Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Varsator 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:25




Horoscop Cariera Varsator 2013



După ce Jupiter părăseste zona sentimentelor despre care ai citit deja mai sus, el se instalează binisor în casa locului de muncă, ce corespunde Racului. Ziua de 26 iunie e un moment interesant. Jupiter intră chiar atunci în zodia Racului, în timp ce Venus, din partea cealaltă, îsi ia rămas bun de la Rac, ceea ce poate marca un moment de răscruce în privinta jobului. Ori e momentul în care te întorci la serviciu după o perioadă în care ai fost nevoit să stai acasă - somaj, maternitate, pregătire scolară etc - ori trebuie să părăsesti un loc de care ai fost puternic atasat emotional, pentru a te muta în altă locatie, poate dictat si de o schimbare de domiciliu. Este posibilă si o revenire la un fost loc de muncă, după o perioadă de detasare în altă parte. Vei resimti acel moment ca pe unul cu o încărcătură emotională mai mare decât oricare alta.
Cel mai dificil moment pentru imaginea ta profesională vine în septembrie, când Venus si Saturn în conjunctie în Scorpion vor fi puternic atacati de Marte din Leu. Va fi un moment de competitie: si tu ai orgoliile tale dar si rivalii tăi o tin pe a lor, deci te poti astepta la o confruntare de forte din care va iesi învingător doar cel care îsi canalizează energiile în mod pozitiv. Încearcă să-ti tii sub control ambitiile, tendintele de răzbunare, agresivitatea verbală si fizică, impulsivitatea si alte defecte ce pot strica totul, pentru că vei fi si tu iritat de atacurile rivalilor si le-ai putea folosi incorect!


Horoscop Financiar Varsator 2013


Esti mai cheltuitor în luna martie, la modul generos chiar, pentru că ti-e milă de oricine, dai de pomană, împrumuti fără să mai pretinzi înapoi, dăruiesti cu inima deschisă, condus de un sentiment de compasiune pentru altii care poate nu au cât tine. Da, e bine să fii darnic, dar cel putin primele zile din martie sunt riscante, pentru că esti atât de generos, încât ai putea da prea mult… cui nu merită! Ai grijă asadar pe ce dai banii la granita dintre februarie-martie 2013, deoarece are loc o conjunctie Venus-Neptun în Pesti cu un careu de la Jupiter din Gemeni, semn că cineva ar putea umbla la coarda ta sensibilă cu povesti false pentru a stoarce bani de la tine iar tu, suflet altruist, dar visător, îti dai si cămasa de pe tine. Proastă miscare! Peste câteva luni îti vei da seama că nu trebuia să faci acest lucru, dar acesta e spiritul care te guvernează de prin 2011 încoace, sub ceata lui Neptun: dai neconditionat, tu, mare fisantrop, cu gândul că asa e crestineste!

Norocul tău e trigonul ce se va forma pe cer din martie până prin septembrie - trigonul dintre Neptun din Pesti si Saturn din Scorpion, cu un punct de maxim în iulie-august când se alătură si Jupiter din Rac, formând un triunghi perfect între zodii de apă. E în beneficiul tău pentru că Jupiter va fi scăpat la momentul respectiv de influentele înselătoare ale Gemenilor, deci vei găsi resurse ca să-ti rezolvi chestiunile financiare cu mai mult fler, ascultând pe de o parte si de sfaturile mature ale lui Saturn din Scorpion, si de intuitia profundă a lui Jupiter din Rac. Poate fi momentul unor modificări în locuintă ce vor necesita sume mai mari de bani, dar înainte de a te apuca să renovezi, să construiesti sau să redecorezi, fă-ti un plan de bătaie bine pus la punct, nu te baza doar pe niste angajamente aruncate în vânt. Când se vor termina etapele acestor planuri s-ar putea să descoperi că executantii lucrărilor cer mai mult decât la început, ca atare e bine să ceri si alt fel de garantii. Nu uita că acum esti mai credul, mai influentabil, mai impresionabil si ai putea trece multe cu vederea în defavoarea portofelului tău



Horoscop Sanatate Varsator 2013

Sănătatea e unul din punctele cele mai sensibile în ultimii ani, nu te mai simti tu chiar atât de bine în pielea ta, si asta nu de azi, de ieri, ci de multi ani, de când Pluto a intrat în Capricorn. El ti-a inoculat o oarecare frică de boală, un sentiment că ai putea avea ceva, si probabil unele boli încep să-si facă simtită prezenta, chiar dacă într-o formă mai subtilă. Unele din momentele dificile ale acestui an sunt la mijlocul lunii ianuarie si în noiembrie 2013, când esti direct afectat de aspecte ce te pun serios pe gânduri si te vor obliga să iei niste măsuri, pentru că îti vei da seama că ai făcut chiar tu unele greseli în privinta sănătătii, că ai făcut excese, că te-ai hazardat în directii ce au lăsat urme asupra organismului, ca atare o vei lăsa un pic mai moale, numai că va fi un pic cam târziu să mai eviti manifestarea unor eventuale boli în organism. Te va durea pe ici, pe acolo, mai ales dacă ai trecut de prima tinerete, si vei întelege din aceste slăbiciuni că e vremea să ai mai multă grijă de tine, dar un eventual tratament început acum va avea efete foarte lente, punându-ti din greu la încercare răbdarea. Merită să le urmezi, pentru că îti vor face bine, dar nu astepta să te faci bine în două zile!

Horoscop Sentimental Varsator 2013

Te simti destul de bine cu Jupiter în zona dedicată sentimentelor, desi tot acolo, pândindu-l în permanentă pe Jupiter, se află si Luna Neagră, ceea ce înseamnă că iubirea, în cazul tău, e si locul celor mai frumoase momente, dar si locul celor mai mari ghinioane. E punctul cel mai sensibil, în care albul si negru se îmbină, binele si răul coexistă, fericirea si nefericirea se succes extrem de rapid, ca atare e greu de spus că esti chiar atât de favorizat de astre pe cât ar trebui.

Finalul de mai îi aduce alături pe Venus, Jupiter si Luna Neagră. Dacă ar fi doar cei doi benefici, s-ar fi putut spune că e un moment de apogeu în amor, dar dacă rău famată Lună Neagră intervine între cele două planete norocoase, e posibil ca ceva ce arată extraordinar de frumos la suprafată, să ascundă de fapt o mare minciună sau un mare risc! Ai grijă asadar în fata cui îti exprimi sentimentele, în fata cui îti asezi inima pe tavă, ca nu cumva să profite de dragostea ta! Dar nici tu nu face acelasi lucru cu altul. La final de iunie, după ce Venus, Luna Neagră si Jupiter părăsesc zodia Gemenilor, acolo unde se întâmplă tot acest scenariu, se poate spune că inima ta revine la normal. Singurul locuitor al casei iubirii rămâne Marte, dar si el doar pentru jumătate de lună, dar suficient cât să te ajute să întelegi unele lucruri si, eventual, să iei niste măsuri sau decizii ca urmările trecerii celorlalte 3 planete să nu te afecteze de acum înainte. Abia în iulie, după ce si Jupiter si Luna Neagră ies din casa iubirii, ai putea spera ca lucrurile să se mai linistească si să începi să mai deschizi un pic ochii, dându-ti seama ce a fost adevărat din idila ta din ultima perioadă. Dacă treci cu brio de primele 6 luni, adică îl ai încă pe cel drag alături si totul merge ok, ai sanse ca relatia ta să continue si să devină mai trainică, dar nu uita nicio clipă că prima jumătate a anului este extrem de fragilă, de subtire, de oscilantă, de amăgitoare, ca atare ar fi bine ca în acest răstimp să nu faci angajamente mărete, să nu te căsătoresti peste noapte si poate chiar să-ti tii secrete sentimentele, ca nu cumva să te înseli!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții