Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Scorpion februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 07:45


Horoscop zodia Scorpion, luna februarie 2013

Considerând că întregul demers social se îndrepta spre alte mijloace de exprimare, calitatea vieţii va putea lua o altă tenta, scorpionul considerând ca este momentul să schimbe armele, să folosească alte metode, să nu mai fie atât de aspru cu oamenii, să-i înţeleagă mai mult pentru că ştie el din experimentările anterioare că fiecare se simte bine când te interesezi de munca sa, de rezultatele obţinute, când îl periază ori când îi laudă calităţile pe care nu le are deja, dar şi le doreşte. Mulţi consideră că acestea ţin de diplomaţie, însă este cazul să fim lucizi.

Oamenii nu se vând şi nu se cumpără, iar când iubirii îi este ciuntit caracterul spontan, numai iubire nu se cheamă, aşa cum dacă gândirii îi spui că e bine să te limitezi ar însemna modestie şi ponderaţie. Aşa aberante cum sunt, aceste situaţii vor face deliciul metodelor scorpioniene în 2013 şi vor reuşi să se impună şi de data aceasta. Se poate spune că luna februarie aduce chiar calităţi remarcabile scorpionilor, încât să se păcălească singuri, că dovedindu-se eficienți prin aceste metode, nu vor mai avea zile grele în acest an.
Tipul superior nu se va grăbi să tragă concluzii aşa tare. El nu va râde de oameni şi nici nu se prezintă celorlalţi ca adevăratul salvator şi nu va impune prin voinţă o selecţie în mediul sau, lăsându-i pe oameni să gândească după cum pot şi să aleagă din discursul lor ceea ce le convine şi ce nu, lăsându-le acestora totala libertate de a simţi şi gândi.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

În prezenţa unui asemenea scorpion mulţi se vor simţi puternici pentru că vor vedea în el un stâlp, o persoană obiectivă care atunci când va fi nevoie va interveni. Din nefericire, obiectivitatea scorpionului superior se va transforma repede în rigiditate pentru că va cădea pradă îndoielii. Va considera că nu are suficiente cunoştinţe şi va începe să se îndoiască de atitudinea sa. Dacă nu-şi expune îndoiala, o îndreaptă spre sine şi având marcajul delicat pe casa a IV-a şi Uranus într-o casă a bolii, stomacul le va fi sensibil şi cu fiecare gând de suspiciune, îndoială, refuz, durerea se va acutiza.
Din 18 februarie când Saturn va intra în mers retrograd scorpionii vor reuşi să dezvolte un comportament duplicitar. Va face prea mult apel la memorie, la valorile timpului, la metodele care au fost verificate în timp pentru că el nu mai ştie precis cum să se poarte cu oamenii pentru a nu-şi distruge echilibrul sensibil pe care-l parcurg.

Că se gândesc la mâncare, ori la a face o călătorie în interes profesional, că doresc să obţină o funcţie importantă, scorpionii nu se mai pot baza pe ei înşişi, ci pe ceea ce au făcut, pe ceea ce au cucerit la ceilalţi, impresiile lor, făcând apel la bunul lor simţ, la ceea ce au făcut anterior pentru ei. Unii numesc acesta drept şantaj, însă, în realitate, ei sunt disperaţi să reuşească în ceea ce-şi propun, nedorind să piardă teren.
Chiar dacă prin aceste mijloace fac un compromis, rezultatul este ce pe care îl aşteaptă. Se consuma, depun efort, se stresează, îşi calculează totul până în cel mai mic detaliu şi dacă este nevoie îşi vor teatraliza relaţiile, însă nu renunţa la nimic din ceea ce au câştigat, nici dacă printr-o întâmplare sunt convinşi că au greşit şi au acumulat ceea ce nu le este folositor. Judecând după faptul că le sunt mijloace prin care îşi susţine ambiţiile şiaspiraţiile lor de a domina, succesul din finalul lunii poate fi un mare neajuns pentru cei din jur.

“Le-am dat de lucru”, “Le-am făcut un favor că i-am pus la muncă” vor spune, însă în realitate ei cer celor din jur să facă ceea ce ei nu mai au puterea să facă. Tipul superior va avea faţă de cei din jur o formă de recompensă, un preţ, o atenţie, un cadou şi va încerca să-le explice în termenii cei mai clari posibili care sunt avantajele muncii şi prin sclaviei la care sunt invitaţi beneficiază de prietenia stăpânului doar în acest segment al dominării. Saturn va fi retrograd până în 8 iulie şi până atunci excesele de personalitate vor comporta modulaţii stranii. Cu toţii ştim, cei care studiem astrologia, că zodiile de apă pot pune pe anturaj o presiune teribilă şi că, dintre acestea, scorpionii pot relativ uşor să abuzeze de putere. Sunt, astfel, avertizaţi să nu se lase în voia acestui abuz şi să înveţe să piardă.
Uneori a pierde ceva înseamnă a face loc unui lucru mult mai bun.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții