Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop Urania Leu saptamina 22-28 Iunie 2014

Written By NIKE B. on luni, 23 iunie 2014 | 09:17


Horoscop Urania saptamanal Leu pentru 22-28 Iunie 2014

In 2014, multi Lei tineri vor avea norocul sa-si gaseasca drumul lor cu adevarat unic in viata. Scopul principal va deveni sa invete sa ia decizii dificile. Horoscop 2014 ii sfatuieste pe Lei sa asculte parerea altora in cazurile in care nu au o parere proprie privind situatia data. In general, 2014 este un an bun pentru adolescentii din zodia Leu. Acestia pot vorbi cu familia si prietenii despre planurile lor pentru viitor, pot sa-si spuna secretele.




Este foarte important ca Leii sa-si stabileasca prioritatile si sa inteleaga ce trebuie facut cat mai repede si ce poate sa mai astepte. Anul acesta trebuie să ai grijă să nu te expui pericolelor, din toate punctele de vedere. Eşti predispusă să atragi răul de partea ta, şi dacă se va întâmpla ceva, va fi doar din imprudenţă. Fii cu ochii în patru şi renunţă la grabă.


Horoscop Urania saptamanal Leu Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.




Horoscop Urania Leu – saptamina 22-28 Iunie 2014

Horoscop Urania Leu Dragoste - Va faceti planuri de vacanta cu partenerul de viata, planuri care includ si surprize din partea amandurora. Va doriti mai mult de la aceasta relatie, insa nu stiti cum sa procedati. Incercati sa comunicati cat mai mult cu persoana iubita, iar lucrurile vor veni de la sine.

Horoscop Urania Leu Bani - Ati cheluit mai mult decat v-ati fi dorit pentru o reparatie la casa sau pentru o investitie minora, astfel ca sunteti in postura de a face numeroase economii.

Horoscop Urania Leu Sanatate - Perioada aglomerata de la locul de munca isi spune cuvantul, asa ca sunteti din ce in ce mai obosita, iar corpul nu mai face fata acestui program intens. Incearcati sa va odihniti mai mult si veti vedea ca dupa doar cateva zile libere veti avea din nou chef de treaba.

Horoscop Urania Leu Munca - Va doriti sa avansati la locul de munca sau sa va gasiti un nou job mai atractiv. Va doriti sa demonstrati ca aveti mai multe calitati decat cele pe care le vad cei din jur, insa incercati sa luati lucrurile pas cu pas.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții