Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Zodiacul Iubiri Pesti

Written By NIKE B. on miercuri, 27 februarie 2013 | 02:49


Femeia născută în zodia Pesti

Comportare - în casă şi afară. Se spune despre femeia nativă în Peşti că este atât de romantică încât îşi făureşte, cu timpul, propriile anotimpuri sufleteşti. Datorită acestui fapt, adolescenta sau tânăra nativă în Peşti va fi foarte dificilă pentru partenerul ei, uneori fiind realmente greu de su­portat. Din fericire, îşi va reveni repede şi va căuta, pisiceşte, împăcarea, îmbunarea, remediind, astfel, stricăciunea sentimentală. Cât despre mult trâmbiţata independenţă spirituală a femeii native în Peşti, acest lucru va putea fi uşor de acceptat de către orice bărbat care dispune de diplomaţie şi tact.
Cert este că femeia nativă în Peşti va avea nevoie de asistenţa bărbatului, de apropierea şi înţelegerea lui, ea fiind capabilă să greşească, dar şi să-şi ceară iertare. în familia sa, în condiţiile în care bărbatul îi este aproape, femeia nativă în Peşti va fi iubitoare, dăruită, harnică, pasionată de tot ce e nou, ingenioasă. Nu-şi va solicita bărbatul din punct de vedere s.xual, fiind, poate, dintre toate femeile zodiacului, cea mai modestă în ceea ce priveşte asemenea pretenţii. De altfel, zodiacele mai vechi precizează, cu claritate, faptul potrivit căruia femeia nativă în Peşti va putea face o pereche fericită chiar şi cu un bărbat mai puţin activ din punct de vedere s.xual.
în societate, femeia nativă în Peşti nu va vrea, neapărat, să fie lider, şi nu va dori să-şi impună voinţa în orice împrejurare şi cu orice preţ. Este atât de generoasă şi de sociabilă încât, oricând, poate face acte de maximă caritate fară să regrete vreodată.

Suflet şi pasiune. în general, nativii în Peşti sunt consideraţi a fi nişte oa­meni deosebit de pasionali, fiind în stare, nu o dată, să uite de ei înşişi. De remarcat faptul că, de regulă, sentimentele nativei în Peşti sunt sincere, ea nefiind capabilă să mintă şi să fie prea convingătoare în minciună. Datorită romantismului ei funciar, această femeie va dovedi tandreţe faţă de persoana iubită, folosindu-şi întreg arsenalul, inclusiv capacităţile ei de a înţelege şi de a opera cu lucruri şi idei ce ţin de sfera ocultului. Nefericită uneori prin natura firii sale, femeia nativă în Peşti va fi, în schimb, capabilă să-i fericească pe cei din jur, punându-şi la bătaie fante­zia, ideile originale, sufletul cald, înţelepciunea, sensibilitatea, abilităţile psihice. Foarte sensibilă, această femeie poate fi rănită, uneori, chiar şi cu o simplă şi nevinovată vorbă. Pasiunile şi sentimentele femeii native în zodia Peştilor beneficiază, adesea, de un adevărat desfăşurător în re­alitatea de zi cu zi, ea fiind în stare, dincolo de aparenta-i vulnerabilitate, să-şi urmărească interesele şi să şi le împlinească. Deşi este romantică şi, într-un fel, e ruptă de realitate, femeia nativă în Peşti va şti să-şi dozeze pasiunile şi va juca, nu fără plăcere, teatru, dacă va fi nevoie. Este forma ei de dedublare, şi nicidecum de ipocrizie sau minciună.
Un zodiac popular spune următoarele despre femeia din această zodie: „Iar copilele ce se vor naşte în această zodie vor fi mânioase şi iubitoare de pricini, înşelătoare, iubite de oameni, de bărbatul cel dintâi se vor despărţi şi se vor însoţi cu un altul, care li se va părea mai bun”.

Farmec şi dragoste. Contradictorie, dar emanând feminitate, femeia nativă în Peşti îi va câştiga cu uşurinţă pe bărbaţi şi va fi iubită de aceştia. Ea face parte dintre acele femei care îşi iubesc mult corpul, motiv pentru care se spune că va accepta să pozeze ca nud, să trezească interes şi patimă prin prezentarea corpului ei în diferite ipostaze. Acest mod de compor­tare a femeii native în Peşti va fi încă o manifestare semnificativă a iubirii ei faţă de lume şi viaţă, încă o dimensiune a ei în a fi dăruită şi sociabilă. Astrologii sunt de părere că nativa în Peşti poate cădea, uneori, în plasa unor bărbaţi nepotriviţi, ajungând, în cele din urmă, la deziluzii senti­mentale, la amplificarea zbuciumului sufletesc (zbucium care şi aşa există din plin), la agitaţie, la depresie chiar. Datorită firii ei, femeia nativă în Peşti este expusă agresivităţii celor din jur, care nu vor ezita să o folosească în scopul îndeplinirii propriilor lor interese.
Dispunând de un magnetism specific femeilor inteligente şi misterioase, nativa în Peşti ar putea avea cei mai buni bărbaţi, dar nu va profita decât rareori de aceste calităţi. Ea nu va domina bărbatul pe care-1 iubeşte, deşi are toate calităţile spirituale pentru a face acest lucru. Dimpotrivă, nativa în zodia Peştilor se va lăsa dominată, ceea ce poate crea dizarmonie în viaţa ei afectivă, în dragostea ei.
Blândă şi prietenoasă, în dragostea şi nu numai, femeia nativă în Peşti va fi, la o adică, geloasă, suspicioasă, mult prea curioasă, fapt ce-i va provoca, uneori, o persistentă şi inexplicabilă stare de nefericire. Spre norocul ei însă, făcând parte din zodia Peştilor, această femeie se va putea dedubla şi se va putea bucura, aproape întotdeauna, de jumătatea plină a paharului.

Atitudinea faţă de cei din jur. Femeia nativă în Peşti va fi, uneori, convinsă că bărbaţii n-au destulă înţelegere pentru ea şi, din acest motiv, se va considera lipsită de noroc. Totuşi, comportamentul ei de mironosiţă, de femeie mereu nevinovată, ar putea suscita, nu o dată, atenţia unor bărbaţi cu personalitate, puternici.
Când realitatea înconjurătoare i se va dovedi potrivnică, femeia nativă în Peşti va apela, cu o bucurie secretă, la talentele sale teatrale, punându-şi în mişcare fantezia şi isteţimea. Nefiind o fire practică, nativa în zodia Peştilor va da greş nu o dată în viaţa cotidiană, dar nu va pierde, totuşi, prea mult. Iubind profund oamenii, va fi şi ea iubită, la rându-i, şi ajutată, chiar dacă nu se aşteaptă la aşa ceva şi, mai ales, nu cere, de obicei, aşa ceva. Femeia născută în zodia Peştilor va munci mult pentru cei din jur, şi se va bucura mult când aceştia îi vor fi recunoscători, când îi vor mulţumi, dar nu se va amărî prea mult dacă nu va avea parte de aşa ceva.
Datorită generozităţii ei, nativa în Peşti va fi considerată, uneori, mult prea accesibilă din punct de vedere afectiv şi s.xual, ceea ce înseamnă că nu puţini vor fi bărbaţii care vor spera la favorurile şi farmecele ei. Dezilu­zia va fi, însă, nu o dată, cât carul de mare, femeia aceasta fiind, asemenea unui peşte, mult prea lunecoasă.
In viaţa de zi cu zi, nativa sub semnele Peştilor, aparent atât de expusă şi, totuşi, cumva intangibilă, va dovedi, în orice împrejurare, personalitate, chiar multă personalitate, având obişnuinţa de a trece totul printr-un fil­tru propriu. Şi nu este nicidecum vorba despre un exces de orgoliu, ci de un mod de a fi, de a aborda realitatea, lumea. în mod firesc, uneori, nativa în zodia Peştilor ar putea să se înşele, alteori ar putea chiar să greşească. Omeneşte, nu?! Şi, cu toate acestea, femeia aflată sub semnele zodiei Peştilor nu va obosi, nicicând, să afirme despre prietenii şi prietenele ei, fară ezitare, că sunt cei mai buni din lume.
Greu de crezut, dar sunt destule zodiace care o consideră pe această fe­meie o luptătoare. Adică o femeie care, dincolo de romantismul ei, de vulnerabilitatea şi lipsa de adeziune la viaţa reală, va dori, pur şi simplu, să trăiască, atunci când i se va ivi prilejul, de ce nu, chiar şi o fierbinte poveste de dragoste. Şi, nu încape îndoială, nativa sub semnele Peştilor se va şi lupta pentru această minunată întâmplare.

Feminitate. Deşi este atât de sociabilă, atât de miloasă şi atât de puţin orgolioasă, totuşi femeia nativă în Peşti va dori nu numai să placă, ci să fie şi iubită. Nimic surprinzător deci, numai că iubirea ei va trebui să fie calmă, senină, iar prietenul, bărbatul, iubitul, va trebui să-i producă, neapărat, şi, desigur, mereu, dovezi de iubire. Această femeie nu va cere niciodată unui bărbat să fie o maşină de făcut s.x - se pare că nu o interesează prea mult asemenea exerciţii fizice - dar va solicită să i se şoptească, cu maximă tandreţe, şi ori de câte ori este posibil, că este iubită. Orice dovadă de iubire va avea, în mintea ei, proporţii incredibile, şi chiar şi inima ei cea aparent netulburată se va încălzi.
De altfel, femeia nativă în Peşti este o admiratoare recunoscută a ro­manelor de dragoste, a filmelor de dragoste, a tuturor expresiilor iubirii reflectate în artă. Va putea fi, la o adică, ea însăşi o creatoare în aceste do­menii ale artei. Nefiind focoasă de felul ei, nativa în Peşti va şti să se com­porte şi să-şi amenajeze intimitatea în aşa fel, încât totul să fie de neuitat. Şi îşi va pune fantezia la lucru, pentru a face din dragostea ei o adevărată poveste, în care plăcerea şi orgoliul, romantismul şi poezia se vor întâlni. Şi totul nu va fi, la urma-urmei, nici furtună tropicală, şi nici viscol, ci nu­mai o bucurie şi o trăire a simţurilor, „managerizate”, cu iscusinţă, cu un calm atotcuprinzător, de o femeie cu un uşor complex în faţa bărbatului, dar atât de dornică de dragostea profund omenească, îndelung căutată, completă şi înălţătoare.
Iată motive, destul de puternice credem, pentru care această femeie se va împodobi, şi va străluci, va ilumina atunci când va dori să facă, din dragostea ei, un eveniment. Or, la câtă imaginaţie are această femeie din zodia nelumească a Peştilor, va fi loc, pentru câte un asemenea eveni­ment, aproape în fiecare zi.


Bărbatul născută în zodia Pesti

Comportare - în casă şi afară. Fire de artist, bărbatul nativ în Peşti va iubi, nu o dată, năvalnic şi cu năbădăi. Bun de gură, orator priceput, cu un bagaj sentimental de invidiat, el va fi bărbatul care va avea, întotdeau­na, sau aproape întotdeauna, o parteneră pe gustul său. Va alege mult, desigur, dar va avea de unde, deoarece legăturile lui vor fi numeroase. Se zice că femeia aleasă de el va fi o norocoasă, bărbatul nativ în Peşti ţinând foarte mult la ea, îngrijind-o şi acoperind-o cu afecţiunea lui. Fap­tul acesta nu înseamnă că nu se va gândi şi la alte femei, şi chiar va încerca să calce pe delături, potrivit vechiului principiu, conform căruia găina din curtea altuia e mai grasă. Fireşte, asemenea comportament va duce, uneori, la situaţii neplăcute, de cumpănă în căsătoria sau concubinajul bărbatului nativ în Peşti. Pare a fi, de fapt, o caracteristică a nativilor aces­tei zodii, să alerge cel puţin după doi iepuri şi să ducă, nu o dată, ci chiar ani în şir, o viaţă dublă.
Altfel, în casă, în gospodărie sa, acest nativ va fi orgolios, dar nu într-atât încât să-i terorizeze pe ceilalţi. Tolerant şi sociabil, el se va bucura chiar şi la simpla vedere a oricărui membru din familie, considerându-i pe cei de sub acoperişul său ca fiind bogăţia lui nepreţuită, principala lui realizare în viaţă. De altfel, nativul în Peşti îşi va face griji multe, poate chiar prea multe, pentru starea materială şi viitorul copiilor. în general, nativul în l’eşti se va strădui să creeze în familia sa un climat de armonie, de bună înţelegere, de acceptare reciprocă. Din păcate, atunci când se enervează, atunci când e scos din sărite, face prăpăd. Mânia, venită asemenea unei ploi de vară, îi va trece repede-repede acestui nativ schimbător ca vre­mea, iar soarele va străluci, iarăşi,cu toată puterea, în casa-i ca o cetate de piatră.
în societate, nativul în zodia Peştilor va fi primit, de obicei, cu simpatie, fiind un companion valoros din toate punctele de vedere. îl vor dori, prin preajmă, atât femeile, cât şi bărbaţii, fiind cunoscut de toţi, deopotrivă, ca un prieten dăruit. La slujbă sau în afaceri va avea, mai mereu, puterea de a-şi urmări scopurile şi de a şi le realiza. Din păcate, acestui nativ în zodia Peştilor îi place mult, prea mult chiar, să lucreze singur.

Suflet şi pasiune.
Bărbatul născut în zodia Peştilor este tipul de om care se poate îndrăgosti des, şi adesea fulgerător. Dacă i se vor cere explicaţii vizavi de acest comportament, cu greu le va găsi şi, de fapt, nici nu se va strădui prea mult să le caute şi să le facă plauzibile. Va cuceri femeile cu cea mai mare uşurinţă, dovedind o adevărată măiestrie. Uneori este mirat el însuşi cum de-i poate cădea ploconul atât de repede şi, mai ales, fară nici un efort. Prin tot ce face, nativul în Peşti captivează, magnetizează. Câteodată va părea slab şi neajutorat, dar nu este vorba decât despre un truc, prin care îşi poate apropia femeile. Ghiduşul nativ în zodia Peştilor va şti că, văzându-1 neajutorat şi disponibil pentru a primi ajutor, femeile, inimoase şi sufletiste de felul lor, vor sări să-l ajute, făcând din el, şi pe această cale, un adevărat răsfăţat.
Cât despre artistul pitit în bărbatul nativ în Peşti, acesta va ieşi mereu în evidenţă, sporindu-i aura de cuceritor. în demersurile sale amoroase, nativul în zodia Peştilor va evidenţia putere sufletească şi trupească, ca­pacitate de convingere, imaginaţie, fantezie. Uneori, acest nativ va afişa o notă de autoironie, de zeflemea, părând a stăpâni, din punct de vedere spiritual, realitatea din jurul său. Nu de puţine ori, nativul în Peşti va afişa un pesimism activ, cu nuanţe poetice şi contemplative - expresii compor­tamentale şi stări care iarăşi îl vor ajuta, fară îndoială, în neodihna sa pe tărâmul amorului.
Deosebit de flexibil şi de mobil, pasional asemenea unui crai de modă veche, elocvent şi amplu, nativul în Peşti va fi, cu siguranţă, un original printre semenii săi. Aici trebuie să reamintim faptul că astrologii afirmă despre nativii acestei zodii că apar în ochii celorlalţi muritori ca nişte spirite nelumeşti, şi că nu seamănă nici măcar între ei, din nici un punct de vedere, fiecare fiind, în felul său, un unicat.
Cert este că nativul în Peşti va avea parte la viaţa sa de neodihnă, zbătându-se, mai mereu, ca apa de maluri.

Farmec şi dragoste. Nativii în zodia Peştilor sunt atractivi pentru ceilalţi oameni întrucât, prin dubla lor natură sufletească şi comportamentală, furnizează, când te aştepţi, şi când nu te aştepţi, surprize. Nativii în Peşti apar ca plini de farmec chiar şi atunci când exprimă sentimente sau com­portamente negative, totul la ei având şi ceva teatral, ceva vecin cu spiritul neodihnit şi cu arta care, dacă nu captivează, cel puţin se impune ca teri­toriu care nu-i accesibil chiar oricui.
Fiind foarte influenţabil, nativul în Peşti va putea fi destul de uşor de cucerit şi de stăpânit, chiar şi în totalitate, de orice femeie puternică. Totuşi, asemenea situaţie va fi trecătoare, bărbatul nativ în zodia Peştilor dorind să se elibereze de sub tutela feminină cu orice preţ, chiar şi dacă va şti că pierde foarte mult. Spiritul său de independenţă îşi va spune, deci, cuvântul, repede şi eficient.
Plin de sensibilitate, emotiv şi emoţionant, nativul în Peşti va fi stăpânit de sentimente contradictorii, dovedindu-se interesant şi atractiv, pentru multe femei, chiar şi prin această buimăceală a sa.
Fiind, în viaţa de zi cu zi, un amestec de lumini şi umbre, de contradicţii şi nedumeriri, nativul în Peşti îşi va pune şarmul în evidenţă, în mod plenar, atunci când va ajunge în intimitate, devenind, se spune, irezistibil, inega­labil, un performer. Cu o arhitectură sentimentală destul de complicată, nativul în Peşti va fi atât de spectaculos în relaţiile cu femeile, încât aces­tea, susţin astrologii, nu mai simt nici măcar nevoia să cerceteze sau să-şi pună întrebări în privinţa acestui bărbat, căzut parcă din lună, dar întru- totul minunat. De fapt, potrivit aceloraşi astrologi, acest nativ în zodia Peştilor este, totuşi, mereu singur, mereu doar cu sine, meritul lui fiind că ştie să poarte, cu un talent remarcabil, o mască. Din păcate pentru femei, această mască nu va cădea decât foarte rar, şi poate că niciodată definitiv.

Atitudinea faţă de cei din jur. Singur şi străin în mulţimea oamenilor, nativul în Peşti va trăi, va munci, va iubi fară să dea vreun semn, cât de cât elocvent, cât de cât pregnant, în privinţa adevăratelor sale stări sufleteşti, asupra vieţii sale dedublate, asupra neliniştilor şi îndoielilor care-1 bân­tuie. Acest nativ poate fi, fară prea mare efort, tolerant, prietenos, dăruit cauzelor mari şi mici, un fluture pe lampă pentru fiecare femeie fierbinte, un romantic venit de departe, dar găzduit, cu toată inima, de oamenii cetăţii, care nu prea îl înţeleg, dar îl acceptă şi, ciudat, îi caută apropierea.

Virilitate. Nativul în zodia Peştilor este, fară îndoială, un bărbat enigma­tic şi foarte atractiv din punct de vedere spiritual. Din acest motiv, femeile care, la rându-le, dispun de o anumită forţă spirituală, care au capacitate de organizare şi interese bine cristalizate, vor căuta să-l cucerească şi, mai mult ca sigur, îl vor stăpâni în cele din urmă, îl vor disciplina, îl vor or­dona. Iar el, nativul în zodia Peştilor, se va supune, deoarece se pare că tocmai asta aştepta, şi tocmai aşa ceva îi place lui, adică să (ie niţeluş, să fie măcar un pic, sclavul femeii.
în închipuirea nativului în Peşti, relaţia de durată cu o femeie înseamnă nu numai dragoste trupească, ci şi slujbă, viaţă socială, casă, maşină, pri­eteni, responsabilităţi. Se spune despre acest nativ că acceptă cu greu în­datoririle conjugale, iar dacă va greşi în acest compartiment, vina va fi, totuşi, a femeii, susţine el - şi nu va fi prea departe de purul adevăr.
Fiind mare specialist în improvizaţie, nativul în zodia Peştilor va inven­ta şi va improviza în dragoste, în cuplu, în viaţa s.xuală. în dragostea trupească, nativul în zodia Peştilor va dori ca el să aibă întotdeauna de­cizia ultimă, şi rar va accepta ca o femeie, fie ea şi cea mai nouă şi mai frenetică iubită a lui, să preia iniţiativa. Prin talentul său, nativul în Peşti va şti să creeze o atmosferă de vrajă, de mister, de excitaţie şi romantism. Densitatea spirituală şi emoţională va fi completată cu o vigoare fizică adesea de excepţie, neaşteptată pentru un tip de spirit, aşa cum este, sau pare a fi, nativul în Peşti.
De multe ori vulnerabil, melancolic, trist până în profunzimile sufletu­lui, nativul în Peşti se va răzbuna pe contradicţii şi ezitări, pe dedublare şi diversiune, pe timiditate şi deziluzii, numai şi numai prin dragoste, într-o intimitate care trebuie să-i fie totală. în această intimitate, el va fi deopotrivă Romeo, dar şi Don Juan, va fi un bărbat de aer, dar şi de vis, va fi un bărbat de piatră, dar şi unul de bronz.
Fără îndoială că acest bărbat, venit pe lume sub semnele zodiei Peştilor, va avea cu el, în miraculoasa-i intimitate, ceva din senzualitatea manifestă, din pofta de viaţă frenetică, din s.xu.litatea primară şi impetuozitatea comportamentală a vechilor greci.

2 comments:

Anonim spunea...

daca sunt superbi, stiu doar cele care le-au fost iubite ,sau le sunt sotii !actorii si senzualii pesti sunt alunecosi in dragoste si iubesc atat cat simt ei ,ca le merge bine !

Unknown spunea...

Este un blog care iti descrie toate detaliile horoscopului la toate zodiile

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții