Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul zilnic de azi 24 Februarie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 februarie 2013 | 06:39


Horoscopul zilei de azi 24 Februarie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ceva nu merge bine si ai tendinta de a le privi pe toate in negru, pentru ca esti puternic influentat de vesti proaste si esecuri. Parca e un facut ca auzi numai de necazuri, boli si probleme pe oriunde ai trece, ceea ce te face sa scoti si tu in evidenta doar punctele sensibile ale planurilor tale, te-ai impotmolit din cauza interventiei nefaste a unui inamic si nu gasesti in tine forta de a trece peste acest hop nedorit. E doar o chestiune de vointa, pentru ca daca stai sa-ti plangi de mila, nimeni nu va rezolva problema in locul tau!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai mare noroc de interlocutorii care iti apar azi in cale, pentru ca unul dintre ei se va dovedi a fi exact prietenul cel mai bun intr-un moment dificil pentru tine. E langa tine cu adevarat, te sustine si iti impartaseste din experienta sa de viata. Tine minte sfaturile pe care le primesti astazi, pentru ca le vei putea pune in aplicare si altadata, ba chiar le vei transmite si tu altora, la randul tau, la nevoie. Dialogul e constructiv, pentru ca afli o multime de informatii interesante si foarte utile pentru problema care te framanta.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Schimbările de atitudine sunt bruşte, dar majoritatea nativilor tineri se îndrăgostesc de o simplă cunoştinţă şi uită de toate nemulţumirile. Unii se pregătesc să plece în călătorii lungi, alţii… doar gătesc. Relaţiile familiale sunt însă excepţionale. Consideri că munceşti mult şi primeşti prea puţin din ceea ce câştigi de unul singur! Mari şanse de a ţi se face dreptate, în cazul în care ai procese pe rol, sau călătorie extrem de norocoasă, împreună cu persoana iubită. Azi renunţi la „afaceri“.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Te simti excelent in mediul in care te afli, ca intr-o mare familie, inconjurat de oameni care tin la tine si printre care joci un rol important. Ai ocazia de a te pune bine in valoare, de a prelua pe umerii tai sarcini care-i vizeaza si pe ceilalti, ca atare iti asumi un rol dificil, de la care cei care te insotesc asteapta foarte mult. Iti place ceea ce faci, pentru ca citesti in ochii celor din jur multa speranta si dorinta de a le fi de ajutor si de dragul lor esti capabil de orice efort. Doar un cuvant de apreciere daca ar avea si ai fi in stare de adevarate miracole!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Totul parea sa mearga bine in mediul tau obisnuit, dar brusc te trezesti cu o veste proasta care-ti taie toata veselia. Nu primesti ceea ce asteptai de la ceilalti, dar nu trebuie sa te superi, ci sa incerci sa folosesti ceva din ceea ce primesti. Chiar daca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, este totusi o informatie care contine ceva bun si, pozitiv din fire cum esti, vei reusi sa descoperi partea buna a lucrurilor din ceea ce ti se ofera in schimb.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment care are o semnificatie cu totul speciala pentru inima ta. Parca ar fi prima intalnire cu cel pe care-l iubesti sau un moment de succes intr-un proiect pentru care ai depus multa pasiune, dar iata, a venit si ziua cea mare! Nerabdarea creste cu fiecare clipa care te apropie de acel moment si presimti ca va fi ceva care te va face fericit! La cat de mult suflet ai pus in aceasta actiune, e absolut firesc sa culegi roade de care vei fi cu adevarat multumit!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Uneori ai impresia ca adevarul oscileaza precum bate vantul ceea ce te deruteaza. Acum afli un verdict care face lumina intr-o problema, dar in clipa urmatoare deja totul se intoarce pe dos si ceea ce parea a se fi rezolvat conform legii, redevine un mare semn de intrebare. Evita sa extragi azi concluzii definitive, sa iei decizii ferme sau sa declari ceva ca litera de lege, pentru ca in curand vor aparea aspecte neprevazute care vor rasturna iar balanta. Nu ai ajuns inca la o stare de siguranta si claritate deplina.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Viata de cuplu pare mult mai bine asezata pe un teren de care poti fi sigur pe termen lung. Discutiile foarte serioase pe care le aveti fata in fata, angajamentele pe care vi le onorati reciproc, dovezile concrete de iubire stau la baza unei relatii solide care se cladeste sub ochii vostri incet, dar sigur. Poti baga de acum mana in foc pentru partenerul tau care iti ofera suficiente motive de incredere. Valori precum respectul, seriozitatea, fidelitatea nu mai sunt motiv de suspiciune intre voi!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei vesti importante pentru linistea ta interioara si aceasta vine chiar azi, ceea ce are un efect relaxant asupra ta. Te mai linistesti un pic dupa o perioada in care ai stat mereu sub tensiune si esti bucuros ca totul a revenit la normal. Daca asteptai un raspuns, acesta soseste exact cand aveai mai mare nevoie de o certitudine sau de o informatie folositoare, ca atare este o zi in care se vor clarifica multe in directia unei stari interioare mult mai bune.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu poti trece usor de judecata unora care sunt prea aspri cu tine si te pun la zid chiar si fara sa meriti. Poate ai gresit candva, dar ai invatat ceva din acele lectii, astfel incat acum sa nu faci aceleasi erori, dar unii continua sa te judece in functie de faptele de odinioara. Iesi in fata cu mai mult curaj ca sa arati ca te-ai schimbat, ca nu are rost sa-ti mai arunce pe umeri vini sau calificative care nu te reprezinta, si ca, din tot ce ai gresit candva, ai luat masuri si ai devenit altul.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Devii nostalgic si traiesti din amintiri, pentru ca iubirea era mai frumoasa si mai tandra candva. Poate ai ocazia de a revedea o fosta iubire sau de a retrai un eveniment cu o incarcatura emotionala majora, de care ai mai avut parte si in trecut. Ceva din alte vremuri revine acum in actualitate si are acelasi impact la nivel afectiv pentru tine. Sensibil cum esti, nu ar fi de mirare sa si plangi din cauza senzatiilor intense care revin la lumina si pe care le credeai uitate.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Este o placere sa discuti cu persoana iubita si cand vezi cat suflet pune si el in planurile voastre comune, totul merge de minune. Relatia voastra se strange si mai mult atunci cand aveti ceva in comun si cum aveti o viziune la fel de entuziasta asupra tintei alese, formati un tandem de invidiat. Dragostea voastra creste in intensitate pentru ca va spuneti unul altuia cuvinte de amor dintre cele mai alese si declaratiile de dragoste pot fi foarte pasionale in aceasta zi. Poate chiar azi te indragostesti!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții