Horoscop tarot zilnic 2 mai 2024

Horoscopul tarot zilei de 2 mai 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce ...

Horoscop pentru femei de azi vineri 29 August 2014

Written By NIKE B. on vineri, 29 august 2014 | 07:34


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi vineri 29 August 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi vineri 29 August 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Relaţia cu fiinţa ta iubită tinde astăzi să capete mai multă importanţă. Se pare că azi este mai îndreptată în a-ți oferi protecția afectivă de care ai nevoie! S-ar putea totuşi ca atmosfera să se încingă uşor de ceva timp încoace. Din motivul că pot apărea nişte tensiuni dintre comportamentul tău care necesită schimbare maximă. Sentimentele tind să devină din ce în ce mai profunde, iar asta probabil poate avea un aport mai degrabă distructiv. Deci, în cazul în care eşti deja într-o relaţie mare atenţie la ceea ce întreprinzi, spui sau te comporţi. Cu siguranță ai nevoie de restructurări în sfera ta relațională, dar nicidecum prin metode drastice sau dramatice. Indicat ar fi ca energia asta s-o îndrepți înspre o motivație de ordin pasională. Partidele focoase sunt garantate!






Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea ca nevoia ta de expansiune sentimentală, comunicarea sentimentelor să nu coincidă cu stările tale. Adică, nişte critici, certuri la adresa partenerului și invers, s-ar putea să vă facă să vă ieşiţi din fire ambii. Cu toate astea, jarul disputei ar putea trece într-o frumoasă pasiune. Într-un motiv fierbinte , care să se încheie înspre seară cu o partidă de amor. Ar fi indicat, să nu lăsaţi problemele rutinei să vă influenţeze emoţional, ci din contra să vă stimuleze. Mai mult ca atît, acuma este vreme în care tu și partenerul tău de cuplu ar fi mai bine, dacă v-ati organiza activitățile casnice în doi. Moment care v-ar scoate din tensiune și v-ar aduce și mai mult împreună.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea să dispui de un sentiment de gelozie acută şi tulburare emoțională de la o vreme. Nu îi mai căuta atâta în nod şi papură în cadrul relației tale, ci lasă-te lejer purtat/ă de valul destinului. Sunt lucruri care au nevoie de progresie, fără săpare la infinit în extraordinar. Lasă totul lejer și natural. S-ar putea să afli în puțin timp, că anume asta a fost etapa în care relația voastră s-a consolidat la maximum! Azi iubirea va căpăta o nota dulce, pe moment ce tu vei ști să colaborezi și să comunici amiabil cu ființa dragă! Deci, comunicarea este extrem de importantă!




Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi chiar și un mic flirt nevinovat, poate avea proprietatea să se întoarcă în favoarea ta. Să se transforme în ceva de mare importanță pe viitor. Într-un mod neașteptat pentru tine, situația poate ieși ușor de sub control. Și să îți aducă relația ta la un nou nivel de evoluție. Astăzi probabil, va trebui numai să decizi dacă astfel de situație creată te aranjează sau nu?! Dacă persoana dată îți stimulează interesul, iar între voi există acel scîntei, de ce să nu încerci să dai mai multă importanță unei oportunități de a vă cunoaște mai bine?!





Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi e ziua în care tu și ființa ta iubită sunteți predispuși la mici nebunii romantice. S-ar putea ca fără vre-un motiv anume, să-ți vină ideia să bucuri partenerul\a ta de cuplu cu un mic cadou sau un buchet de flori. Îți vei dori să-i faci ziua mai plină de evenimente electrizante. Spre seară există posibilitatea să organizați o cină romantică în doi, sau ceva plin de emoții și sentimentalism într-un spațiu mai retras. Nu trebuie să te împotrivești acestor fermecătoare și superbe intenții. Lasă ca iubirea voastră să se asemene unui basm. Dacă nu în fiecare zi ca astăzi, păi atunci măcar cîteodată!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi probabil a venit cu adevărat momentul, când ești nevoit să delimitezi și marchezi partea materială cu piedicile, care vi le pun în fața mersului normal al relației. Și partea sentimentală, cu nevoia de transformare pe care o necesită. Este indicat să găsiți o rampă în care colaborarea, comunicarea s-ar face printr-o metodă lejeră, naturală și sinceră. Încearcă să aplanezi pe cât poți de mult conflictele. Fii mai deschis în fața schimbărilor, afișărilor sentimentelor și încearcă să îți depășești pe cât e posibil fricile care te țin încarcerat\ă. Numai astfel relația ta va trece cu brio examenele la care sunteți supuși de la o vreme încoace.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ești în centrul atenției. Melancolic\ă și guvernat\ă de niște stări de romantism marcant. De aceea e o zi extrem de favorabilă relațiilor de iubire și flirturilor. Nu trebuie să te sfiești să îți afișezi sexualitatea. Azi vei avea la picioarele tale o gamă largă de nuanțe emoționale, cu care să te joci. Și din care să îți creezi o atmosferă picantă și intensă poveștii tale de iubire. Dacă nu ești încă într-o relație, azi poți fi sigur\ă de puterea ta de magnetism și erotism. Astfel încît vei putea atrage în mrejele tale pe oricine îți dorește inima. Zi formidabilă serilor romantice și escapadelor sentimentale de vis.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Melancolie, nostalgie și amintiri despre clipele frumoase petrecute cu ființa dragă! Poți avea parte de niște stări mai intuitive, în care vei putea să resimți și să citești aproape telepatic, în interiorul sufletului ființei tale iubite și dragi! Tot azi, vei avea parte de niște partide amoroase speciale, în care vă veți putea împletici frumos spiritele și inimele în unison. Zi în care emoțiile profunde, sentimentele și visarea contează! Perioada asta este extrem de avantajoasă unor reînnoiri sentimentale. O perioadă în care valorile cuplului tău se cristalizează la maximum. Totul depinde de tine!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Distracție și voie bună în viața ta sentimentală. Ești iubit\ă și s-ar putea să descoperi chiar azi cît de mult însemni pentru partenerul\a tău\ta de cuplu. Bineânțeles, în cazul în care ai unul\una! În cazul în care ești solitar\ă ai parte astăzi de o declarație de la cineva pe care îl cunoști din cercul tău de prieteni. Sau de la cineva care te iubește de mai mult timp încoace. Asta chiar te poate face absolut fericit\ă și împlinit\ă. O zi foarte benefică vieții tale amoroase! Cu ideia ca manifestul tău agresiv să fie puțin anihilat mai degrabă de o pasiune între tine și ființa iubită, decît de un egoism și orgoliu nefondat!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi orgoliul tău te poate face să nu observi situația din cadrul relației cu ființa iubită! Se pare că ceva va ieși de sub control! Poate ești prea marcat de viața ta profesională?! Poate de o dorință de expansiune emoțională, de schimbări în interiorul subconștientului tău. Mare atenție că gelozia și tendința autodistructivă s-ar putea să te tîrască prin oribile căi. Ar fi mai dergabă indicat să faci o totalizare a evenimentelor din cadrul cuplului tău din ultima vreme. Decît pur și simplu să îți iei rămas bun de la o ființă extrem de importantă inimii tale. Zi în care, transformarea modului de gîndire vizavi de viața ta sentimentelă într-unul pozitiv!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Chiar dacă iubești și probabil ești iubit\iubită, tensiunile și neâțelegerile vă împiedică să păstrați un echilibru pe tine și ființa dragă! Azi ușoara ta expansiune a ideilor și viziunilor te poate pune față în față cu un careva dezechilibru în sfera emoțională. Probabil tu îți dorești mai multă atenție, colaborare și iubire din partea iubitului\iubitei tău\tale. Dar ar fi bine să înțelegi că probabil el\ea e mânată mai degrabă de niște țeluri și câștiguri materiale. Care să vă aducă o siguranță pe viitor. Oricum valorile, stabilitatea și orânduirea țelurilor primordiale contează pe moment. Azi poți obține o armonie, dacă întrezărești adevărata scară de valori în relația ta curentă. Sau cea pe care ți-o dorești.


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi, toate se aranjează, într-un anume fel, încât să te facă extrem de sensibilizat\ă. Ușor tulburat\ă și foarte emoțional\ă. Se pare, că ființa ta iubită contribuie într-un mod activ asupra acestei stări. Nostalgiile și melancoliile, care te guvernează de la o vreme încoace te vor putea astăzi ajuta. Să legi un contact armonios, de ordin erotic între tine și cel\cea pe care îl\o iubești. Singura parte și stare a lucrurilor, care te poate deranja e aceeași rutină, care vă impune să fiți mai mereu ocupați. Și poate să petreceți mai puțin timp împreună. Dar cu un pic de fantezie, că o ai și motivare, vă puteți organiza bucata voastră de eden. Plină de pasiune.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții