Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei si defectele la barbati

Written By NIKE B. on joi, 24 aprilie 2014 | 10:50

Horoscop pentru femei si defectele la barbati


Horoscop pentru femeia din Berbec.

Nu vei reuși niciodată să elimini doza de narcisism din el, așa că așteaptă-te să se admire de fiecare dată când trece pe lângă o oglindă și ca, în ciuda faptului că formați un cuplu, să vorbească numai cu „eu”, niciodată cu „noi”.

Horoscop pentru femeia din Taur.

E bine să îți reamintești că îl iubești pentru stabilitatea de care dă dovadă, așa că nu fii surprinsă că nu vrea să schimbe nimic și nici să încerce nimic nou. Odată ajuns într-o zonă de confort interior, refuză orice fel de schimbare și se încăpățânează în asta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni.

Nu te aștepta să stea liniștit decât dacă e împiedicat de o boală. E foarte agitat, extrem de energic și nu se va schimba curând. Mai mult, nu se poate concentra, așa că mai tot ce spui îi va intra pe o ureche pentru a ieși pe cealaltă. Nu încerca să îl faci să tacă, pentru că nu o va face nici în pat.


Horoscop pentru femeia din Rac.

Tocmai când erai pregătită să mulțumești cerului că ai descoperit un bărbat incredibil, face un comentariu răutăcios și care te rănește adânc. Cu toane? Da, din plin. Cu regrete? Niciodată. Nu e bărbatul recomandat pentru cele slabe de înger. E bine ca pentru relația acest bărbat sensibil să ai mereu pregătit un scut, ca să poți para micile răutăți.

Horoscop pentru femeia din Leu.

Născuți cu sentimentul că li se cuvine totul, Leii au impresia că trebuie să conducă totul. Nu te aștepta, însă, să te trateze ca pe o sclavă, pentru că nu asta își dorește, ci o continuă provocare. Secretul e să te porți afectuos și tandru, nu servil.

Horoscop pentru femeia din Fecioară.

Nu e deloc ușor să iubești un bărbat din zodia Fecioarei, pentru că nu e genul care să lase niciun detaliu să îi scape. E foarte eficient în ceea ce face, dar e și nervos și agitat. Soluția perfectă ca să aveți o relație bună e să îi ignori discursurile despre cum să obții perfecțiunea și să fii tu însăți.

Horoscop pentru femeia din Balanță.

O să întârzie mereu, oricât de mult l-ai ruga să nu o facă, așa că singurul lucru care îl poate ajuta e să îl păcălești, constant, că întâlnirea e cu jumătate de oră mai devreme. Cel mai probabil, nici nu va observa că te-ai supărat, fiind prea preocupat de aspectul său.


Horoscop pentru femeia din Scorpion.

Dacă te apuci și demontezi toate jocurile misterioase pe care le joacă –da, în relație și da, cu prețul nervilor tăi- va inventa altele. Păstrează și tu câteva secrete proprii, pentru că nu e genul de om care să își dezvăluie întreaga viața. Merită să reții că, cel mai probabil, nici nu vrei să știi tot ce ascunde!

Horoscop pentru femeia din Săgetător.

Se pricep perfect să ignore realitatea și să trăiască pe jumătate într-un univers plăsmuit de propria lor imaginație. Așa că, atât timp cât îl poți readuce ușor cu picioarele pe pământ, nu e un defect de nesuportat și, în plus, vă va face viața mai frumoasă.

Horoscop pentru femeia din Capricorn.

Munca e zeitatea la care se închină, așa că prezintă-te ca o sarcină extrem de importantă, de care trebuie să țină mereu seama, altfel se va lăsa dus de ambițiile profesionale. Oferă-i mereu sarcini noi, mici, de îndeplinit în cadrul relației!

Horoscop pentru femeia din Vărsător.

Majoritatea Vărsătorilor sunt complet neconvenționali și au un fel deosebit, prea puțin logic, de a gândi. E suficient să înțelegi că simțul practic nu e principala lor calitate și că nu vrea să trăiască sau să gândească într-un fel obișnuit.

Horoscop pentru femeia din Pești.

Exagerează oricând și în legătură cu orice, așa că e bine ca, atunci când îți povestește ceva sau chiar când îți face declarații de dragoste, să înțelegi că adevărul e, probabil, la jumătate din ceea ce spune. E un romantic, chiar dacă viața alături de el seamănă cu o telenovelă sudamericană.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții