Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Taur

Written By NIKE B. on joi, 21 februarie 2013 | 12:34

Caseta cu bijuterii a nativului dîn zodia Taur

1. Caracterul - de neclintit, aşa cum de neclintit este pământul. De nepătruns, aşa cum este piatra. Remarcabil în forţă de viaţă, în sevele sale, în coloratura sa, aşa cum sunt, îndeobşte, solul cultivat sau pajiştea înflorită. Astrologii îl "conectează" pe nativul Taur la Pământ - acest leagăn pentru veşnicie al oricărei fiinţe umane. Taurul este o zodie de Pământ, adică o zodie a celor încăpăţânaţi, o zodie a celor cu exces de personalitate. Ca semn de pământ, Taurul este întotdeauna fix, dar are mai mereu o legătură specială, misterioasă, cu valoarea cea mai volatilă şi cea mai căutată a societăţii omeneşti - banul. Tipic pentru Taur - răbdare, tenacitate, credinţă, simţ practic, dar şi o anumită lentoare, o anumită cantitate de plumb în toate cele.

2. Ziua norocoasă - Vineri. Din acest punct de vedere s-ar putea spune că Taurul are înclinaţii spre ascetism, vinerea fiind, prin tradiţie, zi a pos­tului şi a reţinerii de la cele dulci.

3. Cifra norocoasă - 6, cifră la fel de mobilă ca şi cifra 9, cu care, de altfel, se înrudeşte. Norocoase sunt pentru Taur şi numerele care îl multiplică pe 6 sau se împart la 6. Această cifră 6 are o putere neasemuită, mai ales atunci când este vorba despre un număr format din mai multe cifre de şase. Un exemplu ar putea fi 666, un număr ale cărui taine nu au fost ex­plicate pe deplin nici până în ziua de azi.

4. Piatra norocoasă - smaraldul, o foarte frumoasă piatră preţioasă de culoare verde. Smaraldul odihneşte şi linişteşte, desigur, dar, din păcate, nu bucură şi nici nu întristează. Dintre metale, Taurul va avea în stăpânire cuprul (arama), un metal cu proprietăţi speciale în privinţa conductibilităţii, maleabilităţii şi culorii.


5. Culoarea norocoasă - rozul, mai ales rozul, dar şi albastrul pal şi, în mai mică măsură, bejul. După cum se vede, este vorba despre culori moi, aproape discrete, ce emană parcă sfiiciune. Destul de ciudat pentru un Taur...

6. Floarea norocoasă. Trei flori deosebit de frumoase vor purta cu ele norocul Taurului. Este vorba, în primul rând, despre trandafirul roşu, o floare ce sugerează maturitatea, dar nu orice fel de maturitate, ci una plină de nelinişti. Celelalte flori favorabile Taurului sunt garoafa roz şi mic­sandra. Alăturarea lor lângă prea-puternicul trandafir roşu nedumereşte, nedumereşte şi sugerează că nativul Taur poate fi plin de surprize.

7. Parfumul purtător de noroc - va fi făcut din flori de măr şi din garoafe. Un şir întreg de suavităţi par a-i da Taurului un impuls spre îmblânzire, spre romantism, spre o stare greu de justificat, de altfel, în cazul acestui nativ. Taurul este, după cum se vede, un nativ mai mult decât uimitor, cu un trandafir roşu la butonieră, lăsând în urmă-i un miros fin, abia ghicit, de flori de măr. Nu trebuie uitat faptul că nativii în Taur vor să placă celor din jur şi, în consecinţă, nu vor precupeţi nici un efort pentru a avea o cotă înaltă în ochii semenilor.

8. Muzica norocoasă. Se zice că acestor nativi le face bine muzica cultă, simfoniile fiind pentru ei o sursă de mobilizare şi inspiraţie în ceea ce priveşte reuşita în viaţă. Chiar şi Taurii tineri vor fi înclinaţi, adesea, spre muzică cultă, e adevărat, ceva mai comestibilă, adică sub forma unor prelucrări moderne.

9. Calitatea umană preţuită de Taur este răbdarea. N-ar fi exclus ca Ulise să fi fost un nativ Taur, de vreme ce o iubea atâta pe minunata sa Penelopă, care şi ea, la rându-i, 1-a aşteptat amar de ani să se întoarcă din războiul Troiei. Taurul va avea, întotdeauna, o mare preţuire pentru cei care dovedesc, în orice împrejurare, o tenacitate fără seamăn, până la victorie.

10. Calitatea umană detestată de Taur - încăpăţânarea. Nativul în Taur va admira, întotdeauna, pădurea tânără, mlădioasă, dar şi femeile cu mijloc de viespe. Inflexibilii i se par în afara rosturilor vieţii, buni doar să stea în sihăstrie. Pentru Taur, a discuta cu un om cu idei fixe este curată pierdere de vreme. Ce să negociezi cu un asemenea om? pare a se întreba, total nedumerit, nativul Taur.

11. Idealul de viaţă al Taurului - să ajungă vestit. Nativul în Taur este convins că renumele, celebritatea, prim-planul vieţii şi al societăţii sunt veşminte numai bune pentru el.
12. Dorinţa secretă a Taurului - să ajungă nu numai celebru, dar şi foarte bogat, dacă se poate chiar putred de bogat.
13. Verbul specific pentru nativul Taur este a avea (a poseda). Este şi firesc, dacă ne gândim că are ca ideal de viaţă celebritatea, iar ca dorinţă secretă bogăţia personală.

14. Zodii care se armonizează cu Taurul - Fecioara şi Capricornul. Relaţii bune se vor putea stabili şi cu Peştii şi Racii, dar nu în orice condiţii, deoarece, uneori, în preajma nativului în Taur nu prea mai este loc pentru altcineva. Nativul în Fecioară îi este recomandat Taurului şi ca un companion, mereu potrivit, în activităţi de timp liber, mai ales atunci când este vorba despre distracţie.

15. Zodii conflictuale cu Taurul. Leul, Scorpionul şi Vărsătorul nu se vor potrivi, în nici o împrejurare, cu masivul Taur.

16. Zodiile favorabile concubinajului şi căsătoriei Taurului. întotdeau­na nativul în Taur va face casă bună cu Capricornul şi Fecioara. Se poate încerca şi cu Peştii şi Racii, nativii acestor două zodii fiind foarte atraşi de Taur. Celelalte zodii vor suporta destul de greu, anevoie, un partener din Taur. I se recomandă Taurului să fie foarte-foarte precaut mai ales în cazul nativilor în Leu sau Vărsător, deoarece cu aceştia nu va avea nici un spor în a-şi duce viaţa împreună.

17. Trăsăturile personalităţii Taurului. Nativul în Taur are un excelent simţ practic. Va fi întotdeauna pragmatic şi foarte orientat spre concret. El nu va alerga după iluzii, şi nu va pleda pentru cauze dinainte pierdute. Taurul poate fi socotit, fără teamă de a greşi, un om de bază. Nativul în Taur este un om robust pe dinăuntru şi, uneori, chiar şi din punct de ve­dere fizic. Taurul va conta pe tot ceea ce este temeinic, durabil. Preţuieşte valorile îndelung verificate, consacrate. Concluzionând, se poate spune că nativul în Taur este un conservator în mâinile căruia viitorul nu poate fi... decât promiţător.

18. Călăuză astrală - Venus, ceea ce sugerează o înclinaţie spre confort, spre o viaţă comodă, dar şi un simţ anume al podoabei, al frumosului. Se remarcă şi o interiorizare destul de puternică, precum şi mari rezerve de voinţă şi energie, adesea neutilizate.

19. Simbol astrologie - Taurul. Prezentarea simbolului Taurului este de­osebit de interesantă, evidenţiind originalitatea acestei zodii. în marele cerc zodiacal, Taurul se desparte de Berbec, îi întoarce spatele şi se îndepărtează. Capul îi este îndreptat spre Gemeni, şi într-acolo priveşte cu insistenţă. De altfel, semnul Taurului pare a fi împărţit între Taur şi Gemeni, deoarece în Taur i se află gâtul, pieptul, piciorul drept şi nara dreaptă, în timp ce capul, coarnele, fruntea, ochii şi piciorul stâng îi sunt plasate în constelaţia Gemenilor. Un nor de stele acoperă corpul Taurului, făcându-1 nu numai misterios, ci şi deosebit de frumos.

20. Guvernare asupra corpului omenesc. Zodia Taurului va stăpâni şi va influenţa, întotdeauna, gâtul. Este o zonă foarte importantă şi sensibilă a corpului omenesc, făcând legătura între raţiune şi sensibilitate, între ma­terial şi spiritual. Astrologii susţin că în puterea constelaţiei Taurului se află apariţia şi dezvoltarea, cât şi vindecarea unor afecţiuni precum bolile de gât, amigdalita, laringita, atacul cerebral. Observaţii mai noi arată că şi obezitatea se află tot în puterea constelaţiei Taurului. în general, nativul în Taur are un organism echilibrat, rezistent la boli, fiind mai mereu sănătos.

21. Poziţia pe cer a semnului zodiacal. Constelaţia zodiacală a Taurului se găseşte în emisfera boreală, fiind pregnantă pe harta cerului. Cuprinde două roiuri de stele vestite - Pleiadele şi Hyadele. Roiul stelar Hyadele conţine una dintre cele mai frumoase stele, cunoscută sub numele de Al-debaran, un nume legendar, desigur.

22. Zonele sensibile în dragoste: gâtul şi ceafa. Un sărut pe gâtul sau pe ceafa unui nativ Taur va avea mai mereu efect, uneori obţinându-se rezultate chiar şi printr-o uşoară atingere, făcută aşa, ca din întâmplare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții