Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi 26 Iulie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 26 iulie 2014 | 07:31


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 26 Iulie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi 26 Iulie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi ești extrem de predispus la romanstism și sentimente mari. În mare măsură dragăstea va căpătă o nuanță atît de înflăcărată, încît probabil te va răni într-un oarecare mod. S-ar putea ca iubirea de acest gen să-ți provoace pe undeva frici și obsesii. De a nu fi cumva părăsit, înșelat, trădat! În mare măsură să echilibrezi aceste temeri te va ajuta colaborarea prin comunicare cu partenerul\a tău\ta de cuplu. Mai puțin va trebui să tragi atenție la senzațiile tale acute de a spune lucrurilor pe nume într-un mod sau altul sarcastic.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi este o zi cînd mesajele, convorbirile telefonice, cunoștințele de pe net, sau pe stradă etc., vor curge rîuri. S-ar putea ca anume azi să vie o zi, cînd ceea ce simți și ceea ce vrei să spui să aibă tangențe sentimentale. Important este ca doza ta de egoism ascuns și frici inhibate, să nu cumva să te implice la a lua decizii destructive vizavi de relația ta și ființa ta iubită. Astăzi, mai degrabă ar fi recomandat să ieși în societate, la plimbare, cu amicii la braț cu ființa ta dragă! Asta te va face în mare parte extrem de fericit, împlinit. Și probabil că îți va aduce și careva beneficii de ordin relațional!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Probabil dorința ta de a spune lucrurilor într-un mod acid pe nume, deciziile luate s-ar putea să îți aducă rupturi și tensiuni în relația ta de iubire. S-ar putea să nu mai fii dispus\ă la a înnainta poziții diplomatice și pline de tact, vizavi de cel\cea pe care îl iubești. În mod clar ai nevoie de o stabilitate și ceva palpabil, ce nu ți se mai oferă. Iar asta, mai mult ca sigur ți-a făcut supraplinul răbdărilor. O zi în care contează enorm echilibrul tău mental, valoarea relațiiei și deciziile pe care o să le iei în numele sau nu, a iubirii dintre tine și partenerul\a tău\ta amoros\oasă!




Horoscop pentru femeia din Rac

Ești extrem, extrem de romantic\ă, sensibil\ă și predispus\ă la a atrage atenția multor persoane de sex opus. Mare atenție însă, că s-ar putea ca ceea ce prezinți sub formă emoțională, să nu fie exact stabilitatea intimă de care ai tu nevoie! Iar stabilitatea probabil în prezent poate fi, chiar dacă nu îți recunoști, probabil cel mai primordial scop, țel.De asemenea mai există probabilitatea, ca agitația ta emoțională să te provoace să spui sau să întreprinzi niște acțiuni absolut distructive. Pentru relația ta de iubire. Evident în tine se duce o luptă activă a nevoii de mușamalizare a rănilor, pe care încă le mai ai în interiorul sufletului tău! Dar asta nu îți dă drepturi în mare măsură să fii oarecum sarcastic sau nedrept cu cel\cea care te iubește. Sau care în mod clar ține la tine! Ai nevoie de un echilibru al stărilor și de o diplomație în comunicare!


Horoscop pentru femeia din Leu

Pentru tine iubirea capătă noi forme, expansiuni colosale în viața ta. Cît și tendința ta cu orice preț să fii iubit, să iubești. Sau pur și simplu să fii în centru atenției. Probabil marea majoritate a temerilor tale, legate de iubirea și relația ta să fie anume din cauza dorinței tale de a ieși în față. De a te face remarcat! Mai ales după perioada în care ai stat prea mult după cortina scenelor spumoase. Un moment însă e important, tendința ta de a învălui găndurile, lucrurile care te leagă de persoana iubită într-o ceață și isterie conflictuală. Asta în mod clar îți aduce tensiuni. De aceea, recomandat ar fi să înțelegi că ai nevoie de transformări la nivel sentimental. Ai nevoie de un echilibru psiho-emoțional, mai mult ca atît de o pace și calm al gîndirilor!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi, ai tendința să devii un pic cam agitat emoțional. Probabil sensibilitatea ta acută, te face să vezi lucrurile prea gonflate, dintr-o poziție nu atît de favorabilă pe cît ți-ai fi dorit tu! Există probabilitatea ca pentru o împlinire sufletească și sentimentală să ai mai degrabă nevoie de transformări în propria persoană. Și nu mușamalizarea conflictelor, prin activități de grup! Probabil a venit momentul, cînd nu trebuie să mai visezi atît cu ochii deschiși! Ci să iei în mod clar niște decizii. Țînînd cont de mersul lucrurilor în relația ta și valorile cuplului tău la etapa actuală!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Pentru tine a venit momentul cînd fericirea în iubirea capătă forme vizibile. Mai ales că ai nevoie de o etalare și demonstrare publică a estetismului și creativității provenite din sentimente! Mare atenție însă la depășirea limitelor în afișarea emoțiilor. S-ar putea ca o mică doză de insistență și orgoliu, să te facă mult prea necontrolat\ă în demersuri și acțiuni, vizavi de partenerul tău de cuplu și relația ta. Ai nevoie să fii observat\ă, apreciat\ă! Dar toate una peste alta se pun într-un mare conflict, cu stabilitatea relației tale. Cel mai indicat, ar fi, dacă ai sesiza importanța stabilității și constructivității în acest domeniu al vieții tale. Azi ai nevoie de un pic de modestie și înțelepciune, care ți-ar aduce echilibrul și fericirea în cuplu într-un mod cert!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi se pare că într-un mod absolut indescriptibil, simți o doză enormă de viabilitate în acțiuni. Totodată și un mare foc și forță a pasiunii, care îți curge prin vene. S-ar putea ca, asta să se datoreze dorinței tale de afirmare. Dar mare atenție, că anume astfel de poziție adoptată s-ar putea să îți aducă dezechilibrul relațional. Probabil devii mult mai agitat\ă și cumva ușor pornită împotriva celor cu care relaționeze. Indicat ar fi, ca să îți păstrezi energia asta debordantă, mai degrabă într-u realizarea unor obiective unde acțiunea și forța de acțiune sunt primordiale. Sau de ce nu, ai putea echilibra și concetra atenția înspre unele scenarii de ordin amoros, decît certuri nedorite. Zi în care, partenerul\a tău\ta de cuplu îți e complice în toate. Depinde însă de poziția pe care o ei tu fericirea voastră!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

În mod sigur, senzațiile tale acute de posesiune a obiectului iubit s-ar putea să îți aducă motive de certuri! Pentru a păstra armonia, ar fi indicat mai degrabă, ca orice suspiciune și dorință de manipulare, să le anihilezi din start. Bineînțeles în mare măsură ești provocat de către ființa ta iubită, însă ăsta nu e un motiv să deteriorezi ceea ce a-ți construit cu atîta zel pînă acum. În prim rînd toate astea, te vor ajuta să crești și să schimbi multe lucruri în viața ta emoțională. Chiar dacă în mare parte, natura demersurilor poate fi distructivă e bine să înțelegi, că uneori e nevoie să pierdem ceva și să reconstruim pe loc gol. Altceva mai sigur,mai stabil și mai constructiv! Pentru o mai bună armonizare a lucrurilor, ar fi ideal dacă ai concentra energiile înspre partea mai erotică a vieții tale sentimentale.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi este ziua în care, partenerul tău te poate provoca la emoții tulburătoare. S-ar putea să te facă să suferi nițel! S-ar putea să afli un adevăr mai umbrit legat de ființa ta iubită, o latură, fațetă a realității care să îți displacă în mod cert. Sau care să te facă nebunește de gelos\oasă. Cea mai indicată, la momentul actual este comunicarea, una sinceră plină de sensibilitate și adevăr. Între tine și ființa ta pe care o iubești. În mare măsură perioada dată îți aduce momente de maxim apogeu emoțional, totodată și de o oarecare manipulare prin sentimente! Zi în care intensitatea se face simțită în viața ta de cuplu.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este foarte posibil ca astăzi, partenerul tău de viață, de cuplu să își spună clar regulile! Cît și doleanțele, referitor la dorința sa de a schimba unele lucruri în relația voastră, care se pare că de la o vreme nu mai dispune de atuurile de pînă acum. Dorința ta de realizare carieristică în mare parte, întradevăr s-ar putea să te facă să îți îndrepți cu preponderență mai multă atenție în acel sector! Exact din cauza asta, probabil nu dispui de atîta timp încît să vrei ceva să mușamalizezi sau să schimbi în direcția relației tale. Mare atenție, că asta ar putea duce la o ruptură sigură între voi doi. O zi în care echlibrul între timpul și atenția alocată carierei, trebuie să se combine cu timpul și atenția alocată ființei dragi! Pentru că altfel, s-ar putea să suporți urmările!


Horoscop pentru femeia din Pești

O zi foarte contrariată emoțional! S-ar putea să ai parte de niște discrepanțe între graficul tău încărcat al zilei și dorința ta de a fi alături cu cel\cea pe care îl\o iubești! În mare parte o comunicare și bună înțelegere între voi doi există, numai dacă nu ar fi dorința ta maximă de transformare interioară. Iar asta te poate face și impune să iei decizii bruscate, distructive. Care să îți aducă tensiunea în cuplul tău, respectiv și finalul nedorit. Mare atenție deci! Uneori, pentru a ne transforma nu e neapărată nevoie să măturăm totul în calea noastră. Ci mai degrabă să schimbăm unghiul de vedere al situațiilor, lucrurilor, evenimetelor! Și mai degrabă e nevoie de evoluție și conștientizare, decît de un final provocat de efecte și demersuri false!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții