Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Gemeni 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:35




Horoscop Cariera Gemeni 2013

În ceea ce priveste locul de muncă, tu încă mai cauti, încă mai sondezi după ceea ce poti numi că ar fi directia care te caracterizează, nu ai găsit ceva în care doresti să rămâi, iar evenimentele acestui an vor pune si ele o cărămidă la temelia unei constructii pe care, în viitor, o vei numi marea ta împlinire profesională. Acum e încă vremea marilor eforturi, însotite si de probe de încercare, si de suferinte pe alocuri, si de esecuri uneori, dar îti asumi sarcinile care îti revin cu seriozitate, dându-ti seama că nu e de glumit cu munca. Spiritul tău jucăus si superficial nu se resimte în profesie, pentru că esti constient că e un moment cu o încărcătură aparte, de parcă destinul însusi îsi pune amprenta pe ceea ce se clădeste acum.

Cel mai dificil moment la locul de muncă poate veni odată cu luna septembrie, când Venus si Saturn se vor întâlni în Scorpion, în timp ce Marte va trimite spre această conjunctie un careu dificil. Te poti astepta atunci la conflicte în relatia cu sefii, directorii, angajatorii, autoritătile statului, situatii care se pot solda cu un esec, cu o mustrare sau cu alte măsuri drastice sau agresive, ce te pot face să suferi sau să te revolti, fără efect însă. Desigur, ai ceva de învătat de aici, pentru a te schimba conform noilor conditii impuse de cei de deasupra ta, de cei mai puternici decât tine si care au drept de decizie asupra ta. Poate e momentul unei demisii sau a unei demiteri, pentru că esti un pic mai impulsiv si orgoliul nu te lasă să accepti asemenea tratamente, dar fii sigur că tot ce se petrece anul acesta la locul de muncă face parte din programul astral dedicat tie, si ceea ce va rămâne în urmă, cândva după 2013-2014, e chiar destinul tău, e numai pentru tine!


Horoscop Financiar Gemeni 2013


Dacă Jupiter te părăseste în iunie, tot atunci el îsi mută resedinta în Rac, ce corespunde, pe harta ta, zonei dedicate banilor si veniturilor. Semn bun, dar vai, nu scapi de piaza rea din umbră - Luna Neagră care nu te slăbeste din ochi până prin martie 2014, ca atare abia atunci vei putea spune si tu mai relaxat si mai sigur pe tine că norocul bate la poarta ta. Până atunci se pot ivi momente norocoase, dar nu vin usor si nici lipsite de peripetii pe parcurs. Cu Jupiter în zona banilor si mai ales într-o zodie dedicată vietii tale casnice, cresc major sansele de a investi în afaceri imobiliare, numai că nici aici nu trebuie să-ti faci iluzii. Poate vei cumpăra o casă, un teren sau investesti sume mai mari de bani în confortul casei tale deja existente, dar cu Luna Neagră mereu în portofel, te poti astepta si la afaceri proaste, de exemplu te avânti la un pret, ca, peste o lună, două, să descoperi că exact acelasi lucru era în altă parte mult mai ieftin. Nu înseamnă că nu trebuie să te folosesti de banii tăi, pentru că ocazii de a câstiga mai bine sigur că vor exista cu Jupiter ca sustinător din astral, doar că norocul tău ascunde pe undeva si o latură secretă care te dezavantajează. Vin bani, dar se si duc, uneori nu pe cele mai inspirate proiecte. Poti investi mult si în confortul tău casnic, în redecorare, renovări, schimbarea mobilei sau a decorului, într-o mutare de proportii în altă localitate, dar si în copii, pentru că acestia sunt cea mai de pret investitie pentru tine. Uneori însă i-ai putea răsfăta prea mult, având impresia că tot ce le cumperi poate compensa alte lipsuri din rolul tău de părinte.


Horoscop Sanatate Gemeni 2013

De când Saturn a intrat în Scorpion,în toamna lui 2012, trebuie să acorzi o mai mare atentie sănătătii tale, lucru pe care probabil nu l-ai făcut asa cum se cuvine niciodată sau, cel putin, de foarte mult timp,! Nu l-ai mai avut pe Saturn în zona sănătătii laolaltă cu Nodul Nord, deci iată un tranzit unicat ce te cam trage de ureche în cazul în care ti-ai neglijat sănătatea ta sau ai provocat-o prea mult. Pot avea loc suficiente momente critice care să te sperie, pentru că te obligă să iei niste măsuri cu sănătatea ta, să renunti la abuzuri, să tii sub control ceea ce nu-ti face bine, să nu întinzi coarda mai mult decât e cazul, pentru că nimic nu e vesnic!

În aprilie-mai sau în septembrie pot iesi la iveală punctele tale nevralgice, încât îti vei analiza mult mai profund si exigent regimul de viată, descoperind acei factori de risc pe care, până acum, ori i-ai provocat din plin, distrându-te că nu te pot atinge, ori i-ai ignorat, ca si cum n-ar fi fost. Dacă e nevoie de măsuri drastice pentru binele tău, ia-le fără să le mai amâni, pentru că au loc aspecte care atrag atentia că, pentru unele probleme, e deja cam târziu să intervii, si totul doar din cauza amânărilor continue din ultimii ani. Ai zis că nu e nimic, ai tot lăsat lucrurile în asteptare, or unele puncte s-au sensibilizat major în organism si ar putea să dea semne chiar anul acesta. Nu te panica, fii ferm pe pozitie si ia măsuri, fără să astepti să aibă altul grijă de tine.

Horoscop Sentimental Gemeni 2013

Se pot auzi si planuri de căsătorie, pentru unii! Bucură-te de vorbe dulci, de declaratii de amor, de momente romantice pe care Venus ti le oferă pe tavă, perfect cât să-ti reaprindă pofta de a iubi.

Totusi, finalul anului agită mai mult spiritele, pentru că aici vine în vizită Marte si se încăpătânează să zăbovească multă vreme alături de inima ta: între decembrie 2013 - iulie 2014. Sunt câteva luni în care inima ta bate mai tare, pasiunea îti poate fura mintile, visele tale sentimentale devin mai dinamice si mai îndrăznete, ca atare poti profita de tupeul acestei perioade dacă până acum nu aveai curajul să te apropii de cel pe care-l iubeai. În acel interval tu poti deveni cuceritorul, vânătorul de inimi, cu sansa de a începe o relatie de la care ai mari sperante. Multi Gemeni îsi pot întâlni jumătatea potrivită pe parcursul acelor luni, dar cum e vorba de finalul de an, vom mai vorbi despre asta în horoscopul dedicat anului 2014!

Ca să nu zbori prea mult prin nori, furat de sentimente frumoase, există si un moment critic pentru sufletul tău undeva la final de decembrie 2013, când are loc un aspect tensionat în relatia cu persoana iubită, aspect de care nu ai parte decât rareori în viată, tocmai de aceea trebuie si scos în evidentă: Marte din Balantă, din zona iubirii, va fi atacat de Uranus din zodia opusă, în timp ce undeva la mijloc, din Capricorn, Pluto vine si el cu lectii severe de viată. Relatiile firave se pot rupe atunci, pentru că se pot auzi si discutii aprinse, si reprosuri, si critici, si ton ridicat, si reactii agresive, moment ce scoate la iveală de fapt punctele nevralgice ale relatiei tale. Îndrăgostitii care depăsesc cu bine acele momente dificile pot spune că sunt norocosi, semn că relatia lor a fost pusă la încercare si pot merge mai departe împreună, ca să construiască planuri curajoase. Ar fi bine să lasi să treacă acel moment de final de an 2013, pentru că ghinionul specific cifrei 13 - nu degeaba e 2013! - tie ti se va arăta si în plan sentimental, oferindu-ti o mare probă de încercare. Cine trece - va fi răsplătit, cine nu - trebuie să-si revizuiască major modul de a relationa cu sexul opus.


In prima jumatate a anului, relatiile voastre sentimentale vor avea un ton de buna dispozitie si incredere, cu iubiri pasionale, nevoia de spatiu si explorare, dar si mult idealism. Unii isi vor cunoaste iubirea pe meleaguri straine sau prin retele de socializare de la distanta.

Din iulie incolo, atentia se muta de la nevoile personale la trairile si sentimentele partenerului de viata. Relatiile vor fi mai profunde, incarcate de emotie si tandrete si cu un pronuntat parfum retro.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții