Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul zilnic de azi 23 Noiembrie 2012

Written By NIKE B. on joi, 22 noiembrie 2012 | 11:21

Horoscopul zilei de azi 23 Noiembrie 2012

Horoscopul zilnic de azi Berbec


Ar fi mai multe directii care te atrag la fel de mult, dar oricat ai incerca sa alergi dupa ele, o vreme, tot va veni clipa cand va trebui sa te decizi: ori - ori? Nu te lasa furat de aparente inselatoare, pentru ca ceea ce pare a duce la rezultate facile si rapide nu e neaparat si cea mai buna alegere. Mai bine mai analizezi situatia, fara sa te impinga nimic de la spate, ca sa fii sigur ca nu te-ai lasat pacalit de lucruri frumoase la suprafata, dar care ascund neplaceri. Nu te arunca, asadar, la cea mai simpla solutie care se iveste!

Horoscopul zilnic de azi Taur


Tine de banii pe care i-ai adunat si nu te lasa pacalit de tentatii trecatoare. Pui ochii pe un obiect ceva mai scump pe care ti l-ai dori enorm, dar daca nu te opresti la timp, ai putea pierde toti banii pe care i-ai acumulat cu greu pentru un scop mult mai important. Chiar daca ai vrea sa cumperi ceva frumos doar pentru tine, fa un efort si spune nu. Peste cateva zile vei avea nevoie de acesti bani pentru altceva si atunci vei fi multumit ca ai putut sa te opresti la timp din furia cumparaturilor.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Timpul se scurge ingrozitor de repede incat nici nu stii cand ai inceput si cand ai terminat deja proiectul care te preocupa. Ai vrea sa mai tii un pic timpul pe loc, daca s-ar putea, pentru ca lucrul sub tensiune nu prea duce la rezultate de care sa fii mandru, dar tocmai in asta consta talentul tau: de a te organiza in asa fel incat sa nu gresesti pe parcurs din cauza grabei. Desi tu esti un om care se adapteaza bine si in conditii de stres, de data aceasta trebuie sa fii mai calm, mai precaut si sa nu te aventurezi spre prima idee care iti vine in minte. Mai analizeaza!


Horoscopul zilnic de azi Rac


Ai grija ce spui, pentru ca informatiile pe care le transmiti pot cauza mari neplaceri celor la care tii. Esti tentat sa minti, sa trisezi cumva si astfel sa inseli asteptarile celor dragi. Evita minciuna si urmeaza doar caile corecte, pentru ca ceea ce vrei sa transmiti lumii contine o mare urma de neadevar din care cineva va avea mult de suferit. Imaginea ta poate fi sifonata de o vorba aruncata in vant, poate fara rele intentii, dar care ascunde totusi o informatie falsa.


Horoscopul zilnic de azi Leu


Un plan la care iti aduci contributia dureaza prea mult si iti pierzi interesul pentru a merge mai departe. Esti capabil sa-i pui punct aici doar din cauza termenului prea lung de asteptare, dar s-ar putea sa regreti. Nu un abandon este cea mai buna solutie aici, ci o eficientizare a muncii tale pe termen lung, educandu-ti rabdarea pana vor aparea si rezultatele visate. Primesti un exemplu bun de la o persoana mai matura care iti arata ca lucrurile bune sunt cele care se ridica lent.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Nu te poti integra intr-un mediu profesional ceva mai rigid, de parca ai fi inconjurat ori de colegi din alta generatie, ori de sefi severi pusi doar pe critici. Ai impresia ca parerile tale nu conteaza sau ca esti dat la o parte, ceea ce devine frustrant, dar daca vezi ca acest mediu nu-ti prieste, gandeste-te sa lucrezi pe cont propriu, dai randament mult mai bun daca esti lasat sa te misti in voie, pentru ca ai nevoie de libertate totala, or acest anturaj te obliga sa respecti niste reguli stricte. Ai rabdare, vocea ta se va face auzita dupa ce lumea te va cunoaste mai bine.


Horoscopul zilnic de azi Balanta


Te cam grabesti sa ajungi repede la finalul unei actiuni, fara a fi profitat de toate detaliile sale. Daca incerci sa ajungi direct la tinta propusa, scapi din vedere o serie de aspecte care pot juca un rol pe parcurs. Nu un final rapid este ce ai nevoie ci de un demers firesc, etapa cu etapa, pentru a trece prin toti pasii necesari evolutiei tale. Incearca deci sa-ti educi rabdarea pentru ca unele lucruri nu trebuie traite la viteza maxima, pentru ca orice detaliu minor are un rost in ceea ce vei deveni ca om. Grabeste-te incet!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu esti multumit de felul in care te trateaza unele persoane de la care aveai mai multe pretentii. Credeai ca tin la tine, ca te apreciaza si te respecta, dar descoperi azi ca nu au intotdeauna cea mai buna parere despre tine. In loc sa o faci pe suparatul, mai bine ai asculta un pic ce au de spus. Daca argumenteaza rational parerile pe care le emit, merita sa le dai atentie, pentru ca tot ascund ele un dram de adevar, ca atare nu refuza complet dialogul doar pentru ca te simti jignit. Pe undeva, tot au dreptate.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Toate iti merg ca pe roate si ai o energie de invidiat pe care trebuie sa o folosesti intr-un mod constructiv. Nu o irosi pe competitii, pe lupte de orgolii si de interese, pentru ca iti poti demonstra superioritatea prin ceea ce faci, nu prin manifestarea egoului scapat de sub control. Arata lumii ce stii sa faci si la ce esti cel mai bun, nu ridica tonul manifestandu-te agresiv. Nu vei convinge prin impulsivitate, graba sau nervi, ci apucandu-te serios de o treaba pe care sa o duci la capat cu succes.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


Nu stii daca e bine sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera azi un coleg sau mai bine nu, pentru ca nu stii ce intentii se ascund in spatele aparentei sale bunatati. Ti-e teama ca nu cumva, intr-o zi, sa-ti ceara inapoi ceva prea scump fata de cat a avut el azi de oferit si ca atare ar fi un sacrificiul mult prea mare. Daca e musai sa apelezi la ajutoare din afara, vei accepta cu orice conditii, dar daca te poti descurca si singur, mai bine te bazezi pe fortele proprii.


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Trebuie sa lupti cu marile rezerve care te incearca si sa iti recapeti increderea in tine insuti. Chiar daca prima ocazie ai ratat-o, acum ti se ofera o a doua sansa care ar putea avea rezultate mult mai bune. Ti se cere un efort de vointa, pentru ca lucrurile pot lua acum o turnura mult mai buna. Ai resurse mai mari decat crezi, dar numai de tine depinde sa le pui mai bine in valoare. Ia-ti inima in dinti si spune ce vrei fara teama de a gresi. Stii ce ai de facut, dar totul e sa ai incredere in propriile tale decizii.


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Dragostea te obliga sa faci adeseori sacrificii, si azi vei fi pus din nou in fata unei situatii care nu-ti convine deloc, dar trebuie sa o accepti ca atare doar de dragul celuilalt. E felul tau de a-i arata ca esti dispus sa mergeti mai departe impreuna la bine si la greu, iar compromisurile pe care le faci ii arata celuilalt ca esti pregatit sa iti asumi responsabilitati pentru a merge mai departe umar la umar. Uneori, aceste datorii par mai grele decat poti tu duce, dar nu te dai inapoi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții