Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 10 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 9 ianuarie 2013 | 11:22



Horoscopul zilei de azi 10 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Vestea care ajunge azi la urechile tale te ia prin surprindere, pentru ca afli lucruri ciudate despre perspectivele tale profesionale. Iti insufla o stare de nesiguranta, de teama cu privire la etapele urmatoare ale proiectelor tale, dar totodata te motiveaza sa te apuci serios de treaba, ca sa nu ratezi ce ai inceput. Concentreaza-te mai profund, in ciuda emotiilor negative care iti dau tarcoale, pentru ca depasirea acestui hop depinde numai de capacitatea ta de a-ti controla trairile care te-ar putea trage inapoi.

Horoscop Urania Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Apelezi la persoana potrivita pentru a rezolva corect o situatie din care ai avut ceva de pierdut. Simti ca ti se face, finalmente, dreptate si esti foarte multumit de rezultatele demersurilor tale cu tenta legala. Daca in joc e adevarul, o pozitie care ti se cuvine sau niste drepturi care ti s-au luat pe nedrept, fa tot posibilul sa le recuperezi, pentru ca sunt ale tale si poate nimeni sa te priveze de ele. Gasesti azi portita legala pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus pe caile cele mai cinstite, sustinut de legi si reguli de necontestat.

Horoscop Urania Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Uneori, minciuna se infiltreaza in inima ta, gata sa te trimita pe o pista falsa. Ori tu apelezi la o minciunica pentru a scapa basma curata in ochii cuiva drag, cu speranta ca te va ierta, ori altul iti ascunde un adevar cu speranta ca nu va fi descoperit niciodata. Din pacate, adevarul iese la iveala cu riscul de a genera o deceptie dureroasa, dar pentru iubire oricine face sacrificii si la fel vei face si tu azi. Ca sa nu pierzi ce ai, merita sa accepti uneori si astfel de compromisuri.

Horoscop Urania Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Sfatul pe care il primesti de la o persoana mai in varsta se va dovedi a fi exact scanteia de care aveai nevoie pentru a porni o actiune de durata, cu un consum imens de energie. Singur, parca nu ai fi inceput nimic, mai temator din fire, dar stimulentele sosite sunt binevenite pentru a te apuca serios de treaba. Poate ai ceva de invatat din asta, poate ai si ceva de castigat, dar oricum experienta ta de viata se va imbogati masiv in urma acestui nou demers. Si tu poti deveni sursa de inspiratie pentru altii, candva!

Horoscop Urania Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Trebuie sa te decizi, totusi, incotro sa mergi, pentru ca ai ajuns intr-un punct de nesiguranta sau de deruta, care nu poate continua asa. E nevoie de o decizie ferma, ca sa arati ca stii ce vrei, deoarece nu poti juca pe doua fronturi simultan. Daca vei incerca sa te imparti asa, ca sa multumesti si capra si varza, vei ajunge la concluzia ca nu ai facut nimic bun, si tot va trebui, odata si-odata, sa rupi pisica in doua. E momentul sa alegi: ori - ori?

Horoscop Urania Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Dialogul dintre generatii diferite se va dovedi a fi solutia cea mai buna pentru a conlucra intr-o directie comuna. Cel tanar are multe de invatat de la cel matur, dar si invers, pentru ca schimbul de experienta este productiv. Indiferent de tabara din care faci parte, pleaca urechea la cel de langa tine, pentru ca vei afla o multime de lucruri utile. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul, pentru ca intotdeauna e loc de noi lectii de viata. Afli multe, dar ai si tu multe de transmis celor care vor sa te asculte.

Horoscop Urania Fecioara saptamana

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Cine iti poate fi cel mai bun consilier in situatii mai delicate daca nu persoana iubita? Cel care iti sta azi neconditionat alaturi, oferindu-ti sfaturi sau un ajutor concret la ceea ce te framanta, este si cel care te iubeste cel mai mult, deci poti numara cati prieteni sinceri ai cu adevarat. Daca insa e cam gol in jurul tau la nevoie, e un semnal de alarma pentru tine ca nici tu, la randul tau, nu ai fost prea generos in gesturi de prietenie fata de altii candva, deci e timpul sa te deschizi spre oameni, oferind mai mult.

Horoscop Urania Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Banii se fac prin proiecte mari, colective, deci nu te gandi numai la castigul tau. Ai putea duce la bun sfarsit o afacere profitabila, ajutat de oameni care au aceleasi interese ca si tine, dar daca tot s-a ajuns la niste rezultate concrete, e si vremea recunostintei, apreciindu-va mai mult unii altora contributia adusa. Nu ai fi ajuns aici pe cont propriu, cum nici ceilalti nu s-ar fi bucurat de succes fara tine, ca atare evidentiati mai mult rolul jucat de fiecare in acest demers reusit.


Horoscop Urania Scorpion saptamanal


Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Succesul spre care tintesti depinde enorm de atitudinea pozitiva cu care dai startul acum. Fii sigur de reusita ta, nu te indoi nicio clipa ca nu te-ai indrepta spre o victorie, si apuca-te serios de munca! Nu ajungi usor la roadele visate, dar ele se prefigureaza undeva la orizont. Numai cu un tonus ridicat, cu un zambet pe buze, spunand prezent la orice provocare poti sa-ti implinesti visul, pentru ca primesti, cumva, o garantie ca vei ajunge acolo foarte curand.

Horoscop Urania Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Seful te trimite in delegatie de urgenta si pleci, cumva, cu inima neimpacata si impovarata, cum ca e doar o obligatie si atat. Nu ai nicio placere pe parcursul acestei deplasari, dar daca nu ai fi atat de concentrat la scopul in sine, ai descoperi pe parcurs si o multime de lucruri marunte care iti pot face calatoria mult mai placuta. Nu trebuie sa devii obsedat de stresul calatoriei, pentru ca ai atatea alte aspecte care merita atentie si care te pot face sa zambesti, deci descopera-le si pe ele!

Horoscop Urania Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Cu cat intri in contact cu mai multa lume, cu atat nervii tai sunt mai intinsi, pentru ca ai de a face cu oameni extrem de diferiti si care nu pot coopera cu tine. Esti iritat de replicile din jur, esti scos din sarite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu esti in cea mai buna forma pentru a pastra dialogul pe un teren pasnic. Ai mare grija la tonul folosit, mai ales fata de oamenii complet necunoscuti, pentru ca un cuvant dur din partea ta nu ar fi decat scanteia unui conflict de proportii, ca atare mai bine te abtii chiar daca te mananca limba…

Horoscop Urania Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionata a acestei zile. De fapt, nu reusesti sa te rupi de motivele de enervare de peste zi si vii cu ele acasa, gata sa strici si aici atmosfera. Fa un efort sa te debarasezi de tot ce te-a suparat pe parcursul zilei, ca acasa sa mentii dialogul pe un teren armonios, altfel arunci in aer toata buna intelegere dintre tine si membrii familiei. Mai mult: prezenta celor dragi devine balsamul de care ai nevoie la capatul unei zile agitate, deci bucura-te de veselia copiilor sau de afectiunea partenerului indreptate spre tine. Nu-i alunga!

Horoscop Urania Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții