Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop tarot zilnic 7 mai 2024

Written By NIKE B. on luni, 6 mai 2024 | 16:10



Horoscopul tarot zilei de 7 mai 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 de cupe

Cartea de tarot 4 de Cupe evidentiaza nestatornicia sentimentelor noastre, care, dupa ce ne determina sa tanjim din tot sufletul dupa ceva, ne face apoi, in momentul implinirii dorintelor cu (prea multa) prisosinta, sa trecem in cealalta extrema, a respingerii, dezgustului si neplacerii. Indispozitia exprimata prin aceasta carte acopera un spectru larg: de la carteala, trecand prin apatie si pana la formele grave de manifestare ca cearta, indaratnicie si inacrire. In toate aceste cazuri, Cartea de tarot 4 de Cupe constituie un avertisment si totodata o invitatie, de a nu cadea, ca urmare a indispozitiei, intr-o apatie oarba, ratand astfel sanse reale.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Magicianul

In profesie cartea de tarot Magul arata ca putem sa luam initiativa, sa devenim constienti de puterea de influenta pe care-o avem si sa o aplicam pentru realizarea unui scop fix. In functie de directia in care ne canalizam aceasta energie putem obtine succese in domeniul econimic, sa obtinem anumite avansari profesional, sau sa ducem la bun sfarsit sarcini dificile cum sunt examenele sau diverse proiecte profesionale. In calitate de sef ierarhic suntem in masura sa imbunatatim atmosfera de munca si sa ridicam succesul intregii activitati, gasind metode de a ne motiva subalternii. In cazul unor negocieri, proiecte, examene sau altor sarcini pe care pana acum le-am amanat mereu, intrucat ni se pareau prea dificile sau care din diverse alte motive ne produceau o stare de ingrijorare, a sosit momentul sa actionam. Acum aceste probleme pot fi solutionate cu succes.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Lumea

Cartea de tarot Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. A cuprinde frumusetea acestei carti in cuvinte ar insemna asumarea riscului de a descrie povestea siropoasa a unui Happy-End. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, ceea ce, transpus asupra vietii noastre, inseamna ca am ajuns la tinta. Numai in purine cazuri aceasta inseamna sfarsitul vietii, de regula, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare, aceasta inseamna ca ne-am gasit locul, si anume tocmai locul ce ni se cuvine. Cartea de tarot Lumea simbolizeaza ca am facut un pas important, poate chiar pasul decisiv, spre autodevenire, spre adevarata autenticitate si spre intreg. In campul evenimentelor, Lumea reprezinta vremuri fericite, in care ne bucuram deschis si cu multa vitalitate de existenta noastra.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Nebunul

Cartea de tarot Nebunul poate avea atat semnificatia unei firi copilaresti, naivitate, nestatornicie sau chiar prostie sau de perceptie inteleapta, modesta si respectuoasa, la care putem ajunge la capatul unor cautari adeseori indelungate si pline de dificultate. Cartea de tarot Nebunul poate personifica atat sugubatul, dar si pe unicul sfetnic cinstit de la curte, ca „Later ego" al regelui. In orice caz, el traieste in prezentul absolut, este expresie a firii deschise si spontaneitatii, gata oricand sa acumuleze noi experiente. Insa daca aceasta atitudine corespunde refuzului nostru de a ne maturiza vreodata sau reprezinta maturitatea intelepciunii si experientei de viata, poate fi deslusit numai in afara acestei carti.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 4 de bate

Cartea de tarot 4 de bate indica o etapa a pacii, in care ne deschidem si iesim din carapace pentru a ne bucura de viafa. Avand in vedere aceasta siguranta, suntem dispusi sa parasim bucurosi zona de protectie si adapost pentru a participa la viata tumultoasa a lumii. Aceasta semnifica atat sociabilitate, amuzament, desfatare si o mare bucurie de a trai, cat si o deschidere a carapacei interioare, prin care participam nemijlocit la tumultul vietii care ne inconjoara si prin care traim totodata sentimentul de legaturi profunde in contactele pe care le realizam.Pe plan profesional, Cartea de tarot 4 de bate arata ca lucram bucurosi si resimtim multa placere in efectuarea sarcinilor profesionale, avand in spate certitudinea conditiilor de munca asigurate pe lunga durata si cu mari perspective. Sunt perioade de puternica motiva|ie, in care desfasuram o asemenea veselie, incat rezolvarea sarcinilor devine o adevarata placere. Cartea mai poate semnifica si desprinderea dintr-o relatie de munca, care ne-a conferit pana acum siguranta, pentru a apuca pe noi drumuri, cu incredere si fara griji.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regele de bate

Profesional Cartea de tarot regele de bate reprezinta manifestarea constienta, convingatoare, spiritul intreprinzator si motivarea puternica. Cartea de tarot regele de bate arata un mare talent organizatoric. Cartea de tarot regele de bate reprezinta dinamismul, angajamentul, placerea riscului.In planul constiintei Cartea de tarot regele de bate indica un proces de maturizare, imbinat cu o largire a orizonturilor si cautarea intelepciunii. Este vorba in primul rand de dezvoltarea puterii noastre de vointa, a fortei noastre morale si a convingerilor. Ca si Rege de Bate, realitatea vietii apare sub forma unei imense arene, in care urmeaza sa ne exprimam idealurile si vointa. Este simbolul unei perioade in care ni se dezvolta conceptiile valorice si convingerile religioase. Tocmai subiectivitatea acestor trasaturi creaza un specific particular, care poate avea un efect deosebit de antrenant asupra celorlalti. Cartea de tarot regele de bate este simbolul lucrului in echipa. Punctul slab al cartii de tarot regele de bate este lipsa simtului temporal, astfel ca proiectele sale pot contine termene eronate si in multe cazuri, intentiile laudabile raman, pana la urma, numai intentii.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 7 de spade

Cartea de tarot 7 de Spade ne prezinta partea intunecata a Magului (I), cu care are in comun coloritul auriu al fundalului. Puterea de intelegere, mintea ascutita, capabila sa gandeasca limpede, este prezentata in acest caz in forma ei negativa ca viclenie, inselaciune. Pe un plan mai nevinovat, Cartea de tarot 7 de Spade poate simboliza siretenie si rafinament, sau atitudinea de „a se topi", de „a intoarce privirea". Pe langa aceasta, nu intotdeauna este evident cine pe cine pacaleste, daca suntem pungasul sau pagubitul. Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de Spade inseamna ca suntem in pericol de a fi inselati sau pacaliti, sau de a incerca noi insine, sa castigam in afaceri si sa obtinem diverse avantaje. Tonul este dat de arta indoielnica a prefacatoriei, perfidiei, rafinamentului si de multele diverse siretlicuri murdare.Cand Cartea de tarot 7 de Spade desemneaza o problema profesionala, se recomanda sa cercetam in jurul nostru, dar in special chiar propria noastra atitudine, cu un ochi extrem de critic, pentru a nu deveni victima intrigilor proprii.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 3 de cupe

Cartea de tarot 3 de Cupe este expresie a bucuriei, lipsei de griji si recunostintei. Cartea de tarot 3 de Cupe arata ca am realizat sau am primit cadou ceva frumos si valoros, drept pentru care suntem fericiti, multumiti. Cartea de tarot 3 de Cupe reflecta optimism si implinire, o serbare, o petrecere.Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinirea indatoririlor dumneavoastra. Veti petrece o perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera. Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu.Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot 3 de Cupe inseamna ca traim, cu profunda bucurie si recunostinta, incheierea unei etape importante sau ne bucuram in urma dobandirii unei cunoasteri care ne produce placere. Cartea de tarot 3 de Cupe poate constitui expresia unor perioade vesele, in care constientizam cu multumire depasirea unei crize care, desi ne-a pus la grea incercare, ne-a facut totodata sa si avansam in anumite privinte. Fireste, poate avea pur si simplu doar intelesul ca suntem recunoscatori pentru faptul ca ne putem bucura, in sanatate si tihna, de viata.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR ASUL DE BATE

Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.Profesional cartea de tarot Asul de bate ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea de tarot Asul de bate arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 2 de bate

Cartea de tarot 2 de bate face legatura intre descrierea unei stari si o chemare, o invitatie: ea arata ca adoptam o pozitie neutra, indiferenta, in loc sa ne pronuntam pentru o atitudine clara. Situatiile caracterizate de aceasta carte prezinta deseori ceva paralizant. Nu exista nimic ce ar putea fi identificat ca si cauza reala a apasarii si indispozitiei noastre si totusi, simtim cat se poate de limpede, ca ceva foarte important nu este OK. Cartea de tarot 2 de bate reprezinta acele perioade in care apreciem ca totul este, pur si simplu, „dragut". In fond insa, ne-am retras pe o pozitie de indiferenta si nu ne implicam in nimic. Ne-am ecranat atat de eficient incat nimic nu ne mai poate misca interior si asistam, aproape fara participare, cum se scurge viata pe langa noi. Din aceasta stare letargica putem incerca sa transformam ideile in convingeri si intentiile in fapte, angajandu-ne cu tot sufletul in ceea ce intreprindem.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Cavalerul de bate

Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 8 de spade

Cartea de tarot 8 de Spade constituie deseori expresia unor retineri sau interdictii pe care, desi isi au aproape intotdeauna originea in noi insine, ne place sa le proiectam asupra celor care ne inconjoara. Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca refulam ceva pretios in noi insine. Poate fi vorba, in context, si despre o renuntare temporara sau o limitare, impusa din ratiuni superioare.Pe plan profesional Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca nu traim anumite laturi esentiale ale persoanei noastre in, sau datorita, profesiei exercitate, si de aceea ni le reprimam. Putem sa acceptam astfel de limitari eventual pentru interval limitat de timp, avand in vedere anumite situatii deosebite. Daca Cartea de tarot 8 de Spade desemneaza o situatie de lunga durata, ea trebuie interpretata ca o invitatie urgenta de a ne stradui pentru dobandirea unei mai mari libertati interioare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții