Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Leu

Written By NIKE B. on duminică, 24 februarie 2013 | 16:41


Caseta cu bijuterii a nativului din zodia Leu

1.Caracterul.
Asemenea Berbecului, Leul este o zodie de foc, purtând cu el semnul fierbinte şi miraculos al Soarelui. Arzător în toate datele sale, Leul pare să fi acumulat toată căldura verii, funcţionând pentru cei din jurul său precum o adevărată pilă electrică. Atenţie, deci, Leul poate curenta grav inima partenerului, acesta rămânând, uneori pentru întrea- ga-i viaţă, cu amintirea de neşters a măreţului şi inegalabilului Leu, mai popular spus rămânând cu inima friptă. Personaj îndeobşte vertical, nati­vul în Leu se va intersecta decisiv cu marile idei şi principii de justiţie, de dreptate şi echitate socială, de adevăr. Leul se va constitui, totodată, într-o expresie superioară şi originală a unor sentimente altfel obişnuite, banale pentru ceilalţi oameni, unele chiar tocite sau aparent căzute în desuet. Zodia Leului va exprima focul în formă fixă, asemănător unei flăcări tur­nate în bronz. Acest “foc fix” este identificat de astrologi printr-o sintagmă originală - focul cristalizat.

2.Ziua norocoasă - duminica. Putem concluziona, deci, că norocul Leu­lui n-are odihnă nici chiar atunci când noroacele altora se odihnesc.

3.Cifre norocoase - 1 şi 4. Două cifre! Prin urmare, Leul se dovedeşte acaparator chiar şi în aritmetică. Unii astrologi sunt de părere că Leul ar putea avea noroc şi din partea numărului 11. Evident, noroc îi vor purta Leului nu numai numerele formate din aceste cifre, ci şi cele care se divid cu 1, 4 sau 11. Din numerologie se ştie că aceste numere ocrotesc spirite puternice, superioare, curajoase.

4.Pietrele norocoase. Toate pietrele despre care se spune că îl norocesc şi îl inspiră pe Leu sunt foarte frumoase. Este vorba despre diamant, ru­bin şi safir galben. Desigur, aceste pietre nu sunt numai frumoase, ci şi preţioase.
Dintre metale, zodia Leului va avea în puterea sa metalul cel mai valoros şi mai rezistent de pe pământ - aurul.

5. Culoarea norocoasă. Norocul Leului este alimentat şi de nişte culori cu o tuşă imperială, acestea fiind galbenul intens, auriul, chihlimbariul. Toate aceste culori sunt prezente şi în viaţa celorlalţi oameni, dar nu oricând şi oricum, ci, cu precădere, în momente deosebite, nefiind, în mod obişnuit, culori de toată ziua, culori de purtat, ci de sărbătoare.

6. Floarea norocoasă. Numai flori una şi una se află de pază la norocul Leului: trandafiri roşii, crizanteme, orhidee. Fiecare dintre aceste flori, chiar şi trandafirul, se va remarca printr-o doză de exotism, ceea ce face ca misterul şi puterea lor să fie mai mari decât la florile obişnuite. De re­marcat, aici, şi marea varietate a norocoaselor flori de orhidee. De pildă, pentru un cunoscător, jungla întreagă nu este altceva decât o pădure alcătuită din felurite orhidee. Ceea ce este cu totul adevărat.

7. Parfumul norocos. Asemenea mirosului florilor norocoase, şi parfu­mul norocos, precum şi aroma norocoasă pentru Leu vor avea o notă de masivitate, de greutate chiar şi la respirat. Aromele care-1 vor inspira pe Leu se găsesc în parfumul de mosc, dar şi în parfumurile de flori de portocal şi de trandafir. Se spune că parfumul care e norocos pentru Leu, va deveni norocos şi pentru cei aflaţi, pe moment, în preajma Leului. Alt­fel spus, prin parfumul său norocos, Leul va aduce o şansă, temporar, e adevărat, nu numai sieşi, ci şi prietenilor, adică tuturor celor care au pentru el gânduri pozitive.

8. Muzica norocoasă. Puterea Leului poate fi explicată, destul de uşor, chiar şi prin natura muzicii care-i poartă noroc. întotdeauna, Leul se va destinde şi va visa inspirat ascultând fragmente muzicale vesele, plin de ritm şi de viaţă, senine, chiar glumeţe.

9.Calitatea umană preţuită. Leul va preţui mereu generozitatea. De ce să fii zgârcit? se va întreba el cu naivitate. A fi darnic, a fi mărinimos, a avea inimă largă i se pare un fapt firesc, neînţelegând cum pot fi unii atât de strânşi la pungă, chiar şi cu şapte noduri. A fi darnic, a fi milostiv înseamnă a fii bun, în viziunea Leului bunătatea fiind o plăcere personală pe care o va exersa, cu aviditate chiar, ori de câte ori va avea ocazia.

10.Calitate umană detestată. Un fapt este cât se poate de clar - Leului nu-i plac linguşitorii. Nativul în Leu va considera linguşeala drept un gest nedemn, imoral. Va dispreţui, bineînţeles, şi lauda de sine, dar linguşeala va rămâne, pentru el, de-a dreptul insuportabilă. Prin urmare, în mod obişnuit, nu va accepta să fie linguşit şi nu va linguşi nici el pe nimeni, niciodată.

11.Ideal de viaţă. Se spune despre Leu că nu precupeţeşte nici un efort pentru a urca sus, cât mai sus pe scara societăţii. Leul va fi foarte fericit ihu îi, vreodată, va ajunge în vârful piramidei sociale. Şi mai este de no­ul că, niciodată, un nativ în Leu nu se va simţi apăsat de funcţia sa, de responsabilităţile sale.

I2 Dorinţa secretă a Leului. Să trăiască aventuri memorabile, din care .11 putea învăţa şi care ar putea interesa şi pe alţi oameni. I-ar plăcea să fie erou la rubrica „întâmplări adevărate’.

13. Verbul specific. Pentru Leu, viaţa pare simplă. îţi va spune, cu toată seninătatea: Totul e să vrei! De-a lungul întregii sale existenţe, Leul se va înfrăţi cu verbul a vrea, a voi. Acest verb, specific Leului, arată că zodia este una a oamenilor luptători, convinşi profund că, dacă există voinţă, nu se poate să nu găseşti şi o cale. Da, pentru Lei, motorul acestei lumi este, Iară îndoială, voinţa.

14.Zodii care se armonizează cu Leul. Gemenii şi Berbecul sunt zodiile care se asociază cel mai bine cu Leul. Nici nativul în Săgetător nu va avea ceva de obiectat în cazul unei sincronizări cu Leul. De menţionat faptul că, în aceste cazuri, este vorba, în primul şi-n primul rând, de relaţii sociale, de afaceri, de colaborare, de muncă şi nicidecum de relaţii sentimentale. Ecou spiritual îşi va găsi Leul şi în îndepărtata zodie a Vărsătorului, zodie care se remarcă, de asemenea, printr-un activism de excepţie la nivel de gândire, de idei, de concepte.

15.Zodii conflictuale cu Leul. între Leu şi Taur nu va exista, aproape niciodată, o cale de înţelegere, chiar dacă, de nevoie, se vor suporta. în­tre aceste zodii nu se vor stabili relaţii strânse, profunde, decât în cazuri de excepţie. în schimb, Balanţa şi Vărsătorul îl vor deconecta pe nativul în Leu, deşi între aceste două zodii şi Leu nu vor fi relaţii temeinice, de durată, decât foarte rar.

16.Zodiile concubinajului şi ale căsătoriei Leului. Potrivit celor mai mulţi astrologi, bărbatul Leu se va însoţi, cu uşurinţă, cu o femeie Leu, eventual cu o femeie Geamăn sau Berbec. Astrologii afirmă că, în cazul relaţiilor dintre Leu şi Berbec, se va crea şi o bună comunicare spirituală între parteneri. Pentru concubinaj sau căsnicie, Leul va avea o mare li­bertate de a alege, nativii din aproape toate zodiile, bineînţeles cu excepţia Taurului, supunându-i-se necondiţionat.

17.Trăsăturile personalităţii Leului. Ca fire, femeia Leu nu se va asemăna decât în mică măsură cu bărbatul Leu. Bărbatul Leu îşi va mani­festa plenar măreţia firii sale, în timp ce femeia Leu se va comporta în aşa fel încât din această măreţie nu va rămâne mai nimic, poate doar nişte probleme, poate nişte semne de întrebare, ce vor putea nedumeri, cel mult.
Leul va fi lider în domeniul său - atât bărbatul, cât şi femeia - numai că femeia Leu, ajunsă şef, va crea tensiuni şi neplăceri.
Purtând cu el lumina Soarelui, Leul este o alcătuire plină de vitalitate. Iubeşte viaţa şi va face tot ce-i stă în putinţă pentru a şi-o trăi din plin. Leul este zodia puterii, a capacităţii de a conduce, a omului ales şi cu farmec personal. în întreg zodiacul, potenţialul energetic al Leului este fară egal, în firea şi fiinţa Leului identificându-se puterea uriaşă a Soarelui.

18.Călăuză astrală. Leul este pilotat în viaţa sa de cea mai puternică stea din preajma noastră - Soarele, stăpânul luminii şi al vieţii. Iată câteva calităţi determinate de acest mare călăuzitor: cinste, dreptate, modestie, dreaptă putere de judecare, iubitor de adevăr, spirit de consilier, căutător de glorie, celebru, deşteptăciune, dorinţă de cunoaştere, echilibru, nobleţe sufletească.

19.Simbol astrologie - Leul auriu - semn masculin, demn şi măreţ. Acest simbol va avea cu el, chiar şi în cele mai banale situaţii, reflexul, unda, vibraţia majestăţii.

20.Guvernare asupra corpului omenesc. O zodie atât de strălucitoare, aşa cum este cea a Leului, va avea în stăpânire, în mod firesc, inima - cen­trul vieţii omeneşti şi, după cum se spune în vorbirea curentă, şi al sen­timentelor. De asemenea, zodia Leului va avea sub controlul său coloana vertebrală, spatele şi coastele.
Nativul în Leu va putea fi atins de boală nu numai la nivelul sistemului car­diovascular, ci şi la nivelul sistemului respirator. Prin urmare, nativul în Leu va trebui să ducă o viaţă echilibrată, să-şi programeze bine acţiunile, să evite surmenajul. Datorită marii sale energii, Leul are tendinţa să e- xagereze în orice activitate, crezând că este inepuizabil, ceea ce îl va face vulnerabil, mai ales în cazul bolilor de inimă.

21.Poziţia pe cer a semnului zodiacal. Leul (Leo), constelaţie zodiacală numită popular şi Calul, se găseşte în emisfera boreală. Ea cuprinde circa 25 de stele vizibile, dintre care cea mai strălucitoare este denumită Regu- lus. în apropiere, orientată spre Ursa Mare, se află constelaţia Leul Mic (Leo Minor), care nu are însă vreo importanţă zodiacală.

22.Zonele sensibile în dragoste. Leul nu dovedeşte prea multă sensi­bilitate la nivelul epidermei. Doar spatele este zona care-1 poate înflăcăra, care l-ar putea face să intre în jocul dragostei.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții