Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei

Written By NIKE B. on joi, 24 aprilie 2014 | 06:36

Frumusețe, Sfaturi și trucuri pentru fiecare Zodie


Horoscop pentru femeia din Berbec.

Acestei zodii îi corespund capul și fața, fapt pentru care femeile din Berbec trebuie să se machieze ori de câte ori au posibilitatea. În mod special, machiajul îți va scoate în evidență ochii.

Femeile din Berbec au un păr frumos și își pot îmbunătăți look-ul purtând pălării extravagante. Le stă cel mai bine în roșu, portocaliu și ale culori aprinse.

Horoscop pentru femeia din Taur.

Zodiei Taur îi corespunde, ca parte anatomică, gâtul. Pe măsură ce îmbătrânesc, nativele din Taur ar trebui să ia în calcul să apeleze la liftinguri sau să folosească creme tonifiante pentru ca pielea de pe gât să fie frumoasă în continuare.

Femeia-Taur are o pasiune deosebită pentru eșarfe. Ea trebuie să acorde mai multă atenție zonei gâtului purtând accesorii simple dar elegante.

Nativele din Taur arată bine în roz și nuanțe de maro.

Horoscop pentru femeia din Gemeni.

Zodia Gemeni guvernează umerii. Simțul olfactiv este foarte important pentru nativele din acest semn de aer, de aceea parfumurile, deodorantele și uleiurile esențiale le pot face să se simtă frumoase.

Femeile-Gemeni trebuie să poarte rochii care le expun brațele și umerii și ceasuri sofisticate care să le pună în valoare brațele.

Gemenii arată bine în roz, albastru deschis sau galben.


Horoscop pentru femeia din Rac.

Racul guvernează stomacul, sânii și plămânii. Asemenea Gemenilor, această zodie este pasionată de parfumuri.

Aproape toate femeile-Rac arată bine în costume de baie, chiar dacă sunt mai plinuțe, iar asta pentru că au forme. Purtând rochii decoltate, ele își pot scoate în evidență sânii. Culorile care le pun cel mai mult în valoare sunt alb, argintiu și roșu.

Horoscop pentru femeia din Leu.

Zodia Leu guvernează inima, spatele și coloana vertebrală. Femeile-leu trebuie să își scoată în evidență ochii, prin care se vede sinceritatea și lumina din interior.

Femeile din Leu arată cel mai bine în rochii elegante cu decolteu la spate, ținute elegante, blănuri și haine strâmte, care le pun în valoare trupurile.

Roșul și portocaliul sunt culorile cele mai nimerite pentru zodia Leu.

Horoscop pentru femeia din Fecioară.

Fecioarei îi corespund stomacul și intestinele, așa că o talie cât mai zveltă este foarte importantă pentru nativele din această zodie. Este foarte important să mergi la sală pentru a-ți păstra un fizic de invidiat.

Femeia-Fecioară arată bine în corsete și are o pasiune pentru curele, fie ele cu ținte sau din metal.

Acestei zodii conservatoare i se potrivesc culorile maro și albastru.

Horoscop pentru femeia din Balanță.

Balanța guvernează rinichii, care la rândul lor joacă un rol important în ceea ce privește tenul. Doar printr-o dietă sănătoasă și prin renunțarea la țigări pielea ta poate deveni atrăgătoare.

Multe femei-Balanță arată mai tinere decât sunt în realitate și pot purta fără probleme ținute tinerești. Adoră să colecționeze accesorii și deși preferă să se îmbrace în ținute într-o singură culoare, aleg să poarte genți extravagante.

Acestei zodii de aer i se potrivește rozul, galbenul și albastrul-verzui.


Horoscop pentru femeia din Scorpion.

Scorpionului îi corespund organele genitale. Este foarte important pentru acest zodie să aibă un posterior perfect, de aceea nativele vor petrece ore în șir căutând perechea potrivită de jeanși sau pantaloni.

Femeia-Scorpion alege să seducă adoptând o lenjerie atractivă. Îi place să arate cât mai slabă, iar de aceea poartă un brâu sau corset la modă.

Culorile preferate sunt negru, roșu și nuanțele de argintiu.

Horoscop pentru femeia din Săgetător.

Acest semn guvernează coapsele și șoldurile, zone pe care se depune foarte ușor grăsimea. De aceea antrenamentele intense sunt esențiale pentru nativele din Săgetător dacă vor să arate bine după o anumită vârstă. Există tendința ca trupul tău să ia o formă de pară pe măsură ce anii trec.

Femeile-Săgetător arată bine într-o pereche de ciorapi sau jartiere.

Movul și roșul sunt culorile care le prind cel mai bine.

Horoscop pentru femeia din Capricorn.

Capricornul pune accent pe picioare: genunchi, încheieturi și oase. Femeile-Capricorn vor alege pantaloni și fuste care le vor scoate în evidență genunchii. De asemenea, adoră pantofii cu toc înalt pentru că le fac picioarele să pară mai lungi.

Culorile preferate sunt negrul maro, și gri.

Horoscop pentru femeia din Vărsător.

Această zodie guvernează gleznele și circulația. O brățară pentru gleznă reprezintă o podoabă ideală pentru nativele din această zodie.

Dacă vrei să mulțumești o nativă din Vărsător, cumpără-i șosete sau papuci de casă în culori deschise. De asemenea, adoră imprimeurile florale și cu animale.

Turcoaz, mov și argintiu se potrivesc dispoziției unui Vărsător.

Horoscop pentru femeia din Pești.

Peștii guvernează picioarele și sistemul imunitar. Ambele  colecționează pantofi și tind să judece persoanele în funcție de încălțămintea pe care o poartă.

Femeile din zodia Pește ar trebui să-și pună în valoare picioarele cu pantofi decupați în față și unghii date cu ojă în nuanțe deschise. Pantofii lucioși sunt și ei foarte atrăgători pentru această zodie.

Culorile în care le stă cel mai bine nativilor din Pești sunt albastrul și verdele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții