Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscopul zilnic de azi 20 Iunie 2012

Written By NIKE B. on marți, 19 iunie 2012 | 08:49


Horoscopul zilei de azi 20 Iunie 2012


Horoscopul zilnic de azi Berbec


Puteti sa incepeti o afacere noua sau sa va ganditi la investitii pe termen lung.Dimineata sunteti in forma si plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viata. Relatiile cu prietenii sunt excelente.
Cei din jur va apreciaza munca, dar trebuie sa mai asteptati putin pana sa vedeti rezultate concrete. Nu va pierdeti rabdarea si sa evitati speculatiile! Sfatul pentru astazi este sa fiti atenti si vigilenti si sa decupati din ceea ce se intampla in jurul vostru ceea ce este cu adevarat relevant pentru voi, pentru nevoile si interesele voastre. Bazati-va, astazi, mai putin pe inteligenta si mai mult pe intuitie si sensibilitate - pe ce face bine sufletului vostru; pe ce aduce, cu adevarat, pace in inima voastra.



Horoscopul zilnic de azi Taur


Astazi, patru planete in Gemeni ocupa zona banilor si a castigurilor. Aspectele sunt constructive, pozitive, semn ca puteti avea foarte multe idei din care puteti scoate foarte multi bani. Dar ideile nu inseamna neaparat si proiecte noi, ci adaptari la activitatile pe care le desfasurati deja: capacitatea de a gasi solutii mai flexibile, mai maleabile, de a comunica altfel cu oamenii, de a negocia altfel. Toate lucrurile acestea va pot salva banii, va pot aduce bani in plus sau macar opresc scurgerile financiare inutile.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Sunteti zodia vedeta a acestei zile pentru ca voi gazduiti patru planete ce creeaza un vortex energetic. Este normal sa fiti plini de energie, tonici si dornici sa realizati tot ceea ce v-ati propus. Altii veti folosi energia aceasta prin a va apara punctele de vedere, prin a va crede invincibili, chiar prin a manifesta o oarecare obraznicie. Important este insa sa luati cunostinta de forta uriasa pe care o aveti, sa va simtiti invincibili - pentru ca doar asa intrati in spatiul vostru de libertate si de creativitate. Abia de aici incolo nu va mai confruntati cu nimeni.


Horoscopul zilnic de azi Rac


Intuitia va ajuta sa prindeti o afacere care va va imbunatati simtitor situatia financiara. Consultati-va cu partenerul de viata!
Ar fi bine sa acordati mai multa atentie unei persoane mai in varsta din familie. Planetele din Gemeni activeaza in harta voastra nevoia de evadare. Ea se poate traduce atat printr-o deplasare - plimbare sau excursie, iesire din oras pe care o puteti programa chiar astazi -, cat si printr-o nevoie de detasare, de a va extrage dintr-un context ce nu va reprezinta sau de care vreti sa fugiti. Se pare ca reusiti: va faceti nevazuti!



Horoscopul zilnic de azi Leu


Minunata zi pentru a comunica cu oameni tineri - in special sau oamenii care sunt dornici de informare si de cunoastere. Aproape ca este o joaca orice fel de intalnire, pentru ca este insotita de mult umor si de multa deconectare. Puteti vorbi si de planurile voastre de viitor. Desi, mai bine ar fi sa nu le amintiti deocamdata si sa bazati toate intalnirile voastre mai mult pe afinitati, pe sensibilitate, pe emotii, sentimente frumoase si sa va asigurati ca aveti prieteni in jurul vostru. Sau sa intariti legaturile de prietenie, de camaraderie care deja s-au construit.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara


S-ar putea sa aveti discutii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natura financiara. Se pare ca persoana respectiva intarzie sa-si achite o datorie.In partea a doua a zilei sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente.Va sfatuim sa evitati calatoriile. In planurile voastre mari de realizare n-ar strica sa aveti de partea voastra niste prieteni. Sau daca vreti sa promovati la munca sau daca aveti un plan maret de realizare in viata, n-ar strica sa-l discutati cu prietenii. De altfel, planeta voastra se afla in aceste zile in zona amicilor, a prietenilor, a suporterilor si se pare ca sunteti in cautarea oamenilor care va pot intelege si va pot sustine.


Horoscopul zilnic de azi Balanta


Traversati o perioada favorabila pe toate planurile, in care aveti ocazia sa rezolvati probleme importante.
Nu este exclus sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinte. Ar fi bine sa plecati urechea la sfaturile unei persoane mai in varsta din familie.
Va sfatuim sa actionati calm si sa nu va grabiti.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion


O nevoie uriasa de bani si de castig! Sau stradanie deosebita pentru a nu pierde un venit sau pentru a salva o pierdere. Faptul ca ne indreptam spre Luna Noua in Gemeni, ce ocupa zona averii si a castigurilor, indica o pregatire buna pe care o puteti face astazi pentru a va schimba optica, a schimba un proiect, a schimba modul in care puneti problema intr-o colaborare, a veni cu solutii ingenioase. Luna Noua va da acest curaj: sa ganditi altfel.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Incepeti ziua agitat si nervos, fiindca aveti nevoie urgent de o suma mare de bani si nu gasiti pe nimeni dispus sa va imprumute.
Pastrati-va calmul! Sunteti predispus la probleme de sanatate care pot capata forme grave.Poate fi ziua care sa faceti o schimbare de politica relationala: sa intelegeti cum va vad oamenii, de ce va vad intr-un anumit fel si sa va schimbati comportamentul, gesturile, modul in care va adresati, astfel incat sa obtineti rezultate mult mai bune, sa va puteti apropia de oamenii pe care-i doriti alaturi de voi. Va sfatuim sa evitati o cearta cu partenerul de viata. Se pare ca tocmai acesta va reusi sa faca rost de banii de care aveti nevoie.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn


Pentru multi dintre voi aceasta zi poate sa aduca idei legate de modul in care colaborati cu ceilalti. Ce le spuneti pentru a-i motiva sa munceasca alaturi de voi? Cum va organizati agenda, activitatile curente, astfel incat sa faceti loc si altor ocupatii, altor activitati si -de ce nu?- chiar servicii pentru altii. Incepeti sa resimtiti oboseala acumulata. Daca veti continua sa munciti in acest ritm, riscati sa aveti mari probleme de sanatate.
Dupa-amiaza s-ar putea sa va confruntati cu o problema financiara. Nu va faceti griji, se va rezolva nesperat de usor!



Horoscopul zilnic de azi Varsator


Se pare ca va treziti indispus si sunteti irascibil toata dimineata. Daca nu va stapaniti nervozitatea, s-ar putea sa declansati un conflict la locul de munca.Nu este indicat sa va intalniti cu prietenii, chiar daca acestia insista. Profitati de timpul liber de care dispuneti si odihniti-va! Luna Noua in Gemeni, ce se formeaza la finalul acestei zile, indica o schimbare in viata voastra in plan sentimental sau in planul expresiei libere. Asta inseamna ca va franati mai putin in a va exprima sentimentele sau in a va exprima ingeniozitatea si creativitatea. Poate multi dintre voi vor simti nevoia -de acum incolo- sa activeze profesional intr-un domeniu de har, intr-un domeniu de talent, intr-un domeniu legat de o pasiune.


Horoscopul zilnic de azi Pesti


In cursul diminetii primiti o veste neplacuta, care va strica buna dispozitie si va obliga sa va schimbati programul.
Sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie lunga, impreuna cu partenerul de viata. O schimbare de optica si de atitudine se poate produce in relatia cu familia mai ales. Daca ati avut o problema patrimoniala, s-ar putea sa-i gasiti solutie mai ales spre seara. E posibil sa va ajute cineva din familie sau sa descoperiti cum va puteti cere un drept material de la persoanele din familie (mai ales in varsta) care au puterea sa va refuze sau sa accepte propunerea voastra. Daca va deplasati cu masina, va sfatuim sa circulati cu atentie si fara graba.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții