Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul zilnic de azi 13 Octombrie 2012

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 octombrie 2012 | 08:42

Horoscopul zilei de azi 13 Octombrie 2012

Horoscopul zilnic de azi Berbec



Certurile dintre indragostiti sunt absolut firesti, dar depinde totusi sa nu le duci intr-o directie prea agresiva. Pune sentimentele care va leaga in prim plan, si nu diferentele care va despart, pentru ca nu e obligatoriu sa fiti intotdeauna compatibili. E normal sa aveti fiecare alte pareri, alte gusturi, alte idei, dar se poate gasi o cale de mijloc fara a genera conflicte inutile. Foloseste un ton diplomat, amabil, in ciuda animozitatilor care planeaza intre voi, pentru ca daca tensionezi atmosfera, poate iesi cu neplaceri de ambele parti.


Horoscopul zilnic de azi Taur


Daca exista cineva pe lume capabil sa astepte oricat pana atinge telul cel mai inalt pe care il viseaza, atunci tu esti acela. Esti constient ca nu e un drum scurt sau usor pana la implinirea unui vis, dar crezi in el si iti planifici evolutia pas cu pas, fara graba, convins ca la final te asteapta succesul. Esti implicat intr-un proiect de lunga durata care evolueaza extrem de lent, dar ce rost sa te grabesti? Ai rabdare, mergi inainte cu prudenta, urmand regulile jocului, convins ca nu vei primi repede ceea ce speri, dar important e ca le vei primi odata si-odata.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Insista acum, dupa principul bate fierul cat e cald, pentru ca ai o sansa exceptionala in fata ochilor si numai de vointa ta depinde sa o valorifici in favoarea ta. Fii sigur ca si altii au pus ochii pe aceasta ocazie deosebita, dar merita sa te implici in competitie, pentru ca ai si tu un as in maneca pentru a te bucura in final de victorie. Nu te lasa coplesit de efort ci profita din plin de valul ascendent care te duce direct spre marea reusita, ca atare lasa atitudinea ta suspicioasa si tine cu dintii de prilejul oferit.


Horoscopul zilnic de azi Rac


Nu te lua dupa informatia care soseste azi, desi pare credibila la prima vedere. Mergi dincolo de aparente si verific-o din mai multe surse, pentru ca sigur vei descoperi la un moment dat ca se bate cap in cap cu o alta stire, venita din alta directie. Nu te baza pe informatii incomplete sau rau intentionate, pentru ca e nevoie azi de o verificare atenta. Daca ti se confirma, crede-o si foloseste-o, dar daca descoperi puncte slabe, nu te baza pe stirea primita, ci mai sapa dupa adevar!


Horoscopul zilnic de azi Leu


Toate merg de minune azi, ai numai motive de satisfactie. E atitudine relaxata si optimista te va ajuta sa-ti atingi scopurile si sa termini ziua cu un sentiment de implinire. Poate dai exact de oamenii de care aveai nevoie pentru a-ti duce la capat unele sarcini sau primesti vesti bune ce anunta rezolvarea cu brio a proiectelor la care iti aduci si tu contributia. Contactul cu lumea e constructiv, eficient si pozitiv, deci e o placere sa lucrezi in echipa, cu oameni performanti!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Rabdare si iar rabdare, asta ti se cere acum, pentru ca proiectul la care iti aduci contributia necesita mult timp pana va ajunge la rezultatele dorite. Esti o fire destul de grabita si vrei roade imediate, dar de data aceasta nu depinde de tine sa grabesti lucrurile in favoarea ta. Merita sa astepti, pentru ca, intr-un final, vei ajunge acolo unde doresti, deci aduca-ti in continuare rabdarea. Stii si tu ca cele mai bune lucruri le-ai obtinut prin efort indelungat si nu peste noapte!


Horoscopul zilnic de azi Balanta


Ai senzatia ca ti s-au inecat toate corabiile si nu apare nimic bun care sa te bucure cat de cat. Depresia este prin preajma, pesimismul nu te paraseste nicio clipa si pari tot timpul bosumflat si trist. Incearca sa mai treci si tu cu vederea ceea ce nu-ti convine, pentru ca nu le poti avea pe toate asa cum ai dori. E nevoie de compromisuri, de sacrificii din cand in cand, pentru ca, daca ai incepe sa le pui pe toate la index, ai fi cel mai nefericit din lume. Te poti multumi si cu mai putin, uneori!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion


Nu pune la suflet contradictiile cu care te confrunti la tot pasul, ci priveste-le mai detasat, ca pe ceva absolut normal in orice imprejurare. Nu poti fi intotdeauna de acord cu ceilalti, tot asa cum si ceilalti au ceva de spus impotriva ideilor emise de tine, totul e sa nu se alunece spre conflicte prea agresive. Exprima-ti parerea, dar fa-o cu un dram de diplomatie, ca sa nu iriti pe cei care primesc astfel criticile tale. Se stie ca esti o fire foarte critica si le spui verde in fata, dar nu te lega chiar de orice fleac!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Privesti spre viitor cu mult entuziasm, pentru ca vestea care soseste azi deschide perspective promitatoare asupra etapelor urmatoare din proiectele incepute. Abia astepti sa ajungi acolo unde visezi, si ai convingerea ca esti foarte aproape de marele succes. Nu-ti pierde tonusul excelent de acum, pentru ca reusita finala depinde enorm de energia pe care o pui in joc si de optimismul maxim. Exista o motivatie clara care te trimite mai departe cu capul sus si cu sperante mari si faci tot ce poti sa implinesti acest vis!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


Esti obosit si nimic nu mai merge, de aceea ar fi bine sa-ti permiti si tu o zi de pauza, cu adevarat, fara sa te mai gandesti la sarcinile care te asteapta. Rupe-te de griji si de proiectele complicate de la serviciu si adu-ti aminte de acele lucruri frumoase care te fac sa zambesti si iti incanta sufletul. De la o plimbare romantica pana la o seara culturala, orice se potriveste atmosferei de care ai avea nevoie pentru a te relaxa un pic. Iubirea si arta sunt cele mai bune solutii pentru a te linisti.


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Ai grija la glumele pe care le faci si la atitudinea pe care o abordezi, pentru ca ceva din comportamentul tau nu place celor cu care intri azi in contact. Ridici semne mari de intrebare cu privire la veridicitatea informatiilor pe care le transmiti dar si indoieli cu privire la intentiile tale. Poate un spirit prea jucaus nu e pe placul tuturor, ca atare adapteaza-ti dialogul in functie de varsta si firea interlocutorilor tai. Nu toata lumea gusta glumele, tot asa cum nu toata lumea accepta un comportament mai usuratic in anumite situatii.


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Banii au un rol energizant, pentru ca ai la dispozitie o suma semnificativa care poate fi folosita pentru a-ti implini un vis costisitor. Iesi la cumparaturi pentru a lua ceva scump, un obiect de uz indelungat pe care nu ti-l poti permite decat rareori in viata, cum ar fi mobila, masina sau aparatura electro-casnica. Afacerile merg si ele bine si te bucuri de o zi cu incasari mai mari decat de obicei, ceea ce iti inspira incredere ca pot veni si vremuri mai bune. Apare soarele pe strada ta si acum se traduce printr-o stabilitate materiala binefacatoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții