Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei si metode de seducție

Written By NIKE B. on joi, 24 aprilie 2014 | 11:12

Horoscop pentru femei si metode de seducție în funcție de zodie


Horoscop pentru femeia din Berbec.

Cele mai bune atu-uri pe care o persoană născută în semnul Berbecului le poate folosi pentru a atrage și a păstra atenția persoanei iubite sunt, în primul rând, spontaneitatea lor și sinceritatea care îi caracterizează. La fel de atrăgătoare se pot dovedi spiritul lor de inițiativă și entuziasmul lor, care îi pot face să implice persoana pe care o vor în viața lor într-o mulțime de activități, unele dintre ele sportive.

Horoscop pentru femeia din Taur.

Persoanele născute în Taur au darul de a cuceri persoana iubită făcând mici gesturi de afecțiune, fără a grăbi însă lucrurile, reușind să le arate acelora că sunt răbdători și, pur și simplu, echilibrați. Pasiunea pentru natura, artă, muzică și viața bună se îmbină foarte bine cu personalitatea lor afectuoasă. Își vor dori întâlniri romantice, fie în natură, fie într-un loc încărcat de istorie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni.

Nu va fi deloc dificil pentru un nativ din această zodie de Aer să stârnească interesul unei persoane de sex opus, pur și simplu rămânând naturali și punându-și în valoare talentele naturale de comunicatori și oameni interesați de o multitudine de subiecte. Nu în ultimul rând, umorul și veselia lor cuceresc inimi, arătându-și la fiecare pas inteligența, dar nu și încăpățânarea. Le place să-și cunoască partenerul punând o mulțime de întrebări despre viața acestuia.


Horoscop pentru femeia din Rac.

Au foarte multe atu-uri pentru a seduce rămânând, în același timp, sinceri cu propria lor persoană. Sunt persoane afectuoase, iar acest lucru se vede imediat, fiind foarte protectori cu prietenii lor. Sensibili și extrem de intuitivi, Racii respectă tradițiile și își iubesc familia, ei având și o parte extrem de inocentă și care îi lasă să se bucure uneori de viață la fel ca niște copii.

Horoscop pentru femeia din Leu.

Cu dinamismul lor inepuizabil, Leii atrag rapid privirea și interesul persoanei pe care vor să o cucerească. Întotdeauna cu o înfățișare perfectă și degajând încredere în sine, persoanele din această zodie par născute pentru a reuși în viață și, de cele mai multe ori, chiar o fac. Generozitatea lor cu cei din jur e și ea, fără îndoială, un atu.

Horoscop pentru femeia din Fecioară.

Femeile și bărbații din zodia Fecioarei își vor arăta, cu o naturalețe și simplitate cuceritoare, inteligența în timpul conversației, ca și prin felul lor de a raționa. Sunt extrem de atenți cu persoana de care sunt interesați iar faptul că reușesc să fie bine organizați și mereu prevăzători le aduce puncte în plus.

Horoscop pentru femeia din Balanță.

Fără să depună prea mari eforturi, persoanele din Balanță pot seduce în mod foarte natural, bazându-se pe șarmul lor înnăscut și pe grația lor, dar și pe afecțiunea lor față de ceilalți, pe care nu se feresc să o arate. Tind să aibă un mers elegant și, fără îndoială, sunt extrem de atrași de tot ce e frumos, poate și de aceea adoptând mereu un look tânăr și sexy.


Horoscop pentru femeia din Scorpion.

Născuți pentru a acționa, e destul de ușor pentru o persoană născută în această zodie să seducă, arătându-și unele dintre calitățile care îi fac irezistibili pentru multe dintre celelalte zodii. Se bucură atunci când dau de obstacole și, cu dinamismul care îi caracterizează, vor să le cucerească. Își folosesc carisma și magnetismul natural, fără să se teamă să își arate sensibilitatea sau pasiunea pe care o pun în tot ce fac.

Horoscop pentru femeia din Săgetător.

Atrași de spiritualitate și de filozofia vieții, Săgetătorii reușesc ca, prin vitalitatea, jovialitatea lor și entuziasmul arătat pentru viață și toate frumusețile sale să seducă. Au o bună dispoziție naturală pe care, combinată cu dorul de aventură și optimismul lor, reușesc să le transforme în atu-uri care nu pot lăsa pe multă lume indiferentă.

Horoscop pentru femeia din Capricorn.

Cele mai importante atu-uri ale Capricornilor pentru a cuceri și a impresiona sunt cele pe care le lasă să se vadă de la prima întâlnire: capacitatea lor de a lua decizii, faptul că sunt extrem de responsabili, ambiția pe care o arată și dorința de a face lucrurile cât mai bine, pentru că sunt perfecționiști. Au darul de a îi face pe ceilalți să se simtă în siguranță cu ei și un important simț al fidelității.

Horoscop pentru femeia din Vărsător.

Unele dintre cele mai bune calități ale sale, care reușesc să îi seducă pe partenerii lor, sunt reprezentate de viziunea lor idealist despre lume, curiozitatea față de tot ce-i înconjoară și, nu în ultimul rând, de viziunea lor originală despre dragoste și de altruismul cu care fac mici gesturi pentru ceilalți, din dorința sinceră de a-i ajuta. Nu în ultimul rând, extravaganța lor e un atu, ca și spiritul lor inventiv.

Horoscop pentru femeia din Pești.

Nativii din Pești reușesc să atragă atenția și să cucerească cu ajutorul sensibilității și empatiei de care dau dovadă în relațiile cu ceilalți. Urăsc conflictele și reușesc să dea dovadă de modestie, cu toate că încearcă să se implice în cât mai multe cause sociale. Partenerii lor vor fi impresionați și de gustul lor pentru artă și dragostea pentru natură, ca și pentru faptul că se fac plăcuți ușor de cei din jur.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții