Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul zilnic de azi 21 Iunie 2012

Written By NIKE B. on miercuri, 20 iunie 2012 | 09:05


Horoscopul zilei de azi 21 Iunie 2012


Horoscopul zilnic de azi Berbec


Planurile tale de viitor au toate sansele sa devina realitate foarte curand, daca reusesti sa-i implici in realizarea lor si pe cei dragi din jur. Nu depinde numai de tine sa ajungi acolo, ci e un demers colectiv in care fiecare va contribui cu ceea ce stie mai bine. Succesul final depinde foarte mult de entuziasm, de energia pozitiva, de optimismul cu care va implicati cu totii in acest scop, iar rolul tau este acela de a-i impulsiona pe toti si de a canaliza fortele tuturor intr-o directie comuna.


Horoscopul zilnic de azi Taur


Nu esti in cele mai bune relatii, de ceva vreme, cu un coleg si se resimt animozitatile dintre voi, dar unul trebuie sa-si calce pe inima si sa intinda o man spre impacare. Ai multe de castigat de pe urma relatiei voastre, ca atare merita sa ii redobandesti ca prieten, pentru ca ar fi pacat sa va despartiti din cauza unor banale neintelegeri. Daca vezi ca de la el nu vine nici un semn de dialog, fii tu cel care face un pas catre celalalt. Poate nu va accepta usor, din orgoliu, dar si el isi doreste reconcilierea.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Muncesti mult, dar ai un scop foarte bine definit in minte si nu te lasi pana nu ajungi acolo. Ambitia, tenacitatea si capacitatea de munca iti vor fi rasplatite intr-un final, cand vei vedea ca visul tau cel mai mare va deveni realitate. Merita sa faci tot ce-ti sta in putere, deoarece succesul final depinde enorm de resursele pe care le investesti in acest sens, ca atare nu trebuie sa astepti ocazii bune, ci sa le si provoci, atat cat depinde de tine.


Horoscopul zilnic de azi Rac


Ai mare grija, daca pleci la drum, pentru ca deplasarile acestei zile contin o oarecare doza de risc. Nu reusesti sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ci ori apar situatii neplacute care iti deturneaza scopurile, ori te trezesti in fata mai multor aspecte nedorite care iti strica toata placerea calatoriei. Informeaza-te mai atent cu privire la toate detaliile legate de aceasta deplasare, ca sa nu ai parte de surprize pe care ai fi putut sa le eviti daca ai fi dat un banal telefon inainte.


Horoscopul zilnic de azi Leu


Esti emotionat pentru ca participi la evenimente de familie care te induioseaza profund. Pot fi clipe frumoase legate de venirea pe lume a unui copil, de o casatorie sau alte momente cu iz festiv in viata celor dragi, sau poate e revederea, dupa foarte mult timp, a unei foste iubiri sau a unui parinte de care iti era dor. Trecutul revine in atentie cu senzatii placute care ti-au lipsit in ultima vreme, de aceea traiesti fiecare clipa cu patima, cu emotie maxima si cu sensibilitate. Se poate spune ca e fericirea care ti-a cam lipsit in ultima vreme.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Te trezesti in fata unei situatii neplacute care poate lasa urmari asupra ta. Surprize urate pot aparea brusc in planurile tale cu riscul de a gresi, de a esua, de a avea o reactie necontrolata, ca atare stai departe de orice situatie care contine un cat de mic factor de risc. Daca te bagi singur in gura lupului, e greu de crezut ca te poate proteja ceva, pentru ca au putea sa-ti faci singur rau. Mai mult, confruntarea pe care o ai acum de pe pozitii de forta scoate la iveala rivalitati si animozitati care pot declansa scandaluri imense!


Horoscopul zilnic de azi Balanta


Pentru ca nu poti ajunge la un consens cu rivalii tai cei mai puternici, esti tentat sa renunti la confruntari, acceptandu-ti infrangerea. Nu trebuie sa abandonezi lupta, doar pentru ca altii sunt si mai agresivi decat tine, ci doar sa-ti astepti randul la replica. Va veni si momentul tau de a-ti exprima punctul de vedere si a te face ascultat, dar nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu tine din prima. Se vor convinge ceva mai incolo ca ai dreptate, dar orgoliile nu le vor permite sa si recunoasca asta in fata ta. Momentan, acestia iti resping orice opinie!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion


Este o perioada de succes in orice activitate in care e nevoie de spirit de competitie. Ai un as in maneca de care vei sti sa te folosesti la momentul potrivit pentru a obtine o victorie de toata frumusetea, ca atare orice activitate in care trebuie sa te compari cu alte persoane te poate avea acum printre favoriti. Iesi in evidenta prin cunostintele acumulate, prin calitatile tale intelectuale si prin ambitie, ceea ce te va propulsa in fruntea oricarei confruntari de forte de pe pozitii adverse: examene, concursuri, dispute, contradictii.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Astepti o anumita veste care sa dea startul unei actiuni noi care te entuziasmeaza foarte tare chiar dinainte de a porni. Aveai nevoie de un suflu proaspat care sa iti dea din nou pofta de viata si chef de actiune, de aceea te bucuri cu adevarat de vestile bune care apar. Sunt ca o portie de benzina pentru un motor care a stat o vreme pe margine si repornesti totul in forta cu alt entuziasm si alte planuri marete, pe care le poti transforma in realitate foarte repede daca valorifici energia de acum!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


Primesti o serie de informatii prin care capeti alt tonus, alt chef de munca si vrei sa le pui cat mai repede in aplicare. Ai atatea de facut, incat nu ai nicio clipa de odihna sau de pauza, dar iti place acest ritm de actiune. Totul evolueaza foarte repede spre ceea ce ti-ai propus, incat e normal sa fii entuziasmat de rezultate. Motivatia exista, energie ai din belsug, totul e sa nu apara nimic neprevazut care sa-ti taie elanul de acum. Profita de vantul prielnic ce te impinge de la spate!


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Viitorul arata din ce in ce mai bine pentru ca ai reusit sa atragi mai multe persoane care sa vasleasca alaturi de tine pentru un scop frumos care se prefigureaza la orizont. Cat timp vei fi sustinut de pe margine si vei avea alaturi de tine oameni care cred in ceea ce vrei sa faci, totul va merge struna spre succesul vizat. Optimismul, gandirea pozitiva si implicarea totala, trup si suflet, sunt cheia succesului, dar totul e sa aduni in preajma ta oameni care nu se impotrivesc ideilor tale, altfel nu ajungi nicaieri.


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Nedreptatea e strigatoare la cer incat e absolut normal sa fii revoltat, dar in loc sa te consumi in interior pentru neadevaruri, lupta ca sa repari situatia cumva. Apeleaza la cei care cunosc legile, cauta dovezi care sa pledeze in favoarea adevarului, ca atare nu te lasa condus de cei care stiu sa manipuleze masele in avantajul personal. Unii sunt atat de iscusiti in minciuni incat conving pe toata lumea, dar intuitia ta simte de la o posta injustitia. Lupta pentru dreptate pana la capat!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții