Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi 29 Iunie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 29 iunie 2014 | 07:33


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 29 Iunie.

Horoscop pentru femei de azi 29 Iunie 2014 in functia de zodie.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua de astazi este destinata relaxarii. Activitatile in aer liber sunt o sursa buna de socializare; incearca sa iesi din casa, sa faci plimbari mai lungi prin parc sau chiar excursii scurte daca ai posibilitatea. Spre seara esti foarte optimist cu privire la urmatoarea saptamana. Te asteapta schimbari majore, iar tu esti pregatit sa le faci fata.


Horoscop pentru femeia din Taur

Ziua de astazi vine la pachet cu voie buna si multa relaxare. Inca de dimineata esti cu zambetul pe buze si te simti mai optimist ca niciodata. Toate planurile tale sunt pe cale sa se realizeze, iar tot ce iti ramane tie de facut este sa astepti. Spre seara este posibil sa ai o discutie mai serioasa cu partenerul de cuplu.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu esti deloc in apele tale; rezultatul muncii tale nu este recunoscut la locul de munca, viata personala este un haos iar tu nu iti dai seama unde ai gresit si ce trebuie sa faci pentru a regasi linistea. Cel mai bine este sa iei o pauza, sa te relaxezi si sa iti dai seama care sunt visurile tale si ce vrei cu adevarat de la tine.




Horoscop pentru femeia din Rac

Relatia pe care o ai cu partenerul de cuplu este mai frumoasa ca niciodata. Trebuie sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste o problema mai veche, insa iti este teama de ceea ce urmeaza. Persoana draga te ajuta cu un sfat important, pe care iti recomand sa il pui in aplicare.


Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi realizezi ca ai nevoie de o pauza de la tot ce se intampla in jurul tau. O scurta vacanta te poate ajuta sa iti reincarci bateriile si sa iti limpezesti mintea. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu iti demonstreaza faptul ca s-a schimbat, iar relatia voastra pare sa fie pe drumul ce l bun.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi esti nevoit sa faci o alegere foarte grea pe plan personal. Iti este teama sa nu ii ranesti pe cei din jurul tau, insa uneori trebuie sa fii si egoist pentru a fi fericit. In cazul in care simti nevoia de a vorbi cu cineva, te sfatuiesc sa mergi la o persoana de incredere, cel mai bine un membru al familiei.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Esti foarte sociabil si pus pe sotii inca de la prima ora a diminetii. Ziua de astazi o petreci alaturi de persoanele dragi; o iesire in oras cu mai multi prieteni te poate ajuta sa te relaxezi si sa intalnesti persoane noi. Daca esti singur, profita de aceasta ocazie pentru noi cuceriri.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi simti nevoia sa faci cateva schimbari fie in garderoba, fie in locuinta. Recent ai castigat o suma de bani de pe urma unui proiect profesional sau a unui imprumut mai vechi. Desi treci printr-o perioada buna financiara, lucrurile nu vor sta asa tot timpul. Iti recomand sa pui si cativa bani deoparte pentru zilele negre.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai probleme sentimentale si nu reusesti sa gasesti solutiile potrivite. Cel mai bine este sa vorbesti despre aceste dificultati cu un prieten apropiat. Pe langa faptul ca te descarci emotional, vei primi si sfaturi importante, care te vor ajuta sa readuci linistea in viata personala.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti foarte strict cu tine si nu vrei sa pierzi timpul degeaba. Desi esti axat pe succes pe toate planurile, uneori este bine sa iei o pauza si sa te relaxezi. O iesire la terasa cu prietenii te poate ajuta sa te destinzi. Pe plan sentimental, lucrurile par sa revina la normal.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ziua de astazi este dedicata romantismului. Dupa o perioada destulde aglomerata, astazi reusesti sa iti faci timp pentru a te bucura de compania persoanei iubite. Daca esti singur, acum ai sansa sa schimbi asta – astrele sunt de partea ta si te pot ajuta sa faci o cucerire importanta.


Horoscop pentru femeia din Pești

Ai foarte multe oportunitati in ceea ce priveste viata profesionala, insa iti este teama de schimbarile majore si de faptul ca nu vei reusi sa te adaptezi. Partenerul de cuplu iti este alaturi si te sprijina neconditionat. El te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții