Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Leu 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:32



Horoscop Cariera Leu 2013


Există câteva momente când e destul de liniste la serviciu, cum ar fi luna ianuarie sau ultimele două luni ale anului cu prelungire mai apoi până în martie 2014, numai că în toată această atmosferă asezată, bine organizată, în care îti vezi de treabă după un program bine stabilit, apar si situatii care poate genera conflicte. Ai păreri foarte ferme, un pic cam rigide totusi, si vrei să le impui si altora, dar există si alti oameni cu personalitate puternică în anturaj care consideră că si ei au dreptate, deci riscul unor dispute profesionale majore e mare. Greu vei suporta criticile sau judecătile aspre ale celor care au cumva dreptul s-o facă pe durii cu tine, pentru că un Leu nu trece usor peste asemenea tratament, dar va trebui totusi să privesti extrem de serios sarcinile de serviciu, ca nu cumva cel care îti dă acum ordine chiar să aibă dreptate! Tensiunea se simte, stresul creste, deci mijlocul lunii ianuarie si apoi si luna noiembrie pot strica atmosfera oarecum linistită de la locul de muncă. Poate resimti totul ca pe un haos la serviciu, când nu mai stii cum să le asezi pe toate la locul potrivit. Retrogradarea lui Venus prin casa locului de muncă la final de decembrie cu trecere si în 2014 va semăna mai degrabă si cu o retrogradare în plan profesional. Esti nevoit să te ocupi de unele proiecte pe care nu le-ai dus la îndeplinire asa cum trebuie, dar trebuie să-ti asumi eventualele greseli si să repari ce se poate, fără grabă, fără supărare, fără orgolii, pentru că a te întoarce un pic din drum uneori e necesar ca să întelegi ce ai scăpat din vedere si poate chiar să recapitulezi pasii parcursi până aici. Poate chiar esti trimis înapoi la un vechi loc de muncă sau pe un nivel pe care ai fost odinioară, de parcă ai fi lăsat ceva neterminat atunci. Priveste peste umăr în trecut si învată ce e util pentru viitorul tău!


Horoscop Financiar Leu 2013


Zona finantelor este, în general, bine conturată, dacă esti ordonat si mai organizat cu propriul buget. Tine-ti sub control, pe cât posibil, veniturile, intrările si iesirile, ca să nu dezechilibrezi nimic. Ai multe plăti curente de adus la zi, dar stii să le tii socoteala cu succes, atent la detalii si pe cât posibil precaut. Cel mai mare risc al acestui an dar si al celor viitori, e confuzia, neclaritatea, lipsa unei strategii clare de durată, fiind atras în afaceri cu un grad mai mare de risc ce au la bază lipsa ta de realism, idealismul exagerat, poate chiar si credulitatea în anumite momente, pentru că poti fi si mult mai vulnerabil în fata iluziilor, a promisiunilor desarte sau prea pompoase.

Ceva sume s-ar putea ivi în iulie-august sau octombrie-decembrie, dar există si un moment critic pe parcursul lunii septembrie, când ai putea face un calcul gresit din cauza impulsivitătii sau a dezinformării, deci va trebui să citesti de zece ori toate detaliile din contracte, tranzactii sau alte întelegeri, si mai ales să fii mereu însotit de un document foarte clar cu clauze bine definite, altfel risti să fii înselat de unii mai versati în afaceri. Dacă cineva umblă la coarda ta sensibilă, esti în stare să crezi orice, deci tocmai aici trebuie să fii foarte atent: să nu crezi orice, să nu te lasi impresionat de povesti triste sau lacrimogene, si să nu te lasi dus de nas de oricine! Lasă doar ratiunea să te ghideze în deciziile tale financiare, pentru că - mai ales în septembrie - esti extrem de nehotărât, de nesigur, de sensibil chiar, deci va trebui să cauti nod în papură la orice sansă de câstig. Unele lucruri nu sunt deloc atât de frumoase pe cât par!

Horoscop Sanatate Leu 2013

Nu te simti în largul tău de câtiva ani de când ai început să devii mult mai atent la starea ta de sănătate. Pluto este cel care ti-a inoculat subtil această grijă aproape obsesivă pentru organismul tău, obligându-te să adopti, de voie sau de nevoie, la un regim de viată ceva mai bine structurat. De câtiva ani probabil te-ai supus singur unui control mai riguros al alimentatiei, al programului de lucru, de somn, de odihnă, al medicatiei luate, de parcă ai avea deasupra sabia lui Damocles ce te obligă la măsuri mai drastice pe termen lung. Chiar dacă ai luat de mai multă vreme aceste măsuri, nu te astepta la rezultate imediate. E bine să continui acest regim de viată mai moderat, mai restrictiv, mai bine structurat, cu ore fixe pentru masă, cu control asupra greutătii, cu diete mai severe, pentru că sigur vor avea urmări benefice în curând.

Există totusi câteva momente mai dificile pentru sănătatea ta si la mijlocul lunii ianuarie, dar si în noiembrie, ca si când unele probleme apar ciclic în organismul tău ca să-ti atragă atentia asupra propriilor tale imprudente. Riscul unor crize, al unor dureri acute, al unor răni sau infectii, al unor interventii mai agresive asupra corpului tău există în aceste momente mai sensibile, de aceea atentia ta trebuie să crească la orice factor de risc.


Horoscop Sentimental Leu 2013

Nu e anul marilor iubiri pentru tine, dar asta nu înseamnă că lipseste din peisaj. Dimpotrivă, acesta este planul care contine vesti bune în dublu exemplar, deoarece prin zona sentimentelor Venus, cea aducătoare de amor, trece de două ori. Intri în 2013 cu Venus aici, oferindu-ti sansa unei iubiri de Revelion, dar revine aici, după un circuit complet, în octombrie-noiembrie, semn că anul tău va fi plin de iubire! Reusita acestui an din punct de vedere emotional tine de o combinatie între respectarea libertătilor fiecăruia dintre voi, un dram de umor presărat în relatia voastră si mult optimism.

Dacă nu e nimeni încă în inima ta, ai două sanse în acest an, poate chiar o a doua sansă cu privire la o mai veche relatie, deci merită să profiti de acele perioade când norocul tine cu tine. O călătorie împreună cu persoana iubită este iarăsi posibilă, ca si sansa de a te îndrăgosti de cineva din altă parte a tării, poate chiar a lumii, deoarece tu esti, în general, atras de persoane de pe alte meleaguri sau care apartin altor religii sau culturi. Numai tu stii cum te vei descurca totusi cu o relatie la distantă!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții