Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscopul zilei 30 Iunie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 29 iunie 2014 | 08:16


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 30 Iunie.

Horoscopul zilei de azi 30 Iunie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu stii cum sa reactionezi in fata unui eveniment care poate fi trait in doua variante diferite. Ai putea sta sa astepti sa se sedimenteze lucrurile pana ce vei fi sigur ca au ajuns pe un nivel sigur sau ai putea interveni si tu ca sa grabesti lucrurile pentru a se ajunge mai repede la scopul propus. Desi e bine sa fii dinamic, gata mereu de actiune, se pare ca de data aceasta alegi pasivitatea, lasand totul sa se regleze de la sine si abia dupa aceea vei decide ce e de facut.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Daca vezi ca unii, mai nervosi din fire, comenteaza sever tot ce spui, nu pune la suflet, ci apeleaza in continuare la o gluma sau la o ironie, care ii va dezarma imediat. Ba mai mult, stupiditatea unora te determina sa fii si mai acid in umorul tau si sa ataci mai abitir pe cel ce nu stie de gluma. Nu suporti sa vezi ca unii au reactii absurde la ceea ce ai tu de spus, dar reusesti sa faci haz de tot ce vezi, gasind in simtul umorului ca mai buna solutie de a trece peste toate zambind.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Pregatesti o calatorie si orice pas costa. Nu conteaza prea mult sumele pe care le cheltuiesti in acest sens, daca scopul final sunt placerea si relaxarea ta, ca atare nu te uita la bani daca destinatia spre care te indrepti te va face fericit. Iti canalizezi visele spre un loc deosebit, spre o localitate unde visai demult sa ajungi, spre o viitoare vacanta, de aceea incepi sa pregatesti terenul inca de pe acum, ca sa fii sigur ca va fi o deplasare perfecta. Ocupa-te de fiecare detaliu si scoate din buzunar fara nicio retinere banii necesari, pentru ca merita fiecare leut!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu stie sa ramana modest, ci face mare tam-tam pe seama realizarilor sale. Se cam lauda, iti spui, dar inainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu si ai incerca sa-i calci pe urme, pentru ca el chiar merita felicitari pentru ceea ce a atins. Ti-e putin ciuda ca nu esti tu in locul sau si nu poti sa-l feliciti sincer pentru reusitele sale, pentru ca se vede pe chipul tau o oarecare raceala, de parca nici macar nu ai dori sa vorbesti despre asta.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Planul pe care-l pornesti azi te entuziasmeaza la maximum si faci tot posibilul sa treci repede de fazele de inceput, cele de pregatire a terenului. Deja vrei rezultate, nu-ti plac tatonarile initiale cand stabilesti incotro sa mergi, de aceea tragi tare in primele ore pentru a ajunge la un nivel superior al acestei actiuni. Nu te astepta la roade imediate, e un proiect dificil, epuizant, mare consumator de resurse, dar ai toate calitatile pentru a-l duce la indeplinire. Atat timp cat interesul tau este inca viu iar energia este la cote maxime, te apropii cu pasi mari de reusita.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai doua cai diferite la dispozitie si nu stii pe care s-o apuci. Ambele contin si avantaje si dezavantaje, fata de fiecare ai anumite presentimente, si bune si rele, tocmai de aceea esti atat de derutat. Daca vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasa, ai elimina-o din start, dar nu poti spune asta despre niciun dintre ele. Ambele au si ceva bun de oferit, dar si un pret de platit, ca atare balanta inclina in mod egal spre amandoua. Totul depinde de starea ta, pentru ca vei alege in functie de emotia pe care ti-o creeaza ori una, ori alta dintre cele doua directii.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Dorul te cheama departe, spre un loc unde ti-ai lasat inima. Fie ca e vorba de o localitate in care ai mai fost candva si in care tanjesti sa ajungi din nou cat mai curand, fie ca e vorba de locul in care a plecat persoana iubita, faci tot posibilul sa iei legatura cu cei care se afla acolo. Simplul contact telefonic e suficient pentru a-ti mai domoli dorul si a-ti reincarca bateriile de emotii pozitive, pentru ca uneori ajunge doar sa te gandesti la acel loc si esti ca nou. Dar daca ai putea, ai pleca chiar acum acolo!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Cariera este in centrul atentiei, de parca a sosit un moment decisiv pentru viitorul tau profesional. Te-ai pregatit puternic, ai studiat, ti-ai facut temele cat ai putut de bine iar acum te prezinti cu incredere in fata unei comisii care are rolul de a-ti verifica atent cunostintele acumulate. Esti sigur pe tine iar aceasta atitudine de bun profesionist te va ajuta sa lasi o impresie perfecta ce poate atrage o nota maxima la orice gen de confruntare: examene, concursuri, interviu de angajare etc.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Te poti trezi cu niste sume de bani promise mai demult, dar care, din diverse motive, au tot intarziat sa apara. Se pot redresa o serie de probleme financiare mai vechi si ai numai motive de satisfactie ca totul revine incet la normal. Totul e ca, furat de bucuria incasarii banilor, sa nu iesi deja la cumparaturi si sa dai iama prin ei, pentru ca nu par sa fie intr-o cantitate prea mare. E doar ceea ce ti se cuvenea de mai demult si are rolul de a restabili echilibrul de care nu ai mai beneficiat de ceva vreme, deci ai grija cum gestionezi acesti bani.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Muncesti cu sarg, pentru ca ai nevoie de bani si esti convins ca la finalul eforturilor de acum te asteapta si rezultatele palpabile pe care le astepti. Ba chiar esti capabil sa lucrezi si peste program, peste puterile tale practic, pentru ca fiecare ora care trece te apropie si mai mult de roadele pe care le visezi. Merita sa tragi tare acum, pentru ca nu mai e mult pana la scopul propus, dar nici nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face sa gresesti. Organizeaza-te mai bine, fara a-ti consuma toate resursele de energie.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Fii foarte atent la propunerile acestei zile, deoarece pot deschide o perspectiva noua si promitatoare. Ca e sansa de a te asocia intr-o afacere, ca e o invitatie de a participa la un eveniment deosebit, trebuie sa spui da imediat, pentru ca e un prilej excelent de socializare, de comunicare, de a te pune mai bine in valoare. Tovarasii tai de discutie sunt entuziasti si plini de viata, incat te vei molipsi si tu de la ei iar bucuria de a incerca ceva nou se va dovedi a fi cheia succesului acestei actiuni.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Directia pe care esti gata sa o alegi ascunde piste false care, mai devreme sau mai tarziu, vor iesi la iveala. Esti cam neatent, aerian, pregatit sa accepti mult prea usor niste conditii superficial verificate, ca atare trebuie sa fii mai atent ce decizi, ca nu cumva sa fie o alegere eronata, bazata pe informatii incomplete. Dai dovada de o atitudine usuratica din care tu singur vei avea de suferit, de aceea ar trebui sa tii cont de diversele piedici care nu te lasa sa accepti noua directie care te atrage ca un magnet. Deschide bine ochii si nu te juca!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții