Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop Capricorn Martie 2014

Written By NIKE B. on luni, 24 februarie 2014 | 09:24


Horoscop zodia Capricorn, luna Martie 2014


Previziuni astrologice pentru Capricorn luna martie 2014
Horoscop pentru zodia Capricorn guvernatorul zodie, Venusu planeta dragostei si a perechilor, abandoneaza zodia Capricornului pe 5 martie 2014, dupa o sedere de patru luni, de patru ori mai mult decat sta de obicei intr-o zodie. Este timpul sa te uiti in ansamblu, sa vezi care este valoarea acestui fenomen deosebit.
Desi pare curios, plecarea lui Venus din Capricorn s-ar putea sa-ti aduca o usurare. Venus nu s-a simtit confortabil in Capricorn si nu s-a aflat in termeni buni cu celelalte planete.

Planeta Jupiter, Marele Benefic, ramane oricum in casa relatiilor Capricornului, iar asta este deajuns. In martie 2014, situatile amoroase pot aparea oricand, iar daca ai o relatie, ea poate inflori.
Nu cere insa de la omul de alaturi mai mult decat este rezonabil sa ceri! Exigentele sau pretentiile prea mari pot umbri fericirea.
Daca apare cumva vreo problema, discut-o! Prin comunicare se poate rezolva aproape orice.

Venus intra in casa banilor Capricornului pe 5 martie 2014. Tot acolo si-a reluat si Mercur mersul direct la finele lui februarie. Se produce o schimbare in bine, de care s-ar putea sa fie responsabili perechea, asociatii, colaboratorii. Oricum, mana de ajutor vine de la altcineva.

Aflat in casa carierei Capricornului, Marte, planeta actiunii si a initiativei, incepe sa retrogradeze pe 1 martie 2014 si va ramane retrograd pana pe 20 mai 2014. Nu este o veste prea vesela, fiindca mersul retrograd al lui Marte poate aduce o franare, o deturnare de la scopuri sau alte complicatii.

Traditional, perioada in care Marte este retrograd nu este favorabila noilor inceputuri si nici succeselor rasunatoare. Ar putea fi insa buna pentru reluarea unui proiect mai vechi si este, in mod cert, potrivita pentru a analiza punctele fragile ale carierei si a le remedia, pentru a te reorganiza sau a-ti reconsidera obiectivele.

Mercur, stapanul casei bolilor Capricornului, si-a reluat mersul direct pe 28 februarie 2014, iar daca ai avut unele probleme de sanatate, acestea ar putea incepe sa-si gaseasca rezolvari.
Inca nu poti sa zici "hop", fiindca situatia nu este complet solutionata. Inca mai trebuie intervenit, iar asta ar putea presupune un drum sau niste cheltuieli.
Fereste-te de intoxicatii, infectii si contagiuni in a doua parte a lunii martie 2014!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții