Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilnic de azi 03 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on joi, 3 ianuarie 2013 | 12:28



Horoscopul zilei de azi 03 Ianuarie 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ai evitat un anumit moment cat s-a putut, dar iată că a venit in cele din urmă. Desi stiai că se va intampla, totusi esti luat prin surprindere si ai tendinta să aluneci spre depresie. Poate fi o zi critică din anumite puncte de vedere, cand simti pe umerii tăi greutatea timpului, gravitatea situatiei si deruta, nestiind foarte clar ce te asteaptă de acum inainte. Incearcă să-ti aduni repede fortele, ca să nu pierzi timp pretios cu lamentări, pentru că e o provocare interesantă pentru tine, ca să demonstrezi că ai invătat ceva de la viată.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai o atitudine destul de ostilă la tot ce auzi, de parcă te-a coplesit un soi de depresie cu privire la niste evenimente care se apropie. Dacă ar fi după tine, le-ai evita complet, dar cum nu pot fi amanate, trebuie să te pregătesti sufleteste pentru orice. Dacă abordezi această atitudine temătoare si negativistă, fără să te poti agăta de nimic bun, e clar că efectele acelui moment vor fi neplăcute. Lasă teama deoparte si nu fugi de confruntare, pentru că detii toate resursele pentru a-i face fată cu brio!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Totul despre Astrologie

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cand calculezi sumele pe care le ai la dispozitie, iti iese un rezultat care te incantă, incat ai curaj să faci planuri mărete cu banii tăi. Esti intr-un moment de varf in privinta bugetului, ca atare esti pregătit să mai tragi o raită prin magazine si să-ti mai cumperi ceva cu care să rupi gura targului. Esti atras mai ales de lucruri scumpe, luxoase, de fite sau de firmă, pentru că pretentiile tale sunt ridicate, si, la urma urmei, meriti din plin aceste daruri pe care ti le poti face singur. Detii ceva material care iti inspiră mai multă incredere in tine insuti iar respectul de sine creste.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu stii foarte clar dacă momentul e bun să dai startul unei actiuni de lungă durată care va consuma mari resurse de energie si timp din partea ta. Ceva te cheamă să pornesti acum, in timp ce altceva te retine, te trage de manecă să nu te arunci la primul impuls. Ba da, momentul este bun pentru a incepe, dar trebuie să fii constient că nu vei ajunge la rezultate foarte repede, ca atare trebuie să-ti dozezi bine fortele ca nu cumva să-ti pierzi cheful si interesul pe parcurs. Trebuie să ai răbdare pană se va clarifica directia, dar tu trebuie să continui pe aceeasi linie.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Este o zi de mare succes, de care trebuie să profiti cat mai mult posibil! Iesi in fată, arată cine esti, spune tuturor ce stii, pentru că sansa tine cu tine si te propulsează in frunte mult mai usor decat altădată. Prinzi un val ascendent care te poate pune cel mai bine in evidentă, ca să castigi o victorie de toată frumusetea. Dacă participi la orice gen de competitie in care contează puterea de convingere si increderea in propria valoare, tu poti fi printre cei favorizati, pentru că esti sigur pe tine si pe ce stii!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Cu calm, cu o strategie destul de bine pusă la punct, te apuci serios de treabă, motivat de rezultate in care iti pui mari sperante. Esti un exemplu de implicare, de plăcere de a munci, de energie, pentru că stii să-ti pui in joc toate calitătile necesare unui succes deplin. Nu astepti nimic de la altii de vreme ce ai la purtător si chef de muncă, si idei excelente, si un bagaj de energie ideal pentru a face primii pasi in această actiune. Nu ajungi peste noapte la final, dar poti da startul spre o reusită deplină.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Fecioara saptamana

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Simti că trebuie să faci un mare sacrificiu doar pentru a-i face altuia pe plac, si normal că te doare această situatie de vreme ce dorintele tale sunt inăbusite. Nu ai incotro: dacă vrei să bucuri pe altcineva, uneori e nevoie să renunti la propria vointă, dar te va bucura enorm zambetul de pe chipul celui care pretinde acum acest efort din partea ta. Speri că va veni o zi cand si el va face la fel pentru tine, renuntand la sine pentru ceea ce-ti doresti, totusi… nu-ti face totusi prea multe iluzii!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Incepi un proiect nou, dar din păcate cu stangul, cu un elan scăzut, fără toate mijloacele necesare la indemană. Nu ti-ai calculat prea bine fortele chiar acum, cand dai startul, de aceea va apărea imediat si prima piedică. Nu te supăra că nu ti-a iesit din prima. E semn că mai aveai ceva de invătat, o anumită experientă de acumulat inainte de a porni pe acest drum. Ca atare tu pornesti această nouă actiune cu… o pauză, dar imediat ce vei depăsi acest impas, totul va merge ca pe roate. Ai răbdare!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu ai acum banii necesari pentru a cumpăra un obiect pe care l-ai planificat demult. Desi credeai că e momentul bun pentru o investitie, apare ceva care-ti taie elanul si te obligă să amani cumpărăturile pentru o vreme. Mai degrabă e o perioadă bună să te achiti de datorii rămase de anul trecut, ca atare ia lista cu restante la puricat, pentru că sigur poti scăpa de cateva dintre ele. Ar fi bine să nu te gandesti acum la cheltuieli noi, ci doar să arunci o privire in urmă.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Dacă aveai o călătorie in plan pentru astăzi, se poate ivi o situatie care să-ti cam strice cheful de a pleca la drum. Nici măcar o informare prealabilă nu ar fi de ajuns, pentru că neprevăzutul apare după ce vei fi plecat deja de acasă, incat călătoria in sine poate fi mai degrabă un chin, decat o plăcere. Ca atare inarmează-te cu răbdare, pentru că nu-ti ies toate asa cum ai stabilit la plecare. Ori se schimbă vremea de la o oră la alta, ori la destinatie nu te asteaptă ceea ce ai sperat, ori masina iti creează unele probleme.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Dacă planul pe care l-ai sperat pentru azi nu iese, din cauza unei piedici neprevăzute, nu te crampona de acest mic esec, pentru că apare sigur un plan de rezervă. Chiar dacă nu e ceea ce ai sperat pentru această zi, schimbă imediat macazul spre noua ta preocupare. Nu pierde vremea disecand firul in patru cu privire la ceea ce nu te-a lăsat să duci primul plan la indeplinire, ci concentrează-ti imediat atentia si energia spre planul de rezervă. Va iesi mai bine decat te astepti!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viata de familie, de relatia ta cu oamenii pe care-i indrăgesti cel mai mult. Cand discuti cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi că si ei au aceleasi asteptări, deci vă puteti combina fortele pentru a ajunge la acelasi rezultat care să vă satisfacă pe toti deopotrivă. Esti un visător prin excelentă si incurajările care vin de la cei dragi te fac să tintesti si mai sus, să speri si mai mult de la ziua de maine, tocmai pentru că stii că te vor sprijini si ei.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții