Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscop Rac iulie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 2 iulie 2014 | 09:13


Horoscop zodia Rac, luna iunie 2014

Previziuni astrologice pentru Rac luna iulie 2014

Horoscop pentru zodia Rac, luna iulie 2014-Daca in ultima vreme ai fost mai putin inspirat in comunicarea cu lumea din jur, din 2 iulie 2014, gratie revenirii lui Mercur in tranzit direct in Gemeni si a douasprezecea casa a Racului, incepi sa profiti tot mai mult de sugestiile intuitiei. In cazul in care informatiile din lumea exterioara sunt prea sarace, este necesar sa te bazezi pe resursele tale interioare. Oricum, este mai bine sa nu te legi cu obstinatie de niste idei (preconcepute), ci sa fii cat mai deschis fata de noi si neasteptate evenimente, care iti vor indica ce ai de facut.

Opozitia dintre Soare si Pluton de pe 4 iulie poate da nastere unei batalii a orgoliilor cu cineva din imediata ta apropiere. Orice demers in care te angajezi necesita intreaga ta atentie. O problema ce se acutizeaza te poate face sa te plasezi pe o pozitie extrema si sa refuzi orice fel de compromisuri. Este timpul sa iti recunosti motivatiile interioare, poate subconstiente, sau obsesiile care te directioneaza in viata.

Pe 8 iulie 2014, cuadratul Soarelui cu Uranus faciliteaza niste impliniri surprinzatoare cu conditia de a te lasa calauzit de o alta, diferita abordare a existentei. Este posibil sa se produca o schimbare de anvergura a statusului tau social. Resimti intr-o sporita masura stresul zilnic, mai cu seama cand ti se pun piedici in cale. Diferenta dintre modul cum esti perceput de ceilalti si adevarata ta personalitate te poate provoca sa initiezi niste infierbantate dispute.

Incepand cu 13 iulie, Mercur stabate teritoriile Racului, stimulandu-ti gandirea si conferindu-ti o atitudine mai rationala in viata. Ai tendinta de a cantari cu (prea) mare prudenta tot ce ai de facut. Interactiunea cu ceilalti se intensifica si nu ai nici un fel de probleme in a-ti crea noi contacte. Pari a te orienta spre lucruri mici, de detaliu, riscand sa pierzi viziunea de ansamblu. De asemeni, poti fi tentat sa treci de la o preocupare la alta, fara a reusi sa duci nimic pana la capat. Idei stralucite, novatoare iti cutreiera mintea, fara a-si gasi insa o grabnica materializare. Pentru a nu cade prada plictiselii, trebuie sa iti gasesti mereu cate ceva de facut.

O rara abilitate de a te integra din punct de vedere social, a aduce oamenii de partea ta si a-ti face noi si de nadejde aliati iese la lumina odata cu 18 iulie, sub impactul tranzitului lui Venus in Rac. Pari a aspira sa te bucuri din plin de deliciile vietii, fie prin intermediul celor cinci simturi, fie prin intovarasirea cu oameni dornici de a lasa cumva deoparte dificultatile traiului cotidian. Esti mai flexibil si mai dispus sa faci compromisuri, dar poti fi si putin distant pe plan emotional.

Mintea iti devine mai receptiva si mai sensibila fata de altii ca urmare a trigonului dintre Mercur si Neptun de pe 19 iulie 2014. Acest aspect astral te ajuta sa intelegi mai bine oamenii si intentiile lor ascunse. Poti pleca intr-o scurta calatorie, fara o destinatie precisa, capabila sa te indeparteze de rutina zilnica.

Tot pe 19 iulie, Soarele in cuadrat cu Marte iti starneste simtul competitivitatii, iti daruieste curaj si te inspira spre indraznete actiuni. Nu pregeti nimic pentru a-ti indeplini dorintele si iti pui interesele mai presus de cele ale altora. Orice ti se impotriveste te poate face sa-ti iesi din tatani. Nu iti tine in frau simtamintele, ci indreapta-le spre modalitati constructive de exprimare a sinelui.

Saturn paraseste turnura sa retrograda in Scorpion incepand cu 20 iulie 2014, indrumandu-te catre noi mijloace de punere in valoare a creativitatii. Pe de alta parte, se poate impune o mai mare atentie sau responsabilitate fata de copiii tai ori cei ai unei persoane apropiate. Uneori, aceasta conjunctura astrala este asociata cu vestea despre nasterea unui copil in familie.

Pe 22 iulie, Mercur in opozitie cu Pluton marcheaza o delimitare clara a optiunilor tale prin mijlocirea comunicarii cu ceilalti. Cuvintele adresate de cei din preajma ta te pot face sa te simti confruntat cu aspecte ale fiintei tale ignorate ori trecute cu vederea. Provocarile oamenilor iti pot releva modul lor de gandire, felul in care tu insuti gandesti sau temerile tale profunde.

Preocuparea de a-ti trasa si construi o autentica identitate personala, care sa iti reflecte sistemul de valori, lucrurile pe care le pretuiesti in viata, se impune tot mai mult odata cu 23 iulie 2014, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Leu.

Incitarea transmisa pe 25 iulie de cuadratul dintre Mercur si Uranus te poate determina sa iti pui excesiv mintea la treaba, sa iti bombardezi creierul cu o sumedenie de ganduri si idei complexe. Solicitarea careia i te supui in acest fel, laolalta cu neasteptate interactiuni cu oamenii, te pot aduce iar in pragul stresului. Acorda-ti timp pentru a asimila miezul ideilor si circumstantelor actuale, si nu uita sa te relaxezi.

In aceeasi zi de 25 iulie 2014, Mercur in trigon cu Saturn netezeste calea transmiterii unor mesaje semnificative, serioase persoanelor apropiate. Oamenii sunt gata sa te asculte si chiar sa te sprijine. Responsabilitatile nu-ti mai sunt o povara, mai ales ca esti inclinat sa te conformezi unor stricte planificari si organizari. Ceea ce inveti astazi iti va ramane mult timp intiparit in minte. Concentreaza-te asupra a ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine.

Exprimarea creativa a sinelui se accentueaza din 26 iulie, sub vibratiile tranzitului lui Marte in Scorpion. Cu toate acestea, adeseori, nu posezi destula consecventa pentru a valorifica acest lucru. In acelasi timp, miscarea in aer liber, sportul, hobby-urile devin prevalente. Tinzi sa te regasesti in joaca si placere. Fii atent sa nu iti consumi pe nesimtite clocotitoarea-ti energie. Evita sa te implici in jocuri de noroc, indiferent daca este vorba despre bani sau aventura!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții