Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Rac

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 februarie 2013 | 15:20


Caseta cu bijuterii a nativului din zodia Rac

1.Caracterul.
Racul va avea, întotdeauna, caracteristicile şi compor­tamentele apei. Niciodată hotărât, fluid în gândire şi în sentimente, cu o intuiţie pătrunzătoare, Racul poartă amprenta mobilităţii totale, asemănându-se cu cel mai banal şi mai răspândit lichid din natură, lichid care va însemna, până la finele existenţei oamenilor pe pământ, însăşi viaţa. Racul va fi mereu sub presiune, cel mai bine simţindu-se atunci când se află în mişcare. De altfel, Racul va purta cu sine, mereu, atributele, calităţile apei în mişcare, ale apei curgătoare, fie ea pârâu uitat de lume sau fluviu măreţ. De asemenea, Racul se va inspira şi din alte stări ale apei în mişcare, cum ar fi vaporii, norii, ceaţa.

2.Ziua norocoasă.
Şansa Racului poate fi aflată în cea mai frumoasă zi a săptămânii, când întreaga fire pare a se odihni. Ziua Racului este du­minica, ziua strălucirii spirituale a fiecărui om, de la cel mai umil, până la marii lideri. Există astrologi şi zodiace care susţin că, de fapt, cea mai norocoasă zi a Racului este lunea. în ceea ce ne priveşte, înclinăm să le dăm dreptate acestor din urmă astrologi, deoarece planeta care domină această zodie este Luna. Au fost avansate şi opinii potrivit cărora ziua norocoasă a Racului începe de duminică la prânz şi se termină luni după- amiază, considerându-se că dimineaţa de duminică este a lui Dumnezeu.

3.Cifra norocoasă - 2.
Greu de crezut că o zodie considerată de mulţi astrologi ca fiind rea, poate beneficia de o cifră atât de norocoasă, ce simbolizează asocierea, parteneriatul, prietenia, uniunea şi solidaritatea. Toate numerele cu soţ, din tot spectrul aritmeticii, sunt favorabile Racu­lui. Oamenii cifrei 2 au, se spune, o natură specială, profund omenească, romantică, melancolică, visătoare, sunt tandri şi au simţ artistic.

4.Piatra norocoasă.
Opalul, una dintre cele mai frumoase pietre semipreţioase, poartă noroc Racului. Acest hidrat de siliciu, transparent sau opalescent cu irizaţii, va sugera faptul că este, fără îndoială, sălaşul unui mister, purtat cu graţie în structurile sale atât de frumoase. Alte pietre aducătoare de şansă pentru Rac sunt cristalul de munte şi perla. Metalul aflat în puterea acestei zodii este argintul, considerat a fi metalul Lunii tăcute şi pasive.

5.Culoarea norocoasă.
Albul, argintiul, griul albicios, verdele praz, li­liachiul deschis, portocaliul deschis sunt culori care îl vor sprijini pe Rac, dându-i energie şi stări sufleteşti menite a-1 ajuta să fiinţeze printre ceilalţi oameni.

6.Floarea norocoasă.
Florile nu-i aduc prea mult noroc Racului. Totuşi, au fost identificate a fi în sprijinul Racului două flori deosebite, amândouă cu origini exotice - iasomia şi santalul. Iasomia este, după cum se ştie, floarea marii iubiri, a sensibilităţii şi a credinţei în dragoste, cel puţin în Orient. Acelaşi rol l-a avut, şi încă îl mai are, în zonele tropicale şi nu numai, santalul. Din uleiul acestuia se prepară nu numai parfum, ci şi leacuri, parfumul însuşi fiind, se pare, un leac.

7.Parfumul norocos.
Este vorba despre un parfum de mare efect, de origine animală, cu efecte afrodiziace - parfumul de mosc. Evident, noro­cos se dovedeşte a fi şi parfumul de iasomie, precum şi cel de santal (aces­ta din urmă mai ales în cazul bărbaţilor nativi în Rac).

8.Muzica norocoasă - muzica de dragoste, indiferent de genul muzical în care aceasta va fi exprimată.

9.Calitatea umană admirată, calitatea râvnită.
Racul va preţui mult modestia şi autocontrolul. Se pare că dorinţa de a avea, în mod perma­nent, un control total şi eficient, atât asupra propriei personalităţi, cât şi asupra propriului lui corp, este o năzuinţă permanentă a Racului. Nativul în Rac va face mari eforturi în acest sens. Racul va dori, foarte mult, să fie în permanenţă în activitate, şi-şi va stabili, mereu, sarcini de dus la îndeplinire, chiar şi atunci când nu e cazul.

10.Calitatea umană detestată - neatenţia, nebăgarea de seamă, compor­tamentul de gură-cască.

11.Ideal de viaţă. Nativul în Rac are o verticalitate a sa, originală întru- totul, specifică. Racul va preţui mult omul de încredere, omul de cuvânt şi va încerca să se poarte ca o persoană dominată de aceste exigenţe, de altfel nu prea lesne de întâlnit în lumea modernă.

12.Dorinţa secretă - să ajungă pe o poziţie socială înaltă, dar nu neapărat într-o poziţie din care să răspundă pentru alţi oameni, sau pentru care să fie tras la răspundere. Prin urmare, Racul îşi doreşte o poziţie socială importantă, dar care să nu fie supusă atenţiei şi criticii opiniei publice.

13.Verbul specific - a simţi. Nativul în Rac simte, se pare, mai intens, mai apăsat decât ceilalţi oameni şi asta nu poate decât să-i facă viaţi complicată, chiar grea, dându-i senzaţia, uneori, că poartă o nelămuriţi vină şi că e dator să sufere nu numai pentru sine, ci şi pentru alţii.

14.Zodii care se armonizează cu Racul - Scorpionul şi Peştii.
Aceste relaţii nu sunt deloc surprinzătoare, mai ales atunci când e vorba despre Scorpion, asocierea din Rac şi Scorpion fiind asemănătoare cu aceea din­tre o vioară şi un contrabas. Din punct de vedere spiritual, nativul în Rac va găsi o punte de înţelegere cu nativul în Geamăn, vecinul său de zodiac.

15.Zodii conflictuale cu Racul. în primul rând Berbecul.
Unii astrologi susţin că şi Balanţa va ajunge destul de uşor la gâlceavă cu un nativ în zodia Racului. Sunt şi astrologi care susţin că Balanţa nu are, neapărat, rol de destructurare asupra nativului în Rac, ci mai degrabă de reechilibrare, nativul în Balanţă fiind - s-ar putea spune - un fel de suport afectiv de urgenţă pentru mult prea sensibilul Rac.

16.Zodiile favorabile concubinajului şi căsătoriei Racului.
în cazul Racului există o singură adresă garantată - Taurul. Uneori, Racul poate fi acceptat, sau poate fi chiar suportat, inclusiv într-o convieţuire mai lungă, şi de nativul în Scorpion. Această zodie îl aduce pe Rac în lume, îl obişnuieşte cu lumea, îl face acceptabil, frecventabil, rezonabil pentru ceilalţi. De altfel, Scorpionul mai apare şi în alte împrejurări care se dove­desc a fi favorabile în viaţa Racului, inspirându-1, de exemplu, şi în acti­vitate originală a acestuia, în creaţie, în proiecte ce presupun imaginaţie şi ingeniozitate. însă, oricâtă bunăvoinţă ar fi, nativul în Rac nu va putea face casă bună, aproape niciodată, cu Berbecul.

17.Trăsăturile personalităţii Racului.
Nativul Rac este un om dornic să aibă totul, de la avere şi până la o viaţă sexuală bogată. întotdeauna pentru el, ceea ce deja este, e, orice s-ar spune, prea puţin. Aşa va gândi un Rac... Altfel, nativul în Rac este tenace - un scop, odată precizat, va fi dus la îndeplinire chiar dacă, pentru acest lucru, va trebui să treacă şi prin foc. în lumea largă, în accepţiunea comună, nativul în Rac este cunoscut ca un personaj sensibil şi emotiv, receptiv aproape întotdeauna, câteodată timid - de bună seamă caracteristici clare ale semnului său de zodie de apă. Foarte conservator, nativul Rac are tendinţa, niciodată reprimată, de a privi în urmă, către trecut, spre ceea ce-a fost şi nu se va mai repeta ai­doma. Racul este uneori lipsit de curaj, poate că şi din pricina lentorii lui. De altfel, de felul său, Racul nu va fi prea combativ dar, în mod sigur, îşi va apăra convingerile, cel puţin convingerile, cu străşnicie. în viaţa de fiecare zi, Racul poate desfăşură o intensă activitate în plan afectiv, fiind şi foarte impresionabil. Viaţa interioară a nativului în Rac va fi, de obicei, foarte dinamică, aici, în interiorul său, el stăpânind o întreagă lume.

18.Călăuză astrală.
Racul va fi dominat, autoritar, de Lună. în viaţa de familie va fi ajutat de Venus, iar în dragoste de Saturn. Aceşti îndrumători celeşti îl fac pe Rac emotiv, bun, recunoscător, paşnic. Caracterul de om al păcii îi este direct influenţat de Lună.

19.Simbol astrologie - Racul.
Semnul de dus-întors, atât de caracteristic Racului, este considerat un meritoriu semn de adaptare, înţelegere, ac­ceptare şi asimilare a condiţiilor din jur, dar nu oricum, ci filtrate prin propria sa personalitate.

20.Guvernare asupra corpului omenesc.
Zodia Racului are sub influenţa sa regiunea pieptului şi stomacul. Nativul în Rac este cunoscut drept o persoană foarte sensibilă din punct de vedere al sănătăţii trupeşti, de el prinzându-se foarte uşor fel de fel de microbi. Din acest motiv, nativul în Rac va trebui să fie foarte atent cu igiena. De asemenea, Racul răceşte foarte uşor. în general, nativul în Rac se va vindeca greu de orice boală. Va avea uneori probleme de sănătate şi la nivelul sistemului digestiv. La viaţa sa, nativul în Rac va trebui să lupte, uneori, şi cu tendinţele de îngrăşare. Zodiacele populare vorbesc şi despre vulnerabilitatea nativului în Rac la boala canceroasă.

21.Poziţia pe cer a semnului zodiacal.
Constelaţia Cancerului (numită şi a Racului) se află în emisferă boreală a cerului. Cuprinde un roi de stele cunoscut sub numele de Praesepe şi câteva nebuloase. Ceva mai depărtată de Leu, constelaţia Racului se apropie destul de mult de cea a Gemenilor, astfel explicându-se unele potriviri între Rac şi Gemeni.

22.Zone sensibile în dragoste: limba, gura, pieptul.
Sărutul este foarte important în dragostea Racului. Astrologii sunt de părere că din nici o relaţie amoroasă cu un nativ în Rac nu trebuie să lipsească sărutul, mai ales sărutul numit franţuzesc, precum şi mângâierile tandre pe piept, atât în cazul bărbaţilor, cât şi al femeilor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții