Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilnic de azi 26 Decembrie 2012

Written By NIKE B. on marți, 25 decembrie 2012 | 10:08

Horoscopul zilei de azi 26 Decembrie 2012

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Azi sufletul tau se rezoneaza mai mult la problemele celor singuri si tristi, de aceea ar fi bine sa faci o vizita bunicilor sau, daca nu ai batrani in preajma, sa gasesti o forma de a le oferi si celor complet necunoscuti o farama de bucurie. Esti cuprins de spirit umanitar, crestinesc, si daca vei reusi sa daruiesti ceva din cea ce ai celor care sunt ocoliti de noroc si nevoiasi, satisfactia ta va fi imensa. Un gest filantropic s-ar potrivi de minune cu atmosfera acestei zile, deci daruieste ca sa te simti fericit!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Este exact atmosfera croita pe sufletul tau: linistita, calma, fara nimic care sa te deranjeze, incat ai dori sa lenevesti acasa facand lucruri care iti plac. Nu prea ai chef de miscare, de actiune, de aventura, ci ai aprecia mai mult intimitatea familiei in preajma bradului sau o masa savuroasa cu un pahar in fata. Nu te-ar deranja nici daca ai dormi pana la pranz sau ai pierde timpul cu o carte in mana, deoarece nu prea ai nimic interesant de facut iar ziua e mai degraba dedicata odihnei.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai asteptat altceva de la aceasta zi si nu ai primit, dar vei reusi sa te multumesti si cu mai putin. Daca ai vise prea mari, risti o dezamagire, ca atare spune mersi si pentru ceea ce ai, ca tot e ceva decat deloc. Chiar daca nu apar vesti iesite din comun, chiar daca faci aceleasi lucruri ca la fiecare Craciun, este o atmosfera tihnita si banala care te ajuta sa te detasezi de toate. Nici activitati deosebite nu se anunta in plan, dar numai de tine depinde sa gasesti ceva care sa te scoata din monotonie, in cazul in care nu doresti asta.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Este o zi oscilanta, in care ai parte din toate cate putin. Si distractie, si mici dispute, si veselie, si stari confuze, dar vei reusi sa gestionezi situatia cu un dram de umor, astfel incat sa nu dezechilibrezi balanta in nicio directie. E de preferat o atitudine hazlie, optimista, orice ar fi, pentru ca acest tonus pozitiv te ca ajuta sa repari orice situatie neprevazuta sau neplacuta. Razi la glumele proaste ale celor din jur, raspunde in doi peri la micile atacuri indreptate spre tine si, orice ar fi, pastreaza-ti un zambet pe chip, ca sa arati tuturor ca nimeni nu-ti poate strica tie Craciunul!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Desi nu e stilul tau sa te retragi in singuratate, azi parca te simti bine numai tu cu tine insuti, fara sa te deranjeze nimeni. Ai o nevoie exagerata de liniste de aceea ai prefera sa fii lasat in pace, cu ale tale, incat nu te-ar supara absolut deloc nici tacerea, nici izolarea, nici singuratatea. Desi nu e bine sa stai singur tocmai azi, de data aceasta vrei sa dai prioritate linistii tale interioare pe care o poti hrani numai printr-un soi de meditatie cu iz religios: la biserica, la o manastire, sau pur si simplu retras in casa ta, aducandu-ti aminte mai mult de cele sfinte.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nimic nu-ti doresti mai mult decat sa fii in preajma celor dragi tie. Familia e centrul universului tau, pentru ca aici au loc evenimente croite perfect pe sablonul tau sufletesc. De la familie vin azi si gesturi de afectiune, si vorbe bune, si discutii constructive, si momente tandre, iar schimbul reciproc de energii e la cote maxime, primind unii de la altii exact ceea ce are nevoie fiecare. Sufletul tau e alimentat de energii pozitive iar atmosfera creata e de-a dreptul productiva, pentru ca se nasc planuri excelente pe care abia astepti sa le indeplinesti cu si pentru cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Banii sunt una din obsesiile acestei zile, desi nu s-ar vorbi nici de saracie, nici de lipsuri iesite din comun, dar parca ai fi preocupat de niste plati care au ramas nerezolvate si pe care trebuie sa le aduci curand la zi. Poti purta o discutie folositoare cu o ruda mai in varsta care iti ofera un pont excelent, pentru ca si acesta a trecut prin situatii similare si a gasit solutiile cele mai bune, urmeaza-i indrumarile, pentru ca sunt deja verificate si nu mai pierzi timp inutil cu experimente proprii. Fa ca el si va fi bine!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nimic nu e mai pretios decat timpul petrecut alaturi de oamenii pe care ii iubesti cel mai mult. E o zi dedicata iubirii, cel mai valoros bun al tau, si gasesti tot felul de forme de a demonstra celui de langa tine ca esti capabil de orice de dragul lui! Daca mai primesti si din partea celor care te insotesc aceleasi gesturi de afectiune, se poate vorbi de una dintre cele mai frumoase perioade dedicate sufletului, pentru ca dragostea se dovedeste a fi acum ceea ce aveai mai mare nevoie si pe care o savurezi din plin.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Cineva trebuie sa devina liderul oricarei actiuni pentru a o face sa mearga bine si la fel se intampla si in familie. Tu esti persoana potrivita sa preia fraiele unei activitati colective, la care vor participa toti ai casei, si cand vezi ca ceilalti te urmeaza cu bucurie, recunoscandu-ti astfel suprematia, parca te motiveaza sa te dedici si mai mult. Preiei pe umerii tai o sarcina de urmarile careia vor beneficia cu totii, dar nu ai nimic impotriva de vreme ce efortul tau aduce bucurie tuturor celor din casa. Dedica-te intru totul celor dragi, pentru ca ceea ce faci pentru ei e motiv de reala fericire!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te baza pe promisiunile facute de Craciun, pentru ca acum toata lumea e cuprinsa de o generozitate iesita din comun. Multe din angajamentele luate acum - fata de altii sau fata de tine insuti - vor disparea curand, deci nu crede nimic din ceea ce altii promit sus si tare acum. Nici cererile in casatorie de Craciun nu tin, nici marile gesturi de prietenie nu dureaza, ca atare ramai la fel de lucid ca de obicei si nu crede chiar orice. Vei vedea curand ca promisiunile marete ajunse acum la urechile tale peste cateva zile vor fi deja de domeniul trecutului!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Primesti telefoane cu invitatii, semne de prietenie si simpatie, ba poate chiar si un anumit gest pe care chiar l-ai sperat cu sufletul la gura. Cel de la care visai un cat de mic semn de viata poate sa te caute chiar acum, gasind Craciunul ca cel mai bun motiv sa te caute. N-ar fi rau sa faci si tu acelasi lucru fata de o persoana care abia asteapta de la tine o vorba buna, o scuza, o invitatie de a relua o relatie esuata candva, pentru ca e vremea iertarii si a impacarii. Profita de moment pentru a-ti recastiga un prieten.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Viitorul te preocupa foarte mult, pentru ca ai timpul si starea necesara de a face planuri de perspectiva. Daca mai participa si altii la proiectele tale, cu atat mai bine, dar e o bucurie pentru tine sa pregatesti totul in detaliu ca sa fii sigur ca nu scapi nimic din vedere. Ai luat-o din timp ca sa nu te preseze orele care trec si tocmai pentru ca e vreme destula, totul evolueaza bine. Abia astepti ca ceea ce acum doar planifici sa devina realitate, si esti din ce in ce mai increzator ca totul va iesi ca la carte, de vreme ce investesti atata energie pozitiva in scopul visat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții