Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 15 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2013 | 14:15



Horoscopul zilei de azi 15 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu sta singur sa-ti plangi de mila, pentru ca nu de izolare ai nevoie acum, ci de un prieten care sa-ti distraga atentia de la problema care te apasa. Evita singuratatea, pentru ca ar deschide portile spre o zona sumbra a psihicului tau. Un confident de nadejde, un amic care sa iti redea increderea in tine sau o preocupare pe placul tau te-ar scoate din aceasta pasa proasta mult mai repede, ca atare nu refuza ocaziile de a te elibera de aceste stari neplacute. Discutia cu un amic iti va oferi multe solutii bune si iti vor readuce zambetul pe chip.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Tine cont de sfaturile celor mai maturi din anturaj, pentru ca ei se vor dovedi a fi sursa ta de energie si, totodata, si frana de care e nevoie cand te aprinzi prea tare. Daca te alaturi unui grup de persoane cu mai multa experienta, asculta-le intocmai, pentru ca au mai trecut prin situatii similare si iti pot arata si tie ce e mai bine sa faci. Nu le stii tu chiar pe toate, ci mai ai de invatat si de la altii mai in varsta, care chiar iti vor binele! Nu te opresc din avant din rautate, ci ca sa nu gresesti!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Toate te supara azi, de la anturajul nepotrivit planurilor tale pana la psihicul tau obosit care da semne de slabiciune. Tot ce ti-ai dori e sa fii lasat in pace, dar izolarea si fuga de lume nu sunt cele mai bune solutii, pentru ca ele vor genera procese de constiinta cu tenta negativa. Daca nu apare nimic bun care sa te scoata din aceasta pasa, ai tendinta de a aluneca intr-o zona sumbra a emotiilor unde e normal ca toate sa ti se para ca merg prost. De vointa ta depinde sa depasesti acest moment depresiv.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Ti-ai pus sperante in evolutia pozitiva a unor evenimente, dar cineva isi baga coada in treburile tale si strica tot. Iti pierzi increderea ca se mai poate salva ceva si nu gasesti in tine forta de a da piedicile la o parte, acceptand tacit infrangerea. Prea te lasi influentat de cei lasi si abordezi si tu aceeasi atitudine de invins, cand ai putea face totusi ceva sa treci peste acest obstacol. Nu e un capat de drum, ci doar un popas, dar pentru a depasi hopul ar fi bine sa te rupi de acest mediu nefast, care nu te ajuta deloc.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti un exemplu demn de urmat si esti incantat de rolul pe care il joci azi in ochii unora. Multi te admira, iti apreciaza calitatile si iti recunosc atu-urile, iar daca vezi ca altii iti calca pe urme, ai si mai multe motive de fericire si de mandrie. Ai ajuns la un tel maret la care si altii tanjesc inca, dar multi te vor lua pe tine drept model pentru a ajunge si ei candva acolo! Impartaseste-le cu rabdare ceea ce stii, dar nu uita: uneori elevii pot depasi profesorii, deci sa nu te mire ca apar altii mai buni decat tine!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Lumea se distreaza in jurul tau, dar distractia lor depinde de eforturile tale. Parca tu ai fi organizatorul unui eveniment de care altii se bucura cu toata fiinta, dar nu si tu, prins in prea multe detalii pe care trebuie sa le tii sub control. Totul va iesi bine, satisfactia ta va depinde de reusita acestui eveniment la care ti-ai adus contributia, tocmai de aceea iti sacrifici propria liniste doar pentru a-i face pe altii sa se simta bine. Daca-i vezi zambind, aceasta e recompensa eforturilor tale!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Vin vesti contradictorii din mai multe directii, dar nu trebuie sa le ignori, ci doar sa le cantaresti foarte atent ca sa preiei din ceea ce auzi doar ceea ce te ajuta. Altfel, totul poate fi doar un joc la deruta, pentru ca, avand la dispozitie atatea variante, nu vei mai sti pe care sa o crezi. Mintea limpede, capacitatea de a discerne intre atatea informatii diferite si logica ta forte sunt trasaturile care te vor ajuta sa iei decizia optima in situatia de fata, ca atare concentreaza-te chiar si la cele mai marunte aspecte, care pot spune multe!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti mandru de tine si daca mai vin si laude de la ceilalti, aceasta te motiveaza sa te implici si mai serios in proiectele in desfasurare. Ai nevoie doar de un stimulent cat de mic pentru a avea mai multa incredere in valoarea ta, dar aceste stimulente trebuie sa vina de la oameni pe care-i respecti si a caror inteligenta o apreciezi. Nu e de ajuns sa te laude mama sau prietenul cel mai bun, ci astepti o vorba de incurajare de la un sef, de la un colaborator, de la o persoana oficiala. Altfel suna din gura lor!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu se intampla nimic nou, dar linistea aceasta iti este pe plac, pentru ca te mai poti odihni un pic. Te ocupi de lucrurile marunte de pe langa casa, de micile restante pe care le-ai tot amanat in ultima vreme, cand ai avut programul prea aglomerat, dar toate aceste activitati de rutina au si o conotatie relaxanta. E o placere sa te apleci asupra acestor detalii aparent neimportante, dar efectul lor se va resimti atunci cand le vei sterge complet de pe lista si te vei bucura ca ai mai scapat de o parte din ele…


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai mari rezerve cu privire la continuarea unui proiect in care au aparut deja primele piedici. In loc sa-ti torni cenusa in cap si sa te plangi de cat de greu este, mai bine te-ai concentra serios in cautarea celor mai eficiente solutii. Detii, cu siguranta, informatiile necesare care sa te scoata din acest impas, totul e sa nu te lasi influentat de anturaj care mai mult te trage inapoi. Daca-i vezi pe ei ca privesc lucrurile intr-o nota pesimista, nu trebuie sa faci si tu la fel, pentru ca nici nu te poti compara cu ei. Tu ai alta experienta de viata, deci foloseste-te de ea!


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti cuprins de entuziasm in fata unui eveniment care se apropie vertiginos de tine, azi faci cativa pasi in plus care te duce din ce in ce mai aproape de acel moment mult asteptat si nerabdarea devine coplesitoare. Nu mai stii ce sa faci ca sa ajungi mai repede acolo unde visezi si ai dori chiar sa sari peste unele etape, daca s-ar putea. Totusi, incearca sa gestionezi mai bine aceasta situatie, pentru ca exact atunci cand te grabesti mai tare, atunci poti face unele gafe care te vor opri din elan.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Viitorul te entuziasmeaza la maximum pentru ca ai primit o veste cu privire la un eveniment extrem de atractiv. Nu mai ai rabdare pana acolo, ai vrea sa sari peste etapele intermediare si sa ajungi direct in miezul acelui moment, dar orice ai face, exista totusi un curs firesc al lucrurilor pe care trebuie sa-l respecti. Incercarea de a renunta la unele puncte care trebuie totusi atinse te-ar putea face sa scapi din vedere unele detalii care se vor dovedi a fi importante la final, ca atare incearca sa-ti mai domolesti energia si exuberanta si sa nu renunti la punctele-cheie absolut obligatorii.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții