Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Zodiacul Iubiri Berbec

Written By NIKE B. on miercuri, 20 februarie 2013 | 10:49


Femeia născut în zodia Berbec

Comportare - în casă şi afară. Femeia Berbec pare a fi întruchiparea eter­nului feminin, a misterului căruia bărbaţii nu au fost în stare să-i dea de capăt niciodată, dar absolut niciodată, în lungul timp de când Dumnezeu i-a alungat din Rai pe Adam şi Eva. Enigma femeii Berbec este cea mai de nedezlegat. Fermecătoare şi strălucitoare ca o zeiţă, plină de contraste, de contradicţii, temperamentală precum focul, emoţionantă şi emoţională, dătătoare de frisoane, mobilizatoare şi capricioasă, femeia Berbec pare a sta în orice clipă cu mâna pe un buton de alarmă, de alertă maximă, de urgenţă. Cei experimentaţi îşi pot da seama însă că nu e vorba decât de un joc, uneori sofisticat, alteori sincer până la naivitate, oricum însă un joc pe care bărbatul trebuie să-1 accepte ca pe un exerciţiu, şi nu orice fel de exerciţiu, ci unul de fericire. Femeia Berbec vrea să conducă în soci­etate, dar şi în propria casă. Renunţă cu greu la această dorinţă, ba chiar poate face scene, cu un consum nervos mare, fireşte, şi cu o coloratură pe care un necunoscător nici nu şi-ar fi putut-o imagina. în faptele ei, mari şi mici, de la serviciu, din carieră sau din casă, vrea să ducă totul până la capăt, şi nu oricum, ci cu brio. Orice abatere o poate tulbura, şi astfel relaţia cu femeia Berbec se poate strica. Femeia Berbec poate de­veni, neaşteptat de repede, incomodă pentru cei din jur. Activă, femeia Berbec va căuta şi va iubi viaţa socială. Cea tânără are, în plus, înclinaţii sportive. Femeia Berbec ţine la corpul său şi vrea să arate bine în lume, şi chiar şi acasă, în intimitate. Cu toate acestea, va dispreţui sau va folosi la minimum fardurile şi chiar şi parfumurile, fiind de felul său încrezătoare în dotările cu care a împodobit-o Mama Natură. Prin urmare, nu va sur­prinde pe nimeni faptul că Femeia Berbec este puternic orientată spre sport, aerobic, dans, modă, automobilism. Cu toată acestea, deşi se vrea şi se crede o femeie bărbată, ea nu va fi, în cele din urmă, decât o romantică incurabilă.

Suflet şi pasiune.
Astrologii sunt convinşi că viaţa femeii Berbec este bogată în afecte. Că ea însăşi este un depozitar de emoţii, de trăiri şi culori afective. Şi, totuşi, nimic din aceste trăsături nu iese la suprafaţă. Totul este ţinut sub obroc, cu naturaleţe, explozia fiind rezervată îndeosebi pentru intimitate. Şi nu în orice fel de intimitate, ci numai şi numai atunci când ea, femeia Berbec, este cea care alege. Altfel, rămâne rece şi netulburată, deşi nu s-ar spune că, în existenţa ei de zi cu zi, nu-şi face datoria faţă de viaţă cu toată conştiinciozitatea. Din acest motiv, astrologii îi atribuie femeii Berbec rolul de cea mai mare actriţă a vieţii cotidiene, dovedind o capacitate de disimulare remarcabilă. Pasionată şi pasională, femeia Ber-bec ştie să fie eclatantă, dar tot atât de bine poate să fie şi ştearsă. Poate fi ternă, cenuşie, inexpresivă, dar e capabilă şi de străluciri solare, de ar­dere de tot. Atunci când inima ei cere, când ea pofteşte, femeia Berbec poate fi de neoprit şi nici o armă care-i va sta la îndemână nu va rămâne nefolosită pentru a-şi atinge ţelul. Femeia Berbec este capabilă să aibă o lume a ei, un univers al ei, la care ţine cu îndârjire şi din care cu greu poate fi evacuată. Altfel spus, femeia Berbec se poate refugia în ea însăşi, şi se poate încăpăţâna să rămână acolo ca într-o carapace de nepătruns. Deranjată din intimitatea ei sufletească, ea poate exploda sau evada, răul dovedindu-se răvăşitor în plan afectiv. Aceste stări ale femeii Berbec duc la impresia că nu-i plac bărbaţii, ceea ce nu e chiar atât de adevărat pe cât pare.

Farmec şi dragoste.
Se zice despre femeia Berbec că în pat nu mai este o actriţă, căzând de pe ea nu numai hainele, ci şi măştile, multe sau puţine cu care s-a complăcut în realitatea de zi cu zi. Unii astrologi afirmă că adevărata femeie Berbec se dezvăluie abia atunci când relaţiile ei afective şi s.x.le se rodează. Foarte puternică în viaţa cotidiană, femeia Berbec are nevoie în dormitor de tandreţe şi sensibilitate, ea preferând bărbaţii cunoscători ai femeilor şi ai meandrelor sufletului femeiesc. Din acest motiv, este evident că un bărbat delicat şi atent, în gesturi şi în gânduri, va putea face casă bună cu o femeie Berbec. Femeii Berbec îi place să facă dragoste într-un decor deosebit, uneori amenajând ea însăşi, în mod special, acest cadru al dăruirii sale. Şi, totuşi, unii specialişti ai sufletului feminin consideră femeia Berbec ca fiind dominată de intelect, cultivând cu mai multă tragere de inimă prietenia strânsă decât sportul s.x.al. Deşi are toate elementele unei personalităţi cu iniţiativă, în dragostea fizică îi place să fie condusă, să fie iniţiată, mereu şi mereu, chiar şi în lucruri şi manifestări pe care desigur că le cunoaşte, sau cel puţin le intuieşte sau le imaginează. Fiind iubită şi iubind la rându-i, femeia Berbec va încerca să fie corectă în iubirea ei, să respecte cu scrupulozitate sentimentele sale, dar şi pe ale partenerului. Nu va forţa lucrurile, nici în iubirea spirituală, şi nici în cea fizică, deşi conformaţia psihică ar împinge-o spre aşa ceva. E stăpânită, cel mai adesea, de un sentiment de loialitate, partenerul fi­ind, pentru ea, în mod obişnuit, un prieten, un tăinuitor al secretelor sale trupeşti şi sufleteşti, şi nicidecum un obiect. Femeia Berbec are ca­pacitatea de a-1 mobiliza pe bărbat, de a-1 angrena nu numai în dragostea fizică, ci şi într-un viu parteneriat spiritual, intelectual. Asta nu înseamnă că nu-i place să facă s.x, dar acest moment se înscrie în ordinea firii, adică face parte din meniul vieţii sale, din firescul existenţei şi nimic altceva mai mult. La acest capitol, femeia Berbec e practică şi nu prea fabulează.

Atitudinea faţă de cei din jur. Femeia Berbec adoră să fie în centrul atenţiei. Vitalitatea sa o va ajuta foarte mult în acest sens. Puternică în vălmăşagul vieţii, femeia Berbec va fi atât de rezistentă la solicitările şi stresul societăţii moderne, la intemperiile acesteia, încât nu va părea a fi interesată în a face prea mare deosebire între furtună şi vreme bună, rezistând tuturor agitaţiilor, presiunilor, conflictelor mărunte şi mai puţin mărunte, neplăcerilor de tot felul. Altfel, femeia Berbec este moartă după laudele şi admiraţia celor din' jur, femei şi bărbaţi deopotrivă. îi plac, desigur, cadourile - ca oricărei femei, dar, surprinzător, nu este impresionată de cadourile practice, neapărat trebuincioase, ci mai ales de cele ce-i sugerează că poate fi şi mai frumoasă, şi mai admirată, şi mai iubită. E normal (şi de la sine înţeles) pentru femeia Berbec să dorească să fie în centrul atenţiei. Ea este convinsă că, alături de un bărbat puter­nic fizic şi, de bună seamă, aspectuos, va atrage şi mai mult atenţia celor din jur şi, din acest motiv, va căuta apropierea de astfel de bărbaţi. Cu o singură condiţie însă - elefantul din preajma ei să fie, dacă se poate, şi un pic romantic, şi un pic cu capu-n lună, şi un utilizator al vorbelor meşteşugite şi, bineînţeles, un tip mereu săritor, mereu îndatoritor. Şi, nu se poate altfel, acest bărbat trebuie, neapărat, să fie şi sensibil, chiar foarte sensibil. Astrologii susţin că bărbatul care-şi leagă viaţa de o femeie Ber­bec trebuie să se înarmeze cu multă răbdare şi să dispună de un plus de energie, convins fiind, la modul onest, că întotdeauna în casa lui va cânta găina.

Feminitate. Dincolo de toate speculaţiile şi aparenţele-i de cadână în pat, de supusă datoriei conjugale, femeia Berbec va ţine chiar foarte mult la plăcerile ei, şi chiar va insista pentru plăcerile ei. S-ar putea spune că e şi un pic egoistă într-un fel, deşi va avea maximă grijă pentru partener. Această atenţie acordată partenerului îşi are obârşia tocmai în interesul ei pentru optimizarea relaţiei afective, în urma căreia speră să obţină (şi obţine) maximum de plăcere şi de bucurie. Fiind o femeie cu o fire atât de independentă, atât de voluntară, femeia Berbec nutreşte în sinea ei sentimentul că va putea avea, la rându-i, iniţiativa şi în dragoste, deşi la o primă analiză acest lucru nu iese în evidenţă. Aşa se şi explică, de altfel, de ce femeia Berbec este atât de geloasă. Pe acest fond, mâniile şi supărările ei sunt năvalnice. De felul ei, nativa în Berbec nu este prea invidioasă, considerându-se de la sine, deci fără discuţie, deasupra celorlalte femei, în tot şi în toate. De aceea, atunci când relaţia ei este in impas, nu pierderea bărbatului o interesează, ci mândria ei rănită, onoarea ei care trebuie, nu-i aşa, „reperată". Dominată de patimă, de pasiune, femeia Berbec va şti, la o adică, să nu dea frâu afectelor, ci va şti să-şi aranjeze viaţa cu chibzuinţă, dovedind, în anumite cazuri, chiar o orientare materialistă, în detrimen­tul unei relaţii romantice, poetice, sub clar de lună. Automobilul ultimul model şi casa pe pământ, să-i zicem vilă, o vor atrage, în cele din urmă, mai mult decât cine mai ştie ce relaţie formidabilă, dar cu buzunarele goale. De o feminitate expansivă, femeia Berbec va dori mereu să fie ea vioara-ntâi. Bărbatul care va înţelege acest lucru va avea cu ea o viaţă plină de semnificaţii, memorabilă, în sensul stabilităţii şi al evenimentelor agreabile, presărate, în mod firesc, în viaţa unui cuplu aşezat temeinic în rosturile sale.

Bărbatul născut în zodia Ber­bec

Comportare - în casă şi afară. Un vechi zodiac spune despre bărbatul Berbec că este, în dragoste, un vânător care vânează de dragul vânătorii, adică de amorul artei. Prada are pentru el mai puţină importantă decât vânătoarea în sine. Bărbatul Berbec este, incontestabil, un cuceritor autentic, având toate calităţile unei asemenea îndeletniciri. Când este vor­ba despre victoriile sale, nu neapărat amoroase, bărbatul Berbec afişează un aer de mister şi un zâmbet complice. îi place să urzească fel de fel de scenarii, să pună la cale mici şi nevinovate capcane, dovedindu-se, astfel, surprinzător în comportamentul său şi, fără îndoială, un personaj interesant pentru s.x.l opus. Alibiurile sale sunt adesea înduioşătoare. S-ar putea spune şi faptul că bărbatul Berbec face o ingenioasă rescriere a vieţii, adaptând-o la calităţile şi posibilităţile proprii. Dincolo însă de basmele, de poveştile sale de ocazie, bărbatul Berbec are, adesea, o com­portare greu de înţeles şi de suportat, uneori exasperantă, dar plăcută, totuşi, ceva mai târziu, la vremea aducerilor aminte, atunci când parte­nera sa va trage linie şi va aduna. Bărbatul Berbec va ieşi în arenă cu spada în mână - va ataca şi se va apăra fără ezitare. Deşi aparent lipsit de spirit practic şi cu un comportament tumultuos, bărbatul Berbec este cunoscut nu numai ca un creator de poveşti despre viaţă, ci şi ca un plăsmuitor de situaţii de viaţă, de scene de viaţă. De altfel, bărbatul Berbec nu suportă viaţa retrasă, tihnită şi, în acest sens, el va încerca să fie, mereu şi mereu, în arenă. Deşi în zodia sa se spune că nu va ţine seama de legi, reguli, cutume, bărbatul Berbec va fi un bun coleg de serviciu şi chiar un subor­donat acceptabil. El îşi va înţelege cu uşurinţă sarcinile şi îndatoririle din fişa postului şi din regulamentul de ordine interioară, dar le va urma şi îndeplini, totuşi, în stilul său, cu amprenta personalităţii sale. Deşi poate apărea ca un personaj dificil, femeii îi va plăcea să stea cu un bărbat Ber­bec, iar dacă va fi să se despartă vreodată, ea va rămâne cu amintiri de neşters. Aparent solitar în societate, bărbatul Berbec va iubi şi va admira societatea oamenilor, ba chiar o va căuta şi, nu de puţine ori, o va provoca, în casă, în familie, va fi un şef în adevăratul sens al cuvântului, cu toţii ascultându-1 fără ca el să depună prea mare efort.

Suflet şi pasiune. Bărbatul Berbec va avea cu sine, adesea, o platoşă. Nevăzută, nepalpabilă, dar dificil de străpuns. Se zice că, odată ce ai reuşit, totuşi, să treci de această platoşă, vei descoperi, cu surprindere, un suflet candid, chiar naiv, doritor de ocrotire. Este bine ca femeia care se apropie de un bărbat Berbec să ştie, şi să ţină seama, de acest lucru. Bărbatul Berbec arde la temperaturi înalte şi, din acest motiv, persoana care-1 va însoţi prin viaţă va simţi, aproape întotdeauna, că trăieşte în preajma unei mari şi inepuizabile surse de energie. Plecarea bărbatului Berbec va lăsa, fără îndoială, un mare gol în jurul celei cu care s-a însoţit prin viaţă. Agitat în permanenţă, bărbatul Berbec va fi năvalnic şi în pa­siunile sale, în dragostea sa. La acest capitol se va dovedi un personaj fără pic de răbdare, altfel spus completamente lipsit de tact uneori. Exagerat de sincer, va avea probleme chiar şi în dragoste, el neştiind să-şi pună şi să-şi poarte, întotdeauna, masca uzanţelor, a regulilor sociale şi chiar a celor din intimitate. Este tipul de om care la vamă, să zicem, nu va spune niciodată că nu are nimic de declarat. Pătruns de un simţ al ironiei şi al umorului, bărbatul Berbec va dovedi, totuşi, atâta măiestrie încât nu se va implica niciodată, pe sine, în şarjele-i umoristice sau în ironiile atât de dragi lui. Dimpotrivă, el se va prezenta ca fiind intangibil în raport cu acestea, undeva deasupra, stăpân şi superior. Femeile care au mâncat împreună o pâine cu un bărbat Berbec vor spune despre acesta că este credincios, ataşat, aproape întotdeauna inteligent, prompt şi chiar îndato­ritor, dar prea, prea impetuos. Această stare năvalnică va face ca pasiunea acestui bărbat Berbec să se consume, uneori, prea rapid. Norocul este că nativul Berbec îşi va recupera grabnic rezervele de energie, iar agresi­vitatea sa, atât de preţuită de multe persoane de s.x opus, se va relua pe aceleaşi fundamente de patimă, de explozie s.x.ală şi afectivă. Ceea ce, uneori, nu este tocmai atât de rău.

Farmec şi dragostete. Având un comportament tipic de bărbat puternic, nativul Berbec pare femeilor, uneori-adeseori, distant şi chiar arogant. Despre strălucirea sa va avea habar doar partenera-i mult-credincioasă şi mult-încercată care, dând dovadă de tact şi subtilitate, va gusta din beneficii. Distins şi uneori extravagant, bărbatul Berbec apare multor femei ca un lord sau ca un sfinx inaccesibil, bun de admirat de depar­te, dar de neabordat. Şansa vine însă din faptul că bărbatul Berbec va fi el acela care va face primul pas în debutul unei relaţii sentimentale, dovedindu-se, după cum se ştie, un personaj cu un insaţiabil apetit de cuceritor. Rari vor fi, însă, bărbaţii Berbec cuceriţi de femei. Arbitru al eleganţei şi, poate, al bunelor maniere, bărbatul Berbec este, totodată, şi un priceput şi al relaţiilor cu s.x.l opus, fiind dotat de Creator, adesea, cu un farmec personal de excepţie. Se spune despre bărbatul Berbec că nu trebuie să facă niciun efort pentru a fi şic, totul venindu-i de la sine, fără dificultate, fără a se preocupa prea mult de aşa ceva. Altfel spus, un Berbec va fi fermecător pentru o femeie chiar şi în cea mai umilă salopetă.însoţindu-i farmecul, s.x..litatea bărbatului Berbec va dovedi originali­tate, imaginaţie şi fantezie. Bărbatul Berbec iubeşte necondiţionat şi vrea, întotdeauna, să fie iubit cu aceeaşi măsură şi, dacă se poate, chiar ceva mai mult. Asta şi datorită orgoliului său, în nici o împrejurare micşorat sau în defensivă. De aici vine, de altfel, şi dorinţa acestui nativ Berbec de a fi flatat de parteneră, aceasta trebuind să-i caute "în coarne", cum se spune în folclor.
Atitudinea faţă de cei din jur. Fiind mână spartă, bărbatul Berbec va cheltui banii fără milă. Dar, datorită norocului, sau priceperii, îi va şi câştiga cu uşurinţă. Bărbatul Berbec pare făcut asemenea unei maşini de adunat, dar şi de risipit bani. Sunt momente când cei din jur înseamnă doar un simplu decor pentru bărbatul Berbec, un fel de persoane aflate în preajmă-i parcă anume pentru a-1 încuviinţa, admira şi chiar aplauda. Bărbatul Berbec va şti să-i implice pe ceilalţi oameni în textura sa de in­terese, de planuri, de idei. Credincios partenerei sale, nativul Berbec va fi gelos dar, culmea, nu şi posesiv. I se pare absolut drept, absolut raţional ca partenera lui să fie numai a lui şi să nu-i păcătuiască nici măcar cu gândul. Prea ceremonios nu este bărbatul Berbec, şi nici nu face mare caz de bune maniere. Cum s-a spus, acestea par a face parte integrantă din cotidi­anul existenţei lui. Bărbatului Berbec îi place zgomotul vieţii, putându-se spune despre el, fără teamă de a greşi, că este un om al Agorei, al pieţii cu oameni mulţi. îi plac băile de mulţime şi are certă structură de om politic. Aşa cum s-a afirmat mai înainte, îi place ironia, dar să nu-1 atingă pe el, îi place umorul, dar să nu fie el subiectul luării în tărbacă. Ştie să reziste presiunilor de orice fel din partea celor din jur, criticându-i adesea, dar cu un ton rece, lipsit de patimă, şi care nu-şi aşteaptă nicidecum replica. Bărbatul Berbec are toate şansele să fie şef, fără a face prea mare efort. îl vor căuta ceilalţi pentru a-i reprezenta şi conduce. Nu va fi un bonom decât întâmplător. Ajuns lider, bărbatul Berbec se va menţine foarte bine în şa şi, deci, va fi greu de dat jos.

Virilitate. Foarte puternic şi din punct de vedere s.x.al, bărbatul Berbec dovedeşte, de-a lungul vieţii sale, o disponibilitate aproape permanentă pentru dragostea fizică. Se poate îndrăgosti, fără probleme, de la tinereţe şi până la bătrâneţe, fiind considerat ca având mereu inima tânără şi coa­da verde. Dragostea făcută cu multă imaginaţie i se pare ceva firesc, după cum şi faptul de a se îndrăgosti ca un adolescent nu-1 miră. Impetuos în dragoste, bărbatul Berbec îşi poate mobiliza partenera cu uşurinţă, chiar şi atunci când aceasta se află sub semnele unei zodii mai puţin tumultuo­ase. Se spune că dacă partida de dragoste nu-i reuşeşte, bărbatul Berbec devine irascibil, inabordabil, închis în sine. Sensibil în dragoste, bărbatul Berbec va năzui mereu spre o perfecţiune numai de el imaginată, numai de el ştiută. Cu toate acestea, astrologii îl clasează în rândul bărbaţilor fideli, el fiind, la urmei-urmei, doar un vânător pe care vânatul nu-1 prea interesează, ci numai vânătoarea în sine. Poate fi asemuit şi cu pescarul aflat în vacanţă, care prinde peşti ore în şir, dar tolba îi e mereu goală, deoarece îi prinde, îi mângâie, le spune câteva cuvinte drăgăstoase, după care le dă drumul înapoi în apă, cu seninătate; cu simplă şi profundă bu­curie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții