se manifesta ostil si sunt de-a dreptul nepoliticosi cu restul lumii. Incearca sa eviti astfel de medii, pentru ca atitudinea lor negativa te-ar putea aduce in prajul exasperarii si e pacat sa-ti strici weekendul cand poti totusi iesi la timp din astfel de locuri. Atmosfera in care nimeresti va influenta major si starea ta de spirit, pentru ca rezonezi destul de usor la problemele altora si prea le pui la suflet, chiar si fara sa merite.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


Vestea pe care o primesti azi da peste cap tot calmul zilei si nu te mai poti relaxa pana ce nu gasesti o solutie cat de cat eficienta. Poate fi vorba de o schimbare brusca in program, de aparitia unui musafir nepoftit, de un eveniment aparut pe nepusa masa care te obliga sa renunti la programarile facute pentru azi si sa te ocupi de cu totul altceva decat era stabilit. Pentru o fire organizata ca tine, neprevazutul nu e prea bine primit, pentru ca nu stii ce sa faci ca sa te adaptezi repede noii situatii si te cramponezi de piedici minore.


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Evident ca te deranjeaza felul in care te trateaza persoanele din jur. Consideri ca la varsta pe care o ai, la functia pe care o detii sau la experienta acumulata in timp ai merita respect si ascultare din partea altora, dar acestia sunt nepoliticosi cu oricine si nu vor sa se supuna. Desi sfaturile tale sunt utile si valoroase, azi nu ai cu cine discuta, pentru ca unii considera ca numai ei au dreptate si vor aborda o atitudine rebela, obraznica sau total dezinteresata fata de ceea ce ai de spus.


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Esti ingrijorat de soarta unui prieten si orice veste care vine de la el sau despre el te impresioneaza pana la lacrimi. Dai dovada de o imensa compasiune pentru ceea ce se petrece cu el si ai vrea sa-l ajuti, dar uneori e de ajuns o vorba buna care sa-i arate ca iti pasa. Pe de alta parte, problemele tale personale ar parea mult mai usoare daca le-ai impartasi celor care tin la tine, deoarece sfaturile primite de la ei sau incurajarile sincere te vor ajuta sa depasesti impasul cu capul sus. E o zi in care prietenia sincera cantareste enorm!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții